6215
A warez rossz
-
#4693 tökéletesen megy xpn -
#4692 Diablo <<<<<<<<<<< NOX -
#4691 Megy az... éppen azzal játszogatok már egy ideje.
4 magos procival, RAID tömb, meg egy olyan VGA-val amin 1 GB ram van... tökéletesen fut
Ha szépen kéred dobok linket, amiről leszedheted a patcht. -
#4690 Diablo gyűjteményed hol van? :D:D:D:D -
tmisi #4689 És egyáltalán beindul majd? Vagy vettél mellé egy PIII-ast? xD
Én a TR4-et akartam volna feltenni (eredeti), de baszott XP-n menni még XP patch-el sem. -
#4688 Gratz! Jóféle! -
#4687 Höhö. Megjött a fóliás, DVD tokos Noxom. Nem bundle, nem re-release ócsított, hanem teljesen csodásan gyönyörűséges.
-
Zóanagyvarázsló #4686 Nem ez volt a vita tárgya. Egy gyűjtú számára a digitális tartalom nem létezik, a DVD-tok pedig - akárhogy is néz ki - igénytelen kompromisszum. (A Falloutok egyelőre nekem is csak kompromisszumos formában vannak meg.) -
#4685 Jah, ez teljesen jól néz ki. -
#4684 Na ezt mondom én is... ez a fehér címke elég gáz...
vs.
Akkor már inkább a 2. -
#4683 MEGVAKULTAM!!!!!!!!!!!!! -
#4682 Ennél szebb, szvsz.
-
#4681 Úgy lovagoltok ezen a Fallout témán, mintha ezt az egyetlen (azaz 2) gamet hoztam volna fel példaként :P Mellesleg mondom, nekem nem is onnan van meg... Csak példa volt, könyörgöm, hogy ilyen is van... -
Zóanagyvarázsló #4680 Nagyalakú papírdoboz nélkül szépnek túlzás nevezni. -
#4679 pwn, ENNYI! :p -
#4678 Szép és jó -
#4677 off: paszki ez a tegnapi talalkozas eleg szurellais volt... :D ket autobuzi f@sz talalkozik a villamosmegallo elott :D loal :D ezen meg keszvagyok azota is xD
on: -
#4676 kosz, megfogadom :] -
#4675 "namost ez a 3 nap nem arrol szol, hogyha nem tetsziek, akkor vissza adhatom?"
Nem, ilyen már biztosan nincs. 3 napig a kereskedőhöz kell visszavinni ha nem működik, stb... utána szakszervízbe. Szóval ilyen 3 napokat emlegetve pattogni nem érdemes, de ha normálisan megmondjátok, hogy miért nem felel meg a telefon, és megvan a csomagolás/számla, akkor szerintem jó eséllyel ki lehet cseréltetni egy megfelelőre (de ez tudtommal a kereskedő jóindulatán múlik) -
#4674 off: Mire jogosit fel a 3 napos garancia torvenyileg??? vissza lehet vinni egy telefont mondjuk a P*****-ba? mert: -> az eladoval valasztottunk egy direkt olyan telefont Anyumnak ami tud memkartyarol szamokat betenni csengohangnak? (mert a telefonnak piszok kicsi memoja van!) es itt szenvedunk vele de kurvara nem hajlando betenni... hulye Samsung... -.- holnap lenne a 3ik nap! azert kerdem, mert visszavinnenk! persze az ugyfelszolg a lelkunkre kototte, hogy csak akkor veszik vissza a telefont, ha jogos a reklamacionk! (namost ez a 3 nap nem arrol szol, hogyha nem tetsziek, akkor vissza adhatom?) kernek szepen a szakiktol valami torvenyi hivatkozast, hogy tevedek vagy igazam van... fogalmam sincs :(
on:
kosziekh! -
#4673 Ez csak technikai kérdés.
De nem megoldatlan, mert pl. Xbox 360-on digitálisan terjesztve is vehetsz fullos Xbox 1 címeket. És az összes címnek, amiket megvettél nem kell mindig a HDD-n lenni. Ha már megvetted, akkor mondjuk letöltheted újra az account-oddal. Majdnem ugyanaz, mintha installálnál. Azokat is letörölgeted.
Ha pedig már bejáratottan digitálisan vennél játékokat, akkor a következő generációban gondoskodna a szolgáltató, hogy tudd azokat is használni ugyanúgy, mint ahogy most is gondoskodik egy darabig a visszafelé kompatibilitásról. -
#4672 Ez igaz, viszont mi van pl akkor hogy ha valaki mondjuk a X720on vagy Ps4en akar x360 és PS3 játékokat futtatni ( najó PS4en nem mert ugyis kieszedik ), akkor a digitálisan megvett játék csak nyűg, de ha ott van a lemez akkor máris öröm és bodottá és mehet a géming, aztán az sem mindegy hogy mekkora a tárhelyed, ez pécén nem probléma, de konzolon amig 20-80 vagy 120 gigákkal dobálják agyon a népet, ez nem túl jó kilátás, főleg hogy a köv gen játékai BRen fognak jönni, talán már mindenre, de a konzolokra mindenkép ( nincsendónak elég a floppy is a fless szarokhoz ), ami biztosan a játék méreténak drasztikus növekedésével fog járni és ki a halál fia fog 20-30 gigákat letöltni és tárolni? erre még egy 500 gb HDD is kövéske... sok dolog van ami itt ellene szól, de egy reális ár és a kényelem mindenkép mellette. -
#4671 Azt ugyanúgy kell fizetni digitális terjesztésnél is.
