A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ENNYI!444négy<#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
igen...

es te az eredeti hangulatu IGAZI FALLOUT-tal?

jahogy derogal a grafika, meg tul sok a parbeszed, meg meg gondolkozni is kell neha, meg elakadnal az elso kornernel? ejj de nagy igenyek <#ravasz1><#eplus2>

(<#wilting>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Aki goldot fizet MS-nek az a sátánt támogatja! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Ne lovalld bele magad 😄
aabyssx
Az jó! Akkor beültettem a legyet a füledbe. Álmatlan éjszakáid lesznek, és nem fogsz tudni szabadulni a gondolattól, hogy valami rosszat csinálsz. Egy idõ után tükörbe sem fogsz tudni nézni. Belülrõl emészt fel a bûntudat. Amikor kifakad a feszített fájdalom, hirtelen megkönnyebbülsz, és mesternek fogsz hívni. Elértem a célom pár karakter begépelésével.
<#idiota>

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Ja. Te aztán meg. Tépted az idegeimet 😄
aabyssx
Nyilván szervezeten belül, mert egy szervezetet kell tönkretenni.
Ha Te ehhez nem járulsz hozzá, azt nagyon sajnálom, mert én a nagyobb jó érdekében terjesztem az igét. De ennyi. Én megtettem a részemet.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
A rák szerinted úgy terjed mint a vírus? Ülj le, egyes 😄

(szervezeten belül értetted, peeersze 😛)

Elmondtad nekünk. Én is tudom. Mégis vettem, mert coopban akartam végigtolni azt a hulladék Gears 2-t. Ennyi.
Istencsászár
Warezolás lopás és bûncselekmény. Az hogy veszek vagy nem veszek goldot az 100%ig legális dolog, az már csak akarat kérdése.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aabyssx
Nem vagyok én aktivista, és energiám sincs rá.
Megteszem a részemet, és elmondom a környezetemnek, hogy õk is tegyék meg!
Így terjed a rák is. És az elég hatékony.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Nos, ennyi erõvel nyugodtan. Ha valamit el akarsz érni, ne itt a fórumon mondd el nekünk ötmilliószor, hanem valóban tegyél érte. Indíts kampányt, robbants ki nemzetközõ felkelést, stb.

aabyssx
Ezzel az erõvel miért ne w4r3zoljak, hiszen egyedül úgysem érek el semmit?

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
egy darab árkéd játékot, egy darab dlct nem vettem lájvon mert nem tetszik a pontrendszeres dolog, ezzel mit értem el? változás semmi, vagy te látsz valamit?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aabyssx
A helyes viselkedés, hogy senki sem játszik multiban, amíg nem lesz ingyenes. Így befuccsol a kizsákmányoló lehúzásával a hatalom, és arra a pályára kényszerül, mint a konkurencia, ahol ingyen van a multi.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Ez annyira felesleges... mit tudsz tenni, ha online akarsz játszani? SEMMIT. Fizetsz. Ha nem fontos annyira, akkor nem fizetsz.

Kurvára gyûlöletes, hogy fizetni kell. De EZ VAN.
aabyssx
Te tudatosan terjeszted a rákot! Hogy bírsz tükörbe nézni?!?

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Nyáron vettem éves goldot azóta nem érdekel ez a dolog... ha lejárt megint veszek 8ért egyet és 1 évig megint nem fog érdekelni, az idegeskedést meg a mártírkodást meghagyom másoknak😊 attól nekem nem lesz jobb hogy nem fizetek lájvot és nem tudok online játszani, mert szinte minden nap játszok online FIFAát, amibe már több 100 órát beleõltem csak az online meccsekbe.

aabyssx
Igazán nincs mit.
De látom Isten sem kíván lépni a jó érdekében, mert akkor már nem kommenteltél volna. >😉

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Köszi, neked is hasonló jókat 😊
aabyssx
Csak a Gold-osok vehetik meg olcsóbban. Én Silver-es premier áron vehetem csak meg. Undorító! Ilyen védelmi pénz morálú kényszerítéssel próbálnak értelmet megfogalmazni a nevetséges fizetõs Live-hoz.

Haljon meg mindenki, aki egyszer is fizetett a Live-ért, és ezzel hozzájárult ennek a pofátlan lehúzásnak a mûködéséhez!

www.youtube.com/aabyssx

Nem az akció miatt érzi magát átbaszva, hanem hogy a leárazás csak a burzsujokra érvényes 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

Ha külföldön veszi matrica nélkül vagy onnan rendeli az miért baj? Teljesen törvényes, a jogszabály csak a viszonteladókat kötelezi arra, hogy a Magyarországra hozott adathordozó után fizessék be a gyõzikeadót.

gazgoblin
hónapokkal a megjelenés után leakcióznak valami és máris átbaszva érzed magadat?

vagy ez az árkülönbség mindig iylen volt?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

aabyssx
Hát szép, mondhatom! Most néztem, és nekem 1200-ba kerül.
Na innentõl b*szhatják az egészet, egy darab Live Arcade cuccot nem fogok megvenni (pedig 1-2-õt terveztem).

