A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tejföl
Az oviban riposztozik a fiam ilyen szellemesen, mint te. Meg amikor pukizik, nevet. Gondolom te is. Egyutt nem hintazhattunk, mert te valoszinuleg a csattogos lepket huzogattad, amikor en mar kocsmaba jartam. Az is egyfajta uzletpolitika amit te csinalsz. Ismerek nehany konzolboltost, na nem szemelyesen, csak a neten keresztul, de egyik sem mutatja ki ennyire az elfogultsagat egyik, vagy masik gep irant. Szoval en egy ceruza elemet sem rendelnek toled es nem is ajanlom a boltod senkinek. Az UK-t annal inkabb.

BAD Boys

jaszy
Mért te annyivagy, netán eggyütt hintáztunk?

Még mindig jobb ha halasztanak mint kidobni egy tipushibás.....izét!

tejföl
Hat ha szerinted ez humoros....
10-12 eves szinten meg talan poen.

BAD Boys

tejföl
Ismerkedsz, vagy mi a szosz? Ez nem az a forum ahova a melegek jarnak! Eltevesztetted a hazszamot.

BAD Boys

tejföl
Tenyleg nem idevalo ez a tema. Mellesleg a 360 nem fog eltunni a fejlettebb live szolgaltatasa miatt. Amikor az en gepem bannoltak, vettem egy masikat es ment a moka tovabb. Most is mi derult ki a japoknal rendezett jatekshown? Home elhalasztva jovo tavaszra, Killzone2 elhalasztva valamikor jovore. A rezgo joy meg USA ill. Japan regiojban, majd valamikor EU- ban is. Az egesz PS3 tortenet a halasztasokrol szol. Sajnos.

BAD Boys

jaszy
<#eplus2>

Buzi-e vagy?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

jaszy
😊Rögeszme? Visszapasszolnám!

guardian hero
Ez csak a te rögeszméd, senki nem írta le a PS3-at.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jaszy
Engem? Dehogy! Csak furcsálom hogy leírunk valamit ami szintemég megsem melegedett !

guardian hero
Téged felhúztak?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jaszy
Egyébiránt a gyárihibás 360 oknak nemadok sokat. 2-3 év és nemsokan fognak emlékezni rá! Esetleg rossz álmukban 😊 vagy a szervizesek😊
Pl Old Xbox!

jaszy
Nagyon jól mondod! Légbölkapottak a kijelentéseid!
Baszki nem a kenyérpiritóhoz kell! Viszonta 360 elõnye 1 év minimum! Akkor a hasonlítgatás szerinted korrekt?
Bár jobban belegondolva az új suzuki svift is egy szar! Alig adtak el belõle a régihez képest! LOL

Ember gondolkozz!!!

guardian hero
Szerintem felesleges itt hájpolni a PS3-at. Egyrészt ez nem az a topic, másrészt az ilyen légbõlkapott kijelentéseknek nincs súlya.

guardian hero
Miért, mihez kéne hasonlítani? A kenyérpirító-eladásokhoz?

jaszy
Miröl beszélünk? A ps3 ami nincs 1 éve a piacon hasonlítgatod 2 éve kintlévõ 360 hoz? Pc röl már neis beszéljünk!
LOL😄

zola2000
Az elõzõ generációban sok a multiplatform címeknél a pc eladások általában a legrosszabb eladású gamecubeval voltak hasonlóak.

A

guardian hero
Itt nem fogok offtopic vitát nyitni, ha hazudozni akarsz, próbáld meg a leáldozós topicban, vagy kussolj.

Lizardman, Te meg olyan cikket linkelsz, amiben szó sincs pécés eladásokról... Megsúgom, a pécés számok mélyen alulmúlják még a konzolfronton leggyengébb PS3-as adatokat is. Errõl ennyit.

jaszy
Ez kezd nemigaz lenni. Ugye a ps3 teljesítményfölénye egyértelmü! Viszont egészen sok játék vanmár rá. Szétnéztem és már alakulni látszik!

