A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Milenne ha nemkapnál fizetést mert valaki úgygondolná hogy azt elveszi tõled? Hmmmmm?
Gondolom telennél legjobban felháborodva!
Szerinted egy játék vagy egy film készitõi nemszeretnék megkapni az a pénzt amiért dolgoztak?

zola2000
Mivan? Heti 6x8 órát robotolok. Kemény 80ezer forintért. Az ember ott spórol ahol tud.

A

guardian hero
Te se dolgoztál még pénzért életedben sem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

zola2000
Az elõbbi hozzászólásom miatt ezennel bocsánatot is kérek mindenkitõl aki nem így gondolja.

A

zola2000
SOKÁIG ÉLJEN A MAGYAR WAREZ! A torrentet Isten teremtette. Le a szerzõi jogvédelemmel! Éljenek a jó és tartalmas garázsfejlesztések is, viszont ha össze is jön egy ilyen cucc mindjárt kiadót keresnek neki, és képesek lennének érte SOK pénzt kérni. (nyugi, ez is egy vélemény, szólásszabadság van, vagy mi a szösz)

A

Ne warezoljatok, a warez rossz, érteeeem ??

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ewergo
De a vasárnapi gyónásnál tisztázhatod magad. Az Úr megbocsát...még neked is!

aabyssx
Megkönnyeztem segítõkészségedet! THX!
De tudod, hogy a sátánt szolgálod? <#idiota>

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
warezra meg mindig nem kell "megbutykolni" a gepet :p

hdloader megy exploitbol... de folyamatabara :p
1. athozod a memokartyadat en felrakom a mentest ami lesz az exploit(vagy en atviszem a memokartyamat es atmasolod reszletkerdes)
2. megveszed hozza a jatekot(vannak ilyen turkalos olcso gamek amik jok exploitra)
3. beszerelem neked a vinyot a ps2dbe (mar vanik olcson bba adapter meg a vinyok is fakin olcsok ma mar)
4. elinditjuk az exploitot ami triggereli a legujabb patchelt hdloadert
5. jatszhatsz akarmivel :p (felrakas sem bonyi)

no forrasztas! 😉 most ne koss bele, hogy pecesufnituning :p en csak szemleltettem, hogy igenis van forrasztas nelkul elet 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Ha lewarézom, akkor álmatlan éjszakáim lesznek a lelkiismeretfurdalástól. Nem beszélve, hogy meg is kéne bütyköltetni a gépet.
Nem vagyok én annyira narkós, hogy ilyenekre sötét dolgokra kényszerüljek. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Hát elesnek,de õk ezek szerint ezt bekalkulálták,ha már kitalálták ezt a marhaságot hogy EU-ba semmi ebbõl a játékból.
Te viszont (nem tudom csak feltételezem) azt kalkuláltad hogy játszol majd ezzel a játékal,amire igy nem kerül sor.
Pedig ha lewarezolnád (de nem fogod),akkor most végképp nem nem mondhatnák hogy kárt okozol,mert õk ezek szerint soha nem is gondolták hogy ebbõl EU-ban egy darabot is eladnak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

aabyssx
Hát, én ugye nem járok jól, mert lemaradok valamirõl.
Persze nem halok bele, mert van 1000 más AAA+++ játék, de azért zavaró.

Viszont õk szerintem simán rosszul járnak.
1) Ugye, õk szoftvereladásból élnek. Ha én megvenném, de nem tudom, az náluk gáz.
2) Egy IP-nek elég fontos a népszerûség. Sõt, talán nincs is fontosabb, hiszen egy termék költségvetésének a fele(!) marketingre szokott menni.
És egy esetleges folytatásában az elõzõ rész bázisa potenciális vevõket jelent. Ha én még csak le sem warézom - márpedig nem -, akkor még ettõl is elesnek.

www.youtube.com/aabyssx

És akkor most ki jár rosszabbul?
Õk,akik eleve nem akarják idehozni,vagy Te,akit esetleg érdekelne,de igy sosem láthatja meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

aabyssx
Az elõbb voltam egy olyan topikban, ahol egy olyan (9/10-es) játékról beszéltek, ami valszeg soha sem fog ideérni Európába, mert mi disznók vagyunk, és nem érdemeljük meg. Angol (USA) verzió már van, de EU még tervezve sincs.

