6215
A warez rossz
-
#3893 Jut eszembe... pár hónap se:
Asszonynak most este mutattam, hogy mi a reakciója, de semmi flame, csak a tűz :-D
Meg kell venni mese nincs :-DDD
Szomorú, hogy ez az összes kacat még a töredéke sem annak, amennyibe egy nem használt normális gitár kerül :-((
-
#3892 jahesinkabbnezdmegazMSLdontot, jol :p
katt^^ -
#3891 nem vagyok a sajat magam ellensege... megfulladni mashol is megtudok :ppppppppppppppp -
#3890 Különben is, Medve, b@szd meg a fűnyíródat! -
#3889 "mittomen! oltani! :D
ennyit rolad(gesztus vazzeg, a gesztus44)"
akartalak hivni csak BIZTOS voltam benne hogy csak akkor tudtál volna jonni amikor nem vagyok otthon -
#3888 "mittomen! oltani! :D"
Geci-e vagy? -
#3887 Ezvan... sose voltam hejesírás balynok, bár 5öüs lett az érettségim belőle:) ( régen vót:D ) -
#3886 (teged hogy vettek fel felsooktatasba??? :D olyan durva hejjjjjesirasi hibakat vetesz soxxxxor, hogy fogom a feLLLYem :D) -
#3885 ja pontos j, gondolkoztam is raLYta:D, de nincs VÍÁJPÍM:) -
#3884 mittomen! oltani! :D
ennyit rolad(gesztus vazzeg, a gesztus44), kulonbenis nalad csak tudorakot lehet kapni, max :p
Totti jol mondja: beavatnalak titeket a dolgok reLYtelmeibe () -
#3883 Az nemaz számít... Petyusnak felinstallálod a cuccost:D, leülteted had doboljon, Lammer meg addig beavat az SC hard pró géming relytelmeibe:)) -
#3882 minek? te ugyis utalod az ilyet! :D -
#3881 engem meg se hivol??? :CCCCCCCCCCCCCCc -
#3880 ejjj...nomind1 -
#3879 Oh, hogy maga milyen rendes... respect!
Sajnos 220 km-re lakom BP-től :-(((( -
#3878 az ötlet nem rossz de en alapvetoen csak asszonnyal nyomom...azért felveszlek majd hatha lesz alkalom :D -
waspika #3877 Szasz!
Végre valaki akinek megvan, már vagy 3 hónapja tolom online magyarok nélkül. Eddig egy embert találtam annak is beszart a gépe.
Jó lenne nyomni vele online. Dobot vállalom.
Ha van kedved vegyél fel. -
#3876 valamikor jo nekem (kb barmikor)
Tinman úr! maga nem jon kipróba? -
#3875 Csábító lehetőség, valamikor jövőhét jó lenne neked? =) -
#3874 -
#3873 -
#3872 na megjött tegnap a rockband
a cucc kurvajó (persze kicsit drága de hát még mindig ez a legjobb partijatek szvsz)
petyus ha gondolod atjössz és kipróbalod a dobot (amúgy is érik már egy "SDF haditaktikai csúcstalálkozó")
-
#3871 Halloween 3 nagyon lol áron van... zombis is lehetett volna ennyiért :-/ -
#3870 plzbanyourselffromlifehtxvm -
#3869 dehogy vagyok sznob... ... ...
