A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a topik véleménycsere egy témáról, nem értem, hogy miért kellene bizonyos pontok alapján szabályozni, hogy az adott személy miként szólhat hozzá. Nem egymás személyének támadása itt a cél, hanem a jelenségrõl való diskurzus.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Talán inkább a BiS ^^
Az elsõ lépésben pedig egyszerûen nem értettek egyet, késõbb a BiS egy része átment a Troika-hoz, a maradék egy része meg az Obsidianhoz.
Fargo meg köztudottan szarul keverte a lapokat, a játékokhoz igen, de az üzlethez nem értett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki ezt megtette az oszthatja itt az észt! A többiek inkább maradjanak csöndben!
1, gép gyalu
2, elbattyog boltba, megvesz XP/Vista
3, a lakásbol kidob MINDEN írott cd-t filmet mp3at egyéb programot
4, SOHA többet nem hallgat netröl letöltött zenét, nem néz filmet a gépén amiért nem adott pénzt!
5, MINDEN szoftvert eredetiben vesz meg!
6, stb..
Egyébként az install után 20 perccel letöröltem. Ez bûn volt? Nem érzem annak.
De az LOPÁSNAK érzem, ha tele van minden a TQ-el, bedõl a user a reklámnak a feljavított trailernek /húúú de etikus ;-)/, megveszi 10k-ért majd 30 perc játék után sokkolja, hogy ez neki nagyon nem kell!
Mit tehet? SEMMIT!!!
Persze, letörölheti, de a pénzt bukta.
Érdekesség, hogy !VAN! ilyen EREDETI játékom, ami leírások alapján jónak tûnt, megvettem és képtelen voltam vele játszani.
És miért nem jó a demó? Jön a kérdés.
Mert hiába van gyors netem, a rohadt Crysis demót anno nem tudtam sehonnan leszedni, aztán maradt a zárt torrentoldal ahonnan max sebességgel jött. És tucatnyi ilyen eset volt, ahogy olyan is, hogy a demó egy bughalmaz volt, a teljes meg nem ^^
2. Nem tudtam. Egyszerûen mindenki errõl áradozott... a termék mégiscsak saját magának csinált reklámot. Biztos tudod, hogy a legjobb reklám amikor az emberek szájról szájra terjesztik, hogy xy fenomenális, z meg gagyi.
Ahány usert már lebeszéltem a NAV-ról, a Symantec lassan megkereshetne betömni a pofám pár dollárral. Az ESET meg jutalékot fizethetne.
3. Természetes, hogy kivételek vannak. Igen, tudom pl. a Beyond Good and Evil. Nekem itt a polcomon én voksoltam, a nép meg ostoba volt :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
en se olvastam meg ilyet itt...csak azt probaltam erzekeltetni amit 3108-ban ideztem Zó bácsitol
"Az a különbség hogy ha akár egy illegális cucc is van a gépeden akkor ne hírdesd a warezellenes igét!"
idezem tanult kollegankat oks?
"Ha pedig valaki ráeszmél, illetve hangot is ad annak a véleményének, hogy "gyerekek, ez túlzás, amit csinálunk", az nem álszentté válik hirtelen, hanem józanul belát bizonyos dolgokat, megváltozika véleménye, és vélhetõen ezt követõen a gyakorlata is. Én nem találok ebben a folyamatban semmi kivetnivalót."
"Összességében azt kell mondjam, hogy bármennyire is furcsa, egy Photoshop otthoni lewarezolása (nem a webdizájn vállalkozásod számára!!!) jóval kisebb kárt okoz a szoftveriparnak, mint egy játéké."
igaz durva példával:
van egy rpg fan,egy fps fan,egy rts fan,egy sim fan,egy wow fan
ebbõl ha csak 2-nek van warez ps-ja,de ugyanakkor mind1 warez játékkal játszik,ugyebár a saját kedvencével,amivel a másik nem
na tisztelt tanult kollégák számoljatok
és jól tudjuk,hogy a ps az egyik leginkább mainstream grafikai progi,szal megkockáztatom,hogy 100 warez játékos gépén 70-80-nak ott figyel a warez photoshop
és ez a száz nem feltétlen ugyanazzal játszik
szal akkor kéretik tovább okoskodni
én nem teszem le a voksom egyik oldal mellett sem,de utálom az okoskodó, esetek többségében szemét kétszínû pofázást és leginkább úgy, ahogy az itt megy, mintha vmi felsõbbrendû csapatnak képzelnék magukat azok, akik itt oltogatnak a no warez dologgal
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az a különbség hogy ha akár egy illegális cucc is van a gépeden akkor ne hírdesd a warezellenes igét!
