A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ez aljas volt... fõleg annak fényében, hogy nincs PC-re Condemned 2, pedig erõsen nem ártana.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
ezeket atcimkezhetned siman pécés labelre is :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár
GTA4ig elleszek mint a befõtt:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
De mijafaszér nem terítik?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Milyen gondolat van szerinted e mondat mögött? Valamit félreérthettél.

Disclaimer: Nem az van mögötte, hogy a mainstream csak rossz lehet, fikázzuk, ami sikeres. Továbbá a Halo 3-ról sem áll szándékomban véleményt formálni, lévén nem ismerem közelebbrõl. A "brilliáns" az erõs hájppal, 10/10-es kritikákkal szembeni cinizmust akart lenni.
Istencsászár
"Persze tisztában vagyok vele, amibõl nem adnak el annyit, mint a brilliáns Halo 3-ból, az szánalmas"

Inkább ez a mondat szánalmas, meg a gondolat ami mögötte van... amugy baromság.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nyilván, de nem két hét alatt fognak megtérülni a költségek.
gazgoblin
azert arra az engine-re csak csinalnak majd mas jatekot is nem csak az mgs4-et....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Pontosan tudod, hogy a - független - rétegjátékok nyereségességére hoztam fel példát, konzolalázását sohasem állítottam.

(Ha tényleg igaz a 70 milliós budget az MGS4 esetében, nekik kapaszkodniuk kell a haszonhoz rendesen. Nem ehhez kell mérni. Persze tisztában vagyok vele, amibõl nem adnak el annyit, mint a brilliáns Halo 3-ból, az szánalmas.)
Lammer
"300 000+" WOWOOOWWWWER konzol gamez R teh d000me3d <#hehe><#eplus2>

szani <#ravasz1>

A hivatalos oldalról is le lehet tölteni, illetve rendelni is.

Mellesleg helyre kell igazítanom magam a GalCiv II 300 000+ példányban kelt el, ami mondjuk egy ilyen státuszú, független játéktól így is bravúr, de a jelek szerint kevertem mással. (Persze két dolgot még megjegyeznék: egyrészt a kiegészítõk is szépen hoznak a konyhára, másrészt az alapjáték a budget-je 1 millió dollárt sem tesz ki. Nincs problémám a sok és drága tartalommal, de kifejezetten jó látni, ha kis pénzbõl is igényes és elismer tjátékot lehet összehozni.)

Én még a Sins of the Solar Empire demóját várom, bár a játék régen megjelent, demó még a kanyarban sincs. (Nem mintha lenne idõm játszani vele, inkább egyelõre az Imperium Galacticát kellene izzítanom.) Egy hónap alatt 200 000 pédány kelt el belõle, és még csak USA-ban jelent meg. Egyelõre úgy néz ki, hogy minden újabb Stardock játék körket ver eladásokban az elõzõre, tetszetõs tendencia.
Sir Quno Jedi
Na ezaz. Mikor toltam anno a demót, máris meg akartam venni az eredetit, DE nem is lehetett kapni, hanem csak egy weboldalról lehetett rendelni digitálisan (kicsit sem volt gyanús). Itt akadtam el.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem tudok róla, de az általam ismert online üzletekben sem nagyon találni, inkább eBayen fellelhetõ az XPLOSIVE kiadás, de az csak az alapjátékot tartalmazza. Én bevárom amíg olcsóbb lesz a még meg sem jelent Ultimate Bundle Pack, az pedig számomra nem hátrány, ha nem fordítják le "törtmagyarra" a kézikönyvet, pláne a játékot.
Sir Quno Jedi
Héjjja! GalCiv2-t lehet mán itthon kapni-e?!! (Mer a ddit disztribjük nem izgat)

Tinman
Ezzel csak egyet tudok érteni.
Vannak hónapok, hogy FPS, RTS, repszim. mániám van... gyakran a notim kényelmére és ezzel együtt a kalandjátékokra támad kedvem.
Nem azért vagyok elsõsorban PC-s és csak másodsorban konzolos, mert a konzol felhozatal nem tetszene. Tetszik az is. Vannak mûfajok amiket egyszerûen PC-n jó játszani és ahogy vénülök a kiddie cuccokat messzirõl kerülöm. Itt van pont az SG-n a Viva Pinata, 10 éve még élveztem volna biztos... ma már pl. inkább a Stalker mondanivalója és hangulata kell, ahhoz, hogy jól érezzem magam.

És ez nem arról szól, hogy mi PC-s vagy konzolos (nem értem, miért kell erre kihegyezni), hanem arról, hogy mely játékokat tartom értékesnek, bizonyos számomra kedves mûfajoknak pedig egyértelmûen a PC a bázisa.
Nem is a leáldozottságról akartam vitázni, hanem arról, hogy nem csak a techdemókról szól piac, de elsõsorban a mainstream platformfüggetlenül grafikai tuningot jelent, ezt én is kábrándítónak tartom.

