6215
A warez rossz

• Sir Quno Jedi
    SŐT! PS3-mat sem vettem még (bár játékot hozzá igen), így méginkább nem támogassam a teknolódzsi fejlődését?! Erre gondolsze?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nabzmeg, ha 1x nem adják ki BR-ben a nekem fontos filmeket, akkor kénytelen az ember valami HD csennellrő rippelt izéet nézni (merthogy az is NAGYSÁGRENDDEL jobb mint a fosgyári DVD).
  • aabyssx
    Eskújé nem támogassa a teknólódzsi fejlődést, mert lew4rézza az új kiadásokat, pedig a zúj teknáledzsi bevezetése sokba kerűt ám! ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Esetleg felhívni a supportot? Persze ahhoz már élőszóban kellene karattyolni idegen nyelven, de a lényeg talán minimális angol tudással is előadható.

De ez szánalmas. Mondjuk azt sem tudom, hogy címet regeltél, azért ilyen dolgokra oda kell figyelnie az embernek.
  • Sir Quno Jedi
    jaaa...akkor kuka... :D
  • Tinman #3368
    Használnám ha menne a STEAM... nem megy, igy a CS: Source sem.
  • amodent67
    Eh, nem a szabad felhasználást/magáncélú másolást törlik el, csak szűkítik a feltételeket. A tervezet szerint csak a jogtiszta forrásból származó anyagról lehet majd magáncélra másolatot készíteni, azaz kiesik a torrent, fizetős ftp, pecsás díler, stb.
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de akkor meg matricát nem tehetnek az adathordozókra, vagy ez, vagy az. (persze tudjuk mi fog kisülni ebből)
  • amodent67
    > Másrészt idehaza a filmletöltés legális...

Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy folyamatban van a szerzői jogi törvény módosítása, amely, ha jelenlegi formájában átmegy, módosítja az általad is említett felállást.
  • Sir Quno Jedi
    Ez olyan mint a PS2 csipelés. Vannak gyári NTSC-s játékaim drága pízért, amiket ki sem adtak PAL-ba, de ők bazdmeg komolyan gondolják, hogy ezért vegyél MÉGEGY PS2-t (anno az 100k volt vaze), mert belebuherálni azt nem lehet, nemnemééésnem. OKÉ! Én meg leszarom őket. Van egy olyan űbermultigeciszint, ami felett már az én ősbantuniggermagor vérem sem csitulhat! Ezvan, lőjjenek le...
  • Sir Quno Jedi
    Használd egészséggel a warez verziót. Mióta izgat, ha 1x megvetted az eredetit és számlád is van róla?!? A netes hülységük ne izgasson. Te szóltál nekik (mentsd le a maileket), így részedről tiszta vagy. Nehogy már ne tudj hetekig játszani a kőkemény valutáért vett szarjukkal!
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem leszarom, hogy jogilag hogy megy. Másrészt idehaza a filmletöltés legális. Ha már amúgy is ott figyel a polcon az eredeti DVD (akár többféle verzió is ugyanabból), akkor meg találják már ki, hogy a kópiám ami a gépen van, az másik verzióból van és hűmegha! Ja...

Ettől függetlenül vennék én BR-t, de igencsak karcsú a kínálat.
  • Tinman #3361
    Ez jogilag tényleg így megy?
    Megveszem 1k-ért a Grimmet, kijön BR-ben 7k-ért, lewarezolom és no problem legál????? ^^

Kérdés: Mit tudok tenni a dobozos HL2 játékommal, ha egyszer nem tudom feltelepíteni, mert az email már megszünt amire a jelszóemlékezető menne? Ilyenkor így jártam?
    Supporta írtam már 2x de a Valve supportja a legnullább. GW esetében Anet szinte azonnal reagált és segítettek a gondomon. Éljenek érte sokáig.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan. Vedd meg a DVD-t, baszd be a fiókba és nézheted olyan formátumban, ahogy csak jólesik, mivel te a DVD-n lévő kultúrális tratalomért fizettél! Onnét már olyan formátumban nézed, ahogy jólesik. Azért az antiwareznak is vannak határai szvsz.! És ezt én mondom. NEM vagyok hajlandó 6x megvenni ugyanazt a filmet, ha 6x kiadják más formátumban, mert jé fejlődik a technika. Majd ha VALÓBAN lényeges új tartalommal bővül (azaz egy másik, egy lényegében ÚJ film), akkor szívrepesve veszem magamhoz az új kópiát súlyos ezresekért! :D