Egyébként még tényleg sok a vérwarezos, de a különbözõ fórumokat olvasva egyértelmûen a mentalitás javulásást tapasztalom, és szerencsére a reális áron való beszerzés lehetõsége szintén csak nõl.
De akkor azt mondd meg hogy ez pl egy helyes érv?
"Neki s van warez a gépén biztos, nekem is, meg neked is meg sokaknak, de az nem azt jelenti h h csak warezolni kell... törekedni arra hogy nem, ha már pl én 360ra csak origi játékokat veszek akkor ezzel már valamit hozzáteszek a dolgokhoz..."
te is csak belelatod szvsz...
Meg nem azt csinálom hogy fúú 2 hét mulva kijön a hájflájf24 de én má most töltöm is le azonnal. Ha úgy hallom, olvasom hogy jó a játék akkor letöltöm és ha nagyon megtetszik megveszem. Az más kérdés hogy ami úgy fut hogy élvezhetetlen azt nyilvánnem veszem meg. (élvezhetetlen alatt azt értem hogy van 17-18 fps-em azt osztbe)
Engem csak az érdekel, hogy ki milyen mentalitást közvetít. Na és hogy milyen érvekkel támasztja alá a véleményét.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
uristen, megy ossze a kukim :C
-> -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az itt hozzászólók többsége, akármelyik oldalon is áll, több legális eredeti cuccal rendelkezik, mint a nagy átlag, ezt értsd már meg!
Egyébként örülök, hogy jól szórakozol, mindig is ilyen humorküszöbre vágytam.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
akar hiszed, akar nem... en Zó szavaival elve erosen " jellemfejlõd"-tem...
igen! javareszt a topik hatasara! vissza lehet olvasni nagyon regen miket irogattam ide... ma mar(joideje) teljesen maskepp latom a dolgokat es torekedek az eredeti hasznalatara 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha ezzel szerinted "kimagyaráztam" bármit is, akkor neked is erõs gondjaid vannak a szövegértéssel.
2. a példád egy iszonyú nagy baromság, mert ha a szerzett képességeid (reflex, térlátás, stb..) révén munkát vállalsz, és elmész mondjuk cirkuszi bohócnak, akkor nem fogod a cirkusszal megvetetni az adott FPS játékokat, hogy azokkal dolgozz
jól tetted, hátha-de azért ha van rá mód ne-háború lesz
battlefieldben nagy okosságok vannak😊
jól beszélsz szvsz
amúgyis mi ez a hozzáállás?
ha kiderül az egyik kutyátokról,hogy eddig istentelenûl nagy pofával hírdette, az amúgy természetesen nem legális dolog ellen az igét és lám csak lopkodja a dolgokat õ is, AZ MÁS
mert barátom most pont ezt magyaráztad itt el szépen okosan, hangzatosan, már-már költõi szépséggel
ilyeneket én is tudok
inkább legyél tárgyilagos
Itt mindenki csak és kizárolag tudásszomj és tanulás miatt warezol! Ezzel meg is van dumálva a topik. Köszönyük! 😊
neismond..valami ilyesmit mar nekem is elsutott....<#sniffles>#sniffles>
Nem írtam ilyet, megint hazudsz.
Az pedig ,ha valaki egy 150E Ft-os progit lop szerinted nem olyan nagy bun,sot meg jot is tesz... haat
Telleg sok nekem egy-egy mondatod.
A hangnemet pedig jócskán kiérdemelted magadnak, már a legelsõ totál felesleges és semmitmondó, amellett lekezelõ hozzászólásoddal, amit azóta is ragozol, pedig így ért véget:
"Ti csak vitazzatok tovabb. Jovore ismet benezek. =]"
Legalább magadnak ne hazudj, és gyere vissza jövõre (vagy ne).
