A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saccra 40-50 korul lehet. Ritkan erdekel 20-nal tobb cim egy gepre; gyujtok Gamecube-ra (van nehany nagyon finom kulonlegesseg, amit a vilagert sem hagynek ki), PS-PS2-re (kb. 40 cim az, ami erre a ket gepre nekem igazan fontos), Dreamcastra (erre kell korulbelul 30 jatek, de ezek a leghuzosabb aruak), GBA-ra (ide csak keves kell, de az epp elegge), PC-re (inkabb a regi, nagydobozos, ma mar nagyon olcson beszerezheto jatekokat, regi kedvenceket).

Ha valamivel bebuktam, elcserelem, de ritkan van ilyen; altalaban, mire eljutok a vasarlasig, tudom, hogy mire szamitsak. Csak nehany megbizhato forras (mertekado magazinok), jol megirt review-k, ingame/teaser videok, egyszoval: metainformacio kerdese, hogy megsejtsd, valami tetszeni fog-e vagy sem.

s e c o n d b a d v i l b e l

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
de majd ezt is jol kimagyarazzak a zokosok, hogy miert jo nekunk a "Végtelen adómentesség" es tarsai style 😉 hogy miert zsarolhatjak kormanyunkat az igazi nagy ragadozok(like AUDI) 😉 ohhh 😉

(de szerintem elkanyarodunk a tematol es hamar polba csaphat at, az meg nem jo :/)
ps: btw nekem a vesszoparipam a kinai piac! es totalisan jo analogia a topik temajara: kinai piac az analog elet warezbolcsoje... vagy tevedek? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tinman
Komoly kérdés: Mekkora a gyûjteményed? Db?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még egy tisztán látó<#nyes>.Tényleg megköszönhetjük hogy rabszolgamunkát biztosítanak a magyar kis és középvállalkozókat tönkreteszik az olcsó árakkal,a hasznot kiviszik.A magyar gazdaság nulla,az emberek sem termelnek hanem megveszik olcsó multis cucokat.A lényeg kiszolgáltottsághoz vezett ez a egész...

Lammer
"Magyarországnak adózik"

megha ADOZNANAK akkor okes is lenne... van jopar nagy multi egy dekat sem adozott es nem is adozik most sem... 😉
hogy is van ez? de ez jo nekunk igaz? 😉 pofam leszakad komolyan... idejon evekig adomentes majd nevet valt es ujra adomentes (nile-elin remlik?) ennyire azert... jo tudom valahogy be kellett csabitani a multikat, valamit kellett akciozni, hogy 5-10 evig adomentesek... aztan nevcsere(es van ilyen sok!)... most akkor ez miert jo nekunk? azert ennyire ne antimagyarkodjunk mar plz! 😉

vérjózsika 😊)) Ez tetszett. Holnap majd én is hozzászólok érdemben a témához.
Petyus_
Aki a hobbijára nem képes áldozni, sõt, egyfajta modern Robin Hoodként vagy Védegyletként azt képviseli, hogy az õ szórakozását biztosító termék alkotóit meg kell károsítani/le kell fosni, az egy igénytelen, képmutató állat. És pont ezek a "leghácébb" gémerek, akik MINDEN játékkal a megjelenés napja elõtt egy héttel játszani akarnak. =)

Másik kategória a vérpistike, akinek a szülei a pécét/konzolt megvették, de ezen túl nem nagyon akarnak/bírnak költeni a hülye szórakozására, de neki meg aztán végképp mindennel játszania kell, mert vérjózsika is azzal játszik, nem tud mit tenni, warezol. Ezek valamivel elfogadhatóbbak, én is jártam hasonló cipõben. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

guardian hero
És külföldön mit csinál a pénzzel? Kiviszi Dagobert bácsi a kis zsákokban, és teliszórja a széfjét aztán meg ott lubickol benne, vagy mégis hogy képzeled? Vagy szétosztják odahaza a saját népük között, azért élnek olyan jól?

Atyaég, ez kész....

