A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Disclaimer: Nem az van mögötte, hogy a mainstream csak rossz lehet, fikázzuk, ami sikeres. Továbbá a Halo 3-ról sem áll szándékomban véleményt formálni, lévén nem ismerem közelebbrõl. A "brilliáns" az erõs hájppal, 10/10-es kritikákkal szembeni cinizmust akart lenni.
Inkább ez a mondat szánalmas, meg a gondolat ami mögötte van... amugy baromság.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
(Ha tényleg igaz a 70 milliós budget az MGS4 esetében, nekik kapaszkodniuk kell a haszonhoz rendesen. Nem ehhez kell mérni. Persze tisztában vagyok vele, amibõl nem adnak el annyit, mint a brilliáns Halo 3-ból, az szánalmas.)
szani <#ravasz1>#ravasz1>
Mellesleg helyre kell igazítanom magam a GalCiv II 300 000+ példányban kelt el, ami mondjuk egy ilyen státuszú, független játéktól így is bravúr, de a jelek szerint kevertem mással. (Persze két dolgot még megjegyeznék: egyrészt a kiegészítõk is szépen hoznak a konyhára, másrészt az alapjáték a budget-je 1 millió dollárt sem tesz ki. Nincs problémám a sok és drága tartalommal, de kifejezetten jó látni, ha kis pénzbõl is igényes és elismer tjátékot lehet összehozni.)
Én még a Sins of the Solar Empire demóját várom, bár a játék régen megjelent, demó még a kanyarban sincs. (Nem mintha lenne idõm játszani vele, inkább egyelõre az Imperium Galacticát kellene izzítanom.) Egy hónap alatt 200 000 pédány kelt el belõle, és még csak USA-ban jelent meg. Egyelõre úgy néz ki, hogy minden újabb Stardock játék körket ver eladásokban az elõzõre, tetszetõs tendencia.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vannak hónapok, hogy FPS, RTS, repszim. mániám van... gyakran a notim kényelmére és ezzel együtt a kalandjátékokra támad kedvem.
Nem azért vagyok elsõsorban PC-s és csak másodsorban konzolos, mert a konzol felhozatal nem tetszene. Tetszik az is. Vannak mûfajok amiket egyszerûen PC-n jó játszani és ahogy vénülök a kiddie cuccokat messzirõl kerülöm. Itt van pont az SG-n a Viva Pinata, 10 éve még élveztem volna biztos... ma már pl. inkább a Stalker mondanivalója és hangulata kell, ahhoz, hogy jól érezzem magam.
Mellesleg a PS3 egyelõre maroknyi milliós címet tud csak felmutatni, ezek többsége jóval nagyobb költségvetéssel is készült, tehát a sarkításod még túlzásnak is erõs. Én pont azt tartom a leszomorúbbnak, hogy elmegy az ipar a sokmilliós áron legyártott játékok irányába, és kapunk egy még inkább hollywoodi játékipat. Csak a blockbusterek számítanak, a szolíd nyereség (ilyen volt a Fallout, a Planescape Torment maga idejében, igazán gyenge, ötlettelen játékok) már nem.
A példám pedig arra vonatkozott, hogy korántsem "néhány ezres" eladásokról van szó, és a rétegjátékokkal lehet nyereségesnek lenni, tehát van élet a mainstreamen kívül is, ami ráadásul számomra lehetõséget teremt arra, hogy jókat játsszak, és tegyek magasról azon játékokra, melyek parasztvakítása nem érdekel. Szóval én csak drukkolni tudok a rétegjátékoknak.
ne kezdjuk el a lealdozott vitat itt is...