Jelzem, elviekben ha az adathordozó megsérül (akár öt év múlva), kötelesek lennének cserélni egy minimális díj fejében, mivel TE már megvetted a film nézési jogát (magáncélra, magadnak). EZZEL mi van?! Egy nyomott DVD előállítási költsége pár forint, postával sem lehet több párszáznál. Navajon pótoltak már neked sérült adathordozót így?!!! Ugyehogynem...
  • Tinman #3359
    Kizárt, hogy ilyen 5-6-7-8-9 ezer forintokért BR filmeket vegyek. Egyszerűen NEM!
  • Sir Quno Jedi
    Mondanám, hogy leszek a barátod, de nem nézek már DVD-ket... :((( :DDD
  • Tinman #3357
    31k + 499 Ft postásköltség + még kaptam 1% örök törszvásárlói kedvezményt /sok kicsi sokra megy 7 éve vásárolok tőlük/.
    Rendesen átmentem kölyökbe mikor kinyitottam... állat jók azok az animék Ghiblitől amiket még nem láttam.
    Ezzel a pakkal közelebb vagyok a 200 eredeti filmhez, mint a 180-hoz, idén meglesz a bűvös határ :-D
  • Tinman #3356
    3 körös: 490 Ft/db volt a Ringu 0, 1, 2. Ennyiért nem bírtam otthagyni.
  • Istencsászár
    Bal oldalt az a 3 fekete körös az mi?
  • Sir Quno Jedi
    Mi píz volt ez így egyben?
  • Sir Quno Jedi
    Uhhh, párat azért kihagytam volna... :DDD (najó a Metropolis+Idő Urai kombóért jópont jár...)
  • Tinman #3352
    Igen, viszont iszonyat jó áron kaptam. Amúgy is törzsvásárló vagyok, tehát jár pár % kedvezmény, de van itt 1-2 olyan cím, ami kihagyhatatlan volt.
  • Zóanagyvarázsló
    A magyar címekből az következik, hogy belföldi rendelésről van szó, idehaza pedig az abnormális a normális...
  • Tinman #3350
    Végre megjött a rendelésem... hogy miért kellett ehhez több mint 1 hónap azt nemtom :-/

• Sir Quno Jedi
    Baaaszki, megnéztem a linket ésésés... most félek... (mijezasokxar?)
  • Rundstedt17
    mostanában az összes az:/
  • Zóanagyvarázsló
    De az már nem hamisítás, hanem szimplán warez. Persze lehet, hogy eredetiként árulják (ki megy eredeti szoftverért a kínai piacra?), én nem találkoztam még ilyesmivel. És valóban, igénytelenségük okán megtévesztésre is alkalmatlanok.

Tinman: Kapitalizmus van, nem lehet minőségi szűrűt bevezetni, ráadásul lassan minden huszadrangú filmet szokás konzolra, PC-re is "portolni". Az a lényeg, hogy számos remek játék is hozzáférhető nevetséges áron.
  • Tinman #3346
    Pár cím kivételével a kínálat is elég "hugy" :-/
  • Istencsászár
    Csak bámulok hogy milyen hugy árak vannak pécén mostanság...

Cdgalaxis, jobbnál jobb gémek 3ezerért...
  • guardian hero
    Pontosabban pécén a hamisítás kimerül egy fénymásolt borítóban, mivel a többségnek még csak eszébe sem jut eredetit venni, viszont simán kiadnak a retardáltak 1000-1500 forintokat egy-egy warez játékért a bolhapiacon. (Miközben 2-3 éves eredeti címek is 2-3eFt-ért beszerezhetőek, az újak meg 6-8eFt-ért).

Igénytelenség a maximumon...
  • Zóanagyvarázsló
    Ezért jó a PC, arra nem éri meg hamisítani :)
  • aabyssx
    Hamisítják az összes létező játékot, filmet, zenét, akármit. Sőt, lemezeseken, standard DVD borítósokon még nehezebb érszrevenni.
  • Lammer
    dejo, hogy nincs kvarcjatekom
  • aabyssx
    ebay vásárlóknak segítség: kalózcuccok kiszűrésére.
  • Bogyi007
    Remek, akkor ez egy udvarias nem.....
  • guardian hero
    Szerintem is max. 10% körül. A 18+ vagy mature vagy mittoménmilyen besorolásúak.
  • Istencsászár
    130ból 15? és lehet h sokat mondtam.
  • aabyssx
    > A régiek azért fentvannak

Ééés visszakanyarodva a magyar Live témára, mennyi is régiókódos belőle csak azért, mert nincs nálunk offisöl Live?
  • Istencsászár
    Tényleg nincs... egyetlen demoról tudok amit még a konferencián jelentettek be a Ninja Gaden coming soon, de h mikor és lesz e kitudja:D
  • guardian hero
    A régiek azért fentvannak

De tény, hogy vagy két hónapja nem jött új demó, mondjuk 1-2 FPS-t leszámítva nem is volt semmi említésre méltó megjelenés. Reménykedjünk benne, hogy ez csak átmeneti állapot...