A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne haragudj de te ezt a blodseget irtad:
" A mai állás szerint 29 PC-s játékot, és 3 konzolost lehet elõrendelni. És még valaki képes azt írni, hogy PC-s játékoknak vége. "
lol... senki sem irta, hogy "vege" senki sem mondta, hogy halott... ez egy tendencia, hogy egyre jobban nem eri meg fejleszteni jatekot PCre (persze atportolni nem nagy dolog, azok a szennyek
halodik a piac(es az senkit sem erdekel, hogy itt balkanon eladtak mittomen 100 gears of wart a 4 milliobol, meg eladtak 200at pcre a parszazezres eladasbol 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Persze, hogy magyar boltokkal példálózok te gyökér, mert a magyar helyzetrõl (is) írok és az a két bolt Magyarországon etalon. Akkor pontosítok úgy hogy Magyarországon úgy tûnik sokkal több eredeti PC-s játékokat eladnak, mint konzolost, egyedül a japcsik tartják életben a konzolt. Amúgy te semmi konkrétum nem írtál, csak beszóltál és okoskodtál. Menj vissza a konzolod mögé, ami 6 év mulva sehol sem lesz, a PC viszont akkor is létezni fog.
Jó nevet választottál, valóban az vagy.
A Nintendo handheldeken a warezt elvileg a flashkártya jelenti.
Viszont pl a bolhapiacokon kapható GBA játékok kb 70%-a kínai kalózmásolat. Igazából ez is warez, nem?
Hiszen a készítõ/kiadó ebbõl sem lát egy huncut petákot sem.
Az a gyanúm, hamarosan megjelennek a hamis DS játékok is.
(Már ha még nincsenek.)
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
meg az agyonimadott starcraftom ami 3ik a pcs listaban... konzolon ippeg beferne 18ik helyre... es ezek mar old jatekok... de nezd meg az utolso 2-3 ev jatekait... egyre jobban huznak el a konzolos eladasok a pcsektol... ez van...
(enyhen off itt)
lol lol es lol 😄
annyira birom amikor valaki butasagabol eredoen peldalozik egy magyar(!) bolttal, ahol vesznek az emberek par jatekot/nap! 😄DDDDDDDDDddddddd
ember VEDD MAR eszre, hogy ez a bolt a pcs es konzolos jatek eladasokban kb annyit szamit bele a statisztikakba mint amikor te veszel egy kilo kenyeret videken egy 500 fos kis boltban 😄DDDDDDDDDDDDd (kozben a vilagon tobbezer tonna kaja fogy el kepletesen 😄)
a te istenitett top pcs cimeidbol (kis tulzassal) osszesen nem fogy el annyi, mint egy(1!) jobb konzolos jatekbol...
de ez nem a lealdozott topik... ez a warez rossz topik 😄
tanacs: ha tovabb akarod egetni magadat akkor inkabb faradj at a lealdozott topikba 😄
Az hogy a Two worlds lesz konzolon egy dolog. Nézd meg az egyik legnagyobb bolt a CDgalaxis elõrendelést, õk foglalkoznak mindennel. Nézd meg, hogy mit lehet elõrendelni náluk, ez megmutatja, hogy mire lesz kereslet. A mai állás szerint 29 PC-s játékot, és 3 konzolost lehet elõrendelni. És még valaki képes azt írni, hogy PC-s játékoknak vége. Érdekes, hogy olyan cuccokat, ami konzolon is kijön, csak PC-n lehet elõrendelni (pl NFS pro street, NBA 2008). Ezekbõl én inkább azt mondanám a konzol halódik. De nézd meg az 576 elõrendelést, akik kifejezett konzolra álltak rá: PC:17, XBOX360:12, PS2:6 játék. Igen, ez is azt bizonyítja, hogy semmi újat nem lehet kihozni PC-re nem lehet játékokat eladni rá, igaz?
Na ezt jo tudni,majd érdeklödve figyelem.Az biztos hogy 600 féle Sims meg real time startégia az van pc-n,ami konzolon sose lesz.De ezen kivül mi az a sok "eredeti és jobb" játék ami pc-ra van,de konzolra nincs?
