6215
A warez rossz

-
Vajon a Soroksári EW-ben is van? -
Volt még vagy 5, de hagyjál 1et Láminak is, mert holnap bemegyek érte :)
Szerk.: sőt, egy zsáknyi FF Tactics Advance is gazdára vár (GBA, 3k darabja), közvetlenül a bejárat előtt egy olyan drótkosárban, amibe a low budget gagyiszar pc játékokat meg filmeket szokták rakni. -
Volt még? -
Mass effect NÉGYKÁ? :OOO
ez joak vetel volt^^ -
Mai fogás:
-
pl Clive Barker's Jericho :)) nagy kedvenc, rátapadsz a dara gombra és hajrá, persze kell benne minimálisan taktikázni a karaktercserék miatt, de szép látványos, jóféle 100% lineáris cső lövölde.
Engem kimondottan nem érdekel egy lövöldébe a sztori, nem amiatt játszom azokat... Half Life szériát is szó nélkül letolnám episode 2őtől visszafele, ha előtte sose játszottam volna vele:) persze egy Darkness már más az igényes. -
há ép ezér vártam addig amíg ilyen 360 szoftver mércével mért budget kategóriába esett az ára:)
-
OFF
Nem játszok primkó FPS-t?!?
Hát én azt hittem, hogy csak azt játszok. Te jó ég, milyen lehet a primkó? -
Elég malac módjára habzsolom az FPS műfajt és a Timeshift a vályúban a közepesen finom moslék közé tartozik.
Egyetlen egy kiváló emlékem van vele kapcsolatban... lesz majd egy baromi nagy gyár, ahol irtasz... az iszonyúan bejött. A többire szinte alig emlékszem, ami nem jót jelent. -
Egy FPSbe nem ez szokott számítani? :) , bár te nem játszol primkó fpst. -
> lőni jó főleg ha szép teknós
Jesszusom! -
Tök jó ez a Timeshift, most is tolom. Taktikázni kell, bujkálni, időt lassítani, visszapörgetni, megállítani, elevenni a fegyókat, hátbakerülni stb... rambó módba nem is lehet tolni, igaz nehezebb fokozaton kezdtem el alapból, pár lövés és halál, előbb 6szor kezdtem ujra egy részt:DDDD -
"lőni jó főleg ha szép teknós:)"
nincs tobb kerdesem
[meg mindig fejenbaszv4 erzi magat] :C -
ehhez ennek semmi köze, ez esetben:) igényes fps nekem jöhet konzolra legyen az bármi, lőni jó főleg ha szép teknós:) -
-
johat meg messze vagyok a verzio 1-tol :D megcsak 0.35 verzioszamu Xbot vagyok... meg eleg sok broaf fozst kell kenyszerbol betolnom az arczomba, hogy eljussak addig, hogy leuljek es toljam a tájmsiftet -
Jah, teljesen rendben van a cucc. -
4990et maximálisan megér egy igényes szórakoztató fps. -
"a játék meg első percében magával ragadott ahogy a demo is:)"
ÓEMGÉ az a jatek mekkora FOZS!444 kb 5 azaz ÖT percig birtam aztan uninstall :D:D
es te ezert penzt adtal :D -
Az elején még tátod a szád, aztán a játékmenet kissé ellaposodik, a befejezése, meg elég összecsapott :-( -
Döbbenet jól néz ki még mindig! hihetetlen mennyiségű AA, éles texturák, millió effekt stb... a játék meg első percében magával ragadott ahogy a demo is:) -
Engem is meglep, mert szerintem átlagos lett :-/ -
Az viszont meglepő? hogy COD5ökre úgy kell lecsapni a konzol üzletekben, mert ha érkezik másnapra már nincs, max Limited. -
Nekem akkor 1 hét:), sőt direkt legnehezebb fokozaton kezdem el. Bőven megért ennyit, demot vagy 5ször kijátszottam.
Az a COD még nem az enyém, az még nem érkezett meg, de boltba lett véve, csaerélve NFS undercoverre +2 ezer ráfizetés... ez az év üzlete volt hogy sikerült ezen az NFSen ilyen jól tuladnia ismerősnek. Aztán ha megjön az én verzióm mehet a co op COD5:) -
Call of Duty-ról számla? Rosszaság -
Timeshift 1x letolható átlag cucc... kb. 2 nap laza tempóban, már hirdetheted is meg :-/
Resi 1-2 megvan már 990-ért, de még várok amíg a 3. is annyi lesz... 1990 az soooook :-DDD -
Na azér'!!!4!!
-
Demo óta motoszkál bennem, ezt az "akciós" árat már nem tudtam kihagyni, igaz nem ez volt ez elsődleges szempont, de az a másik nem volt:) -
-
SZÁMLA?!
-
Jaj TimeShiftet már a megjelenése óta tervezem megvenni, még azóta se sikerült:D -
rossz
-
"That's What She Said"
omajgad, best sorozat!444 (almost) ever -
Ingyen warez sebessége is u.o., mint a fizetősé... Prison Break példája jó... nézd meg mennyi a seeder akárhol.
U.e. van a játékoknál is... annyi seeder van győzd sávszéllel. -
lowdog #4259 ha a sorozatnak nincs itthoni jogtulajdonosa, akkor nehezen lehetne bárminek is minősíteni.
ha pedig van, akkor illegális lenne persze nem nálunk, de elvileg igen, hiszen még jól is járnak ha 2 évig éheztetnek, annál jobban rábuksz a reklámokra. -
Nem javít ki Koryne :P
/lusta számolni/ -
Én letőtöm, nem ezzel van a probléma, hanem, hogy jogilag ez minek minősülődik? -
Helyzet az nincs, mert vagy vársz a szarszinkronra éveket és reménykedsz hogy azon a csatornán leadják amire elő vagy fizetve, ha egyátalán leadják, vagy letöltöd az amcsi premier napján ( +1-2nap ) a részeket origi nyelven HDben. -
Engem nagyon érdekelne, hogy mi a helyzet a sorozatok letöltésével?
Mert azt töltök hámat amit nem szinkronnal néznék és nem 2 év múlva.
Prison Break, IT Crowd, Office US -
Torrent gyűjttő siteokon reklámok pl.