Mellesleg a PS3 egyelõre maroknyi milliós címet tud csak felmutatni, ezek többsége jóval nagyobb költségvetéssel is készült, tehát a sarkításod még túlzásnak is erõs. Én pont azt tartom a leszomorúbbnak, hogy elmegy az ipar a sokmilliós áron legyártott játékok irányába, és kapunk egy még inkább hollywoodi játékipat. Csak a blockbusterek számítanak, a szolíd nyereség (ilyen volt a Fallout, a Planescape Torment maga idejében, igazán gyenge, ötlettelen játékok) már nem.

A példám pedig arra vonatkozott, hogy korántsem "néhány ezres" eladásokról van szó, és a rétegjátékokkal lehet nyereségesnek lenni, tehát van élet a mainstreamen kívül is, ami ráadásul számomra lehetõséget teremt arra, hogy jókat játsszak, és tegyek magasról azon játékokra, melyek parasztvakítása nem érdekel. Szóval én csak drukkolni tudok a rétegjátékoknak.
Lammer
"A Stardock közel milliós példányszámban értékesíti egyes rétegjátékait."

ne kezdjuk el a lealdozott vitat itt is...

nos az a kozel millio -> konzolon a szazhuszonotodik lenne valamelyik 34edrangu jrpg utan eladasban... ENNYI

nem sorolom fel a nagyobb nulla neveket, te(ti) is tudjatok... nem kell gorcsosen a peces gameipart vedeni, fushogy az egesz ahogy van az egyre szanalmasabb eladasi mutatoival 1utt ;) (MMO meg tartja magat, abbol szepen megel par ceg, de az meg max szubjektiv-> narkos nolife gyokerseg :p)

Néhány ezres? Mint a GalCiv II? A Stardock közel milliós példányszámban értékesíti egyes rétegjátékait.

Nem tudom, hogy milyen nullatartamú techdemókra gondolsz, de nem belõlük áll a piac. Megjegyzem, nekem már a Quake is ennek számított, jó dolog az egeres célzás és 3D engine, de a single borzalmas volt, a fegyverek kiegyensúlyozatlanok, a szögletes 3D grafika pedig ronda. Persze a Quake legalább komoly újdonságokat is tartalmazott, így a játékiparbeli jelentõségét nem firtatom, de a Doom 2-höz képest körülbelül 0 játékélményt nyújtott számomra.

Nem csak a felszínt kell kapargatni, az orosz kiadók és fejlesztõk például megélnek a TBS-ekbõl (Oroszországban rajonganak a stílusért), és akadnak köztük ígéretesek, néhányat magad is vársz közülük.

Részemrõl pont így vagyok a konzolos címekkel is, az évek, évtizedek óta futó szériák újabb darabjai jelennek meg, és a techdemó akciójátékok tömkelege, mindössze néhány "nextgen" játék kelti fel komolyan az érdeklõdésémet.
Lammer
nem, nekem csomorom van a nullatartalmu, mindent a grafikara epito peces jatekoknak nevezett techdemoktol!4!4negz
par retegjatekot(lehet esetleg jot) gyarto ceg a parezres eladott jo jateka utan meg nem valtja meg a peces piacot... ennyi :c

Tinman
Neked egyszerûen csömöröd van az FPS, RTS, RPG, szimulátor mûfajtól. Evvan.

Lammer
off:
"Szívbõl remélem, hogy már csak ezért is sokáig él még a PC-s játékpiac."

enmeg nem -.- amilyen "jatekok" jonnek pecere, felolem mehet a kukaba az egesz galleri -.-
kiegtem? kioregedo gamer vagyok? lehet :|

Tinman
Spellforce így is nagyon jó áron van... 1990 Ft-ért a full elsõ rész, kiegjei. Vicc pénz érte.
A második is kell, de majd csak hasonló áron.
Paradise Cracked, meg már komolytalan pénzért van, ennyiért vétek kihagyni.
Heroes sorozat az egyik legkedvesebb PC-s játéksorozatom, ideje volt legalizálni a virágbolti verziót, mely ráadásul angol :-)

Ilyen örömök konzolon sajnos nem érnek /NDS, PS2, tervben egy Box vagy Wii utóbbit párom akarja/. Kutatok én baráti konzoljáték árak után, de ami 2-3 ezerért van, az vagy gagyi, vagy már megvan, halálra untam.
Szívbõl remélem, hogy már csak ezért is sokáig él még a PC-s játékpiac.