A Crysis-en kivül.Ami amugy szerintem is be lesz jelentve konzolra,amint lecseng a pc-s elsõ eladási hulláma.576 konzolosban lévõ játékok 90%-a névtelen vacak? Hát maximum neked.Persze nyilván vannak erõsebb és gyengébb felhozatalú hónapok.
Aki pedig konzolon kezdett RPG-t játszani,annak a nagy részének pont az általad emlitett "hagyományos" RPG nem kell,és szinte mindenki a japán cuccok európai változatát várja.Amúgy Two Worolds és Fallout 3 is lesz konzolra...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit írtál az eladási adatokról légbõlkapottaknak tûnnek, de mivel nem ismerem én sem az igazi adatokat, ezért nem vitatkozok vele.
A magyar ember valószinûleg azért warezol, mert drágák a játékok és kevés a fizetés/zsebpénz. Angliában vagy Amerikában például sokkal olcsóbbak a játékok. Ott nem mûvészet megvenni az új játékokat. Nálunk a kartellbe tömörült játékboltok tartják magasan az árat. Nézzétek meg, hogy minden boltban szinte ugyanazokat lehet kapni ugyanannyiért. Persze ez senkit nem jogosít fel arra hogy másolt játékokkal játszon, legfeljebb magyarázat lehet rá.
Az a jaj szegény programozók a sok wareztõl éhendöglenek meg elég demagóg volt tõled. Pont ti vagytok akiknek legjobban megy az országban, hadd ne sajnáljalak. Ami meg azt illeti ne nyavalyogjatok, fejlesszétek ki a 100%-os másolásvédelmet, és nem döglötök éhen.
Konzolon is van warez, de messze nem ilyen mértékben, ráadásul könnyebb kordában tartani is (ld. bannolások, fw-frissítések, stb). Jah, hogy honnan tudom, mi van a háttérben? Csak onnan, hogy több játékfejlesztõ cégnél is dolgoztam már... Hidd el, a pécé halott ügy.
A 20 évvel ezelõtti állapotokat meg nem tudom, minek emlegeted fel, nem kéne a leragadni ennél a komcsi "nekem minden ingyen jár" szemléletnél, különben még jobban elmegy mellettünk a világ, és még fájdalmasabb lesz majd ráébredni a valóságra.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És a konzolos játékosok számát és eladásokat is kérem.
Mi van a kiadók hozzáállásával? Ugyanúgy megjelennek PCre is a játékok. De egy hét késéssel? Honnan tudod, hogy mi van a háttérben?
PCre meg nehezebb fejleszteni a sok különbözõ hardware miatt. Nem lehet, hogy más is van a dolog mögött, nem csak a warez? Mintha az konzolon nem lenne.
Pont te magad mondod: nem lehetett legális szoftvert venni, mégis, aki megtehette, annak volt személyi számítógépe, ergo terjedt a dolog.
Végülis a gépet sem lehetett itthon megvenni, be kellett szerezni külföldrõl. Persze, a szoftvert is kintrõl kellett szerválni, de másolt formában.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
hehe en nem vagyok oreg(29) de jartam Amigaklubba anno^^ ment a kopiparti ezerrel... najo anno 15-16 evesen mas volt az ember... valahogy nekem akkor "az" termeszetesnek tunt... foggalmam sem volt, hogy most evvel artok 1altalan valakinek is 😄
ma mar persze maskepp gondolkozom(anno fiatal hev, mindent atmasolni, pocok modra gyujteni stb 😄)... jobban tisztelem a jogvedett szellemi termekeket^^
A
Eladás van, csak mondjuk nem annyi, mintha kétszer annyi lenne.
A PC-s játékipar annyira azért nem hanyatlik és konzolon is van warez.
Én pl a C64-re gondoltam, biztos rettentõ hasznos volt 20-25 éve egy magyarországi lakásban. Eredeti szoftvert nem láttam rá, de akinek volt ilyen gépe, annak volt mellé egy csomó másolt lemeze. Meg az öregek regélnek a klubbokról, ahol ment a barter.
