A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom telennél legjobban felháborodva!
Szerinted egy játék vagy egy film készitõi nemszeretnék megkapni az a pénzt amiért dolgoztak?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
De tudod, hogy a sátánt szolgálod? <#idiota>#idiota>
www.youtube.com/aabyssx
hdloader megy exploitbol... de folyamatabara :p
1. athozod a memokartyadat en felrakom a mentest ami lesz az exploit(vagy en atviszem a memokartyamat es atmasolod reszletkerdes)
2. megveszed hozza a jatekot(vannak ilyen turkalos olcso gamek amik jok exploitra)
3. beszerelem neked a vinyot a ps2dbe (mar vanik olcson bba adapter meg a vinyok is fakin olcsok ma mar)
4. elinditjuk az exploitot ami triggereli a legujabb patchelt hdloadert
5. jatszhatsz akarmivel :p (felrakas sem bonyi)
no forrasztas! 😉 most ne koss bele, hogy pecesufnituning :p en csak szemleltettem, hogy igenis van forrasztas nelkul elet 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem vagyok én annyira narkós, hogy ilyenekre sötét dolgokra kényszerüljek. 😄
www.youtube.com/aabyssx
Te viszont (nem tudom csak feltételezem) azt kalkuláltad hogy játszol majd ezzel a játékal,amire igy nem kerül sor.
Pedig ha lewarezolnád (de nem fogod),akkor most végképp nem nem mondhatnák hogy kárt okozol,mert õk ezek szerint soha nem is gondolták hogy ebbõl EU-ban egy darabot is eladnak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Persze nem halok bele, mert van 1000 más AAA+++ játék, de azért zavaró.
Viszont õk szerintem simán rosszul járnak.
1) Ugye, õk szoftvereladásból élnek. Ha én megvenném, de nem tudom, az náluk gáz.
2) Egy IP-nek elég fontos a népszerûség. Sõt, talán nincs is fontosabb, hiszen egy termék költségvetésének a fele(!) marketingre szokott menni.
És egy esetleges folytatásában az elõzõ rész bázisa potenciális vevõket jelent. Ha én még csak le sem warézom - márpedig nem -, akkor még ettõl is elesnek.
www.youtube.com/aabyssx
Õk,akik eleve nem akarják idehozni,vagy Te,akit esetleg érdekelne,de igy sosem láthatja meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De most én ezért warézzam le?
A túrót! Nem akarják, hogy játszam? Hát akkor nem játszom! Játszok mással. Van.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.youtube.com/aabyssx
Nem a topiggal van baj, hanem a stílussal!
Ha elszabadulnak az indulatok, mentek pihenni... (jó te nem)
<#banplz>#banplz>Kúnó monnyon le!
www.youtube.com/aabyssx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Tipikus sötét, magyar, dögöljön meg mindenki tehene mentalitás...
2. Naná, hogy elitélem, hogy (esetlegesen akár tõlem) lopott árut áruljanak az aluljáróban! Valszeg a többiek is azért nem válaszolnak rá, mert ilyen iszonyatos hülyeségre nincs reakció, ami helyrerakná.
www.youtube.com/aabyssx
2.Az aluljárós példámra nem válaszoltatok,pedig az is ue. a mûfaj,azt miért nem ítéled el<#vigyor>#vigyor>?
b) Ha nem hallgatod, akkor meg semmi szükséged rá warez-ben sem, és nem értem, hogy hogyan jön ide.
www.youtube.com/aabyssx
PS3 ID: marcogi zsírkutya
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
olyan finomak és nõiesek vagytok.. 😊
http://pspfilez.extra.hu/
Naná, hogy én is meggondolom, hol vegyek játékot a nehezen összekuporgatott pénzembõl. 😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nekik a HIVATALOS európai terjesztõtõl kell az árut rendelni.(Többnyire UK)
Ez a magyarázata a magas áraknak.Legalábbis szerintem.
Amúgy egyetértek a véleményeddel.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
...nem elég, h hülyeséget írsz, de még szélsõséges magyarázatokkal jössz, amit persze, h a kutya se használ. Konzolosok nem vásárolnak az 576 -ból
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
upacukafundalukafundakávékamaduka