A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi történik akkor, ha valaki az újságostól elkéri az újságot, beleolvas/végigolvassa, majd visszaadja, és fizetés nélkül távozik?
Ebben az esetben ugye nem vitt el fizikailag semmit, mégis hozzájutott valamihez, ami az újság nélkül nem lett volna.
www.youtube.com/aabyssx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Van amit lehet klonozni es van amit nem.Sajnos embert lehet elvileg, remelem hogy nem te leszel az elso gyakorlati pelda ra.
BAD Boys
BAD Boys
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
max egy jólmenõ autóalkatrész boltot be lehetne indítani😉
www.youtube.com/aabyssx
igen ezt is mar ezerszer kitargyaltuk a topikban ^^
ez ilyen warezolo onigazolo szoveg 😄
de pelda:
- en tegyuk fel programozo vagyok es el szeretnek adni egy progit amit megirtam
- ha te leklonozod a progit akkor en szepen elesek a beveteltol... ha ezt ugye Mo.i feelingben megtobben csinaljak, akkor megtobbet bukok (mert ugye te is hasznalod rgo fizetni kene erte)...
rgo: van ertelme szenvednem, ebbol megelnem(?) nem, rolo lehuz ennyi ^^
szal ez igy gaz ha belegondolsz nagyon gaz...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
BAD Boys
A példa tényleg rossz volt, elnézést kérek. (Bár azért gondolatban eljátszottam vele, hogy milyen autókat töltenék le a garázsomba <#buck>#buck>)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
BAD Boys
(Gondolom erre reagáltál?!) Jó példa erre a Bio meg a Strangle. Mármint számomra felejtös. Viszont a Gearst, DOA 4-et, meg még jo párat, semmire nem cserélném.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Aki nem nézi hogy mennyi lovéja van csak költ, az még kigyerek és apu,anyu vesz gémet. Aki meg már mérlegelni tud mennyi zsozsoja van és hova teszi, az meg 1 hónapban kb. 2 Big menüt vesz, telón éppenhogy csak idöt beszél meg vagy néhány sms, filmet meg nem szabad a büdös lábszagu moziban nézni ahol pofáznak melletted állandóan és röhögnek ha kell ha nem. A neten minden hamarabb fent van plusz az otthoni házimozi. Szal mindent meglehet ócsóbban oldani.
Egy fóliás, drágán vásárolt DS játék (Rune Factory) ebay-en 9700 házhozszállítássa együtt.
Ezek szerintem simán elfogadhatóak, és ráadásul nem a legjobb árak, amiket én ki szoktam fogni.
Viszont meg lehet nézni, hogy valaki egy hónapban mennyit költ tök felesleges hülyeségekre, mint pl. mennyit pofázik el feleslegesen telefonon, mennyi hamburgert eszik, ami másnap a budiban végzi, moziban milyen hulladékot néz meg aranyáron, ami max 2 óráig tart, és még rakás luxus dolog, amire semmi valójában szüksége, de költ rá.
Ezek közé a játékok, ami a legtöbb idejárónak ugye elég fontos dolog, érdekes módon, már nem fér be. Miért?!?
www.youtube.com/aabyssx
De ez az eladás vagy csere téma egyszer már belefulladt abba, hogy nagyon sok jo játék van és idöt állo (multi, osztott képernyös) amiket megtartasz, mert a haverok "meglincselnek" ha nem játszhatnak veled azzal a gamával. Ugy hogy nagyon kevés progit cserélsz el szivesen.
de tegyük fel, itt egy új játék: Bioshock, most a 365gameren 12.000 -ért beszerezhetõ,..tegyük fel, hogy egy negyed év múlva megunod,...eladod, mondjuk 9-10k -ért...buktál 1000 forintot, miért ezeret? Mert kb. ezerbõl jön ki a warez is....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A warezpisták olyan ideológia-várakat, erõdöket építenek, hogy csak nézel majd.
www.youtube.com/aabyssx
Vajon a filmek és a zenék megalkotóit is megsegíti majd Isten, amikor még a rajongóik is "megspórolják" a támogatásukat?
www.youtube.com/aabyssx
Isten a szoftverlegalizáció mellett van!
(beszarás, ahogy keresi a kibúvókat a kis álszent, pl. netrádiók adásának lementése, überLOL 😄D)
Van egy barátom, aki amúgy teljesen korrekt ember, tisztelem és becsülöm, de egyszerûen neki természetes, hogy p2p szed le mindent (szoftvertõl kezdve a filmekig), pedig 40 milláért vettek házat nemrég. És szoftverfejlesztéssel foglalkozik õ is. Ebbõl él õ is. És sajnos nem csak egy ilyen példát tudnék a körömbõl.
De szerencsére tudok ellenpéldát is. Ismerõs közalkalmazotti fizetésbõl spórolt össze pénzt notebook-ra és szoftverre. Szóval ez inkább értékrend, meg mentalitás kérdése.
Jó viszont látni, hogy egyre több magyar gamer vesz játékot. Inkább kevesebbet, de azt jobban megbecsüli, és megválogatja.
www.youtube.com/aabyssx
Erdemes elolvasni...
HINT! amit figyelni kell a "nincs penzem vs alairas" <#hehe>#hehe>
esetlegesen megvaltoznek a sracnak az alairasa, ez volt:
"ASUS P5W64 WS PRO|Core 2 Duo E6600@3600MHz|Coolink U8|A-Data Extreme Edition 2X1GB DDR2 1066@1200MHz|MSI X1800XT@PE 512MB Zalman VF900CU|Enermax Liberty 400W
Xbox 360 GamerTag: Szlobi"
oloal... <#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jossz 1el buddy <#buck>#buck>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem vagyok ra melto! nem vagyok a ricsokardra meg melto, nagyon sokat kell meg fejlodnom, hogy kezembe vehessem a szent Kardot!!!444 <#worship>#worship>
Bishop D'aAbyAntiWarezMon majd eljo az ido, amikor ott alek vala a lejart szavatossagu backup DVD sziklanal es kezembe veszem a szent csodat, az antiwarezesek gyamolitojat444 a SZENT KARDOTnegzzzz <#idiota>#idiota>
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
De várjá', itt a rozsdás, csorbával teli, törött kardom. Neked adom! Küzdj tovább helyettem, hátha egyszer eljõ a világosság! <#idiota>#idiota>
www.youtube.com/aabyssx
*felveszi a begging pozt* <#idiota>#idiota>
Inkább megfutamodék az hatalmas, romlott warez-démon-hadsereg ellen, hiába küzdöttem egyszer dicsõ célért. <#idiota>#idiota>
www.youtube.com/aabyssx
Jó példa, hogy a warez-elés nem feltétlenül függ az anyagi helyzettõl. Simán felfogás kérdése.
www.youtube.com/aabyssx