Most nézem csak, hogy a Paradise Cracked csak 690 Ft, legközelebbi pesti túrám során talán a Thief 3-mal együtt én is benevezek rá. Viszont én Spellforce-ból bevártam volna helyetted az Universe kiadást, abban a második rész is helyett kap a kiegészítõivel, bár gondolom egyelõre csak külföldön lesz barátságos áron. Én ráérek kivárni. (A magyar nyelvû HoMM IV-re csak azért nem teszek megjegyzést, mert nekem is az van meg :))

Egyébként jó példád, ebbõl is látszik, hogy kevés pénzbõl is be lehet szépen vásárolni.
Tinman
Jöttem dicsekedni, hogy már megint qrva jó boltot csináltam :-D

Heroes of Might and Magic 4 Pakk (alap + 2 küldetés) /full magyar/
Paradise Cracked
Spellforce Platinum /alap + 2 kieg/
Sacred Gold (alap + kiegészítõ)
Thief 3: Deadly Shadows

Mindez kevesebb, mint 8 ezresért, természetesen mind új és nem külföldrõl!
Továbbra is rohadjanak meg a drága játékárakkal, csak olcsón vagyok hajlandó vásárolni!

torrente
Ejj, az ilyentõl kiráz a hideg! Értelmes szavakat tesz egymás mellé, vagy csak sakál módjára üvölt, ami a torkán kifér? <#conf>

Lammer
zeneileg okes! ;)

btw eleg sok undergorund joag zenekarunk van... (black, death stb...) jobb is, hogy a takonydiszkopipöl nem is ismeri ezeket^^

Ó, te még nem vetted észre, hogy mindig ez van? Beesik a purgyé, beszól, és amikor visszaszólnak neki, lekonyul a kis szája, mert nem érti, hogy ez hogy lehet...

upacukafundalukafundakávékamaduka

torrente
Tavalyig cigányválogatott volt az elnevezése, aztán megtörtént a névcsere, hogy elvileg mások is beférhessenek (kínaiak, szlovének, svábok). De azóta is csak gipsyk vannak. A vérükben van a virtuozitás.

A cigány zenérõl meg csak annyit, hogy egyszer a vonaton hangszerek nélkül elképesztõ fantasztikus dolgot mûveltek csak úgy unalmukban kézzel, szájjal és ami a kezükbe került). Nem szeretem a cigányzenét, de azért a tudásukat el kell ismerni. Szóval tényleg mindenkinek mást jelent a zene. Én az Uniqueról még nem is hallottam, az Ákos meg egyenesen hallgathatatlan számomra. Kis túlzással, ami hallgatható, igényesebb magyar zene, az 1990 elõtt született.

ThugEdge
az én javaslatom minõségi magyar zenére:
már ha kedveled az efféle dolgot:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tinman
"nemzetiségi válogatott: 82 (?) meccsbõl 81 (?) gyõzelem. Csak a vb-döntõn kaptunk ki."

Ismerem a sztorit. Ezzel az erõvel minden ország kiállíthatna egy betelepült kínai válogatottat, hogy azok majd a többi ország szintén betelepült kínai válogatottjaival mérkõzzenek meg.
Ez kb. annyi komoly mint egy Szigentszentmiklós-Gelse "VBseholnemszámít" mérkõzés.

"Bocs, de zenében egy kis tiniszutykot sem tudok mondani, mert nem figyelem, de tuti hogy jelenleg nincs magyar zene (sem)."

Tiniszutykot én sem hallgatok, de a cigányzene a másik amivel le lehet agyilag bomlasztani. Szarról sem szól.
Nekem egy zene adjon egy érzést, legyen mondanivalója.
Magyarok közül kiemelném az Omegát, Kovács Ákost, és a nagyszerû Unique-ot.
Külföldi zenéket illetõen pedig sok minden jöhet nagyjából 1990-ig bezáróan. Jelenleg Kansas, Animals és Queen megy állandóan a kocsiban.
De zenérõl ne is vitázzunk, mert kinek a pap...

torrente
Foci -> nemzetiségi válogatott: 82 (?) meccsbõl 81 (?) gyõzelem. Csak a vb-döntõn kaptunk ki. <#eplus2>
Bocs, de zenében egy kis tiniszutykot sem tudok mondani, mert nem figyelem, de tuti hogy jelenleg nincs magyar zene (sem).