Az nem gond, hogy minden multinak magyar leányvállalata van, ami magyarokat foglalkoztat, Magyarországnak adózik, stb...? A profitot meg nem kis részben Mo-i terjeszkedésbe teszik, vagy még csóróbb államokban terjeszkednek, ahol olcsóbb a munkaerõ, meg kevésbé telített a piac? Meg az nem volt gond, mikor a multi a külföldi pénzt hozta ide, abból épített neked bótot, abból fizette honfitársaid munkabérét, stb... De ki már nem vihet pénzt, igaz? Te mégis mit gondolsz, jótékonysági intézmények mozgatják a világgazdaságot?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Petyus_
Akkor gondolom, csak magyar gyártmányú ruhákban jársz, semmi Levi's vagy Replay vagy Nike (vagy akármi), amit ráadásul még a nyugati árakhoz képest is kurva drágán adnak itthon. 😛 A külkermérleg mindenek felett!

guardian hero
"mivel itt van alternatíva a beszerzés kapcsán"

Ha ez altarnatíva, akkor a krinolinlopás is az.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nekem aztan teljesen mindegy - tolem minden kis pocskoszoru warezolhat. Ok ezt tartjak az alanyi joguknak, en meg azt, hogy szanjam es megvessem oket.
Es nem azert, mert mocskosul tele vagyok, de a hobbim, amit szeretek es ertek, nekem tobbet er par szaros irott lemeznel. Nem is annyira a kiado megkarositasa zavar, hanem a balkani mentalitas; vigyuk ingyer, jo lesz a fenymasolt borito (vagy meg az se), az addicionalis tartalom meg mehet az arokba. Diszdoboz? Fasznak. Limited edition?
Ezeknek?!

Igenytelen, budos kocsog mind, es akkor meg finoman fogalmaztam; pedig alkalmasint tudok nagyon irodalmi is lenni.

s e c o n d b a d v i l b e l

jól látod a dolgokat,minden pénzt külföldre visz ki a multi

David2
nah, azért ekkora szélsõségekbe ne menjünk át.

Csak arra szerettem volna rávilágítani, h ezek a termékek, jelenesetben ugye a PC/Konzol játékokról van szó itt a fórumon, árának tetemes része a decifitet növeli, amin nincs mit vitatni.
Most kérdem én miért baj, ha átlag magyar 120ezres keresetébõl az átlag magyar prosztó nem megveszi, hanem teszem azt letölti, mivel itt van alternatíva a beszerzés kapcsán.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Petyus_
Jó, hogy mondod. Ennek fényében a krinolint is simán ellopom majd a Tescóból, legalább nem gazdagodnak a tetves angolok.

guardian hero
"a hasznuk teljes egészét viszik ki az országból"

Nekem olyan kurvára mindegy, hogy az abból pénzbõl Londonban, Münchenben, vagy a Rózsadombon épül-e villa... De szerintem neked is, max. nem tudsz róla.
A lényeg azon van, hogy ide adóznak, itt tartanak el x. embert akik ott dolgoznak, és akik szintén ide adóznak, y. magyar alvállalkozót, akik szintén itt dolgoznak és ide adóznak, meg ugye az itt épült plázákat amik szintén ide adóznak, stb... Szerintem Te vagy az, aki ezeket nem gondolja át. A globális piacgazdaságban már rég k*rvára mindegy, hogy milyen nemzetiségû egy-egy cég.

David2
valóban, 2400 ft áfa az megy az államkasszába, s a nagyker sem 600 ftbõ él meg

de a boltba, ahova bemész Media Mark, Tesco Global a hasznuk teljes egészét viszik ki az országból. Maximum további terjeszkedésükbe fektetnek, pl a városunk határában most fognak egy Tescot átadni, jópár család megélhetését tönkretéve, most ne vegyük ide azokat, akiket ott dolgoztatják majd éhbéren.

gyakorlatilag, az áfán s a csekély munkabéren kívül, amikor csomagolják, szállítják, az ár oroszlán része külföldre távozik. S lehet, h hülyén hangzik, de minden egyes ilyen termék megvásárlása esetén fokozzuk ezt a folyamatot.

