A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es te az eredeti hangulatu IGAZI FALLOUT-tal?
jahogy derogal a grafika, meg tul sok a parbeszed, meg meg gondolkozni is kell neha, meg elakadnal az elso kornernel? ejj de nagy igenyek <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
(<#wilting>#wilting>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#idiota>#idiota>
www.youtube.com/aabyssx
Ha Te ehhez nem járulsz hozzá, azt nagyon sajnálom, mert én a nagyobb jó érdekében terjesztem az igét. De ennyi. Én megtettem a részemet.
www.youtube.com/aabyssx
(szervezeten belül értetted, peeersze 😛)
Elmondtad nekünk. Én is tudom. Mégis vettem, mert coopban akartam végigtolni azt a hulladék Gears 2-t. Ennyi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megteszem a részemet, és elmondom a környezetemnek, hogy õk is tegyék meg!
Így terjed a rák is. És az elég hatékony.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.youtube.com/aabyssx
Kurvára gyûlöletes, hogy fizetni kell. De EZ VAN.
De látom Isten sem kíván lépni a jó érdekében, mert akkor már nem kommenteltél volna. >😉
www.youtube.com/aabyssx
Haljon meg mindenki, aki egyszer is fizetett a Live-ért, és ezzel hozzájárult ennek a pofátlan lehúzásnak a mûködéséhez!
www.youtube.com/aabyssx
upacukafundalukafundakávékamaduka
vagy ez az árkülönbség mindig iylen volt?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Na innentõl b*szhatják az egészet, egy darab Live Arcade cuccot nem fogok megvenni (pedig 1-2-õt terveztem).
www.youtube.com/aabyssx
Ráadásul még Box-a is okosított. ^^
Amúgy ARTISJUS emblémát sem látok <#ravasz1>#ravasz1> Te még a tolvajoktól is tolvajolsz... nem semmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A grafika és játékmenet lemezenként nagyon eltérõ lehet, stb... <#crazya>#crazya>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
De mondom biztosan tele van hibákkal az RTS része, nem HCknek készült, pl a bázisod nagysága korlátozott csak egy bizonyos helyre tudsz építkezni és bizonyos nagysággal, bár ezt lehet fejleszteni hogy egy idõ után ujabb épülethelyeket tudj létrehozni, de nem olyan hogy bárhova bármikor, ebbe inkább a hangulaton van hangsúly, persze kell taktikázni, alapból hardon ( legendary ) kezdtem el, ennél még van egy nehezebb fokozat ( Herioc ), de igy is sokszor "meghaltam", a küldetést bebuktam, mert mellényultam a taktikába és kezdhettem elõrõl a dolgokat.
Nagyszerû munkát végeztek a készítõk.
Pécén én utoljára az Empire Earth 1el meg a Generalsal játszottam, azt nyomattuk lanon jópár évvel ezelõtt, meg persze Ra2 az mindig elõkerült, de már 1-2 éve semmi RTS, a RA3 bíztam, de még a demot se voltam képes letölteni, de a Halo világa, zenéi annyira bejön h ez ezonnal megfogott mert igényes alkotás ( igaz a frémráta lehetne jobb is )
Kár, hogy a Halo végén pókcsaládttól a frász tör ki. Meg ha belegondolok, hogy dzsojsztikkel kell Sótész Gögyökre vadászni ezen az exboxon, akkor még közelebb húzódok a lézeres egeremhez.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.youtube.com/aabyssx
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De aztán kiindulva abból, hogy Live-on pl. rohadtul nem értékelõdnek le a játékok, pedig 1-2-re régóta várok, nem vagyok olyan magabiztos.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nézz körül mennyiért mennek CE kiadványok E-bay-en... érted már?
A játék univzerumához kapcsolódó cuccok is lehetnek érdekesek, még egy felnõtt számára is.
Hány meg hány 40 éves SW õrült van? Nevessek rajtuk, mert ott virít a polcukon egy mûanyag Tie Fighter? Dehogy. Abs. megértem, pedig nem vagyok SW fan.
Tudtam, hogy kevesebb, de örülök, hogy kész lett, és hogy megtudtam venni és ha lesz végre idõm, akkor jobban bele is tudok merülni.
Mi értelme van akár egy Final Fantasy-s kulcsartónak is? Neked semmi, rajongó meg örül neki. Ennyi.
Mindenesetre arra akrtam célozni, hogy a férfiemberek többnyire a hobbijukkal dekorálják is a felségterületüket, virágok és Hello Kitty-s cuccok helyett.
Monitorról olvasni pain in the ass, nyomtatni pedig már buherálás nekem. Normális minõségben színesen pedig elég drága is lenne. Pláne a csak warez df-ben talán létezõ artbookokat. Mert ugye a mai normál kézikönyveket tényleg nincs értelme kinyomtatni, gyakran olvasni sem. Na meg ezzel az erõvel warezolt txt-ket is ki lehet nyomtatni könyvként, de én inkább a könyvesboltra szavazok. A lényeg különben is a szag, annak elõállítására a nyomtatóm még nem képes 😊 Bár mostanában nyomtatni se nagyon...
EVM meg más tészta, mivel én is megjelenéskor akarok egy gammával játszani és nem évek múlva ugyebár.