nos az a kozel millio -> konzolon a szazhuszonotodik lenne valamelyik 34edrangu jrpg utan eladasban... ENNYI
nem sorolom fel a nagyobb nulla neveket, te(ti) is tudjatok... nem kell gorcsosen a peces gameipart vedeni, fushogy az egesz ahogy van az egyre szanalmasabb eladasi mutatoival 1utt ;) (MMO meg tartja magat, abbol szepen megel par ceg, de az meg max szubjektiv-> narkos nolife gyokerseg :p)
Nem tudom, hogy milyen nullatartamú techdemókra gondolsz, de nem belõlük áll a piac. Megjegyzem, nekem már a Quake is ennek számított, jó dolog az egeres célzás és 3D engine, de a single borzalmas volt, a fegyverek kiegyensúlyozatlanok, a szögletes 3D grafika pedig ronda. Persze a Quake legalább komoly újdonságokat is tartalmazott, így a játékiparbeli jelentõségét nem firtatom, de a Doom 2-höz képest körülbelül 0 játékélményt nyújtott számomra.
Nem csak a felszínt kell kapargatni, az orosz kiadók és fejlesztõk például megélnek a TBS-ekbõl (Oroszországban rajonganak a stílusért), és akadnak köztük ígéretesek, néhányat magad is vársz közülük.
Részemrõl pont így vagyok a konzolos címekkel is, az évek, évtizedek óta futó szériák újabb darabjai jelennek meg, és a techdemó akciójátékok tömkelege, mindössze néhány "nextgen" játék kelti fel komolyan az érdeklõdésémet.
par retegjatekot(lehet esetleg jot) gyarto ceg a parezres eladott jo jateka utan meg nem valtja meg a peces piacot... ennyi :c
"Szívbõl remélem, hogy már csak ezért is sokáig él még a PC-s játékpiac."
enmeg nem -.- amilyen "jatekok" jonnek pecere, felolem mehet a kukaba az egesz galleri -.-
kiegtem? kioregedo gamer vagyok? lehet :|
A második is kell, de majd csak hasonló áron.
Paradise Cracked, meg már komolytalan pénzért van, ennyiért vétek kihagyni.
Heroes sorozat az egyik legkedvesebb PC-s játéksorozatom, ideje volt legalizálni a virágbolti verziót, mely ráadásul angol :-)
Ilyen örömök konzolon sajnos nem érnek /NDS, PS2, tervben egy Box vagy Wii utóbbit párom akarja/. Kutatok én baráti konzoljáték árak után, de ami 2-3 ezerért van, az vagy gagyi, vagy már megvan, halálra untam.
Szívbõl remélem, hogy már csak ezért is sokáig él még a PC-s játékpiac.
Egyébként jó példád, ebbõl is látszik, hogy kevés pénzbõl is be lehet szépen vásárolni.
Heroes of Might and Magic 4 Pakk (alap + 2 küldetés) /full magyar/
Paradise Cracked
Spellforce Platinum /alap + 2 kieg/
Sacred Gold (alap + kiegészítõ)
Thief 3: Deadly Shadows
Mindez kevesebb, mint 8 ezresért, természetesen mind új és nem külföldrõl!
Továbbra is rohadjanak meg a drága játékárakkal, csak olcsón vagyok hajlandó vásárolni!
btw eleg sok undergorund joag zenekarunk van... (black, death stb...) jobb is, hogy a takonydiszkopipöl nem is ismeri ezeket^^
upacukafundalukafundakávékamaduka
A cigány zenérõl meg csak annyit, hogy egyszer a vonaton hangszerek nélkül elképesztõ fantasztikus dolgot mûveltek csak úgy unalmukban kézzel, szájjal és ami a kezükbe került). Nem szeretem a cigányzenét, de azért a tudásukat el kell ismerni. Szóval tényleg mindenkinek mást jelent a zene. Én az Uniqueról még nem is hallottam, az Ákos meg egyenesen hallgathatatlan számomra. Kis túlzással, ami hallgatható, igényesebb magyar zene, az 1990 elõtt született.
már ha kedveled az efféle dolgot:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ismerem a sztorit. Ezzel az erõvel minden ország kiállíthatna egy betelepült kínai válogatottat, hogy azok majd a többi ország szintén betelepült kínai válogatottjaival mérkõzzenek meg.
Ez kb. annyi komoly mint egy Szigentszentmiklós-Gelse "VBseholnemszámít" mérkõzés.
