6215
A warez rossz

• BEAST #4933
    Mivel a felsoroltak kozott egy olyan jatekot sem latok ami erdekelne ezert, failed. Ennyi ev utan azt hinne az ember hogy rajottem vannak olyan emberek akiknek nem az tetszik, mint ami neked :d
  • Lammer
    pwn
  • JAG1
    Ez a baj veletek, hogy szentül meg vagytok győződve, hogy ismertek és tudjátok ki vagyok, mit csinálok, így le is lehet ugatni baromsággal...

Szted, ha most épp tökvakarós a melóm, sosem dolgoztam még máshol én eleve ide születtem, gnóm, szemüveges, selejtes törpe vagyok makkos cipőben? :-))
  • Istencsászár
    látom mennyire jól...
  • DanielT
    Jaja, nagyon jól vannak. Hogy tetszett a Resident Evil 5? Vagy a Street Fighter 4? Gears of War 2-vel is jót lövöldöztél? Fable 2? Fight Night 4-et várod? Netán az Uncharted 2 érdekel jobban? GTA 4 jól ment a gépeden 1 év várakozás után? Soroljam tovább?

Vagy inkább mást kérdezek! Miket vársz idén és miket nyomtál eddig?
  • Rundstedt17
    te miről beszélsz?a pc-s játékok köszönik szépen de jól vannak:D......
  • Istencsászár
    Ezeke a szép okfejtéseket továbbithatnád pl a Titan Quest készítőinek, meg a többi csődbe ment fejlesztőnek, kiadónak akik a mérhetetlen warez áldozatai lettek... és nem kell azzal jönni hogy a TQ szar játék volt, mert nagyon nem, csak nem vették meg, hogy miért? mert letöltötték... még a nagy cégek is mint pl egy EA elfordul a pécétől és konzolra fejleszt, az EA Sport akkora nagy ívbe leszarja a pécét évek óta hogy hihetetlen mert nem fogy úgy a játékuk mint elvárható lenne, de ők leglább évről évre egyre szarabb portokat adtak ki, mondván ha ti nem veszitek mi sem szenvedünk vele... és lehetne is sorolni ezeket a történeteket napestig, egyetlen okra vezethetőek vissza => warez.
  • guardian hero
    "Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a te adóbevallásod ellenőrzöm"

Túl jóhiszemű vagyok, szóval ilyet még rólad se feltételeztem...

Az "egyszerű" munkást becsülöm (ha jól végzi a dolgát), a magadfajta állami aktatologatókat nem. Próbálj meg egyszer a büdös életben a versenyszférában érvényesülni, kicsit meg fog változni a véleményed arról, hogy mi jár ingyen neked, és mi nem...
  • JAG1
    :-D
    Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a te adóbevallásod ellenőrzöm és én utalok neked?

Bezzeg te, te tartasz el engem és másokat és bezzeg te alkotsz.
    És ha te alkotsz, akkor az 'egyszerű' munkás egy senki? Egy lenézendő szar? Ki viszi el a piszkod nap mint nap? Alkotóművész Úr?

Annyira el vagytok magatoktól szállva, hogy az embertelen, csak nem tudom mire...
  • Rundstedt17
    ha elkerülhetetlen akkor kapnak:D...
  • guardian hero
    "hivatalba baszom a rezet"

Látod ez a baj. Napi 8 óra államilag szponzorált seggvarakás közben sírsz, hogy milyen szar neked, miközben a társadalom dolgozó fele tart el. Soha semmit nem alkottál még életedben, ezért képtelen vagy megbecsülni mások munkáját. Tipikus.
  • guardian hero
    jah bocs, valószínűleg a kötelet is egy "pénzéhes multi" gyártotta... úgyhogy azt is lopnod kell
  • guardian hero
    Miért, felkötöd magad? Hajrá!

(más módját nem látom, ahogy ezt kivitelezhetnéd)
  • Rundstedt17
    a pénzéhes multik meg jobb ha megszokják,tőlem egy fillért sem:D
  • JAG1
    Ketten maradtunk, át is írhatnánk a topik címét. :-)
  • Rundstedt17
    engem a banner győzött meg hogy jó a warez
  • DanielT
    Te egy igen primitív ember vagy. A későbbiekben (ahogy eddig is kellett volna) figyelmen kívül hagyom a "hozzászólásaidat".
  • JAG1
    Kinek rossz?
    Rossz a szoftver készítőjének, hogy nem tud dollár milliárdokat összekeresni, csak milliókat..
    Rossz neked, hogy miért, az nem tudom, de neked nagyon. :-)
    És jó nekem, mert ingyé van.
    Jó a szolgáltatónak, mert nagyobb csomagra fizetek elő, hogy gyorsabban jöjjön. Ebből kifolyólag jó az alkalmazottaknak, akik többet kapnak, így többet költhetnek a sarki boltba, aki szebb árút tud venni, így a szoftver készítője nem a vegyszeres almát veszi meg nála, tehát jó neki is. :-D
  • Rundstedt17
    éljen a warez
  • Lammer
    csatlakozom!
  • DanielT
    Jó. Akkor gondolj bele, hogy szoftver eladásra, vagy fejlesztésre tetted fel az életed és ebből kell eltartanod a gyerekedet meg a feleségedet. És elédáll egy kis fasz(képzeld szintén magad oda, nagyon hiteles lesz) és közli veled, hogy haha, az összes termékedet letöltöttem, másoltam és adtam tovább ezerszám. Szartam a munkádra, televizeltem a jogaidat és szerintem teljesen helyes amit cselekedtem, de legalábbis a lelkiismeretem tiszta, semmi rosszat nem tettem.

