A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ezer fórumban leírtam már hogy ne mi birka csori magyarok tartsuk el a nagy fejlesztõket és forgalmazókat.Erre ott vannak azok az országok ahol a kisgyerkõcök a napi zsebpénzbõl nem ebédet vesznek hanem egy 80 márkás játékprogramot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyik munkatársamtól szerzem be,de úgy drága lenne ha én csinálnám mert nyomtató,gyors net(nekem lassú)DVD író...
Azzal érveltél, hogy a játékra való jog feltétlen, természetes szükséglet. Izé "alapfunkció". Én meg arra akartam utalni, hogy nem.
www.youtube.com/aabyssx
Bérbe vehet? reklámfelület...
Egyébként a GC-m nincs csipelve, a PS2-m nincs csipelve sõt még a pc-men is csak jogtiszta játékok vannak. Voltaképp nem értem mibõl szûrted le azt a következtetést hogy én valami Mániákus Másoló vagyok?
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
www.youtube.com/aabyssx
"Adok egy Time Commando-t egy Alien Trilogy-ért"... Életem legszarabb cseréje volt. Nincs valakinek eredeti Time Commando-ja? 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem nem volt íróm, se net-em. Honnan szereztem volna játékot? Boltból? Ne má'!
www.youtube.com/aabyssx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
© Prince of Máté tegnap 20:30 | Privát | Válasz | #235
Minek vegyem meg hatezerért mikor abból hat másolt játékot tudok venni
www.youtube.com/aabyssx
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Szerintem lottóznak a befektetõk. A nagy zsét a biztonságos vonalban tartják, de van elkülönített keretük a zavaros vízû próbálkozásokra.
Ha véletlenül 8 kisprojektbõl 1 nagyobbat durran, akkor lehet, hogy van egy pénznyomtató frencsájz.
www.youtube.com/aabyssx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
De hogy kicsibõl hogyan lehet naggyá válni, vagy egyáltalán jól keresni, arról fogalmam sincs.
Pár hónapja néztünk utána, hogy 20 ezer példányszámos magazinokba fél oldalas reklám kb. 600 rugó per megjelenés. És az csak egy nyomorult hírdetés, amin átsuhan egy olvasó - az már szerencsés ha egyáltalán észreveszi. Ha minden helyi magazin-ba kell világszerte 2-3 hónapon keresztül hírdetni az kész csõd egy kis költségvetésben.
Egyszerûen nem tudom. Mert az, hogy pár neves újság ír egy review-t, önmagában sz*rt sem ér eladásokat tekintve - saját tapasztalat.
Visszatérve, hogy miért özönlik a sok broáf? Az olcsó, gagyi klónokat azért érdemes csinálni, mert így lehet részesedni egy már sikeres játék népszerûségébõl. Ha Pistike a címbõl, vagy a dobozról, vagy a screenshot-okból egy már bejött játékra asszociál - ha egyáltalán eljut hozzá -, akkor jóval nagyobb esély van a vásárlásra, mint az ismeretlenséget megvenni.
www.youtube.com/aabyssx
Pfff!
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mert ugy nekem is megvolt asszem 😛 sima melee!!! jahes a legujabb patchel! 😛 emlexem az 1.0tol 1.11ig piszok sokat fejlodott az ai ! 😄D😄😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mi coop szeretünk gép ellen, az minden csak nem uncsi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
de ki jatszik a gep ellen??? jah? ennyi 😛
Meg az elsõ tankrushodnál nõnél fel hirtelen, hogy hiába van 100 tankod, meg 100 rakétás, 20 sem éri el még csak az ellenség védvonalát sem <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem megyek tolvaj warezesek közé! Kizárólag akkor, ha mindenki viszi a saját, eredeti példányát a teljesen tiszta gépével. <#schmoll2>#schmoll2>
😉
www.youtube.com/aabyssx
(ez jolesett <#gonosz1>#gonosz1>)