A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Igen. Én is zokogok amikor nézegetem a Pc kiadásokat és árakat. A külcsíny sokkal szebb... a belbecset meg ismerjük pl az utóbbi 3 napom alakításából 😄
Istencsászár
Nájszos, a pécés verzió dupla méretõ dvd tokban ( bár az ronda fekete ) szép papírdobozban figyel 7990ért, a szívem majd meg szakadt amikor ott fogdostam és nézegettem, a 360 verzióm meg oda van hányva egy sima tokba, de legalább szép ez a zöld szín.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Nekem korán jött a Jézuska 😊 Meg a jegesmaci 😄
Lammer
BadogeNber!

Itt tartom a kezemben* a efefa tektikszet, Koryneag vette meg^^

*egy kezzel de szar gepelni 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer

Lammer
vinyoagrol izs? onnan mar mintha nem populona "annyira" ^^

Istencsászár
Kerüld el messzire ezt a popuphalmazt😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Istennõ vagyol <#worship><#worship><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
Okés, holnap akkor nem 1et veszek, hanem 2t 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Tinman
Tyûûûû megtennéd???
Nagyon nagy köszönet elõre is, a pénz részét megoldjuk, mert utalok, az átvétel meg onnantól ráérõs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
Ha úgyis oda megyek, akkor vehetek Neked is egy olyat (magamnak is tervezem).
Kell?

Tinman
3K FF??????? Pont hiányzik a kollekcióból... OMG, miért nem vagyok ilyenkor Pesten :-/

koryne
Ha még lesz, akkor meg.

Lammer
ennyi(ferfi a fej, de a no a nyak^^) <#worship>

utye akkor mekveszed holnap a gamet?<#puszi> <#buck>

koryne
Nalátod, végül úgyis _mindig_ a nõk döntenek, akár ismered õket, akár nem 😉

aabyssx
Eldöntötted helyettem. 😄
Sorban állni utálok, sürgõsnek pedig egyáltalán nem sürgõs, mert ha nem linkeled ide, akkor eszembe sem jut megvenni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
PONT ezen agyaltam enis... Zuglotol qvva messze esik Budaors, benzin meg meg nem olyan olcso, hogy csak ugy egessem ossze-vissza(tojassal is 8.5-9 lityo^^), najo bevallom "tudjukki" vagyok 😄
Aztan Koryne vegulis kisegitett ^^

#4295: ennyiert BOVEN megeri 😉

koryne
Ha lopod a benzint / idõt és nem zavar, hogy a teszkó környékén sorba kell állni, csak hogy bejuthass (csak onnan vezet út az ew-hez), akkor autózz 😄 Nehéz kérdés, mert így viszont azonnal a kezedben lenne a cucc :/
Ehh, mennyi gond van...

aabyssx
Ebay-rõl egy rugóval drágább, de cserébe házhoz jön.
Ejj, most autózzak oda egy rugó miatt, vagy kényelemben támogassak idegen hatalmakat? 😄😄

www.youtube.com/aabyssx

Nem tudom, mit vagytok úgy oda, egy kellemesen közepes játék, ami nem is akart soha többnek látszani, 5 kilóért egy fasza kis hétvégi kaland, fõleg ha hétfõn tovább tudod adni.

upacukafundalukafundakávékamaduka

koryne
Aztnemtom. Valami helyi akció lehet, mert Lámi beszélt a zuglóiakkal, és ott nem volt.

aabyssx
Vajon a Soroksári EW-ben is van?

www.youtube.com/aabyssx

koryne
Volt még vagy 5, de hagyjál 1et Láminak is, mert holnap bemegyek érte 😊
Szerk.: sõt, egy zsáknyi FF Tactics Advance is gazdára vár (GBA, 3k darabja), közvetlenül a bejárat elõtt egy olyan drótkosárban, amibe a low budget gagyiszar pc játékokat meg filmeket szokták rakni.

aabyssx
Volt még?

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
Mass effect NÉGYKÁ? 😮OO

ez joak vetel volt^^

koryne
Mai fogás:

Istencsászár
pl Clive Barker's Jericho 😊) nagy kedvenc, rátapadsz a dara gombra és hajrá, persze kell benne minimálisan taktikázni a karaktercserék miatt, de szép látványos, jóféle 100% lineáris csõ lövölde.