Ja, elég lol hogy így van. Fõleg a leáldozós fikameneknek. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Lizardman
azért mégse annyira lol, mint ahogy te gondolod, KATT

guardian hero
LOL 😄

Annyira döglõdik hogy egyfolytában rekordokat döntögetnek az eladások. Ami nem mondható el mondjuk a ps3-ról.

Bocs,hogy belevau,de szerintem a teljesítményfölény[?[ a konzoloknál sem,semmit sem ér,ha nincsenek rá megfelelõ játékok.De a PS3-nak rengeteg ideje van befutni.

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

jaszy
Na már a nevét is rosszan írom 😊 Wadarr.
Izlik a Hubi 33 😊

jaszy
Mind 2! 😊
Egyébként nagyon frankó a 360 én szeretném.......ha nemálna meg!
Most csináltattam waddar al meg egy 360 ast ! 3 hónap használat után 3 ledesedett be. De rengeteg rosszat hordanak be hozzánk! Az az egy a pozitív hogy a Microsoft a hibát bevállalta és megjavítják! ( ha a bácsi nemszedte le a gari matricát mint most esetemben)

guardian hero
mind1

jaszy
Én mind a két gépet próbáltam , többször is! A ps3 meggyõzõbb!
Nemértem mire gondolsz?!

guardian hero
Én a nyers adatok mögé nézek. De elég megnézni a játékokat egyik, illetve másik gépen, és Te is láthatod, mirõl beszélek. Ettõl függetlenül nem írom le a PS3-at, lassú víz partot mos.

jaszy
Bizony ez ígyvan. Nálunk kétharmad áron megszerezhetõ az újjáték. A régebbi....szinte bagóért!

guardian hero azért a Ps3 mat nemkell leírni. Már mostis elégsok játék van rá és rengeteg fog kijönni!
Teljesítményre jobb mont a 360! Honnanveszed hogy nem???? Nézdmeg a nyers adatokat!!!

aabyssx
www.ebay.co.uk

Egy új játék 12 ezer, egy fél éves már gyakran 5-6 ezer.

www.youtube.com/aabyssx

zola2000
Habár lehet hogy vennék is pár konzoljátékot eredetiben, ha annyiért adnák mint a pc játékokat, tehát egy új játék 12 ezer, egy éves 6 ezer, három éves 2 ezer ft. Mert így sokszor a három éves játékokat is jó ha 6 ezer forintért megkapom.

A

guardian hero
X-re annyi japán fejlesztésû játék van, mint Wii-re meg PS3-ra együttvéve. Mindenesetre ez itt OFF, úgyhogy részemrõl befejeztem.

zola2000
Az xnél kevés a japán fejlesztésû játék, bármikor tönkremehet, flashelt gépnek ugrik a garanciája, az azért nem jöhet nálam szóba, ps3nál nincs warez, az meg azért nem. A wii valakinek bejön, valakinek nem. A wiivel meg ugyanaz játszódik le, mint a dsel.

A

guardian hero
Nem csak próbáltam, van is gépem. Nem a levegõbe beszélek.

A kiadók figyelme meg afelé a platform felé irányul, amelyikre a legtöbb játékot adják el. Wii-re szánalmasak a third party játékeladások az X360-hoz képest, és nagyon kevés az egy gépre jutó eladott játék.

Hiába, ilyen a piac: ha nem veszel játékot, elõbb-utóbb nem lesz mivel játszanod. A pécés játékipar emiatt döglõdik, és a Wii-s is emiatt fog 2 éven belül behalni (fõleg ami a hardcore játékokat illeti).

zola2000
Ez még annyiból más, hogy a kiadók figyelme afelé a platform felé irányul, amibõl a legtöbbet adják el. Ez volt régen az snes, majd a ps1, ps2, most meg a wii. Az meg egyéni probléma, hogy neked nem jött be a wii, sokaknak bejött. Egyébként már próbáltad? De nem csak a sportsra gondolok, hanem a red steelre, a metroid 3ra, a resi 4 wii ed.-re, a zeldára stb...