Csak át kéne gondolni a körülüttünk zajló folyamatotkat, mielõtt teljesen EU gyarmatot generálunk magunkból.

MaSzKa
vitz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kifli
mountolni úgy kell hogy fogod a winyókat kiveszed a gépbõl besétálsz a legközelebbi ASVA irodába és belemountolod a prtás fülébe hogy ezekre a winyókra te lewarezoltál egy csomó cuccot.
Vagy írsz egy levelet a microsoft supportnak ezzel a szöveggel:
hello!
az iq-m 3 alatt van. letöltöttem a gow egy warez verzióját és most nem tudom mit kezdjek vele kérem segítsenek!! (persze angolul!!)
Tinman
Mountolni akarsz?
Azt is lehet.

Úgy kell magadnak felmountolni a GoW-ot, hogy jól beszappanozod az alfeled, vazelinnel bekened a GoW lemezt és betolod az ánuszodba.
Elõtte ne felejtsd el bevagdosni a lemez széleit, hogy kifele menet még nagyobb örömöd teljen a GoW-ba.

Required punishment: Endlessban.

guardian hero
"Ami ráadásul a külkereskedelmi decifitet hivatott csak növelvi, egy 12ezres játék esetén 9 rugó megy ki az országból."

12 ezres játékon eleve 2400Ft az áfa ami a magyar államkasszába megy, innentõl meg nehogy megmagyarázd már nekem, hogy a forgalmazó és a kisker 600Ft-on osztozik...

akkor ha warez😄

a gears of war hun vagyis magyar verzióját mivel lehetne mountolni? hlp pls

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Doomista
warez az istencsászárság

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"Árakat amúgyis nyugat-európai keresetekhez igazítják."

Nem feltétlen, idõnként vannak meglepõen jó akciók itthon is, mostanában már az is megesik, hogy itthon olcsóbb egy játék. Ettõl függetlenül jogos az állításod, de az árazás tekintetében kedvezõ változásokról számolhatunk be.

"Ami ráadásul a külkereskedelmi decifitet hivatott csak növelvi, egy 12ezres játék esetén 9 rugó megy ki az országból."

Erre pont a warez a megoldás? Akkor ne is játsszunk imperialista termékekkel! Használjunk szabadszoftvereket!

Mellesleg ebbõl az is következne, hogy a magyar játékokat már csak azért is meg kell venni az öntudatos állampolgárnak. És a játékok után az államkasszába vándorló adóforintokat is kár kihagyni. Ennyire a Kossuthék Védegylete sem vette komyolan a dolgokat, õk is azt vallották, hogy abból nem szabad külföldit venni, amibõl van hasonló minõségû hazai.

"Ezért sem értem, h most egy vezérmajomnak bekattant vmi az agyában vagy csak egyszerûen unatkozott, s meg hirdetjük a nagy warez írtõ keresztes hadjáratot..."

Egyrészt enm hiszem, hogy bárkit illendõ ilyen szavakkal sértegetni, másrészt a fórum konzolos részlegének megtisztításáról van szó. Nem való ide a téma, sokak számára követhetetlenné tesz egyes topikokat, olyan temrészetességgel diskurálnak ezekrõl. Ennek az akciónak semmi köze ahhoz, hogy milyen forrásból szerzed be magánemberként a játékokat, filmeket, zenéket, egyebeket.
David2
komolyabb kiadóknak Magyarország sajna nem piac, lásd mennyi magyarosítás készül. Árakat amúgyis nyugat-európai keresetekhez igazítják.

Ezért sem értem, h most egy vezérmajomnak bekattant vmi az agyában vagy csak egyszerûen unatkozott, s meg hirdetjük a nagy warez írtõ keresztes hadjáratot...

Ami ráadásul a külkereskedelmi decifitet hivatott csak növelvi, egy 12ezres játék esetén 9 rugó megy ki az országból.

kifli
psp-be memória kártya is van nem? arra teszik a kalóz cuccokat tudtommal...
Mert amennyiben a kelleténél kevesebben veszik meg, akkor a gyártó cég csõdbe mehet. Remek példa erre a PC-s játékpiac, azért tart ott, ahol, de attól tartok van még lejjebb.
David2
én csak azt nem értem, ha az emberek, köztük én is, nem megveszik, hanem letöltétik a dolgokat netrõl az NEKÜNK miért lenne rox?

