A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Jaj itt a nagy férfi😊 Tudod valakit érdekel a könyv is, ha adnak hozzá artbook-ot meg satöbbi, azok szépek, és jó nézegetni, ha érdekel. De a #4513-ban tökéletesen leírták...

Tudod épp ez a szép a piacgazdaságban. Az igénytelenek megveszik ócsón evéemben, az igényesek meg drágán CE-ben és mindenkinek öröm és bódottá.

upacukafundalukafundakávékamaduka

Egy Wing Commander vagy egy Crusader esetében az egész világ háttere, hangulata a kézikönyvekben van visszaadva, rengeteg információval, utalással. A DreamWebnek sem érdemes a fõhõs naplójának elolvasásáa nélkül nekivágni.

Persze manapság ilyen már nem nagyon akad, de egy szép artbooknak soundtrack CD-nek még van értelme. Ahogy a szép doboznak is. Vagy mi lenne a férfias dísze a lakásnak? A guminõ? Én a szeszes üvegekre és a játékdobozokra szavazok.
Sir Quno Jedi
Nna, ez a fémdoboz meg pipboy, meg térkép, meg statguide, meg mindenféle kindertojás szintû, 50centes gigaajándék, meg szépséges csomagoldás dolog amolyan buzis izé. ÉN még a kézikönyvet sem szoktam az új gammáimból KIVENNI SEM!!! Ki a faszt érdekel a sok ovisoknak való körítés, könyörgöm?!?!? A játék érdekel. CSAKIS a játék! Végigtolom, eladom, oszt jóvan. Legyetek már férfiak végre! Vagy úgy akarjátok végezni, mint a sok hülye nincsendóõrült, akinek egész falak vannak teli debil gammákkal (kisembontva)?!?!?!??!?!?!?!?!

Gyûjtsetek mán rózsaszínpónit is! POWNED!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Játszottál vele?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
az igaz, hogy kinek mi tetszik, dehogy koze sincs az elozoekhez... az is tuti -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szegény kiadó multi cégek tavaj 1 magánrepülõ géppel kevesebbet vettek
a warez rossz TÉNY

de azért nem kéne a multikat szopni gyerekek

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Ez mos egyéni hogy kinek mi lett a trágya, én speciel a RA3-at még arra sem tartom méltónak hogy warezba meglegyen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Terensz
Hály!!4
Akkor majd kb. 2025-ben fogod megvenni "Ezt vedd meg" kiadázsban <#vigyor2>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lammer
uristen :C

a fallBOVLIvionert ennyi penzt kiadni... szegyen ez a "jatek" az oseire nezve... :C

majd ha lemegy 2K ala, megveszem :C
tobbet nem er <#levele><#levele><#levele>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Atkamon
Köszönjük Emese.

sambauer
a warez jó

Turn Me On Dead Man

Végefelé nem lessz olyan könnyû, ne szóld el magad 😊
Kár hogy a FF:CC on kívül nem túl sok igazán jó játék van PSP-re.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

guardian hero
Rákban is elsõk vagyunk. Ahhoz nem szándékozol hozzájárulni?

hint: agydaganatra ne nagyon hajts...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Atkamon
Negatív dologban elsõ lenni egyet jelent azzal, hogy utolsók vagyunk... Nagyszerû lenne...

Narxis
Legalább valamiben elsõk lehetnénk. 😊))

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Atkamon
Ezaz!! Törekedjünk csak arra, hogy elsõk legyünk a warezban!!

gratulálok...

Narxis
Magyarország a tanulmány szerint <4> a harmadik vonalban van a kalózkodási listán, ahogy 2002 óta minden évben (azelõtt a második osztályban, a különös figyelmet érdemlõ országok között voltunk számon tartva, közvetlenül az oroszok és kínaiak mögött). Hozzánk hasonló osztályzatot 25 ország kapott, többek között Kazahsztánnal és Svédországgal vagyunk egy kalap alá véve. A jelentés kiemeli, hogy Magyarországon a legjobb egész Közép- és Kelet-Európában a szélessávú internetelésések aránya. Legsúlyosabb gondnak az online kalózkodást tartják: 600 ezerre becsülik a magyar felhasználók számát a fájlcserélõ hálózatokon, és az emelt díjas sms ellenében elérhetõ illegális ftp-szervereket, és a bolhapiacokon terjesztett másolt dvd-ket említik még komoly problémaként. A BSA becslése szerint tavaly 92 millió dolláros bevételkiesése volt a szoftvercégeknek a magyarországi kalózkodás miatt (a zene- és filmiparról még nincsen adat, bár külön bekezdést szentel a jelentés annak, hogy a magyar zeneipar legnagyobb baja jelenleg az illegális zeneletöltés).

http://index.hu/tech/jog/2009/02/19/1251237/

MUHAHAHAHAHAHAHAHA

Istencsászár
ennyi legális szoftvert még életedben nem láttál mi? vakít ugye?😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mindenkép ess neki az angol beszerzésének, a harc egy kicsit könnyûnek tünik, kicsit sajnálom is h nem körökre osztott, de illik a hangulatához, olyan pörgõs az egész és azért kell taktikázni bõven.