De most én ezért warézzam le?
A túrót! Nem akarják, hogy játszam? Hát akkor nem játszom! Játszok mással. Van.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Rám nem hatnak az idézések, még kevésbé az ûzések! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
Távozz sátán! Ez jó topik! :pp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Jaja, lassan meg sem éri warezolni, mert olyannyira szar a felhozatal. WTF, OMFG!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Azért érthetõ, hogy valakit heves indulatok fognak el, ha rádöbbentik, hogy bûnös warez-elni, és ajándék helyett virgácsot kap a seggébe a télapótól. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Hülyevagyvazeg? 😄
Nem a topiggal van baj, hanem a stílussal!
Ha elszabadulnak az indulatok, mentek pihenni... (jó te nem)

aabyssx
A gonosz sötét elnyomás el akarja vágni a csatornát, amin keresztül a megváltó igét visszük a világhoz.
<#banplz>Kúnó monnyon le!

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
sezszálle!

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sir Quno Jedi
azmiaz

guardian hero
Rádszállt a BSA? 😄

Sir Quno Jedi
tüpptürüptürüp... éééééééééééérik a bezárás... máááááááááááááááár naaaaaagyon közel a véééééééééééééég... pampidampampampam

Ewergo
😊) Na igy kell egy tükörhöz beszélni...!

guardian hero
<#wow3>

Max 36
Én sem azt írtam,hogy aki warezol,az büszkén verje a mellét/elítélem a zola2000-féle "warezolok,és még büszke is vagyok rá"-féle kommenteket,vizont nem tagadom,torrentrõl szereztem be már olyan NTSC gámát,akit idehaza nem tudnál beszerezni.Ezt vállalom,nyugodtan le lehet érte köpni😊

Isten most nem ér rá,segíthetek?

guardian hero
Ki mondta, hogy nem ítélem el??? Ne legyél már ennyire sötét... Az miért fáj neked, hogy van, aki pénzt akar látni a munkájáért, és nem akarja, hogy meglopják? Ha szerinted szar (szerintem is az), akkor ne vedd meg (én se teszem), de ne szójjá' be, csak mert elvárják, hogy aki az õ cédéjüket akarja hallgatni, fizessen is érte...

Tipikus sötét, magyar, dögöljön meg mindenki tehene mentalitás...

aabyssx
1. Tök mindegy! Hallgatod? Fizess! Nem hallgatod? Ne fizess!
2. Naná, hogy elitélem, hogy (esetlegesen akár tõlem) lopott árut áruljanak az aluljáróban! Valszeg a többiek is azért nem válaszolnak rá, mert ilyen iszonyatos hülyeségre nincs reakció, ami helyrerakná.

www.youtube.com/aabyssx

Max 36
Akkor nevesítem,Noxra,és Sterbinszkyre,és a nevesincs fajtára gondoltam,akik kézzel-lábbal tiltakoznak a filecserélés ellen /is/.Érdekes módon a rockmûfaj képvielõit ennyire ez nem zavarja.
2.Az aluljárós példámra nem válaszoltatok,pedig az is ue. a mûfaj,azt miért nem ítéled el<#vigyor>?

Max 36
Nevezetesen a Nox-ra gondoltam,akiknek a legjobban sír a szájuk a letöltések ellen,és hazai viszonylatban nem keresnek így sem rosszul.

aabyssx
a) Ha hallgatod a magyar sztárocskákat, akkor miért nem adsz ki értük pénzt?
b) Ha nem hallgatod, akkor meg semmi szükséged rá warez-ben sem, és nem értem, hogy hogyan jön ide.

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
Mi a jó büdös isten faszáért hallgatsz fahangú magyar sztárocskákat??? LOL <#taps>

Max 36
Te se játszd itt azért az erénycsõszt,vagy tán odamész az aluljáróba a kisebbségiekhez,akik a lopott szajrét árulják,hogy ejnye-bejnye tessék visszavinni a boltba ahonnan elloptátok😊?Nem pártolom a warezt,de pl. 1 szaros zenei cd-ért nem adok ki pénzt,hogy a magyar "sztárocskák" belõlem gazdagodjanak meg a fahangukkal,és a "kemény"25000 eladott példányukkal.

Max 36
Szerintem mindenkinek magánügye,hogy megveszi a gámát,vagy inkább torrentrõl,ftp-rõl tölti le.De ha már a pofátlanabb megoldást válassza az illetõ,legalább ne verje büszkén a mellét azokkal szemben,akik a drágább megoldást válasszák.

tejföl
Nincs mit.<#wink>

BAD Boys

HUNMarcus
Köszönjük nektek, akik lelkiismeretesen megveszitek a játékokat, nekünk.........<#worship>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

jaszy
Ugye?<#circling>

Kandurex
Nem is baj,..a warezos mélyen kussba legyen, meg arra!