Engem kimondottan nem érdekel egy lövöldébe a sztori, nem amiatt játszom azokat... Half Life szériát is szó nélkül letolnám episode 2õtõl visszafele, ha elõtte sose játszottam volna vele😊 persze egy Darkness már más az igényes.

Istencsászár
há ép ezér vártam addig amíg ilyen 360 szoftver mércével mért budget kategóriába esett az ára😊

aabyssx
OFF

Nem játszok primkó FPS-t?!?
Hát én azt hittem, hogy csak azt játszok. Te jó ég, milyen lehet a primkó?

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Elég malac módjára habzsolom az FPS mûfajt és a Timeshift a vályúban a közepesen finom moslék közé tartozik.
Egyetlen egy kiváló emlékem van vele kapcsolatban... lesz majd egy baromi nagy gyár, ahol irtasz... az iszonyúan bejött. A többire szinte alig emlékszem, ami nem jót jelent.

Istencsászár
Egy FPSbe nem ez szokott számítani? 😊 , bár te nem játszol primkó fpst.

aabyssx
> lõni jó fõleg ha szép teknós

Jesszusom! <#wow3>

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Tök jó ez a Timeshift, most is tolom. Taktikázni kell, bujkálni, idõt lassítani, visszapörgetni, megállítani, elevenni a fegyókat, hátbakerülni stb... rambó módba nem is lehet tolni, igaz nehezebb fokozaton kezdtem el alapból, pár lövés és halál, elõbb 6szor kezdtem ujra egy részt😄DDD

Lammer
"lõni jó fõleg ha szép teknós😊"

nincs tobb kerdesem <#wilting>
:C

Istencsászár
ehhez ennek semmi köze, ez esetben😊 igényes fps nekem jöhet konzolra legyen az bármi, lõni jó fõleg ha szép teknós😊

Tinman
<#worship>

Lammer
johat meg messze vagyok a verzio 1-tol 😄 megcsak 0.35 verzioszamu Xbot vagyok... meg eleg sok broaf fozst kell kenyszerbol betolnom az arczomba, hogy eljussak addig, hogy leuljek es toljam a tájmsiftet <#ravasz1><#hehe>

DanielT
Jah, teljesen rendben van a cucc.
Istencsászár
4990et maximálisan megér egy igényes szórakoztató fps.

Lammer
"a játék meg elsõ percében magával ragadott ahogy a demo is😊"

ÓEMGÉ az a jatek mekkora FOZS!444 kb 5 azaz ÖT percig birtam aztan uninstall 😄😄

es te ezert penzt adtal 😄

Tinman
Az elején még tátod a szád, aztán a játékmenet kissé ellaposodik, a befejezése, meg elég összecsapott :-(

Istencsászár
Döbbenet jól néz ki még mindig! hihetetlen mennyiségû AA, éles texturák, millió effekt stb... a játék meg elsõ percében magával ragadott ahogy a demo is😊

Tinman
Engem is meglep, mert szerintem átlagos lett :-/

Istencsászár
Az viszont meglepõ? hogy COD5ökre úgy kell lecsapni a konzol üzletekben, mert ha érkezik másnapra már nincs, max Limited.

Istencsászár
Nekem akkor 1 hét😊, sõt direkt legnehezebb fokozaton kezdem el. Bõven megért ennyit, demot vagy 5ször kijátszottam.

Az a COD még nem az enyém, az még nem érkezett meg, de boltba lett véve, csaerélve NFS undercoverre +2 ezer ráfizetés... ez az év üzlete volt hogy sikerült ezen az NFSen ilyen jól tuladnia ismerõsnek. Aztán ha megjön az én verzióm mehet a co op COD5😊

Tinman
Call of Duty-ról számla? Rosszaság <#ejnye1>

Tinman
Timeshift 1x letolható átlag cucc... kb. 2 nap laza tempóban, már hirdetheted is meg :-/

Resi 1-2 megvan már 990-ért, de még várok amíg a 3. is annyi lesz... 1990 az soooook :-DDD

koryne
Na azér'!!!4!!
<#boxer>

Istencsászár
Demo óta motoszkál bennem, ezt az "akciós" árat már nem tudtam kihagyni, igaz nem ez volt ez elsõdleges szempont, de az a másik nem volt😊

Istencsászár

<#banplz>