A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát épp ez az és nem képes senki felfogni hogy ha nem lennne warez akkor ma a konzolos játéktársdalom kihalt lenne mert nem sok embernek van pénze havonta 2 15ezres gammára ez szerintem durva ár egy játékért.Én nem támogatom a warezt de nem is vagyok ellene mindenki döntse el hogy hasznéálja evagy ne és nem kell azért ócsárolni másokat mert õk így szerzik meg a játékaikat lehet hogy nektek a gazdag anyuci-apuci megveszi 15 rugóért de van akinek nem.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Aki szerint a warez rossz dolog a magyar emberek körében az egy fasz.
Ezer fórumban leírtam már hogy ne mi birka csori magyarok tartsuk el a nagy fejlesztõket és forgalmazókat.Erre ott vannak azok az országok ahol a kisgyerkõcök a napi zsebpénzbõl nem ebédet vesznek hanem egy 80 márkás játékprogramot.
indokold meg!

nem MARHÁRA NEM ÉRTEM!!!!!!

Sir Quno Jedi
Mer rossz azé, éééted?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Olvass vissza egy kicsit, aztán köss bele valamibe!

www.youtube.com/aabyssx

"A warez rossz" meg is indokolnád h. miért???

Prince of Máté
NEeem nem úgy értettem ugyanis nincs DVD íróm!!
Egyik munkatársamtól szerzem be,de úgy drága lenne ha én csinálnám mert nyomtató,gyors net(nekem lassú)DVD író...

Na barret akkor most szívhatod a fogat, mert én nem veszek fel a tv-bõl semmit, nincs. A divx-et meg amiket kiírok, azt legálisan teszem. Akár hiszed, akár nem, én hallgatok mp3-at, rádió rulez. A játékaim meg a windows-om ereedeti. Akkor most megszoptad, vagy megszoptad okostojás?
Vannak örök dolgok 😊
fishBNS
Hmmm.... 2eve is nevetseges volt ez a topic, de latom a helyzet maig nem valtozott ! Csak igy tovabb,legalabb meg 2 evig!!! ;]

Látod, látod hülyeséget beszlsz és ráadásul rossz következtetéseket vonsz le.
aabyssx
> Voltaképp nem értem mibõl szûrted le azt a következtetést hogy én valami Mániákus Másoló vagyok?

Azzal érveltél, hogy a játékra való jog feltétlen, természetes szükséglet. Izé "alapfunkció". Én meg arra akartam utalni, hogy nem.

www.youtube.com/aabyssx

barret
Hat peszze! Ezek az emberek sosem toltottek le mp3-akat,es sosem rogzitettek televiziobol filmeket dvd-re!<#mf1><#mf1><#mf1>

Bérbe vehet? reklámfelület...

Rendben, akkor Te ne csinálj Nekem játékot! Bogyógyüjtés jó ötlet, bár gyüjtögetés helyett inkább az elõírt idõben be kellene venned az adagod 😊))
Egyébként a GC-m nincs csipelve, a PS2-m nincs csipelve sõt még a pc-men is csak jogtiszta játékok vannak. Voltaképp nem értem mibõl szûrted le azt a következtetést hogy én valami Mániákus Másoló vagyok?
xAttilax
Akkor itt mindenkinek eredeti DVD, audio cd, Windows...stb je van? és persze itt senki nem dolgozott feketén vagy nem blicelt soha??????????????? Nekem van vagy 13 eredeti játékom de amit nem lehet itthon kapni vagy nem találom sokáig azt leirom és nem érzem magam tolvajnak.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

aabyssx
De én nem fogok Neked játékot csinálni, ha nem fizetsz meg érte. Azzal az energiával, amit a játékba fektetnék gyûjthetnék mondjuk bogyókat. Elõrébb lennék, mintha megcsinálom Neked(!), és Te meg csak lemásolod és sz*rsz rám.

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
Én már akkor is a haverokkal cserélgettem... Klub-fíling... 😊
"Adok egy Time Commando-t egy Alien Trilogy-ért"... Életem legszarabb cseréje volt. Nincs valakinek eredeti Time Commando-ja? 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ez viszont tévedés, a játék az ember egyik alapfunkciója születéstõl kezdve.
szerintem meg akinek nincs pénze eredetire, ez nem akarjon játszani, mert a játékhoz való jog, nincs az alap emberi jogok között.
Prince of Máté
ezt a topicot kicsit feleslegesnek tartom...Ha valakinek van rá pénze hogy játékot vegyen belõle akkor vegyen de akinek nincs az kénytelen másoltan beszereznie vagy letölteniw

Lammer
csak ennyi: GG <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Régen én is vettem az írós gyerektõl - ungabunga médián, max-on írva.
Nekem nem volt íróm, se net-em. Honnan szereztem volna játékot? Boltból? Ne má'!

