6215
A warez rossz
-
#3653 Van is jegyem a Szegedi Szabadtérire :D -
#3652 Az élőbe az igazi... pont akkor voltunk erdélyben amikor Csíksomlyón előadták szerencsénkre a melletünk levő faluba:), fenomenális volt! -
#3651 Régebben és is szétwarezoltam az agyamat, de mára ez egyre kevesebbet megy így. Ott a PsP-m amin bár rajta van a cfw, de egyre t9bb játékot veszek meg eredetibe. Egyszerűen jobb érzés, hogy ott a polcodon a játék. Dolgoztál érte és úgy tudtad megvenni.
De a warezbéláknak ezt hiába is mondom, ők ezt nem értik meg.
A Társulatos cd+dvd-t és a jubileumi 25 éves István a királyt-t szintén beszereztem magamnak. -
#3650 Bontatlan PS2 gitárra csapám le vala ezen mementóban, mer' asszony rávala kapá a cemende ^^
Idehaza 12k vala, kintről 7k term. post. költséggel.
Big manitu pls bless the almighty ebay. Kthxby :-D
Különben nem értem, hogy akinek van PS2-je, azok mi a rákért veszik meg a Box verziót:
-drágább a pakk már úgy alapból
-nem játszhat az 1. résszel, meg az Encore 80-al, pedig az 1. részben baromi jó zenék vannak
-drágább a gitár külön
-a grafika nem lehet indok... ez nem az a játék és aki ráér a háttéret nézegetni, az már régen rossz.
-multi mind2 esetben leledzik -
#3649 KUZS es kulonbenizs, nekem is 9600om vanik(igaz nem Ati es nem alap es raadasul nem izs 1 :D) -
#3648 Az is munka:) -
Zóanagyvarázsló #3647 Amazon felejtős, szoftvert nem szállítanak Magyarországra.
Viszont ajánlok helyette egy pár beszerzési helyet, talán ismered már őket:
GAME, Gameplay, Startup Media (ez utóbbi van eBayen is, én már csak megszokásból ott szoktam vásárolni tőlük) -
#3646 Köszi :-)
Hátbaveregetést a MS FS-X sealed-ért kérek... nagyon jó ár postaköltséggel a 7k érte hidd el. De sajna rengegteg licit ment rá, éjjel 2-ig fent kellett maradnom, de győztem -
#3645 Muszáj volt... nem akartam, de rákényszerítettek.
Morrowind Goty kellett volna, de idehaza már nincs licenc. Használtan 4k-ért árulja 1-2 arc. Sokalltam, hogy használtan ennyi, mikor ebayen bontatlan 1500-ért megy.
Nézegetem jatekaim.hu, 576, galaxis, platinum, konzolium, etc. árakat és csak kezd bennem felmenni a pumpa, pl. a 12 ezres Eternal Sonata árán.
Na találok egy srácot aki bontatlant árul 7-ért. Na az már jobb, jöhet.
1 napra rá benyögi, hogy hát izé, mégse bontatlan, de esküszik, hogy új... na hagyjál bmeg ki hiszi ezt el.
Egy másik u.e. eljátszotta velem Darkness ügyben, egy 3. meg állandóan zaklatott, hogy most neki ilyen olyan vackai vannak, vegyek már, k. jó bolt.
Rászántam egy fél napot, most van ebay, paypal, amazon, playasia minden... na ezek már versenyképes árak. Ilyen árak mellett eszembe nem jutna warezolni. -
#3644 Az igen grat! -
#3643 Totál metál slussz-passz 4800k.
Sealed, new, The Darkness 2.700 Ft + postaköltség 1400 körül, de még így is olcsóbb, mint idehaza HASZNÁLTAN. Lassan az is érkezik. -
Zóanagyvarázsló #3642 Ugyan, ami késik, nem múlik. -
#3641 mennyi vót a gém? posta? -
#3640 diplomatikus dodging, hogy ne gyere jatszani multiba? -.-
.p -
Zóanagyvarázsló #3639 Csak rákapattunk az eBayre ;) -
#3638 Akár hiszitek akár nem hazaérve már engem is várt az Ausztráliában feladott Eternal Sonatám.
6 napja csaptam le rá, másnap fizettem, volt közben egy szombat+vasárnap és ma reggel hozta a postás. Tökéletes állapot, brand new sealed és a magyar ár töredékéért.
God bless the ebay!
-
Zóanagyvarázsló #3637 Nekem is ma jött meg, nem semmi, hogy a csütörtökön feladott játék Észak-Amerikából vígan ideért. Én a 'sleeve' - és az alacsony postkaöltség - miatt fel voltam készülve a papírtokra, és bár a nagydobozokat szeretem, ennyiért megérte, a kiegészítőből amúgy sem lenne egyszerű szép kiadást találni.