"Bocs, de zenében egy kis tiniszutykot sem tudok mondani, mert nem figyelem, de tuti hogy jelenleg nincs magyar zene (sem)."
Tiniszutykot én sem hallgatok, de a cigányzene a másik amivel le lehet agyilag bomlasztani. Szarról sem szól.
Nekem egy zene adjon egy érzést, legyen mondanivalója.
Magyarok közül kiemelném az Omegát, Kovács Ákost, és a nagyszerû Unique-ot.
Külföldi zenéket illetõen pedig sok minden jöhet nagyjából 1990-ig bezáróan. Jelenleg Kansas, Animals és Queen megy állandóan a kocsiban.
De zenérõl ne is vitázzunk, mert kinek a pap...
Bocs, de zenében egy kis tiniszutykot sem tudok mondani, mert nem figyelem, de tuti hogy jelenleg nincs magyar zene (sem).
Foci ---> maybe, a jelenleginél csak jobb lehet, a szarnál a kevésbé szar is jobb.
Egyébként az a véleményem, hogy ez az ország egy zsákutca. Aki teheti, kimegy külföldre és ott tölt le filmeket, játékokat. <#vigyor1>#vigyor1>
vagy ha nem vagy kalóz és szépen aranyosan megveszed a játékokat,akkor már tehetsz szélsõ jobbra hajazó kijelentéseket is
grat
köszönöm az ismételt lehetõséget a szólásszabadágom gyakorlásához
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mi csinálunk 1 gyereket/élet, õk meg 5-tõl kezdik. Ott aztán lesz warez... kedvencem amikor a kocsim kerekeit szokták lewarezolni, ha kint hagyom.
JAAAAJ nézd ma az álszentet.... nem szégyeled magad? Még te beszélsz?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként meg mondjál már egy Forza 2 szintû szimulátort, ami újabb nála, mert akkor azzal fogok játszani.... Komolyan nevetséges, ahogy itt kapálózol, tényleg ekkora törést okoztam lelkedben kemény szavaimmal? <#mf1>#mf1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
BAD Boys
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
-töredezettségmentesíts
-tedd a virtuális memória méretet fixre... legyen mondjuk minimum 2048 MB, maximum a kétszerese.
-INNEN töltsd le a Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)-t, nagyon sok új játék igényli.
-kapcsold ki a víruskeresõt
-feltétlenül a legfrisebb CHIPSET, IDE és VGA drivereket használd
-ha RAID kötetet használsz, akkor szerezd be a legfrisebb RAID vezérlõ drivereket
-msconfig parancsot írd be a Start-->futtatáshoz és szedd ki a feleslegesen elinduló programokat, minél kevesebb a rezidens annál jobb.
-mennyi ramod van?
-Daemon Tools oldaláról a legújabb DT-t szedd le és azt használd, más virtuális meghajtó ne legyen.
-Orthos-al teszteld a rendszered stabilitását, ha 15 percig megy úgy, hogy nem jelez hibát és közben még netezel is jó pár ablakkal, akkor nem valószínû a HW hiba
-HD sentinelel nézd át a lemezed SMART adatait, nincsennek-e felpörgési ne adja ég gyenge szektor hibák
A Vista 200000%, hogy nem oldja meg a problémád, max amiatt, mert ha valamilyen XP-n jelenlevõ program idézi elõ a lassulást akkor ugye a szûz Vista alatt az nem zavar be. Ebbõl nem kell azt a téves következtetést levonni, hogy de Vista alatt megjavult. A végsõ megoldásként az XP reinstall is elõfordulhat, de csak akkor ha a fentieket végigjátszottad.
de más is mondta hogy 8800al voltak ilyen godjai, valakinek a netframework 3.0 megoldotta..
Nekem egy hajszálnyit gyengébb csak, de semmi gondom nem volt.
Vistából értelemszerûen a Home bõven elég neked.
gears of war és az airborne meg a frontlinessel van ez a gond, a többi az ment :) (az arena51et nemnéztem hálistennek :D)
próbáltam már win reint, driver mindig a legújabb, patchekkel és semmi..:(