Tinman
"Hivatalosan" emiatt vettem PSP-t aztán a német verza miatt, hanyagolnom kellett. Azóta már jópár PSP címen túl vagyok, de erre még mindig nem volt valamiért idõm... nem is értem magam FF rajongóként, pedig amit láttam az iszonyúan bejött.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
jeeeeeeeee warez

Istencsászár
*Ifrit

Istencsászár
persze angol, USA verza, Petyustól vettem😊

ISTENTELEN JÓ, FF7 érzés, kegyetlen jók remixelt zenék meg persze az újak is, a karakterek és a feeling nagyon ott van szeren, szvsz nekem a grafika is jobban tetszik mint a GoWnak.

Idrit meg Bahamut harcok voltak eddig, kegyetlen😊

Istencsászár
12500

Tinman
Meggyütt' FF angol? Lucky guy :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

guardian hero
race pro hogyé volt?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár

Tinman
Igazából az ár is baráti... egy ilyen kiszerelés 11.690-ért nem rossz, fõleg, hogy a gamezzel, min. 100 órát fogok eltölteni.

Plusz zenét korlátlan mennyiségben lehet hallgatni a webrádiókból, a last.fm-en vagy a Jamendo.com-on és társain. Ha meg valakinek egy adott elõadó kell, akkor ott az iTunes, Amazon, stb.

guardian hero
+ a laptopokat sok esetben legális, elõre telepített vindózzal adják (és mint tudjuk, egyre több laptop/netbook fogy, az asztali pécék meg visszaszorulnak)

Azt viszont nem értem, hogy miért olyan hihetetlen az, hogy valakinek a gépén nincs warez. Mi az az otthoni célra szánt alkalmazás (a játékokon kívül), ami nem váltható ki 2009-ben freeware/ópen szósz/stb. megoldásokkal? Nálam tökéletesen bevált az Open Office, a Gimp, az AVG és a Windows-hoz adott Movie Maker. A PC-s játékokat meg tényleg szarér-húgyér adják mostanság.

gazgoblin
IT crowd anti piracy

jó lesz ha vigyáztok sneciek!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kösz, így remekül látszanak az arányok.

Én ebbe sajnos legfeljebb alkalmi vételként fogok belefutni.
Tinman
Nekem elég lett volna a Pipboy 3000, de a kiadók mind homokosok... egyszerûen nem tudtam venni idehaza. Na akkor külföld, gyak. az utolsó darabot vitték el elõlem.
Na akkor ebay... ott meg úgy felverték az árát, hogy ilyen szánalmas 40-50.000-ket kérnek a bontatlan pakkért. Na rohadjanak meg ott ahol vannak az eredeti szoftverükkel együtt. Ilyenkor elromlik bennem valami... nem is kicsit.

Terensz
Én akkor venném meg a díszdobozos FO3-at, ha be lenne csomagolva mellé egy igazi g.e.c.k. Asszem vagány csávónak számítanék itt a faluba'.

Terensz
Nézegettem a piratebay levelezését. Azért nem semmi bunkók a srácok. Ilyen a hozzáállásuk: "írj csak nekünk amit akarsz, teszünk rád és teszünk a gazdaságra is. És ha reklamálsz nekünk, kirakunk a viccrovatunkba, más is hadd röhögjön az elveiden". Narxis, nem véletlen te linkelted, a piratebay-es srácok a szívedbõl írnak.

Tinman
Korrekt vétel volt... a Fallout nálam a Final Fantasy mánia körül tendál, szóval már most tudom, hogy imádni fogom minden percét.

guardian hero
<#finom>

Azért el tudnám viselni, ha ez lenne minden játéknál az alapkiszerelés... Talán jobban megbecsülnék az emberek a szarabb játékokat is.

Istencsászár
Hangulatos kis cucc, illik a játékhoz, kár h egy hete ott porosodik a polcon😞 pedig játszanám csak nem az én mûfajom...

Tinman
Ez csak egy külsõ mûanyag tokszerûség az uzsisdobozon.

Tinman
Nohát ejnye no:

Tinman
Nyóckilencvené' jó a' ! :-D

Istencsászár
hmm, tényleg az marha pici...

Ezt én is láttam, de Tinman képén mi van? A magyar doboz mégsem ez, netán az már a játék lemezének a tokja?
Istencsászár

Mit tud a Fallout 3 CE? Elég kicsinek tûnik.
DanielT
Azt a Tombot tedd át valami épkézláb tokba, mert ez valami szörnyû 😊
Tinman
Tudom, hiányzott már a szõnyegem... tehát ismét láthattok egy kicsit a gyönyörûséges és -porszívózatlan- szõnyegembõl. Carpetfetisizm 4 evá'!

Ja, a TR az csak 890 vót'!

Narxis
Itt van pár e-mail, lehet szemezgetni, hogyan könyörögnek pár torrent eltávolításáért. Kellemes perceket szervezve az oldal olvasóinak és az üzemeltetõknek.