6215
A warez rossz

• Istencsászár
    Ezt senki sem mondta.
  • hpnx9020
    Flower ments ki a sok becsületes törvénytisztelő mintaállampolgár fehérkesztyűs kezei közül.
  • Flower
    Aki azt mondja soha nem használt illegális szofvert, az még soha nem ült számítógép előtt.
  • Flower
    de ha fizetnek érte :D
  • hpnx9020
    Egyébként teljesen mindegy mit lehet mit nem.
    A feketepiac virágzott virágzik és fog is.
    Ti meg csak vívjátok a szélmalomharcotokat aztán nézzetek meg valami filmet másolt lemezen és szórakozzatok jól.
  • hpnx9020
    És az ingyennél akkor sincs olcsóbb!!!!!!!!

• hpnx9020
    A biztonsági másolat fogalma mond valamit.?
    És igen megvan az eredeti is.
    Egyébként a letöltött tartalomért nem felelsz.
    Az a felelős aki feltö9ltötte mégha tudod is ,hogy miről van szó.
    Nem kell semmit legalizálni bárhol 11 és 17 000 igenm tizenhétezer forint egy játék.
    Mégha valaki 2000-3000 is vesz fóliásat.
    Jó ez a fórum mert itt mindenki egyel nagyobbat tud-szeretne- mondani a másiknál.
  • Zóanagyvarázsló
    Rosszul ismered a törvéyneket, jogvédett szoftvereket - egy játékokat - magáncélra másolni is bűncselekmény. Amire te gondolsz, az legfeljebb a filmekre és zenére vonatkozik.
  • Zóanagyvarázsló
    viszont azt akkor sem tudom felfogni miert KELL minden megjeleno jatekkal jatszani, es utana sirnak az emberek hogy jaj 5-10 ezer penzbe kerul per darab es ez nekem mar sok, ezert letoltenek mindent amit csak lehet.

Sajnos nem így van, inkább valótlan, 15-20 ezres árakat szoktak behazudni (lásd lejjebb), hogy ezzel még inkább mentegesség magukat.
  • Istencsászár
    Ez a fórum nem is szól másról, csakis a játékokról.
  • Istencsászár
    Nincs.
  • Flower
    PS3-hoz nincs warez?
  • hpnx9020
    Ja és a pc játékfronton hal bele.
    De a hardwer soha nem fog megszünni
    Mert az ember szerves része lett.
    Mindent ez működtet
  • hpnx9020
    Ez így igaz.
    De a nintendo biznisz sem európa miatt virágzik.
    Mintahogy a pc sem emiatt hanyatlik.
    De a konzolok közé ne keverjük a pc-t.
    Semmi közük egymáshoz.
  • Istencsászár
    PS3hoz nincs warez mégis megyekeget, 360hoz van de még igyis a legnagyobb játékpic jelenleg persze csak a Wii, meg a DS után amire szintén van mégis elképesztő számokat produkálnak, Pécére is van warez bele is hanyatlik szép lassan...
  • hpnx9020
    de mostmár tényleg megyek
    Jó eredetizgetést
  • hpnx9020
    A legértelmesebb hozzászólás

De félreértettél nem kell mindent letölteni mintahogy megvenni sem
    De a videók demók sokszor nagyon csalnak

El sem hiszed hány eredeti lemezem van itthon
    És a sok régi gép amik nem lemezzel mentek ahhoz nem igen volt warez
    Meg is szűntek mert nem lehetett másolni és a gyártó nem profitálhatott az eladott nyers lemezekből
    Nem véletlen a cd-bakelit háború végeredménye sem példáúl
  • BEAST #3716
    Ezt en sem ertem... sokan ugy irnak a warezrol, mintha videojatek nelkul nem is lehetne letezni, de tegyuk fel igaz, manapsag elegge hetkoznapi dolognak szamit mar... viszont azt akkor sem tudom felfogni miert KELL minden megjeleno jatekkal jatszani, es utana sirnak az emberek hogy jaj 5-10 ezer penzbe kerul per darab es ez nekem mar sok, ezert letoltenek mindent amit csak lehet. Pedig egy demo vagy egy normalisabb leiras alapjan el lehet donteni hogy mi erdekel es mi nem. X ev utan mar tudom hogy milyen stilus erdekel, es elore tudom mar hogy melyik jatekok fognak erdekelni, azt az evi 4-5 (eros tulzas, inkabb 1-2 :D)jatekot ami szamomra jo meg megengedhetem magamnak :D
  • hpnx9020
    Na látod lassan leesik,hogy nekem hál isten nincsenek anyagi problémáim.
    Az unrealt 3 tényleg letöltöm mert nem tudtam venni sehol.
    A legnagyobb gondom most a nyaralás meg a felni az autóra.
  • aabyssx
    Figyu! Ha anyagi problémáid vannak, akkor nincs jobb dolgod, mint Unreal 3-at töltögetni?
    Persze ez bunkóság, meg nekem nincsenek gondjaim, pedig kislányom maga az anyagi csőd, de a videojáték nélkül lehet létezni.
    Ha meg nem értékeled annyira (mint hobbi?), hogy költs is rá, akkor miért foglalkozol egyáltalán vele?
  • Istencsászár
    Nem azért gyártják hogy te lopott adatokat tárolj rajta... a dvd sokmindenre jó, sok minden legális dolgora...
  • hpnx9020
    Akkor elmegyek szolizni
    Utána meg kajálni
  • hpnx9020
    Sehol senki?
  • hpnx9020
    ezt most olvastuk a neten őket szidd ne engem
  • hpnx9020
    És tök mindegy neked mia véleményd amíg a törvény ezt mondja addig ez van

