A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk nekem se volt gyenge évem ezen a területen idén :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem is tudtam, hogy beloled mar Tycoon izs van! <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Büntetésbõl õ pakol vissza -.-
😄
istencsászár: igazábol az EVM a leggusztustalanabb kiadás, ami csak létezik. sajnos az FO2 eleve igy jött ki nálunk ... de legalább olcso volt. azota sem sok premierjáték jön 2000ért 😉
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egyébként aabyssx írta jól, "piti" áron meg lehet uszni mindent, ha nem a megjelenés hónapjában akarod egybõl végigtolni a címeket - amire kb. esélyem sincs, hiszen vszeg jobban el vagyok maradva, mint Zó 😊)
GOW majdnem 1 éve ott áll a tokban, simán ráérnék "jövõre" megvenni.
DMC4 introt néztem meg 5x, játszani még nem sikerült vele.
Midnight Club LA - 4 ezerért ráértem volna playasiarol venni mostanában. Könnyítõ pecsig ugysem játszok vele, az meg ki tudja mikor jön végre?
---
egyébként korábban is vásárolgattam játékokat, de akkoriban még javában pécére. boxra ha volt 3 eredetim, sokat mondok (360am '07 augusztusban lett) 😊 Idén talán a COH és a C&C pakk került egyedül a polcra:

Forza.
+100XP
(Egyébként sem értem, hogy miért gyõzködsz, engem aztán nem kell, PS2 tervben van, PS3 is HDTV-vel, de amíg halmokban állnak a PC-s játékaim, nem sürgõs költségekbe vernem csak azért, hogy duplaannyi játék foglalja a helyet. Jelenleg azonban csak PC-m van, kénytelen vagyok ahhoz venni játékot olcsón. Az, hogy egyesek pusztán elvakultságból ragadtak le a PC-nél nem az én dolgom, kisírhatod magad a vállamon emiatt, ha ennyire zavar, de ezt a helyzetet nem tudom megoldani, hiába szegezed nekem.)
De miért "leáldozotttopikozunk" itt a semmirõl?
akkor idezlek teged 1 kis modositassal 😉
"Megvan! Mostantól warezolok, mert játékokra nem menõ költeni, és akkor vehetek mindenféle draga pécét és kijelzõt! "
gg pwn ennyi 😉
mig az AITD-t jatszhatod egy NEGYVENEZRES konzolon hdban... rakjunk mar ossze egy olyan fozspécét ami STABIL minimum 30 frémmel futtatja ugyanazon felbontasban minimum ugyanolyan minosegben a nextgenes AITD-t... jahogy meg mindig sokkal dragabb? 😉
btw a pécém is ra van kotve tvre es van hozza kontroller atalakitom es igen nekem sosincs gondom a pécével(mert ez a munkam ugye 😄)... de gondolj bele en kemenyen reteg vagyok es a tobbseg mennyit sziv egy ilyen felallasnal(pcgéming) inkabb a kenyelmesebb-olcsobb verziot valasztja(es igaza is van!) <#papakacsint>#papakacsint>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk ezzel az erõvel elvileg a PS3-as verzió lesz a csiszoltabb, ha minden igaz. (Egyébként mióta nem hozható össze a PC-HDTV-kontroller-kanapé felállás?)
Nagyon offba átmenve megjegyzem, hogy amíg 50%-ban retrózom (akár 320x200) ezen a gépen is, addig a CRT monitor lecserélésének nem látom értelmét.
(demo ahogy kinez "lemaszik" a teverol olyan szep az spvas 40 collosomon... meg is lepodtem jol 😉
ad1: mert jatekot csak minimum 40 colos HDTVn lehet nyomni (azafaszacsavo/noci) (nem olyan belyeg szemkiegetos vackon amin te :pppp)
ad2: mert a luzerpécés verzio nem nagy kunszt ar szempontjabol :p konzolos lenne, 'asszondom: hu"ha
Valamivel igényesebb ez a "budget", mint az EVM! 😄
Itten van. Persze rájön még a postaköltség, de rendeltem mást is, hogy többfelé menjen. Persze ha a pénzlevonásig bejelentjük az államcsõdöt, akkor még az árfolyam-változás miatt pórul járhatomk 😊
Egyébként ma rendeltem a GAME-rõl 2k-ért (forint) AitD Limited Editiont. Ebbõl is látszik, hogy csak milliomosok tudnak olykor játékra pénzt szánni.
ebay-es áron kb. 7000/hó.
És az az egy játék egy normális, dolgozós, keresõs, fizetõs ember számára eleve túl sok egy hónapra.
Ez bagó a távhõhöz képest. Inkább pár hamburger árához lehet hasonlítani.
www.youtube.com/aabyssx
Amúgy resteppa' :-)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#idiota>#idiota>
najo, kapol egy fejsimit <#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk, h a játék-kipróbálás a hobbim és mellette szeretek egy-egy játékkal nekiállni játszani. Ez utóbbiakat vásárolom meg. Néha erre elég a demo, néha nem. Sajnos eladni nehezen tudok egy cimet, ha már megvettem: a veszem-eladom igy nem annyira opcio 😊 Persze próbálkozok, hiszen igy több jutna uj játékra és talán belátnám, h a probálgatás nem ad élményt 😉 Nehéz ügy.
Egyelõre itt tartok. Leszek én még "jobb" is, egyelõre ennyi telik.

Forza.
Lámi képes volt azért elõszedetni velem az FFTA-t, hogy _tényleg_ a kezében tudja tartani, miközben gépel -.- 😄
Utána szerencsére visszaadta 😊
Fólia nem volt rajta BTW...