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Veszi a DL lemezt, rögtön 25 db-ot 425 Ft/db áron vagyis ezért a pakkért 10625 Ft-ot hagy ott + 1500 Ft-ot fizet postaköltség címen. Ennyiért 3-4 igen csak kellemes alkotást lehet legálisan vásárolni és akkor még a tudat is megmarad, hogy nem loptál. Belehalnál, ha nem 0-day cuccokkal tolnád gondolom...

Ráadásul még Box-a is okosított. ^^

Amúgy ARTISJUS emblémát sem látok <#ravasz1> Te még a tolvajoktól is tolvajolsz... nem semmi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

800

GP2100
Limited edition! <#ravasz1><#eplus2><#idiota>

A grafika és játékmenet lemezenként nagyon eltérõ lehet, stb... <#crazya>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Istencsászár
Egészen elképesztõen jó a hangulata. 4 pálya volt eddig, az összes teljesen más helyszín és más hangulatú, nagyon jó változatos! CGI átvezetõk tökéletesek, a zene, hangok pazar. Az irányítás pofon egyszerû, egér? SOHA😊 a jobb analoggal tudom a kamerát össze vissza forgatni zumolni amikor akarom és ahogy akarom, a ballal pedig adom a parancsokat meg a többi gombal, annyira kézre áll hogy hihetetlen és marha kényelmes. RTS részét én neked nemtudom megmondani hogy milyen, nem értek hozzá h milyen elvárásokkal szemben is kellene neki megflelnie. Öröm vele játszani, nagyon szép ( csak az fps szar sajons, bár nem akad, de nem is fix 30, de rtsnél ez nem akkora gond ) nagyon hangulatos, aki a Halo világával szimpatizál és a kezdetekrõl megakar tudni valamit, ugye ez 20 évvel a Halo1 elõtt játszódik lényegében a háború kezdete, annak ez szvsz tökéletes szórakozást nyújt. Teljesen lokalizát, minden felirat magyar, ami szintén minõségi munka lett.

De mondom biztosan tele van hibákkal az RTS része, nem HCknek készült, pl a bázisod nagysága korlátozott csak egy bizonyos helyre tudsz építkezni és bizonyos nagysággal, bár ezt lehet fejleszteni hogy egy idõ után ujabb épülethelyeket tudj létrehozni, de nem olyan hogy bárhova bármikor, ebbe inkább a hangulaton van hangsúly, persze kell taktikázni, alapból hardon ( legendary ) kezdtem el, ennél még van egy nehezebb fokozat ( Herioc ), de igy is sokszor "meghaltam", a küldetést bebuktam, mert mellényultam a taktikába és kezdhettem elõrõl a dolgokat.

Nagyszerû munkát végeztek a készítõk.

Istencsászár
Soundtrackot kár hogy kihagyták. A menüben a theme már önmagában eszméletlen😊, nekem az többet ért volna mindennél... marad a letöltése😊

Pécén én utoljára az Empire Earth 1el meg a Generalsal játszottam, azt nyomattuk lanon jópár évvel ezelõtt, meg persze Ra2 az mindig elõkerült, de már 1-2 éve semmi RTS, a RA3 bíztam, de még a demot se voltam képes letölteni, de a Halo világa, zenéi annyira bejön h ez ezonnal megfogott mert igényes alkotás ( igaz a frémráta lehetne jobb is )

Tinman
Frankónéró kiadvány!

Kár, hogy a Halo végén pókcsaládttól a frász tör ki. Meg ha belegondolok, hogy dzsojsztikkel kell Sótész Gögyökre vadászni ezen az exboxon, akkor még közelebb húzódok a lézeres egeremhez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár
Lassan nekiállok, de bõvebben majd holnap.

aabyssx
MIVA'?!? Gold-osok olcsóbban vesznek játékot?!? Mennyi egy Braid Gold-dal?

www.youtube.com/aabyssx

Milyen lett Totti? Írnál egy beszámolót? :-)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
<#vigyor2>

Ja. Bennem is van egyfajta csalódottság a digitális disztribúció kapcsán, különösen azóta, hogy a Valve 1:1-ben árazta át a játékait dolláról euróra. Vagy hogy a Live-on a leárazás csak a gold tagokra érvényes. De annyira nem izgatom magam, mert ha ha õk nem akarnak nekem eladni, akkor örömmel veszem meg a párezer forintos budget/akciós címeket lemezen.

aabyssx
Elkezdtem írni, hogy az volna igazán szép a piacgazdaságban, ha ezt a sok felesleges baromságot elfelejtenénk, és gombnyomásra töltõdne le legálisan a játék a sok felesleges sallangal olcsóbbal (CD elõállítás, dobozolás, szállítás, kisker stb.).

