6215
A warez rossz
-
hpnx9020 #3693 Viszont én a trágárkodást mellőzöm.
Ez is téged minősít.
Van egy véleményed álláspontod a másé nem egyezik jön a trágárkodás aztán az aggresszió(sajna itt nem tudunk összeakaszkodni)
És most jöhet az anyázós személyeskedés.
Mi jól szórakozunk.
Rajtatok -
hpnx9020 #3692 Az melyik is? -
#3691 HASZNALD LEGYSZIVES a "valasz erre" gombot, plz!... tudod azt azert talaltak ki, hogy jelezd kinek valaszolsz... mert igy tok ertelmetlen amiket irogatsz...
koszi! -
hpnx9020 #3690 De majd ezt is megtanulod
Látod nem a cd boltba kelett volna hordani hanem leülni melléd amikor a nyelvtant tanították.Csak egyszerűbb volt avenni egy cd-t és nem kelett veled foglalkozni.
Kinek hiányos a neveltetése?
Ismerős sok gyerek van az ovodában aki sem számolni sem beszélni nem tud
Az enyém hál isten mindkettőt tudja mert foglalkozom vele.
Ja és jöhet az ,hogy az elbaszott életem próbálom reprodukálni a gyerekemben közhely.
-
#3689 "Gondolkodjatok már kicsit"
inkabb te gondolkodjal mar el... mert latom mas topikban is a szadba kell ragni bizonyos dolgokat... jo oke megertem, hogy nehez a felfogasod, de segitek szivesen...
tehat folyamatabra: amire te buszke(!) vagy es csinalsz(pofatlanul meglopod a keszitoket) pece fronton, az nem mas mint ciganykodas... ez egy olyan szo ami a viselkedesre utal(es nem kell hozza barnultnak lenni) es ha nem esik le, akkor nagyon sajnallak -
hpnx9020 #3688 Ja és az elhunyt az nem hosszú ú. -
hpnx9020 #3687 Mert csak a cigányok warezolnak?
A cigányok lopnak csalnak hazudnak.
A warez is az?
Én még nem szúrtam combon senkit egy cd-ért.
Sőt nem is vertem agyon aztán erőszakoltam meg majd hasítottam szét egy öregasszony fejét egy 8000 ft os olajradiátorért.
Nem kellene elvinni ilyen irányba ezeket a dolgokat mert jó nem sül ki belőle.
Gondolkodjatok már kicsit
-
hpnx9020 #3686 Látod ezen látszik
É nem minősítettem a szüleidet sem a nevelési szokásaikat.
De te írod nekem ,hogy nagyképű vagyok.
Nem tudsz te semmit.
-
hpnx9020 #3685 Így van
De én arrogáns vagyok nem nagyképű
És addigra majd te is felnősz és megtanulod a saját bőrödön mi a különbség a kettő között. -
lowdog #3684 "Ja és ma témát lezártam majd húsz év múlva elbeszélgetünk erről."
rendben, reméljük addigra megtanulsz normálisan hozzászólni és levetkőzöd a nagyképű stílusodat.
-
#3683 "ovoda mert nem a familiárisan hiperpigmentált fajtához tartozom"
onigazolod, hogy neked jogod van warezolni, LOOOL, KLASSZIK! :D:D:D
csak azt nem veszed eszre, hogy evvel a mentalitassal azokhoz a zarojelbe tett egyenekhez tartozol erosen... (segitek: c1g4nykodsz)
de egyebkent en neked drukkolok, hogy legyen beloled minnel tobb Pécé fronton... ;) legalabb mihamarabb kihal ez a tetves mokuskerek style... ;) -
lowdog #3682 hogy stilosodban valaszoljak:
"figyi olvass mar kicsit"
mint irtam gyermekkorombol jott a pelda, mert hat a szulonek kell peldat mutatni, bár lehet neked ez kimaradt.
fiatalabb vagyok nalad (jelenleg 26), a jelek szerint többet is keresek - nekem csak a lakástörlesztés 100 000 forint például havonta.
(matek: kéthavonta egy = havonta több??! ezt hogy számoltad ki :)
mégis beleférnek a játékok, persze nincs gamer pécém, csak egy PS2-m, amin boldogan eljátszogatok a szabadidőmben, 2-3 ezer forintért veszem a fóliás játékokat
"anyu" sajnos nem vesz már cédét, mert 3 éve elhúnyt.
-
hpnx9020 #3681 De te gondolom mész az 576 ba és megveszed aztán játszol vele.
Vagy szegényebb lesz az életed ,hogy ezt sem láttad.
Bár ki mint él úgy ítél.
És én ezt tiszteletbe is tudnám tartani haismernélek de sajna nem ismerlek itt meg mindenki azt írogat amit akar. -
hpnx9020 #3680 Ja meg mindjárt lejön az unreal 3 és kipróbálom
Ha nem tetszik buktam kb 500 ft ot lemezárban meg azt a kis villanyt ami alatt lejött és ha nem tetszik beteszem a többi közé
De nem bosszankodom mint a hőskorban,hogy nem erre számítottam aztán oda 15 000 pénz.
Érted a warez egyik lényegét? -
hpnx9020 #3679 Ja és ma témát lezártam majd húsz év múlva elbeszélgetünk erről.
Most megyek dvd-t másolni mert ezt sokan veszik
Erre van pénzük
Ja és aki 230 ezres dvd lejátszón nézi az is másoltat vesz. -
#3678 Meg tudtam volna tippelni, hogy ez jön! -
hpnx9020 #3677 Figyi számolj már kicsit
180.000 fizetés
-70.000 lakástörlesztés(ugye nincs mindenkinek anyukája aki havonta több cd t is vesz)
-60.000 rezsi(nincs lízing suzuki meg skoda meg egyéb népautó)
-15.000(ovoda mert nem a familiárisan hiperpigmentált fajtához tartozom)
Nem ettem ittam és nem vettem ruhát,cipőt.