MaSzKa
semmit se értesz látom

psp-re hiába találták ki az umd-t

felesleges ebbe pénzt ölni

warez él és virul 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kifli
szerintem az konzolos warezolás ellen az lenne a legegyszerûbb, ha olyan adathordozóra tennék a játékot amit a pc nem tud olvasni (pl nintendós kazira XD) senki nem tudná másolni. 😊 Mondjuk a filmek miatt lehetne probléma!!
Nem tudom mindenki a játékokról ír de szerintem a filmek terén sokkal rosszabb a helyzet mert több film van mint játék és igen a filmek dvd-jét is meg lehet szerezni megjelenés elõtt!! (pl. a bourne ultimátum már kb 1 hete megvan szomszédnak és asszem 28-án jön ki... (nem mozifelvétel rendes menüs 5.1-es magyarhangal)

sapkafej
pöcs

György

tihs
ide írtam le az én verzómat a warezról

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203199873

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

Én mindent letöltök ingyen.Miért?Minnek vegyem meg ha ingyen is megkaphatom?Abban az esetben veszem meg ha a játék megérdemli,nagyon tetszett és szeretném támogatni a készítõket.

Nem muszáj megjelenéskor vásárolni, játzsani, eleve érdemesebb figyelni az akciókat. Most egy sereg friss játék 4 000 Ft-ba kerül, a PC-s játékok pedig egyébként is egyre olcsóbbak reálértéken, az elmúlt 10 évben nominálisan is csak csökkentek az árak.

Mellesleg minden tartós foygasztási cikk jellemzõje, hogy idõvel csökken az ára, olcsóbb, áttervezett verziók jelennek meg (ez jelen esetben a budget kiadásokat jelenti).
Az alapvetõ probléma az, hogy sokak számára természetes, hogy a játékok ingyen vannak, részemrõl ez az elfogadhataltan. Aztán pedig szidják ak onzolokat, amiért arra jönnek a folytatások, és nem kapja meg PC-n ingyen. Természetesen a legtöbb konzolon is van warez, de a PC-s játékipar jórészt a warez elborzasztó mértékének köszönhetõen vegetál.

"Pc-seknél egy játék max 13000 forint, míg a konzolosoknál, az új játékok kezdõdnek 17000 forintnál😛"

Egyrészt PC-nél ott van a hardver ára, másrészt lehet ennél venni olcsóbban is konzoljátékokat újonnan. Persze ehhez enm árt egy netes vásárlásra alkalmas bank- vagy internetkártya.

mama2
Jah igen: Szégyelem ha letöltöm én is, de nincs rá pénz. Sok játéknál aza baj(mint ahogy kifli is írta), hogy kurva drágán adja a kiadó, és az ember nem veszi meg. Láttam olyat, hogy egy játékot 11000 forintért árultak a cdgalaxisnál, megvettem, de két hónap mulva lementem 2990 forintra, mert senki nem vette meg, hanem leszedte.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Kövezzetek meg, de szerintem nem rossz a warez.Senki ember fia, akinek nincs rá pénze, nem fogja megvenni, hanem letölti. De miért tölti le, miért nem veszi meg, ezt iss a kérdés: Kipróbálás képp. Leszedi, játszik vele, és azt mondja ez megéri az árát, van is rá pénzem, megveszem. De a legtöbb ember nem veszi meg, mert minek, ha le lehet szedni ingyért. Én azt mondom aki megteheti, az vegye meg, mert miért ne. De vannak olyanok akik nem tehetik meg,mert elmegy minden pézük hétköznapi dolgokra(kaja,ruha stb.). De én azt mondom, a pc-seknek jobb dolga van játék ár terén. Tudom nem sokkal, de van. Pc-seknél egy játék max 13000 forint, míg a konzolosoknál, az új játékok kezdõdnek 17000 forintnál😛. Tudom nem sok a különbség(4000 forint), de egy nem gazdag embernek bizony is sok. Szerintem nem bûn ha letöltünk valamit. Nekem 32 eredeti játék itt csücsül a szekrényembe, de nem a magam pénzébõl vettem meg, hanem a szüleim vették nekem. De a többséget én is letöltöm, ha tetszik kiírom. De volt olyan is, hogy letöltöttem egy játékkot, és mondom ezt meg kell venni a multi miatt, vagy mert az eredeti magyar felirattal van. Ilyen volt például a Harry Potter 5. jték változata. Leszedtem, de megvették a szüleim, mert akkor épp volt rávaló, és mert az eredeti magyar szinkronos ugyi😛. Hát án csak ennyit tudok mondani. Bye.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Én két szempontból közelíteném meg a kérdést.