Kár ,hogy a sony a philips meg a tdk gyártja a legnagyobb nyerslemez állományt
    Ennyire harcolnak a warez ellen ők is.
  • hpnx9020
    Te meg inkább a politikusoknak fizess azzaljobban jársz
    Hülye fasz
  • hpnx9020
    Bocs de már semmi hülyeség ne jut eszembe
    Akarjátok még folytatni?
  • Istencsászár
    "Ha én fizetek azért ha letöltök az nem lopás."

Bűnözőknek fizetsz és teszed őket gazdaggá, hiszen ők működtetik a fizetős warezt, gratulálok.
  • hpnx9020
    Ja és nem 180 ezerért dolgozom
    És nem is dolgozom.
    gyerekem sem ovodás és cigány vagyok s emiatt basztattok?
  • hpnx9020
    Egyébként anyutól örökölt lakásban lakom.
    Van autóm is és kurvára nem érdekel ki warezol meg ki nem.
    És az sem érdekel ,hogy 300 ft egy köbméter gáz mert én alsógatyában vagyok itthon télen is.
  • hpnx9020
    Ha én fizetek azért ha letöltök az nem lopás.
    A fájl cserélés az igen az adat megosztás nem.
    Ez nem szocprobléma ezek tények.
  • hpnx9020
    Ha lenne egy kicsi logikád is nem kérdeznéd?
    Skacoknak akik írogatnak.
  • Istencsászár
    Egyéni szociális probléma... vannak kultuszfilmek 990ért is a Tescóba halomszámra, sőt már 200 ftért is jó kis filmeket lehet venni ugyancsak a Tescóba ( turkáló rulez :) ), sőt a legujabb mozifilmeket is megkapod 2-3 ezerért... Játékot minek vennél 15ért hogy ha nincs? pécére ezrekért lehet a kölöknek játékot venni amivel teljesen jól elvan...

Miért hiszi azt mindenki hogy a pécézés konzolosozás kötelező dolog, aztán megy a sírás hogy nincs rá pénz és a lopásra kényszerül az illető, és még nemki áll feljebb... ha nincs rá pénz akkor vagyé társasjátékot és játsz azzal, senkit nemizgat a nyomorod, meg a pénzügyi háttered...
  • hpnx9020
    Azt mindjárt gondoltam,hogy angol perfekt vagy.
    Magyar helyesírási szabályok sehol de angolban otthon vagyok.
  • Lammer
    skacok! ez a szerencsetlen eltevedt warezhuszar kinek irogat?
  • hpnx9020
    ja és egy folyamatábra ennél kicsit bővebb szokott lenni
    Ezt úgy hívják ténymegállapítás.(száraz tényekre alapozott verbális kifejezés.A folyamatábra az egy kicsit összetettebb dolog adott a kiinduló pont részletes leírással kiterjedt elemzéssel és a a folyamat magyarázásával tényekkel alátámasztva)
    Tudatlan vagy bakker.
  • Lammer
    szinten... kesz kaosz a srac :D
    (bogozza ki akinek 6 anyja van, hogy kinek irogat... majd ha megtanulja rendesen hasznalni a forumot, akkor ESETLEG! ...)
  • lowdog
    /ignore on
  • amodent67
    Nem kell terelni, hombre. Egy kis ingyenluxust ki ne szeretne a lakástörlesztés mellé, ja. Aztán majd a gyerekek viszik tovább a lopós mentalitást, így megy ez, generációról generációra.
  • Lammer
    LOL! mivan?

inkabb valaszolj erre (#3689)