Amig 25% volt nálunk az áfa kaptunk is rakás fikát a külföldi vásárlóktól, hogy milyen egy gagyor országban vagyunk már, ahol így lehúz az állam.
-
amodent67 #4670 20% körüli ÁFÁt se felejtsd ki. -
#4669 Az ajándékozás és a használt játék eladása természetesen nem játszik digitális disztribúciónál.
A kintről hozatott DS játékaimból párat én is majdnem annyiért adtam el, mint vettem (és ami azért morálisan megkérdőjelezhető), de ha jóval olcsóbb lenne újan a digitális terjesztés miatt, akkor a használt vevő sem szorulna használtra. Ráadásul nem kéne kivárnia, amíg használtan, olcsóbban, később elérhető lesz számára. -
#4668 Hmm... én 12.5 -ért vettem a Resi 5-öt, végignyomtam 2x, jön még egy 3. kör. Kölcsönadom családban egy kissrácnak, aki szintén nyomja majd otthon és utána talán még egy barátomnak. Aztán, ha akarom, eladom 8-9-ért.
Sehogy se jön be nekem ez a digitális matek.
Gyökeresen más hozzáállást kíván, ami nekem nem fex. -
#4667 Én a kiskereskedői árrést 25-30%-ra tippelem, és ugyanennyire a DVD, füzet dobozolást és a szállítást.
Totti 6 ezer tippje pont jónak tűnik.
Én, a nincstelen senki 50 EUR-ból 3,5 EUR-t veszítek, és a termék el van adva worldwide. 7%! Ennyi a "dobozolás" és "szállítás" digitálisan, és kiskereskedőre meg nincs szükség.
-
#4666 NÉÉÉÉGYbe :D -
#4665 6 -
#4664 Ebből nem sokat értettem. Mennyibe kerüljön digitálisan, egy megjelenéskor 14,000 -res játék? -
Zóanagyvarázsló #4663 Ráadásul a digitális terjesztés nem tenne jót a szintén árcsökkentő hatású használtpiacnak sem. -
#4662 Hozzá kell tenni viszont, hogy ez a drága raktáron/polcon rohadás miatt gyakran leértékelik a játékokat, mert a halmozódó tárolási költség rosszabb, mintha áron alul elvinnék a játékot.
Viszont ha csak valami digitális tárolón foglalja a helyet, akkor nincs polc, raktár, és ha nincs rá nagy kereslet, akkor még a letöltési sávszélességet sem terheli, így nincs ilyen kényszerítő tényező a leértékelésre. Ez magyarázhatja, hogy Live Arcade cuccok miért nem olcsóbbak idővel. -
#4661 És ez worldwide értékesítés, ahol ugyanannyiba kerül valamit Japánba, vagy USA-ba eladni, mint Angliába, vagy Németországba.
Nem kell 5 millió forintért konténert bérelni egy teherhajón, meg logisztikát üzemeltetni, hogy a szállítmányt tényleg eljusson X országban X kiskereskedőhöz Z mennyiségben, akiknek raktárt kell üzemeltetni, ahol felesleges költségért rohad, amíg a saját extra profitjával el nem adja egy polcról, aminek szintén költsége van.
-
#4660 Tőlünk (audio plugin-eket adunk el kizárólag csak digitálisan terjesztve) 5%-ot (+1 EUR-t) kérnek az e-commerce szolgáltatásért (shareit.com). Ebben benne van a katalógus, a kommersz fizetőeszközökkel való biztonságos értékesítés, customer support, és online menedzselhető az egész egy szerződéskötés után.
Ezen felül csak a saját site-unkért kell fizetünk ahonnan a demo-t tudják a user-ek letölteni.
50 EUR-os termék esetén 3,5 EUR-ból megvan az eladás úgy, hogy ebben benne van a 3rd party e-commerce szolgáltatótó profitja is.
-
#4659 "De úgy, hogy a CD gyártás, dobozolás, szállítás és kiskereskedő költségeivel CSÖKKENTVE van árazva!"
majd szólj amikor ez ténylegesen megvalósul, mondjuk feláron tudom megvenni online, mint a dobozost... -
#4658 Mi az a csökkentett ár? Mondj százalékot. -
#4657 Én is a digitál disztribre szavaznék.
De úgy, hogy a CD gyártás, dobozolás, szállítás és kiskereskedő költségeivel CSÖKKENTVE van árazva!
Elhagyva ezeket az elavult, felesleges, anyagot elhasználó, környezetszennyező rétegeket.
-
#4656 Hmm... azt nem tudom, hogy hol vehetsz, mert én is hirdetésben találtam, viszont gond nélkül megy. Feltettem az 1.2-es utolsó patchet és kész. Tökéletesen megy. (azt leszámítva, hogy valami barom amatőr hiba miatt az install során a zenét és az intró videót elfelejti feltenni és manuálisan kell odamásolni... pécégéming...) Szerintem patch nélkül is menne, bár úgy meg sem próbáltam. Onnan gondolom, hogy a 40 megás demója is simán indult. -
#4655 fuuu az joak lenne, mert az egy jo FPS!!4!4 tudod, mert LATSZIK A CSAVO ALKARJA -
#4654 Megkérdezhetem, hogy a magyar kiadású NOX-ot hol lehet beszerezni? Én amit láttam dobozosban, az win98 alatt futó változat volt.