Csak kár, hogy torlódás van nálam, így most több játékot már tényleg nem telepítek anélkül, hogy valéamit be ne fejztem volna. -
#3636 Majesty? Jó az, csak elég hozzá egy 9600 pro is 5k-ért... nem egy több 100k-s PC... asszem te pont olyan elmebajos vagy mint én.
Éppen a Sentinel DiT-et tolom, amihez elég egy P2 meg S3 Trio -
#3635 Fact:
-Ismeretlen szám GH easy fokozat 85%.
-Paranoid /imádom/ első találkozára 96%
Zenei tudás annyi kell hozzá, hogy ismered az ütemét, számítasz a gitár solora etc.
Pit Stop-on kívül soha nem toltam jogsi előtt autós játékkal, mégis minden csont nélkül elsőre... barátném, soha nem is nagyon játszott a Sonicon kívül sok mindennel, neki is minden elsőre. -
#3634 MEGJOTT A MEDZSOSZTIGOLDOM!!!!!44NÉÉÉGY
(papirtokban, manuallal... nomindegy... berakom majd egy tokba -.-) -
#3633 Csak mégegy példa hogy én versenyzek F1CL ligába immáron 3 éve és volt tavaly egy gokart tali, voltunk 17en, és volt szabadedzés, kvali, és verseny rendesen komolyan profin leszervezve és semmi meglepetés nemvolt, akik a játékban a prok és a top 8ban vannak azok voltak a legjobbak, akik meg nem azok gokartal sem tudtak ugy menni... a kettő teljesen összefügg. -
#3632 Off:
A gitár hírók reflex ritmusjátékok, partygémek... 5.1, 7.1 felteker odabilleg a több méteres kivetítő elé, betolja a éroszmisz egyik legendás számát és zuzza! örületes feeling főleg ha többen vagytok, és ez a lényege, nem a zenei tudás mert az nemkell hozzá totál zéró.
Au autós játékok már más tészta hiszen én mielőtt a jogsimat megszereztem már több éve toltam szimeket kormánnyal igy éreztem az autót, könyebb volt a valódi életbe és pöcre meglett a jogsi rövid idő alatt, és ez biztosan köszönhető a játékoknak.
Amugy egy játékban általában nem egy 100 lóerős utcai kocsit egy tömegautót vezetsz hanem versenyautókat, olyan autókat melyeket az életben sose fogsz, de ettől még játékban ezek lehetnek reálisak és az a lényeg hogy visszaadja a vezetés élményét, persze ehhez nemkell profi fizika, de legyen reális és ezek megvennek a szimeknek nevezett játékokban, hiszen látványra érzésre olyan velük menni ugy lehet velük menni mint amit a tévében látsz egy WTCC, F1, GT vagy akármi futamon.
Szerintem azok az emberek akik valódi életben jól vezetnek azok játékokban is jól tudnak menni, baráti körömbe ez tény szinte a többség aktív vezető imád vezetni imádja az autókat, a valódi életben illetve imád játszani szimekkel... -
#3631 Ezzel én is így vagyok... elég jó kondiban vagyok, ha kell létra nélkül, minden nélkül lazán felmászok házak tetejére, esni megtanítottak WT edzésen, így minden sporot élőben inkább.
C64 jut eszembe az Olympic Games szarokkal... rángattad a joyt jobbra-balra oszt ennyi... na u.e. van most is, csak elegánsabb kivitelben -
#3630 GH-t experten aki játszogatja az már nem nézi a nyilakat... gondolom te is tudod, hogy az emberi szem SOKKAL lassabb, mint a mozgás.
Jó példa erre az a kisgyerek aki experten 2-3 hibával tologatja a számokat, úgy, hogy ODA SEM NÉZ... a ritmus az ütem számít, nem a nyilak.
Az Iron Man-t már legalább 50x játszottam, az 1. egy perc megy nekem is úgy, hogy oda sem kell néznem ^^ -
#3629 OFF.
Ezek a gitár, zenei, táncolos progik mind egyetlen egyröl szólnak : sas szemmel kell figyelni hogy mindig tizedmásodperc pontosan a megfelelö gombot nyomd a nyil érkezésekor. Akár mi a háttér, elötér, zene, játék közben szigorujan csak a nyilakra kell koncentrálnod. Nem nézelödhetsz játék közben mint egy TPS, FPS-ben. Ehez csak a JRPG-t tudnám hasonlitani ami elejétöl a végéig tiszta video csak hát ugye drágább mint egy anime. Ehez nem kell magán véleménynek lennie, ezt mindenki tudja, látja.