Tinman
Zene ---> failed
Foci ---> maybe, a jelenleginél csak jobb lehet, a szarnál a kevésbé szar is jobb.

torrente
Legalább újra jó lesz a zene és a foci Magyarországon.

torrente
Most már látom, hogy nem vagyok egyedül a fenti kép értelmezésének nehézségével. Nem is elrettentõ, nem is vicces - egyszerûen semmi értelme.
Egyébként az a véleményem, hogy ez az ország egy zsákutca. Aki teheti, kimegy külföldre és ott tölt le filmeket, játékokat. <#vigyor1>

ThugEdge
"ha kalóz vagy, letöltöd a kommunizmust"

vagy ha nem vagy kalóz és szépen aranyosan megveszed a játékokat,akkor már tehetsz szélsõ jobbra hajazó kijelentéseket is

grat
köszönöm az ismételt lehetõséget a szólásszabadágom gyakorlásához

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tinman
Kis hazánk pár évtizeden belül az említett népcsoport országa lesz, nem is értem mit lovagoltok ezen.
Mi csinálunk 1 gyereket/élet, õk meg 5-tõl kezdik. Ott aztán lesz warez... kedvencem amikor a kocsim kerekeit szokták lewarezolni, ha kint hagyom.

Sephi
", hogy az a hangnem, amit itt idonkent megutsz egyesekkel, az talan nem helyenvalo"

JAAAAJ nézd ma az álszentet.... nem szégyeled magad? Még te beszélsz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Már elnézést hogy nem hozzád igazítom az estémet... konkrétan a gépnél sem voltam, mikor üzentél, már léptem ki, mikor láttam, hogy okoskodsz. Ha ez minden vágyad, szívesen elmondom élõszóban is, hogy mit tartok cigány mentalitásnak, bár hidd el, van jobb dolgom is.

Egyébként meg mondjál már egy Forza 2 szintû szimulátort, ami újabb nála, mert akkor azzal fogok játszani.... Komolyan nevetséges, ahogy itt kapálózol, tényleg ekkora törést okoztam lelkedben kemény szavaimmal? <#mf1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

tejföl
En ma probaltam veled kontaktust teremteni a live-on keresztul. Finoman utaltam arra, hogy az a hangnem, amit itt idonkent megutsz egyesekkel, az talan nem helyenvalo. Nem valaszoltal, es mire privat csetre hivhattalak volna ki is jelentkeztel. Pedig szivesen megvitattam volna az altalad cigany mentalitasnak velt dolgot. De ertelek en teged. Szaz eves jatekokkal jatszol, valoszinuleg nincs penzed a premier jatekokra, ezert kisse frusztralt vagy. Meg ugye konnyu a klaviatura mogul megitelni arcatalanul valakit. Elo szoban nehezebb??

BAD Boys

thx megnézem ;)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
<#beka3>

gazgoblin
nezz at <#mf2>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tinman
"Csakazértis", hogy gazgoblinnak ne legyen igaza:

-töredezettségmentesíts
-tedd a virtuális memória méretet fixre... legyen mondjuk minimum 2048 MB, maximum a kétszerese.
-INNEN töltsd le a Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)-t, nagyon sok új játék igényli.
-kapcsold ki a víruskeresõt
-feltétlenül a legfrisebb CHIPSET, IDE és VGA drivereket használd
-ha RAID kötetet használsz, akkor szerezd be a legfrisebb RAID vezérlõ drivereket
-msconfig parancsot írd be a Start-->futtatáshoz és szedd ki a feleslegesen elinduló programokat, minél kevesebb a rezidens annál jobb.
-mennyi ramod van?
-Daemon Tools oldaláról a legújabb DT-t szedd le és azt használd, más virtuális meghajtó ne legyen.
-Orthos-al teszteld a rendszered stabilitását, ha 15 percig megy úgy, hogy nem jelez hibát és közben még netezel is jó pár ablakkal, akkor nem valószínû a HW hiba
-HD sentinelel nézd át a lemezed SMART adatait, nincsennek-e felpörgési ne adja ég gyenge szektor hibák

A Vista 200000%, hogy nem oldja meg a problémád, max amiatt, mert ha valamilyen XP-n jelenlevõ program idézi elõ a lassulást akkor ugye a szûz Vista alatt az nem zavar be. Ebbõl nem kell azt a téves következtetést levonni, hogy de Vista alatt megjavult. A végsõ megoldásként az XP reinstall is elõfordulhat, de csak akkor ha a fentieket végigjátszottad.

na mind1, legalább megpróbáltál segíteni :D

Tinman
8800-am van, framework nincs fent, nem is volt.

hát megpróbálom :)

de más is mondta hogy 8800al voltak ilyen godjai, valakinek a netframework 3.0 megoldotta..

Tinman
Nice konfig :-)
Nekem egy hajszálnyit gyengébb csak, de semmi gondom nem volt.
Vistából értelemszerûen a Home bõven elég neked.

2,8as c2d, 8800gtx :D

gears of war és az airborne meg a frontlinessel van ez a gond, a többi az ment :) (az arena51et nemnéztem hálistennek :D)

próbáltam már win reint, driver mindig a legújabb, patchekkel és semmi..:(