1. Ami egyes topikokban folyik, az tényleg nevetséges, pedig elég kevésbe nézek be. Nem lehet normális információkat találni, csak az értetlenkedés megy, esetleg a fejlesztõt szidjákt azért, mert a warezverzió nem indul... Azt viszont õszintén szólva nem értem, hogyha valaki képes letölteni egy oldalról egy játékot, akkor miért itt kell kérdezõsködnie, miért nem ott? Miért nem olvassa el a spammelés helyett az nfo-t?

2. Ez egy elvi kérdés is. Én csak azt ítélem el, aki nem is lenne hajlandó pénzt adni eredeti termékért. Viszont az, ha egy ilyen jelentõs magyar fórum megtûi a témát, mégiscsak üzenetet hordoz magában. Igenis, aki warezol, az ne érezze az, hogy ez a normális, mindenki által elfogadott magatartás, azt lássa, hogy ezt jobb helyeken nem tûrik meg!

Nincsen topik az adócsalásról sem, és arról sem, hogy miként kell elvenni az uzsonnapénzt a kisebb gyermekektõl. (Illetve lehet, hogy mégis vannak, sajnos el tudom képzelni...)
Tinman
Term. nem.
Ahogy már írtam, bátran meg lehet nézni jatekaim.hu-n, hogy közel 100 eredeti játékom van /jelenleg cdgalaxistól várok további 4 db-ot/, XP-m is legál, tehát kicsit úgy érzem, hogy jogom van felszólalni a témában.

Sokka összetettebb a kérdés, mint az elsõre látszik. Nagyjából meg lehet szüntetni a wrzt az SG-n, kérdés, hogy mennyire viseli ez meg az SG kasszát ^^

Egyébként nem emlékszem olyan törvényre, mely kimondaná, hogy eszmétcserélni illegális tartalomról bûn. Eddig is törölve, írtva voltak a szériaszámok, letöltõhelyek linkjei.
Az, hogy Jodzsika benyögi, hogy nem indul neki a Bioshock és mit hova másoljon az nem értem miért olyan zavaró. Persze a 100. hülye engem is fáraszt, de tudomásul vettem, hogy azért mert én megtudtam venni, mert dolgozok és keresek, attól még nem biztos, hogy a másiknak tellik rá.

Lammer
az is zavar sokakat, mert avval a magyar gazdasagot teszed tonkre de nagyon... csak mivel ez egy informatikai forum elsosorban, ezert itt annak nem nagyon adunk hangot ugye(meg wrong topic lenne)... 😄

Szépöcsém, ezt rosszul gondolod! Abban a pillanatban, hogy a gépeden van a játék, megkárosítottad a kiadót, függetlenül attól, hogy megvetted-e volna. Én nem értem, hogy mért kell takaróznia, aki warezozik. Én csak azt nem értem, hogy mért csak ez a baj. Ha kimegyek a kínaira, megveszem a hamisított adidas-t vagy nike-t, az mért nem zavar senkit?

Lehet, hogy a géped kiakadt, hogy eredeti programot lát 😄 😛

Itt a lényeg. Van egy lehetõség, amit kihasználnak az emberek. Ha nem lenne muszáj gépre se költenénk. Ne minket ba***sanak, hanem azt, akik miatt ez lehetséges. Rohadtul útálom, hogy mindenért én vagyok a hibás. Nekem kell önmegtartóztatnom magam, mert nem tudják leépíteni azokat,akik "hamisítanak".

