6215
A warez rossz

• aabyssx
    Vajon a Soroksári EW-ben is van?
  • koryne
    Volt még vagy 5, de hagyjál 1et Láminak is, mert holnap bemegyek érte :)
    Szerk.: sőt, egy zsáknyi FF Tactics Advance is gazdára vár (GBA, 3k darabja), közvetlenül a bejárat előtt egy olyan drótkosárban, amibe a low budget gagyiszar pc játékokat meg filmeket szokták rakni.
  • aabyssx
    Volt még?
  • Lammer
    Mass effect NÉGYKÁ? :OOO

ez joak vetel volt^^
  • koryne
    Mai fogás:

• Istencsászár
    pl Clive Barker's Jericho :)) nagy kedvenc, rátapadsz a dara gombra és hajrá, persze kell benne minimálisan taktikázni a karaktercserék miatt, de szép látványos, jóféle 100% lineáris cső lövölde.

Engem kimondottan nem érdekel egy lövöldébe a sztori, nem amiatt játszom azokat... Half Life szériát is szó nélkül letolnám episode 2őtől visszafele, ha előtte sose játszottam volna vele:) persze egy Darkness már más az igényes.
  • Istencsászár
    há ép ezér vártam addig amíg ilyen 360 szoftver mércével mért budget kategóriába esett az ára:)

• aabyssx
    OFF

Nem játszok primkó FPS-t?!?
    Hát én azt hittem, hogy csak azt játszok. Te jó ég, milyen lehet a primkó?
  • Tinman #4285
    Elég malac módjára habzsolom az FPS műfajt és a Timeshift a vályúban a közepesen finom moslék közé tartozik.
    Egyetlen egy kiváló emlékem van vele kapcsolatban... lesz majd egy baromi nagy gyár, ahol irtasz... az iszonyúan bejött. A többire szinte alig emlékszem, ami nem jót jelent.
  • Istencsászár
    Egy FPSbe nem ez szokott számítani? :) , bár te nem játszol primkó fpst.
  • aabyssx
    > lőni jó főleg ha szép teknós

Jesszusom!
  • Istencsászár
    Tök jó ez a Timeshift, most is tolom. Taktikázni kell, bujkálni, időt lassítani, visszapörgetni, megállítani, elevenni a fegyókat, hátbakerülni stb... rambó módba nem is lehet tolni, igaz nehezebb fokozaton kezdtem el alapból, pár lövés és halál, előbb 6szor kezdtem ujra egy részt:DDDD
  • Lammer
    "lőni jó főleg ha szép teknós:)"

nincs tobb kerdesem
    [meg mindig fejenbaszv4 erzi magat] :C
  • Istencsászár
    ehhez ennek semmi köze, ez esetben:) igényes fps nekem jöhet konzolra legyen az bármi, lőni jó főleg ha szép teknós:)
  • Tinman #4279
  • Lammer
    johat meg messze vagyok a verzio 1-tol :D megcsak 0.35 verzioszamu Xbot vagyok... meg eleg sok broaf fozst kell kenyszerbol betolnom az arczomba, hogy eljussak addig, hogy leuljek es toljam a tájmsiftet
  • DanielT
    Jah, teljesen rendben van a cucc.
  • Istencsászár
    4990et maximálisan megér egy igényes szórakoztató fps.
  • Lammer
    "a játék meg első percében magával ragadott ahogy a demo is:)"

ÓEMGÉ az a jatek mekkora FOZS!444 kb 5 azaz ÖT percig birtam aztan uninstall :D:D

es te ezert penzt adtal :D
  • Tinman #4274
    Az elején még tátod a szád, aztán a játékmenet kissé ellaposodik, a befejezése, meg elég összecsapott :-(
  • Istencsászár
    Döbbenet jól néz ki még mindig! hihetetlen mennyiségű AA, éles texturák, millió effekt stb... a játék meg első percében magával ragadott ahogy a demo is:)
  • Tinman #4272
    Engem is meglep, mert szerintem átlagos lett :-/
  • Istencsászár
    Az viszont meglepő? hogy COD5ökre úgy kell lecsapni a konzol üzletekben, mert ha érkezik másnapra már nincs, max Limited.
  • Istencsászár
    Nekem akkor 1 hét:), sőt direkt legnehezebb fokozaton kezdem el. Bőven megért ennyit, demot vagy 5ször kijátszottam.

Az a COD még nem az enyém, az még nem érkezett meg, de boltba lett véve, csaerélve NFS undercoverre +2 ezer ráfizetés... ez az év üzlete volt hogy sikerült ezen az NFSen ilyen jól tuladnia ismerősnek. Aztán ha megjön az én verzióm mehet a co op COD5:)
  • Tinman #4269
    Call of Duty-ról számla? Rosszaság
  • Tinman #4268
    Timeshift 1x letolható átlag cucc... kb. 2 nap laza tempóban, már hirdetheted is meg :-/

Resi 1-2 megvan már 990-ért, de még várok amíg a 3. is annyi lesz... 1990 az soooook :-DDD
  • koryne
    Na azér'!!!4!!
  • Istencsászár
    Demo óta motoszkál bennem, ezt az "akciós" árat már nem tudtam kihagyni, igaz nem ez volt ez elsődleges szempont, de az a másik nem volt:)
  • Istencsászár

• koryne
    SZÁMLA?!
  • Atkamon
    Jaj TimeShiftet már a megjelenése óta tervezem megvenni, még azóta se sikerült:D
  • Istencsászár
    rossz

• Lammer
    "That's What She Said"

omajgad, best sorozat!444 (almost) ever
  • Tinman #4260
    Ingyen warez sebessége is u.o., mint a fizetősé... Prison Break példája jó... nézd meg mennyi a seeder akárhol.
    U.e. van a játékoknál is... annyi seeder van győzd sávszéllel.
  • lowdog
    ha a sorozatnak nincs itthoni jogtulajdonosa, akkor nehezen lehetne bárminek is minősíteni.
    ha pedig van, akkor illegális lenne persze nem nálunk, de elvileg igen, hiszen még jól is járnak ha 2 évig éheztetnek, annál jobban rábuksz a reklámokra.
  • koryne
    Nem javít ki Koryne :P
    /lusta számolni/
  • DanielT
    Én letőtöm, nem ezzel van a probléma, hanem, hogy jogilag ez minek minősülődik?
  • Istencsászár
    Helyzet az nincs, mert vagy vársz a szarszinkronra éveket és reménykedsz hogy azon a csatornán leadják amire elő vagy fizetve, ha egyátalán leadják, vagy letöltöd az amcsi premier napján ( +1-2nap ) a részeket origi nyelven HDben.
  • DanielT
    Engem nagyon érdekelne, hogy mi a helyzet a sorozatok letöltésével?

Mert azt töltök hámat amit nem szinkronnal néznék és nem 2 év múlva.

Prison Break, IT Crowd, Office US
  • DanielT
    Torrent gyűjttő siteokon reklámok pl.