A

guardian hero
Tehát az a legjobb, amibõl a legtöbbet adják el? Akkor nyilván a hamburger igényesebb étel, mint a bélszín, meg a Suzuki jobb autó, mint a Porsche <#wilting>

zola2000
Ha ez így lenne, akkor nem adtak volna el wiibõl több mint kétszer annyit mint ps3ból, nem érte volna be az x360
eladásait kevesebb mint egy év alatt. Csak valamiért N ellenes hangulat van magyarországon, de hiába magyarország nem nagy piac.
Válasz erre: 2724

A

zola2000
Ja és az xel vigyázz, hajlamos túlmelegedni, és tönkremenni. Ha meg rajta van a flash, akkor meg elvész a garancia. Olvass utána a red ring of the death (vagy hasonló) topicban.

A

guardian hero
A wii irányítója kalap szar, semmi nem irányítható vele normálisan. A PS3 nem erõsebb az X360-nál. És sima tévén is durva különbség van a PS3-X360 duó és a Wii grafikája között.

Ne osszad az észt, ha nincs mit.

aabyssx
> kb havi egyszer vennék egy budget kat. Játékot, tehát ez így nem nagy bevételkiesés.

Mennyi szokott lenni egy jól menõ konzol tie ratio-ja az egész életciklusa alatt? *hasraüt* 5-6 játék?
Csak mert ha Te havi egy játékot megvennél, akkor Te 10x annyi bevétel kiesést jelentesz, mint a casual-ok.

www.youtube.com/aabyssx

zola2000
Az erõsorrend: wii<x360<ps3, de ez inkább csak drága hd tvn jön ki. Sima tvn nem fogsz sok különbséget látni a három között. A wiinek van egy olyan új irányítója, amivel sokkal jobban irányítható szinte minden játék, pl rendesen tudsz célozni Fpsben, kormányként kell forgatni autós cuccnál stb...

A

a shot
akkor most jön következõ tudatlan kérdésem, hogy az xbox gyengébb mint a ps3?

zola2000
Ps3hoz nem létezik, X360al egyszerû a helyzet, házilag is lehet flashelni, wiihez elég olcsón lehet kapni wiifree csipet (kb 2000ft), de kell egy kis mûszaki hozzáértés a beszereléséhez. Dshez kell venni adaptert, azzal memóriakártyáról lehet nyomni a cuccokat, a pspt downgradelni kell 1.5firmwarere, és egy firmware emulátorral mennek a játékok memória kártyáról. Remélem nem hagytam ki semmi fontosat XD

A

a shot
elnézést kérek kérdésemért, de csóró vagyok és ha esetleg vennék egy ps3-mat vagy egy xboxot, tudni szeretném hogy létezik e hozzájuk már olyan kicsippeltetés vagy bármi hasonló, mint a ps2-hhez volt.

jaszy
Baszottul érdekes hogy nálunk a boltba a láthatóan (!!) lóvésok keresik a chippeét gépeket. A csóreszabb embereknek jó a mezei, gyári formáció.
Ügyvéd,igazgató vittmár chippeltet .... aztmondta a játék neki így olcsóbb<#gun>

A 2 kezi munkáûs inkább havonta bejön 1-2 használt lemezér és megveszi vagy cserélgeti.
Az álszent lóvés meg dicsekszik hogy 300 játéka van otthon ( persze warezes)

guardian hero
Persze a nevetségesen túlárazott Wii mellé azért még egy DS-re is futotta, mindkettõ létszükséglet, gondolom. Akinek ezek után sír a szája, menjen el a sunyiba!

Gondolom a 10eFt-os Gamecube összes jó játékát (max. 3-4eFt darabja) végigvitted már, azért volt muszáj 60-70eFt-os konzolt venned.

guardian hero
Ha csóró vagy akkor kussban örülj, hogy van kiskapu. Senki sem kíváncsi a nyomorodra.

zola2000
Ennyi pénzbõl legálisan kb havi egyszer vennék egy budget kat. Játékot, tehát ez így nem nagy bevételkiesés. Nekik. Ha kapnék legalább 130ezer fizetést, akkor én sem keresném ennyire a kiskapukat mindenhol.

A