Hány éves vagy?
És melyik bolygón élsz?
Még mindíg anyu veszi a cd-t?
-
lowdog #3676 "hogy az én hibám,hogy rá vagyook szorulva a warezra"
nem vagy rászorulva.
mivel nincs még gyerekem, ezért biztosat nem mondhatok a jövőről, csak a saját gyermekkoromból egy példát hoznék: édesanyámmal kábé kéthavonat elmentünk egy cd boltba, ahol mindig kaphattam egy általam választott kazettát, cd-t, amit szerettem volna.
nem kötelező letölteni százezer mp3-at, ahogy nem kötelező minden vadiúj játékkal játszani. havonta egy-két játék neked is beleférhet, pláne ha nem az aktuális premierjátékról van szó.... -
lowdog #3675 nyilván az artisjus féle élősködőket hajítanám a dunába én is.
no de ha a rendszer szar, nem a warez a megoldás. bárki megteheti, ahogy a radiohead is megtette, hogy netről közvetlenül tőlük megvásárolható az albumuk, és a pénz is nekik megy. -
hpnx9020 #3674 Ja és 34 évesen tanultan állandó munkahellyel nem hiszem,hogy az én hibám,hogy rá vagyook szorulva a warezra.
A gyerekem etetése nevelése jobban érdekel minthogy azon filozofáljak,hogy vajon 500 ft os sms ért letöltsek e bármit valahonnan ahova valaki valamiért feltette azt a valamit.
És nem panaszkodom csak eztek a tények.
Vagy te a gyerekednek megveszed 4000 értz a dvd filmeket amiket egyszer néz meg meg a játékokat amikkel esetleg egyszer játszik 15000 ért?
És viseljétek el,hogy van más vélemény is a tieteken kívül.
És nem is kevés csak azok szarnak ide írni. -
hpnx9020 #3673 Végülis hallgatva Presser Gábort az m1 en aki azt mondta,hogy meg is érti azokat akik cd-t másolnak a 7-8 lépcsős terjesztési vonalon majdnem mindenkinek több jut egy hordozóra mint magának a művésznek aki dolgozik rajta.
Erről mi a véleményed?
Szerinted te az előadót ,alkotót pénzeled vagy a sok ingyenélőt?
-
lowdog #3672 a topik nem is erről szól. hanem arról hogy a warez rossz. függetlenül attól, hogy valaki warezol-e vagy sem, belátható, hogy a warez rossz. és ha idáig eljutottál, már megtetted az első lépést. -
#3671 > Nem mondod,hogy neked se írt cd-d se hack elt programod nincs?
Lassan tanulmányt lehetne írni erről a sztereotípiáról, és a topik lenne a referencia. -
hpnx9020 #3670 Igen sajnos a deviáns viselkedés egy személyben üldözendő
Ha többen csinálják követendő
Örök szabály.
Nem mondod,hogy neked se írt cd-d se hack elt programod nincs?
Sőt még az operációs rendszered is origin? -
lowdog #3669 az ország olyan mint az emberek akik lakják.
úgy látszik te vagy többen :) -
hpnx9020 #3668 Bakker ti tényleg betegek vagytok. -
hpnx9020 #3667 De ugye nem gondolod,hogy ezzel primpillérozva már tudsz zenélni? -
hpnx9020 #3666 Igen hihetetlen a második legkorruptabb ország európában.
De warez az nincs
És ti tizen veritek vissza az egész társadalmat?
Kicsit szentimentalista ez a topic nem? -
krizoli #3665 ja -
#3664 "Egyébként itt mindenki teljesen warez mentes?
Semmi kamu xp semmi írt cd?
Ez már magyarország?"
hihetetlen ugye? -
hpnx9020 #3663 Egyébként itt mindenki teljesen warez mentes?
Semmi kamu xp semmi írt cd?
Ez már magyarország?
Szánalmasak vagytok.
A warez rossz............................... -
#3662 200-é' hiszek neked :-D -
#3661 Itt ezt most ne tárgyaljuk ki, de annyiban idetartozik, hogy a Siófoki szervezőbrigád nem azt írta ki a jegyekre amit kellett volna.
Ők verték át a népet..... -
#3660 Nagy agyatlanság a Kukorica gyermekei sorozat... a film 80% nagyon jó aztán a végén jön szörny:) azzal ugy kicsit meghanyatlik a film, de annyira nemvészes. -
#3659 Top Spin sportjáték nagyon nem rulez :-D
Kukorica gyermekeit anno warezban néztem meg, de nekem nem jött át... 200 pengőt azért megér!
Vuc Lee jóféle! -
#3658 Tescóba mindig érdemes betérni:) Kukorica Gyermeki 1 laza 199 ft:) a turkálóból sikerült ezt a gyöngyszemet kihalászni... lassan meglesz az egész sorozat Dvdn, márcsak a kettő kell:)
Szintén turkálóból a origi Brúsz Lí 990 huf
Top Spint meg 0day bóti, igaz már 3 hete megvan:)
-
#3657 Társulat Siófokon szépen bemutatkozott... -
Zóanagyvarázsló #3656 én téphettem át a szűzh.,.... a gyári fóliát.
Nekem az szinte fáj, némi túlzással jobban szeretem a használt cuccot :)
pont akkor voltunk erdélyben amikor Csíksomlyón előadták szerencsénkre a melletünk levő faluba:), fenomenális volt!
-
#3655 Fressssssshhhhhh... hihetetlen ezért az árért ez a pakk és mind fóliás, én téphettem át a szűzh.,.... a gyári fóliát.
Eddigi legjobb vételem.
-