De aztán kiindulva abból, hogy Live-on pl. rohadtul nem értékelõdnek le a játékok, pedig 1-2-re régóta várok, nem vagyok olyan magabiztos.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Mondtam, hogy én is selejtezek mindég. Ezek a legértékesebbek és mivel járnak hozzám azok, akiktõl kaptam, így nem válhatok meg tõlük (amúgy ezek tényleg kewl cuccok önmagukban is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én az ilyeneket speciel már vagy 8 éve kidobáltam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
A söröskannákat a kutya nem veszi meg, ha már elmúlt az érdeklõdésed.
Nézz körül mennyiért mennek CE kiadványok E-bay-en... érted már?
A játék univzerumához kapcsolódó cuccok is lehetnek érdekesek, még egy felnõtt számára is.
Hány meg hány 40 éves SW õrült van? Nevessek rajtuk, mert ott virít a polcukon egy mûanyag Tie Fighter? Dehogy. Abs. megértem, pedig nem vagyok SW fan.

Tinman
Abs. nem vártam, hogy majd itt Black Isle-féle Fallout 3 lesz. Nem.
Tudtam, hogy kevesebb, de örülök, hogy kész lett, és hogy megtudtam venni és ha lesz végre idõm, akkor jobban bele is tudok merülni.

Tinman
Nem vagy FO rajongó, nem értheted.
Mi értelme van akár egy Final Fantasy-s kulcsartónak is? Neked semmi, rajongó meg örül neki. Ennyi.

Sir Quno Jedi
Nem, én ezeket sem tartom feltétlenül jónak, de ezeket kaptam ajándékba és még nem dobtam ki õket. Igaz egy idõben nagy lomtalanításokat tartottam, ezek maradtak. Többségükben csak porfogók.

Atkamon
Jó, téged a lépegetõk, meg a többi cucc érdekel, amit felsoroltál, és azokat tartod jónak, más meg mást szeret... ez miért olyan hihetetlen?

Ezek is jók lehetnek. Mûanyag hulladék nekem egyedül az Alone in the Darkhoz járt, tehát 0.5% alatti az arány. A papírt viszont könyvbarát és újságolvasó emberként becsülöm.
Sir Quno Jedi
Erre a célra nekem fél méteres lépegetõm, mindenféle ûrvadászom, lovagjaim, ékköves tõröm, porsche-m, sárkányos kupám, egyiptomi istenszobraim stb. van. DE NEM gammákhoz bundle-zöt mûanyag hulladék.

Dehogy vagyok jól, túl sokat szagolgattam! 😊
Sir Quno Jedi
A szag?! Jól vagy?!? Én bûznek hívom.

Az nén üvegeimben azért némelyikben nafta is akad még, szóval inkább nem dobom ki õket "bárszekrénybõl" 😊

Mindenesetre arra akrtam célozni, hogy a férfiemberek többnyire a hobbijukkal dekorálják is a felségterületüket, virágok és Hello Kitty-s cuccok helyett.

Monitorról olvasni pain in the ass, nyomtatni pedig már buherálás nekem. Normális minõségben színesen pedig elég drága is lenne. Pláne a csak warez df-ben talán létezõ artbookokat. Mert ugye a mai normál kézikönyveket tényleg nincs értelme kinyomtatni, gyakran olvasni sem. Na meg ezzel az erõvel warezolt txt-ket is ki lehet nyomtatni könyvként, de én inkább a könyvesboltra szavazok. A lényeg különben is a szag, annak elõállítására a nyomtatóm még nem képes 😊 Bár mostanában nyomtatni se nagyon...
Sir Quno Jedi
Amúgy manapság a PDF-et amit adnak gammához te is ki tudod magadnak nyomtatni, már ha pazarolni akarod a papírt és nem bírod gépen átolvasni. Ez már nem indok.

Sir Quno Jedi
Zsánge kölökkoromban én is gyûjtöttem pl. sörösdobozokat, méghozzá igen ritkákat is. De ugye belátható, hogy ennek vajmi kevés értelme van felnõttként. Akit nem a JÁTÉK érdekel egy játékból, annak lelke rajta, ha a csomagolásért akar nagy pénzeket kifizetni, tegye csak. Hagy pusztuljanka azok az esõerdõk... 😄DD (najó köpök én is az esõerdõkre)

EVM meg más tészta, mivel én is megjelenéskor akarok egy gammával játszani és nem évek múlva ugyebár.