Válasz erre: 2646
A
sokaknak lakásuk, autójuk, számítógépük, konzoluk..stb is csak így van...
http://pspfilez.extra.hu/
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A
Ps2-rõl elhiszem.
Szervizem van átlátom,hiddel! Nekem nemkell fórumot olvasnom hozzá!
Megállsz egy parkolóba, valaki melléd áll és rányitja a kocsidra az ajtót, majd elmegy mintha mi sem történt volna. Te kimész és meglátod de nem tudsz semmit sem csinálni, végyül is nem ért kár az autódat ugyan úgy tudod tovább használni, csak lesz rajta egy kis horpadás. Aki nekiütötte azt nem érdekli, sõt engem sem érdekel mert nem az én autóm. De azért a normálisabb emberek elítélik, és ha én ott vagyok szólok az embernek, hogy várjon már meg téged, vagy legalább hagyja meg az adatait.
Lesznek akik látják de nem szólnak mert végül is kit érdekel õ is így csinálta volna...
Lehet hogy egy kicsit távolabbról közelítem meg a dolgot de nem kell hozzá zsemleklónozásba belegondolnod, hogy megértsd...
BAD Boys
BAD Boys
www.youtube.com/aabyssx
80-20 % arányba cserélünk fejet chippelt és chippeletlen gépekben.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
"A gép is továbbtart és csak eredeti a dolog!"
Már mitõl tartana tovább?
BAD Boys
Én úgylátom hogy a csóreszebbek inkább eredeti játékkal játszanak.
Használtan megveszik és hapy van. Megjegyzem igazuk is van!
A gép is továbbtart és csak eredeti a dolog!
Aki jobban televan az azonnal chippeltet 10-12 rúgóért és tölti a játékokat 1000000 el.
Persze azok lázadoznak az árak miatt akik ........
www.youtube.com/aabyssx
en nem jogkardozok meg ilyen lolsag... mi itt csak elmeletileg vitazunk a teman... akar a hoher BSA lenni elmeletben meg minden...
eaaaaasy 😄
btw nagyon becsulom, hogy minden szoftvered eredeti... de akkor miert is vagy azon allaspontodon(klonozas, bevetel kieses stb) amit kepviselsz???
tisztara olyan kommentjeid vannak mintha te is full warezos lennel(parti)
ezt most akkor nemertem...
! "Ettol fuggetlenul, ha mint programozo nem ervenyesulsz, meg mindig elmehetsz BKV ellenornek."
Ok, kezd osszealni a keplet... megelozve az oda-vissza riposztokat szerintem te arra akarsz kilyukadni, hogy akkor a programok legyenek freewareek mind(ez tok jo lenne btw*)
*viszont akkor hogy jatszanal az igenyes ps3 es xbox360 jatekokkal??? hisz egy komoly, igenyes nextgen gamet azert eleg nehez sufni freeware style-al osszekalapalni! iszonyat penzeket igenyel egy komolyabb cim! de ezzel szerintem te is boven tisztaban vagy...
ez hogy menne? ha senki sem venne meg a softwareket? (mertugye mindenki "klonozna" es ahhoz eleg 1 peldany is) -> gamezokat iro arcok ugye elmentek inkabb BKV ellenornek, hisz nem eri meg tovabb a tema^^
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
játszani nekik is kell
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szemben 1 betanított munkás 3mûszakba kb 60eft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem kell itt az ideológia... A számítógépek azért terjedtek el, mert hasznosak. A wareznak semmi köze hozzá. Viszont a warez felelõs nagyrészt a pécés játékipar leépüléséért, ez a tény, nem az a légbõlkapott hülyeség, amit leírtál.
Ez a prgoramozós példa meg nem minden esetben igaz, van, hogy fix összegért dolgoznak, az eladásokból a kiadó szokott kaszálni.
www.youtube.com/aabyssx
Akkor azokhoz is oda kéne menni "mocskos rabló" felkiáltással és kitépni a kezükbõl az újságot...