csak, csak igenyes(ebb lettem... szerinted gyerekkoromban szethallgattam-e a regieket-e?! :D) -
#3868 Pedig a Slipknot nem a mi korosztályunk zenéje, de azér jó! =)
Rock Band engem is erősen foglalkoztatott... nemtom, szerintem megvárom a Guitar Hero World Tourt. Nem vagyok benne biztos, hogy dobra meg mikrofonra is szükségem van. =) -
#3867 bwááá pont mondtam asszonynak hogy csak a "before I forget" fog hianyozni nekem (ti. beszamittatom a gh3-at a rockband-be) -
#3866 Hát ezek az ősfilmek 100szorta szórakoztatóbbak ezekben a témákban mint a mai modern CGIis számítógépes, agyontrükközött, tökéletes amcsimozik... -
#3865 A ráírt összeg az, amit kapsz, ha hajlandó vagy végignézni? -
#3864 Nálunk nem így volt, a haverok nem szeretik, ha kicsit túl sokat iszom, és egymás után ötször elnyomom a BEFORE I FORGETET!!4 :D
Viccen kívül, mindenki imádja azt a játékot, aki hozzányúl és kicsit is szereti a rockzenét. Óriási móka. Legjobban pont egy gitározni is tudó spannnak jött be, és ő azért jóval ügyesebben is tolta, mint a többiek. Bár egyáltalán nem a valódi gitározást akarja imitálni, csak annak a hangulatát, azért nem mondhatnám könnyűnek...
Lammi: ez azért nem gyakori, hogy valaki szereti az In Flamest pl., viszont a gyökereket (pl. Iron Maiden) nem bírja meghallgatni. Sznob-e vagy?? :D -
#3863 nagyon rossz:) ( teszkó turkáló rlz )
-
#3862 gitar nekem uncsi mar kicsit es gondoltam kiprobalom milyen a dob..ha meg nem jon be akkor marad a gitarozas
szintiboy hero? nem is rossz!
de akkor mar inkabb:
-
#3861 Rock band? Hűűű azannnya, grat a cuccho... húzós egy jószág ^^
Arra sajnálom a pénzt, mert haverokkal ritkán játszogatunk, párommal meg baromi jól elvagyunk GH coop. vagy egymás elleni módban.
Van egy jó játékötletem:
Szintetizátor HERO :-D Tuti megvenném -
#3860 "Az összes haver visítva röhögött, amikor meséltem nekik GH lázamról... aztán átjött pár kipróbálni. Aztán 2 óra múlva mást sem hallok csak azt, hogy bmeg ez kibebaszott jó."
EZ bizony nálunk is igy történt..sőőt a héten szerzem be a rock band-et!
"felnőttként újra gyereknek lenni, nekem még megy hála az égnek és ettől k. jól érzem magam"
ENNNNYII! -
#3859 Így van... amíg billentyűzettel tol az ember akár egy gagyi NFS-t, addig csak töredékét tudja átélni annak amit a fejlesztők elé szerettek volna tárni.
Jópofa vicc a MS Flight Simulator X billentyűzettel, meg egérrel... aztán egy más világ Dual 24"-os monitorral + dreamflyer PFSM-el próbálkozni. 2 külön dolog. -
#3858 No én ehhez konkrétan nem tudok hozzászólni. De az biztos hogy amikor még Ps1-em volt akkor sokat toltam a Grand turismo 2-t és bár jó volt a játék, de nem tudtam magam beleélni a szimulátort vezető ember személyébe.
Vettem egy kormányt a géphez és máris sokkal jobb volt az egész, teljesen élvezetes volt a játék. Persze nem volt olyan mint az akkori Lancia Prisma kocsinkkal a kanyarokat levágva és a végén kigyorsítva közlekedni. de mégis jobban át lehetett érezni hogy valami olyannal játszom ami a valóság felé akar közelíteni. -
#3857 Tudás nulla kell hozzá, ritmus érzék már annál inkább, az meg fejleszthető így a sikerélmény garantált.
