A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Melléfotózzam azt is? 😉
koryne
Nájszos. Én is gondolkodom a megvételén (nagyon tetszik a game), a DMC4 CE-vel együtt.

Xbox Live gamertag: kilencnad

DanielT
Megérkezett, kibontottam, ittvane! Nagyon szépek a fekete csillogó lángnyelv szerû cuccok a matt fémen.

Tinman
Assse' rossz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
Most épp nem. De a Metroid Prime 2 még nincs 100% pörgetve, tehát fogom még.

koryne
Ez nem 1 év volt 😊 Kb 3.

arty
<#eljen>

(gamecube-t használjátok még aktivan?)

Forza.

Tinman
1 év alatt ez egész korrekt gyûjtemény! Gratz!
Mondjuk nekem se volt gyenge évem ezen a területen idén :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
Zoo!!!!44

nem is tudtam, hogy beloled mar Tycoon izs van! <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Terensz
Jah, tényleg! Számla van róluk? meg ilyenek <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Nah, visszapakoltam fáradságos munkával... Azért így egymás fedésével is lábujjhegyre kellett állni, hogy nagyjából mind beleférjen.

koryne
Postolgatjátok itt a képeket, erre gyagyás férjem addig nyúzott, amíg meg nem csináltuk ezt:

Büntetésbõl õ pakol vissza -.-
😄

arty
ok, elismerem, a farcry a broáf és a klasszik között evickél 😄 de ez az utolso ajánlatom! a többi szim, autos vagy épp multi_only! 😛PP (battlefieldek)

istencsászár: igazábol az EVM a leggusztustalanabb kiadás, ami csak létezik. sajnos az FO2 eleve igy jött ki nálunk ... de legalább olcso volt. azota sem sok premierjáték jön 2000ért 😉

Forza.

Lammer
"hama'r" az ember megdolgozik(es nem keves penzt ad ki) erte, akkor nezzen mar ki valahogy, nemigaz? 😉

Az élet nagy gondjai<#idiota>

Istencsászár
Olyan gyönyörûen rusnya tokokban tudnak megjelnni ezek a pécés stuffok hogy félelmetes, tudom ujrakiadások miatt, de akkor is semmi egység, egyik rondább mint a másik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
van ott meg broaf boven :p

arty
a boxosnál "jogos" is volt - itt szerintem csak a c&c pakk böki a csõröd 😄 😛PP

Forza.

Tinman
Hát ezt most osztom... dejaszándég' a lények'!

Lammer
"uristen mennyi broaf!44!4!4!4456789öü" <#banplz>

arty
Alone-t azonnal veszem a platformra, amire kijön a ps3-on debütált normális TPS irányitás patch 😊 (félek nem lesz belõle semmi és kimarad ez a rész is... tul nagy a csend és nemhiszem h érdeke a kiadónak akár 1$-t is beleölni egy "lefutott" játékba)

egyébként aabyssx írta jól, "piti" áron meg lehet uszni mindent, ha nem a megjelenés hónapjában akarod egybõl végigtolni a címeket - amire kb. esélyem sincs, hiszen vszeg jobban el vagyok maradva, mint Zó 😊)

GOW majdnem 1 éve ott áll a tokban, simán ráérnék "jövõre" megvenni.
DMC4 introt néztem meg 5x, játszani még nem sikerült vele.
Midnight Club LA - 4 ezerért ráértem volna playasiarol venni mostanában. Könnyítõ pecsig ugysem játszok vele, az meg ki tudja mikor jön végre?

---

egyébként korábban is vásárolgattam játékokat, de akkoriban még javában pécére. boxra ha volt 3 eredetim, sokat mondok (360am '07 augusztusban lett) 😊 Idén talán a COH és a C&C pakk került egyedül a polcra:

Forza.

Tinman
<#eljen>

Lammer
frizsitettem ^^^^

Tinman
Te Lámi, ilyen hsz-ek mellett, hogy a fenébe, hogy még csak 0.37 vagy?

+100XP

Tinman
PS2-öd meglesz, azzal 5 évig elleszel annyi must buy cím van rá.

Nem hiszem, hogy el tudnám a töredékéért is adni, ráadásul így még netezõs gépem sem maradna. Viszont a Box nálam különben sem játszik, lévén alig érdekel rá valami. Inkább gyártok én magamnak jobban testhezálló - PC-s és konzolos - üzleti tervet 😉
Lammer
add el a pécédet, vegyel xet meg valami belepo hdtvt. oszt jatsz kenyelmesen! 😄

A mondatom természetesen értelmezhetõ PC-re is. Nekem mind PC-hez, mind konzolhoz drága még a normális kijelzõ, proletár vagyok. Ha ezzel nem tudsz megbékélni, akkor küldj pénzt! 😉

(Egyébként sem értem, hogy miért gyõzködsz, engem aztán nem kell, PS2 tervben van, PS3 is HDTV-vel, de amíg halmokban állnak a PC-s játékaim, nem sürgõs költségekbe vernem csak azért, hogy duplaannyi játék foglalja a helyet. Jelenleg azonban csak PC-m van, kénytelen vagyok ahhoz venni játékot olcsón. Az, hogy egyesek pusztán elvakultságból ragadtak le a PC-nél nem az én dolgom, kisírhatod magad a vállamon emiatt, ha ennyire zavar, de ezt a helyzetet nem tudom megoldani, hiába szegezed nekem.)