öregharcsa
hû de kiakadtatok...<#vigyor1>
olyan finomak és nõiesek vagytok.. 😊

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Fasza! Te aztán fasza gyerek vagy! Játszál a szaros másolt,lopott játékaiddal és fogdbe a pofád!

guardian hero
Azok, akik miatt Te is játszhatsz a szaros torrentrõl szedett játékaiddal, baszd meg. Merthogy nem lenne videojáték, ha mindenki úgy gondolkodna, mint Te... Úgyhogy pofa alapállás, és tedd össze a két kezed azokért, akiknek a pénzébõl te is játszol!

zola2000
Ki vásárol boltból, mikor a torrent ingyenes, a dvd meg 90 forint?

A

Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy mi lehet az oka a magas áraknak.
Naná, hogy én is meggondolom, hol vegyek játékot a nehezen összekuporgatott pénzembõl. 😊

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Bocs nem akarok túlságosan beleszólni a vitába,én csak arra szeretnék reagálni amit az újságokról írtál.Én olvasgatom a Pc-s újságokat,és járatom az 576Konzolt az eleje óta.A permanens különbség számomra a két fajta újság-újságok között,hogy míg egy Pc-s újságban havonta leközölnek egy-egy cikket rendszeresen a Crysis,vagy a Hellagate London,vagy a Stalker kiegjérõl hogy mik LESZNEK benne az újdonságok,és mindeközben tesztelni alig tudnak valamit,mert nincs szinte MIT,mert nincs semmi normális megjelenés,addig az 576Konzolban,szinte havonta LEGALÁBB 2-3 jobb cím is akad,akár egy platformra is.Én már személyszerint nagyon nem is olvasom a Pc-s game-ek cikkeit mert csak ugyanazt közlik ezredszerre is,inkább a hardvertesztek-cikkek érdekelnek,mondjuk abból meg alig van.Nézz át egy 576 konzolt figyelmesen,és akkor rájössz hogy nem névtelen vackok,és nem csak japán játékokról írnak.Amúgy meg valszeg azért van pillanatnyilag ez az egyetlen konzolos újság,mert lassan egy évtizede ez tájékoztat a legkorrektebben,mellette mégis egy egyedi stílusban a konzolok világáról.Tévedsz ha azt hiszed az évek során nem voltak más próbálkozások is ilyen irányban,de pont az volt túlnyomó részt a baj, hogy olyan emberek próbáltak konzolos újságot készíteni akik addig Pc-s újságokat szerkesztettek,írtak.Ez is lett a vesztük,próbálták ugyanolyan sémára csinálni a konzolújságot is mint a Pc-st,telenyomták az elejét az "Újdonságok"-kal,a tesztre meg alig szántak fél-egy oldalt és az is olyan volt mint a fûrészpor:száraz és unalmas.Most /pill.olyan számomra a Gamestar,vagy a PCGuru is mint a fûrészpor,ez van.Próbálnak valamit kicsiholni a semmibõl,több kevesebb sikerrel.Az eredeti témához meg csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy isteni lenne annyit keresni mint tõlünk nyugatabbra,és akkor ez a topik talán nem is kellene.... <#papakacsint>
guardian hero
Ez legyen az õ problémájuk, a 21. században élünk, és ha Hong-Kongból három kattintás után a küszöbig hozzák a játékot az 576-os ár 60-70%-áért, akkor onnan fogom megvenni. Már csak ezért sem kell a warez-vitákban az irreális 576-os árakkal példálózni.

Nem védeni akarom az 576-osokat, csak megjegyzem, hogy õk kényszerpályán mozognak.
Nekik a HIVATALOS európai terjesztõtõl kell az árut rendelni.(Többnyire UK)
Ez a magyarázata a magas áraknak.Legalábbis szerintem.
Amúgy egyetértek a véleményeddel.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Kandurex
Annyi, h az 576 -ból egy magára valamit adó konzolos, úgy észügyileg, nem vásáról. 18-19 ezerért adják a játékokat, arról meg bõszen hallagatnak, hogy pl. a 19 ezeres biosshockot a playasia -ról Magyarországi postával, 11.800.- forintocskáért hozzák...vagy Rainbow six: Vegas, ott 18 ezer, play: 9 ezer házhozszállítással

...nem elég, h hülyeséget írsz, de még szélsõséges magyarázatokkal jössz, amit persze, h a kutya se használ. Konzolosok nem vásárolnak az 576 -ból

Karr, ha hülyeséget írsz, ne csodálkozz, hogy hülyének néznek.

upacukafundalukafundakávékamaduka