Napokig nem tudtam lejátszani Queen-Killer Queen-t easyn, most meg már hardon is megy. Nekem ez sikerélmény a saját kis belső világomban, ami term. fontosabb, mint az, hogy emiatt hülyének néznek. ^^
A Wii alapelve ahogy én látom azt, hogy csináld bmeg a szobában azt amit amúgy free kint csinálhatnál. GH azért más... én soha nem leszek még csak amatőr gitáros sem és soha nem lesz saját gitárom sem. Persze, hogy meg sem közelíti a valódi gitár élményét és naná, hogy a világ legfantasztikusabb dolga lehet ilyen klasszikusokat valódi gitáron lejátszani, de nekem ebben soha nem lesz részem, mert tehetségem, meg pénzem sincs rá. Erre van és ha csak 5%-át átérezhetem az élménynek, akkor már örülök. Egyébként továbbra is azt mondom, hogy ÉN IS DETTÓ ezt mondtam amit te, amíg kölcsön nem kaptam 1 éjszakára, másnap meg SOS rendeltem meg.
Zenék: PC-s Frets on Fire modolhatósága miatt, rengeteg szám elérhető azok közül amiket itt felsoroltál.
Nem mindegy, hogy csak 20-adszori hallgatója vagy a kedvencednek vagy egy picit részese is lehetsz, de ne vedd győzködésnek esetleg mert nem az, egyszerűen csak egy hülyegyerek véleménye és a lényeg ebben benne is van... felnőttként újra gyereknek lenni, nekem még megy hála az égnek és ettől k. jól érzem magam :-))))
-
#3856 sorry de ez olcso jatek hy.gyerekeknek :p
semmi tudas nem kell hozza, csak majomkodas ezerrel ami ilyen Wii elmeny style, 5 percig poenos -.-
btw:
nekem fiatalkori kedvencei a 90es evekbol:
-Amorphis (92es Karelian album BESZT <---ezezezdurvanfeeling)
-In Flames (96os Jester album <---szinten)
-Machine Head (94es Burn album <--- energiaboNba, utana elqurvultak :C)
-Old Man's Child (OSSSZES!!!4NÉÉÉGYBESZTKEDVENC44)
-OSSZES Dimmu album^^
-osszes Cradle of Filth album^^
-korai Arcturus
-
folytassam? :p
de manapsag mar olyan szinten keresem az extra egyeni stilusokat (dallamos/melodic death-pagan-folk-black-szimfo massza) zeneket, hogy a korai zenek mar nekem nagyon nyomik... sorry :C ecceruen nem birom :C (gyerekkori kedvenceket ecceruen meg sem birom hallgatni: Iron Maiden, Black Sabb. stb) -
#3855 Viszont olyan olcsó, hogy leírni se merem :-D
Hidd el próbáltam gamepaddal, de szétcseszte a kezem és hót' béna voltam... na megnéztem a Frets on fire-t is PC-re, az ugye alapból keyboard...bmeg, olyan fos élmény volt, hogy azonnal rendeltem egy PS2 to PC USB adaptert így már PC-n is gitárral tudom tolni
Lámi?! Te nem vagy egy játékélmény párti azt kell mondjam. Beszteszt idei élményeim NDS-en ill. PS2-ön értek.
Az összes haver visítva röhögött, amikor meséltem nekik GH lázamról... aztán átjött pár kipróbálni. Aztán 2 óra múlva mást sem hallok csak azt, hogy bmeg ez kibebaszott jó.
Ja kérem én u.i. szániztam, mint a haverok, amíg ki nem próbáltam egy hosszú este. Ne azt nézd, hogy ez csak egy ócska műanyag joy, hanem azt a feelinget, amikor felcsendül fiatalságod nótája és te nulla gitártudás híjján csak a fejedben lüktető ritmus alapján lepötyögöd ezen. Akkor pár percre nem csak hallgatója vagy a nótádnak, hanem szerves része, mert ha nem jól vagy nem játszol a fröccsöntött eszközön, akkor meghal a zene, üres valami lesz.
Ez az élmény priceless.
Ezt csak az érti, aki él hal ezekért a nótákért... ez által a magam fajta zenei antitalentumoknak sokkal közelebb kerülhetnek a kedvenc dalaikhoz, mint az valaha is gondolták.
Ez a GH. -
#3854 LOL!
degagyi! :D