De miért "leáldozotttopikozunk" itt a semmirõl?
Lammer
"Egyébként mióta nem hozható össze a PC-HDTV-kontroller-kanapé felállás?"

akkor idezlek teged 1 kis modositassal 😉

"Megvan! Mostantól warezolok, mert játékokra nem menõ költeni, és akkor vehetek mindenféle draga pécét és kijelzõt! "

gg pwn ennyi 😉

mig az AITD-t jatszhatod egy NEGYVENEZRES konzolon hdban... rakjunk mar ossze egy olyan fozspécét ami STABIL minimum 30 frémmel futtatja ugyanazon felbontasban minimum ugyanolyan minosegben a nextgenes AITD-t... jahogy meg mindig sokkal dragabb? 😉

btw a pécém is ra van kotve tvre es van hozza kontroller atalakitom es igen nekem sosincs gondom a pécével(mert ez a munkam ugye 😄)... de gondolj bele en kemenyen reteg vagyok es a tobbseg mennyit sziv egy ilyen felallasnal(pcgéming) inkabb a kenyelmesebb-olcsobb verziot valasztja(es igaza is van!) <#papakacsint>

Istencsászár
Felkeltem és még mindig letargiában vagyok? 2ezer forintért az AiTD limitedet? 😄 csomagolás és a szállítás többe kerül😄DDD ( tudom h valójában nem )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én is rákölteném HDTV-re azt a pár "plusz" fontot, ha lenne mibõl. Megvan! Mostantól warezolok, mert játékokra nem menõ költeni, és akkor vehetek mindenféle konzolt és kijelzõt! A warez jó 😛

Mondjuk ezzel az erõvel elvileg a PS3-as verzió lesz a csiszoltabb, ha minden igaz. (Egyébként mióta nem hozható össze a PC-HDTV-kontroller-kanapé felállás?)

Nagyon offba átmenve megjegyzem, hogy amíg 50%-ban retrózom (akár 320x200) ezen a gépen is, addig a CRT monitor lecserélésének nem látom értelmét.
Lammer
en inkabb rakoltom azt a par plusz fontot, de nezzen mar ki normalisan <#buck>
(demo ahogy kinez "lemaszik" a teverol olyan szep az spvas 40 collosomon... meg is lepodtem jol 😉

Napjaink divatkonzoljára sem sokkal drágább. Biztos gyönyörû lehet 40"-on 😊

Lammer
jodeezbenaagPÉCÉSverzio :p
ad1: mert jatekot csak minimum 40 colos HDTVn lehet nyomni (azafaszacsavo/noci) (nem olyan belyeg szemkiegetos vackon amin te :pppp)
ad2: mert a luzerpécés verzio nem nagy kunszt ar szempontjabol :p konzolos lenne, 'asszondom: hu"ha

:p

Istencsászár
Egészen vicces ár... sírok.

Szerk.:

Valamivel igényesebb ez a "budget", mint az EVM! 😄
Pontosan. Ennyit a doboz megér, akármilyen is a játék.

Itten van. Persze rájön még a postaköltség, de rendeltem mást is, hogy többfelé menjen. Persze ha a pénzlevonásig bejelentjük az államcsõdöt, akkor még az árfolyam-változás miatt pórul járhatomk 😊
Istencsászár
Ezt írd le mégegyszer, kettõ azaz 2000? 😄

Warezmatyi!!! <#idiota>

Egyébként ma rendeltem a GAME-rõl 2k-ért (forint) AitD Limited Editiont. Ebbõl is látszik, hogy csak milliomosok tudnak olykor játékra pénzt szánni.
aabyssx
Ez egy nem premier áras játék/hó.
ebay-es áron kb. 7000/hó.
És az az egy játék egy normális, dolgozós, keresõs, fizetõs ember számára eleve túl sok egy hónapra.

Ez bagó a távhõhöz képest. Inkább pár hamburger árához lehet hasonlítani.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Hát ez számomra arra bizonyíték, hogy akkora Xbot letté' mind ide Mátraháza :-D

Amúgy resteppa' :-)

Terensz
Nem hisszük el, amíg nem látunk róluk számlát!!4 <#idiota><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

Istencsászár
Szép kis gyüjtemény!

akyyy
Jó sok pénzed lehettt rá😊 én inkább fizetem a távhõt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lammer
uristen mennyi broaf!44!4!4!4456789öü
<#idiota>

najo, kapol egy fejsimit <#vigyor3>

koryne
Nemrossz egy év alatt <#eljen>

arty
2008 - a változás éve volt számomra. 20+ év töltögetés (ritkán vásárlás!) után eljutottam odáig (thx leáldozott topik, felnyilt a szemem hova is vezet a mértéktelen töltögetés), h mamár a warezt TÉNYLEG képes vagyok demoként használni. Azaz még ha meg is tetszik a full, törlöm/félreteszem és majd csak a megvásárolt példánnyal kezdek játszani. Mások szemében ez is lopás, de nekem tudnom kell, h megéri-e a pénzt egy játék: néha demo sincs, néha pedig nagyon nem elég a kedvcsináláshoz (pl dead space).

Mondjuk, h a játék-kipróbálás a hobbim és mellette szeretek egy-egy játékkal nekiállni játszani. Ez utóbbiakat vásárolom meg. Néha erre elég a demo, néha nem. Sajnos eladni nehezen tudok egy cimet, ha már megvettem: a veszem-eladom igy nem annyira opcio 😊 Persze próbálkozok, hiszen igy több jutna uj játékra és talán belátnám, h a probálgatás nem ad élményt 😉 Nehéz ügy.

Egyelõre itt tartok. Leszek én még "jobb" is, egyelõre ennyi telik.

Forza.

koryne
Szívesen!
Lámi képes volt azért elõszedetni velem az FFTA-t, hogy _tényleg_ a kezében tudja tartani, miközben gépel -.- 😄
Utána szerencsére visszaadta 😊
Fólia nem volt rajta BTW...

Tinman
Jóféle...

Tinman
Azér' tartod ott, mer' félistenek vagytok... van még kérdés? :-D

KÖSZI!!!!