Ugyan ez a helyzet az autós progikkal. Aki tud vezetni, van jogsija és aktiv vezetö, látja hogy a legmodernebb játékokban sem viselkedik ugy az auto ahogy az életben. Minden gamában sokkal jobban csuszkál, kipörög, késöbb áll meg mint kéne. Ez azért van, mert ha valóban ugy reagálna minden verda ahogy az eredeti, tul unalmas lenne hamar beérnénk a célba megelözve minden ellenfelet.
Ugy hogy szerintem az autos játékok csak azoknak tetszik jobban, akik nem tudnak, vagy nagyon ritkán vezetnek autot a valos életben mert nincs mihez hasonlitaniuk.
ON.... -
#3628 Szar lehet neked. -
Rundstedt17 #3627 minden sport játékot rühellek -
Rundstedt17 #3626 jól mondod mármint hogy a colin rallyk gagyik.nem játszok semmilyen árkádot vagy szimulátort.engem nem izgat hogy egy nyomorult autóval vagy versenygéppel kört kör után teszek meg.marhaság.jah őskori ízlés igen látszik 30 as leszel -
Állat!
Sajnos nekem is azt hiszem kelleni fog egy 2. gitár, mert asszony igen komolyan érdeklődik a cucc iránt -
#3624 guns matrica faxa -
tyrant71 #3623 -
#3622 Kinek mi a gagyi... én a Colin rallyktól okádok sugárba, az sem megy el idehaza legál 1000-nél több
Ehhez egy bizonyos életkor szükségeltetik, ami nektek itt egyikőtöknek sem elégséges, hogy megértsétek.
Miért?
Mert ezek a gyerekkorom legkedveltebb számai... azt mondod egy mai 20-as suhancnak, hogy Joan Jett, visszakérdez, hogy a VW Jettára gondolsz esetleg...?
Cleardence Cleaewater? Shadows? Chicory Tip 1972?
Szart se mond nektek, így nem értitek.
Már anyám hasában ezeket a számokat hallgathattam, amiket most lejátszhatok, megtanulhatom az ütemét. Ez számomra priceless.
Anyám hasában már ezt hallgattam, genetikailag kódolva van belém :-D
Volt nálam az GH Aerosmith, na az nekem sem jött be egyelőre...
Ja amúgy pár hét és 30-as leszek -
Rundstedt17 #3621 gagyi egy játék jó ha itt Magyarországon 1000 embert érdekelne:D -
#3620 -
#3619 Warezolóknak:
Ezt warezoljátok le Garrett-ek--->
Gitár nélkül felejtős a játék ^^
/megjött végre... áááááá de k. király :-P -
#3618 Az a gáz, hogy már nem csak a konzolboltosok nyomulnak, hanem tök egyszerű magánszemélyek, akik teszem azt megvesznek kint 3 FSX-et 7-ért itthon, meg 10-ért adják el.
Sajnos már általános, hogy kapom p.ü.-ket, hogy jött ez+az nem érdekel esetleg... a vicc az, hogy sokszor a konzolboltosok árainál is magasabbak.
Kickban nekik. -
amodent67 #3617 Anno az apronet.hu -t is befloodolta a sok ótvar kisbolt, feladtál egy hirdetést, egy óra múlva már a 3. oldalon volt, mert a sok köcsög naponta 2x feladta a hirdetéseit. Amikor megjelentek a jatekaim.hu-n, meg is kérdeztem DT-t, hogy tudják-e kezelni, de azt mondta, hogy persze, persze. A Gamer-en is napi feladat az irtásuk, mert bepofátlankodnak annak ellenére, hogy feketén-fehéren leírtuk a felhasználási feltételekbe, hogy csak magánszemélyek hirdethetnek ott ingyen. -
#3616 Kénytelen voltam egy sellernél venni, hogy tuti megérje... így most nagyon megérte. El is csesztem a megtakarítást egy Guitar Hero 3-ra, holnapra itt lesz elméletileg, mert bármily érdekes, ezt idehaza 18k-ért bontatlanul, wireless gitárral vettem, kintről is nagyjából ennyi lett volna.
Ja, ezzel meg is dőlt a 8k lélektani határ :-D
Baromira várom már, tegnap este a GH1-et toltam... na mondom nézzük, hát ez nem nagy szám, na nézzünk pár számot. Lassan belejöttem és alig bírtam abbahagyni, már experten 90%-on nyomok 1-2 dalt.... kibebaxott fun. -
#3615 Hát igen... találtam már én is ilyet, hogy buy now-val vihető a cucc 1k-ért, postaköltség meg 1.5k. Frankó. -
Zóanagyvarázsló #3614 Egyébként Dreamfall Limited Editiont 12.5 fontért már lehet kapni bontatlanul (nekem is ez van), és ahhoz adják az első részt is.
A Majesty Gold olcsóért pedig jól hangzik, a második részről felreppenő hírek kapcsán nekem is érdeklődési körömbe került a játék.