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
Ezeket végképp nem értem... Az, hogy magának letölti, oké, megértem, hogy nincs pénze az eredetire vagy ki akarja próbálni, mielõtt megveszi (én is azt teszem), de mi a p*csáért FIZET A WAREZÉRT?! Akkor inkább abból a 6ezerbõl vegyen 6 régebbi játékot, azokkal evan addig, amíg a hõn áhitott 6k-s játékát is leértékelik... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

aabyssx
/ paste

© Prince of Máté tegnap 20:30 | Privát | Válasz | #235

Minek vegyem meg hatezerért mikor abból hat másolt játékot tudok venni

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az ICO nem sleeping hit, hanem gazdasági csõd.

www.youtube.com/aabyssx

dinomano
nem zavar az egesz marketinges klóngame-gyártás; amennyiben vannak olyan sleeping hit-ek; mint az ICO... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

aabyssx
/ hasára üt

Szerintem lottóznak a befektetõk. A nagy zsét a biztonságos vonalban tartják, de van elkülönített keretük a zavaros vízû próbálkozásokra.
Ha véletlenül 8 kisprojektbõl 1 nagyobbat durran, akkor lehet, hogy van egy pénznyomtató frencsájz.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Ezt értem, de ha csak 15% egyáltalán nullszaldó, mi a rákért vágnak bele? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

aabyssx
A nagyoknál nem olyan gáz, mert SZVSZ eladja a név, meg van keret reklámhadjáratra. Ami ugye olyan, hogy minél többet költenek rá, annál többet hoz - mert az emberek egyszerûen ilyen birkák.

De hogy kicsibõl hogyan lehet naggyá válni, vagy egyáltalán jól keresni, arról fogalmam sincs.

Pár hónapja néztünk utána, hogy 20 ezer példányszámos magazinokba fél oldalas reklám kb. 600 rugó per megjelenés. És az csak egy nyomorult hírdetés, amin átsuhan egy olvasó - az már szerencsés ha egyáltalán észreveszi. Ha minden helyi magazin-ba kell világszerte 2-3 hónapon keresztül hírdetni az kész csõd egy kis költségvetésben.

Egyszerûen nem tudom. Mert az, hogy pár neves újság ír egy review-t, önmagában sz*rt sem ér eladásokat tekintve - saját tapasztalat.

Visszatérve, hogy miért özönlik a sok broáf? Az olcsó, gagyi klónokat azért érdemes csinálni, mert így lehet részesedni egy már sikeres játék népszerûségébõl. Ha Pistike a címbõl, vagy a dobozról, vagy a screenshot-okból egy már bejött játékra asszociál - ha egyáltalán eljut hozzá -, akkor jóval nagyobb esély van a vásárlásra, mint az ismeretlenséget megvenni.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Azt nem értem, hogy ha tényleg csak a játékok ilyen kis százaléka nullszaldós, miért özönlik a sok broáf? 😛 OK, megpróbálják kurvaolcsón megcsinálni, hogy kevés és budget áron történõ eladással is kaszáljanak. De ezek szerint kevés sikerrel...

aabyssx
"gamers with pirated copies of Emergence requesting support outnumbered gamers with legitimate copies of Emergence requesting support by a ratio of nearly five to one"

Pfff!

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Érdekes olvasmány

Sok faszláma a kalóz változathoz kér tech supportot. 😛

aabyssx
Hát...
...ja.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Rossz a link vazeg!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
fastest(tudod a vegtelenpenzes baromsagok!) nem er!
mert ugy nekem is megvolt asszem 😛 sima melee!!! jahes a legujabb patchel! 😛 emlexem az 1.0tol 1.11ig piszok sokat fejlodott az ai ! 😄D😄😄

aabyssx
Ezen az oldalon találsz címeket. Oda írd meg a nevedet, állandó lakcímedet és szándékodat! Ne zavarjon a vallomás szó sem. <#vigyor1>

www.youtube.com/aabyssx

berlinboy6329
Netrõl <#ravasz1>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gaso
honnan lehet xbox-os játékokat letölteni? <#puszis><#eplus2>
mrzed001
1 vs 7(egy csapatban!) megvót már 😉
Mi coop szeretünk gép ellen, az minden csak nem uncsi

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lammer
1v3an is verem a gepeket... nem nagy cucc 😛 (van rola valahol repem is <#vigyor3>)
de ki jatszik a gep ellen??? jah? ennyi 😛

mrzed001
Vagy a bilentyütyüt vernéd idegességedben, hogy téged überscgamert hogy a halál faxába tudott leverni 2 gép 😛PP

Meg az elsõ tankrushodnál nõnél fel hirtelen, hogy hiába van 100 tankod, meg 100 rakétás, 20 sem éri el még csak az ellenség védvonalát sem <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lammer
tevedsz(majdnem rahibaztal!)... azert nem tudnek massal jatszani scn kivul rts styleban, mert a foldon porognek rohogogorcsben, hogy milyen nyomiag nullszaldos moslek rts utanzatokkal kene osszemernem tudasomat a tobbiek ellen-e! <#hehe><#eplus2> schez fel kell noni, az rts magasabb dimenzioja, ember! <#buck>

aabyssx
Meggondoltam magam!

Nem megyek tolvaj warezesek közé! Kizárólag akkor, ha mindenki viszi a saját, eredeti példányát a teljesen tiszta gépével. <#schmoll2>

😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Téged meg azér nem hívunk mer a SC-n kívül más nem megy neked. Ha bármi más elé odaültetnek, csak simán lefagy a OP szoftvered és csendben szopikálod az ujjacskádat, közben magad elé dünnyögve. 😄DD

mrzed001
Mié, meghaladná az értelmi képességeit <#idiota>

Lammer
hehe abby akkor ulne le rtsezni, amikor en elkezdenek jatszani az ubermegaokadekgigafoshulladekanegyzetenmarnemakaroktobbrosszjelzothasznalnimertigyisdurva Marioval... <#ravasz1>
(ez jolesett <#gonosz1>)

mrzed001
Tudod, várunk. Helyed rezerválva (fõleg hogy egyik srác kimegy külföldre)

aabyssx
Majd egyszer elmegyek. 😉

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Ja, még mindig nem tudtam rávenni egy kis RTS Lanpartyra.
Biztos fél hogy kikap <#zavart1>