A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
LOL, fizetés, ennek?? 😄
Karl Marxis barátunk max. a zsebpénzéért tarthatja a markát <#hehe>#hehe>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Rengetegszer szedtem már le shareware cuccot torrentrõl, mert egyszerûen gyorsabban jött, mint HTTP-rõl.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A torrent ellen nem lehet harcolni, fogjátok már fel.
😄😄😄😄😄😄😄
Azt mondja a Sony Defense Force... pardon, összetévesztettem õket, a PC Gaming Alliance csávó mondja, hogy 20 éve, amikor még nem volt semekkora a piac, és 3 ember készített egy játékot hobbiból a garázsban, jót tett a népszerûségnek a másolás.
Csak azóta több év, és több 10 millió USD a fejlesztés, majd mégegyszer ennyi a marketing, aminek minden darabja kárbamegy, ha w4rézzák utána a terméket.
Emberek! Az a rohamosan közelgõ erdõtûz nem rossz dolog! Sõt, nem égeti fel a mindenséget, hanem melegít és világít majd nekünk! <#idiota>#idiota>
www.youtube.com/aabyssx
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vagy már a kulturált párbeszéd és az érvek is véres komolyságot jelentenek? Mert jogos, annak helye nincs egy ilyen topikban, csak a másik véleményt illik nevetségessé tenni. Aztán ha ahsonló választ kaounk megsértõdni a személyeskedni, persze szigorúan leszarva azt. Igen, ez határozottan érett viselkedés.
támogasd inkább a kapitalizmust és dicsértessék daniel atya! az ea, a blizzard és az activision nevében! ámen
Mindenesetre az elsõ hozzászólásodban az egész topikot vitattad, és arra választ is kaptál. Persze nyugodtan lovagolhatsz egy ember antipatikus hozzászólásán, ha ez ennyire megkerülhetetlen a számodra. Viszont unalmas tud lenni.
Nehéz eset vagy belátom, de kikiáltunk "HÕS"-nek és nagynak tekintünk!!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Te is csak a lényeget nem érted és abba kapaszkodsz, hogy "BIZTOSNEKEDISVANLETÖLTVEVALAMITEROHATTGECINEKEMNEDUMÁLJÁLBAZMEG". Hányszor hallottuk már ezt.
A téma címe: a warez rossz. Egyetértesz, vagy nem? Érveket kérek.
Nem pedig azt, hogy mutass be minden szoftveredrõl bizonylatot. LESZAROM, hogy ki mit tölt le, értsd már meg. Itt nem egyénekrõl van szó, hanem elvekrõl.
Elmagyarázom: kicsit lejjebb van aki magát fényezte, hogy mennyire jó gyerek és nem vesz/tölt le/lop..stb warezt így biztosít megélhetést és jobb minõségû játékok gyártására megfelelõ anyagi hátteret ( mellesleg ez röhej, mert nem a kispistajóska 10k-ján fog múlni egy cég jövõje és nem is a Mo-i eladásokon ). Azt kizártnak tartom, hogy nála minden progi jogtiszta úgy mint nálad, nálam vagy esetleg bármelyik itt írkáló fórumtársnak. Úgy, hogy nem kell itt fényezni magát senkinek hanem csendben kellene maradnia.
Segítek, mert rászorulsz: Nem, a lopás vagy a letöltés nem egyenlõ az emberöléssel. Be is fóliázzam neked, hogy felfogd, vagy megy már így is?
itt van egy szinten.
+fav
ebbõl a szar példából nem jösz ki, szerinted aki szemrebbenés nélkül lop az már embert is tud ölni, képes rá, nagy valószínûséggel képes rá stb.<#idiota>#idiota>
szórakoztatsz, komolyan.
Ha egy játék szar, akkor ingyen is az.
Van millió játék. Van milliárd hobbi. Arra kell idõt és pénzt szánni, amelyre úgy érzed, meg is éri. Ha egy játék nem jön be, akkor ingyen is az.