És ha egy windows nem kerülne annyiba, mint egy gyengébb gép, azt is megvennék az emberek. De az azért drága, mert a vállalatoknak így is meg kell venni. Õket nem annyira zavarja, ha a Te, vagy az én gépemen nincs eredeti.

Jó, de azért remélem, hoyg nem akarod ez elvnek felhasználni erre, hogy miért kell (...) warezolni. Sajnos sokan ezt teszik.

A konkrét esetben pedig morgolódhatsz, aztán vagy visszaviszed vagy letöltöd az eredeti mellé a warezverziót. Mondjuk a HL2-t le lehet tölteni a Steamrõl is ingyen, ha megvetted boltban, nem? (Persze roppant bosszantó lehet, ezt nem tagadom.)
Ha csak ezért warezolsz, akkor ez elég sovány ézv rá. Egyrészt manapság már lassan szinte minden letölthetõ legálisan pénzért, egyszerûen, kéynelmesen, gyorsan, akárhányszor. Másrészt pedig van jó pár eredeti játékom, némelyiket használtan vettem, akár elég karcosan is (akár 10-15 éves játékokat), és bizony mindet olvassa a meghajtóm.

Elhiszem, hogy lehetnek problémák, de ezek statisztikailag elhanyagolhatóak - ennél sokkal nagyobb kényelmetlenségek is vannaka PC-n való játék. Személy szerint már találkoztam olyan eredeti lemezzel, melyet bizonyos típusú optikai meghajtók nem szerettek, és nem olvastak, ez azonban igaz lehet írott lemezre is. Mellesleg az írott lemezeim - ha csak a két gép között is szállítok olykor néhány adatot, ugyanis nincsen router itthon - elég hamar bemondják az unalmast. Ha pedig csak néhány fájl nem tud olvasni az adott lemezrõl, akkor még mindig lehet biztonsági másolatot készíteni. Tény, hogy akadnak olyan másolásvédelmek, melyek kinyírják a lemezt, ezért olykor nem csak kényelmi szempontok miatt ajánlott lemezképet használni.
Tinman
Nekem az EREDETI Half Life 2 játékom nem indítható! 10000 Ft-ért vettem, kénytelen vagyok warezzel játszani, mert a Valve support le sem szart.

testerlnx
Igen ez egy probléma, és meg is lett az eredménye: lásd leáldozott.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Én mint rendes júzer (akinek úgy tetszik: lúzer) megvettem a kedvenc, demóból megismert játékomnak három, egymást követõ részét. Na azok nem mûkönek, az elsõ sikeres installálás után már a gyári (hologram,DC-key)CD-t nem is hajlando olvasni a gép, ezért meg nem telepítem újra az OS-t, és különben is, megismétlõdhet az egész.
A valahonnan kapott,ki tudja hányadszor másolt CD feltelepítette a játékot, CD nélkül fut, teljesen funkcionális.
Ennyi.
DjDano
A warez jó! Sõt a legjobb! Na jó kivéve a szexet, mert annál nem jobb 😄

kifli
na átolvasgattam egy csomó hozzászólást!! És arra jutottam hogy ez egy ilyen kör dolgog 😄
sokan nem veszik meg mert drága -> a kiadó drágán adja mert sokan nem veszik és kell a haszon (alapjába a kiadók baszták el mert ott kezdõdött hogy drága)talán azt kellene megpróbálni, hogy olcsobban adni...
Én max évente 2 játékot veszek a többit lewarezolom (erre nem vagyok büszke) de ezzel senkinek nem okozok kárt mert amúgyse veném meg!! És akkor már nem mindegy hogy letöltöttem vagy nincs is meg?? Sokan azt hiszik hogy aki letölt valamit akkor az meg is venné ha nem lehetne letölteni, de ez nem így van!! Valószínûleg akkor nekiálna és 20x kijátszaná a demót vagy élne nélküle!