Ezzel csak azt magyarazod,h a kisebb lopas lopas a nagyobb meg nem. Es szerintem felnohetnel mar ahoz, hogy ertelmes emberi hangon szolalj meg a forumban Te OSTOBA!
Ugye a Black Isle nem csak egy fejlesztõcsapat volt, hanem az Interplay egyik divíziója, hozzájuk tartoztak így BioWare játékai is.
Az üzleti felhasználású szoftvereket tektinve pedig egyetértek, más a célközönsége, mint egy otthonra való szórakoztató szoftvernek. Persze ettõl még warezolás letölteni. (És tényleg vígan el lehet lenni ingyenes szoftverekkel, én azt sem tudom, hogy néz ki ez a Photoshop.)
Sose mondtam olyat, hogy aki warezol, forduljon fel. Ezt csak a Te kis paranoid agyadban megfogant különbejáratú üldözési mániád mondatja veled. Esetleg próbálj meg egyszer az életben a hozzászólásaimra reagálni, és ne a levegõbe puffogtatni a hatalmas életbölcsességeidet, meg azok ellenkezõjét másnap, ahogy megszokthattuk tõled.
Pl. kérdezném, olyan szar volt a Fallout1-2, hogy szét kellett bombázni az Interplaynek a harmadik rész fejlesztõstúdióját? Miért nem tud két ilyen kaliberû játék eltartani egy kiadót, ha nem a warez miatt? Miért van az, hogy miközben az Interplay a pécés kultjáték Fallouttal becsõdölt, azzal egyidõben a Final Fantasy eladásai rekordokat döntögettek, a Square helyzete meg megingathatatlan? Annyival jobb játék az FF, annyival többen szerették?
A Photoshop elsõsorban nem otthoni felhasználásra készült, igazából a letöltése hülyeség, csak egy rossz reflex, hiszen az ingyenes Gimp, vagy ami még jobbb, a Paint.NET tökéletesen megfelel a legtöbb otthoni célú felhasználásra.
Igazából az egyetlen etikailag kérdéses dolog, ha valaki tanulás céljára tölti le a warez Photoshopot a gépére. Sajnos az Adobe-nek tudtommal nincs student licensze, vagy a Visual Studio Express-hez hasonló "tanuló" verziója, ugyanakkor valószínûleg rengeteg hasznot generálnak nekik azok az emberek, akik a warez verzión kitanulják a photoshopolást, aztán egy cégnél elhelyezkedve nyilván a Photoshopot vetetik meg a céggel.
Összességében azt kell mondjam, hogy bármennyire is furcsa, egy Photoshop otthoni lewarezolása (nem a webdizájn vállalkozásod számára!!!) jóval kisebb kárt okoz a szoftveriparnak, mint egy játéké.
Az élet nem egyesekbõl meg nullákból áll, ahogyan te látod.
-A warez rossz és forduljon fel mindenki, aki warezol. Ez egy 0-ás álláspont.
-Van a másik hülye, aki azzal jön, hogy a "faszom fizet játékért". Ez az 1-es álláspont.
Összeségében mindketten görcsössen lihegitek a saját téves elképzeléseteket, ugyanis a wrz helyzet sokkal bonyolultabb kérdés.
Kezdve a gazdasági helyzettõl, kiadóktól, egészen a megtévesztett végfelhasználókig, a nyerészkedõ FTP szemétládákkal bezáróan, etc. Hosszú diplomamunkát lehetne ebbõl összehozni.
Egyik fröcsögõnek sincs igaza, fõleg nem a bunkó stílusban irogatóknak <#ravasz1>#ravasz1> A miértekre a válaszokat meg már ezer+1x kibeszélte itt mindenki...
Szerk:
Ma hozott a futár 4 akciós címet, így már 90 felett vagyok ^^
Tegnap a tecskóban' meg megvettem a Totorot, a Laputát, meg a Nauszikát... ezen a téren meg 160 felett vagyok.
Tudjátok mit? Bekaphassátok' :-D