Vajon pofán vágnád -e? Vagy a mostani szemléleted szellemében mondanád neki, hogy, semmi baj haver, a warez nem rossz. Nekem nem hiányzik az az X -szer Y pénz amit kaptam volna érte, ingyen is ugyanott vagyok, tudok kaját tenni a gyerek szájába.

Gondolkozz már ember! GONDOLKOZZ! Lépj tovább azon, hogy ideológiát keresel a saját mentségedre. Mert kurvára nem ment még eddig.
  • Zóanagyvarázsló
    Csatlakozom.
  • Zóanagyvarázsló
    Felbosszantani engem sajnos nem sikerült, csak az érted el, hogy lenézzelek, és mint említettem, nem a warez, hanem az agyhalott "érvek", a tárgyi tévedések tömkelege miatt, de legfőképp azért, hogy még mindezek után is fejjel rohansz a szélmalomnak.
  • Sir Quno Jedi
    Magyarán nem is játszol az új játékokkal, főleg nem warezolsz nagyüzemben, ergó csak kamuzol itt össze-vissza, mert vagy ez hazugság, vagy nem vagy igazi warezos (sem). Felesleges még szóba állni is veled ebben a témában, merthogy így semmi közöd hozzá a saját állításod szerint.

Ignore: ON
  • JAG1
    Mit, Hát, hogy sztem nem rossz a warez...
    Látod, csak egy muksi 80 millát költött a szerverekre és havi több millát az üzemeltetésre, amiből jóéletű, szent lammerfélék tudnak 2 autót fenntartani. :-)
  • JAG1
    Hát nehéz is egy szentéletű, bölcs, mindeni felett állóba belekötni, van dolgom veled rendesen. :-)
  • Lammer
    jon a szokasos mar "mar reg epic faileltem", de azert bedobom a "es ezt ti komolyan veszitek" dumat... omg... -.-

• DanielT
    Te meg nem veszed észre, hogy provokálsz a faszságaiddal? Mit keresel itt?
  • JAG1
    "az itt előadott "okosságaidra" viszont még a gerenda is enyhe kifejezés lenne."
    :-DDD
    Ezen jót röhögtem. :-)
    Túl komolyan veszitek ti ezt az egészet és urvára fel lehet titeket ezzel hergelni, nem veszitek észre? ;-)
  • Lammer
    Tudom, hogy peldalozol te (majdnem majmot irtam)...

Egyszeruen nem tudsz fogast talalni rajtam es mindenfele mar ide nem illo baromsaggal (legvar style?) hadakozol... szanalmas komolyan -.-
    Mikozben TE LOPSZ, nekem kell magyarazkodnom... ENYHEN rohejes komolyan...

---
    Zoo(4903): errol van szo!
  • Zóanagyvarázsló
    A gyártás és az üzemeltetéshez szükséges anyagok előállítása/használata szennyezőek.

Viszont munkát adott vele embereknek. És valószínűleg a lányod játékait is környezetszennyező előállítani. Ez egy ilyen világ.

Egyébként elhiheted, hogy a warezolásod legfeljebb icipici szálka a szemünkben, az itt előadott "okosságaidra" viszont még a gerenda is enyhe kifejezés lenne.
  • JAG1
    Tök tiszta a lelkiismeretem. Kicsit sem hat meg, ha leszedek pár filmet hetente...

Lammer: ecsém, te sem vagy normális...
    Nem kell mindent szó szerint venni. A környezet szennyezés nem csak a kipufogóból jön csezdmeg...
    A gyártás és az üzemeltetéshez szükséges anyagok előállítása/használata szennyezőek.
    De ez csak egy példa akart lenni, csak nem fogtad fel...
  • Lammer
    (SQJ! Ha nem adod el a ZEGYIK autodat, akkor te is patkany leszel! holnaptol szeretnem latni a skorpidat a hasznaltauto.hu-n! de izibe444444!4!4néégy)

• Lammer
    "És akkor mivan? Senki sem szent. Te meg fúrod a vasbetont hétvégén, amivel az őröltbe kergeted a szomszédokat. Vagy vered a kutyádat...
    A 2 autó luxus, szennyezed a környezetet..."

TE KOMOLYAN MONDOM nem vagy 100as... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    -nem furom a vasbetont
    -nem verem a kutyamat(leven nincs, de cicank van es imadjuk :D)

erre a 2 auto+luxus+szennyezem a kornyezetre mar tenyleg nem tudok mit reagalni, reven mar nincs mibe belekotnod(kapaszkodnod) es ez annyira verszegeny, hogy most mentem rohogogorcsot kaptam :D:D:D (lol mert ketteszakadok es egyszerre hasznalom a 2ot! EMBER!!!! GONDOLKOZZAL MAR :D:D:D:D)

najo leegyszerusitem: TE LOPSZ(mar megint a csengeteses baromsag! O LOL!), ES MEGPROBALOD MEGMAGYARAZNI A ROSSZ HAZIT!

ENNYI, NEM KELL CSURNI-CSAVARNI... -.-
  • DanielT
    "Nyilván nem ugyan úgy fizetek, de csengetek. Jót nem teszek, de rosszat se. :-)"

Nagy nulla, zéró, lófasz amit csengetsz. És rosszat teszel. De még belátni is gerinctelen vagy, pedig az ingyenes.
  • JAG1
    Az én szemszögemből igazolva van. Nem töltök konzolra semmit, lévén nincs.
    Filmet szedek, meg ezt-azt...
    Nyilván nem ugyan úgy fizetek, de csengetek. Jót nem teszek, de rosszat se. :-)

SQJ:
    Nem konzolozom. Csak online gémelek, amit baszhatok, ha nem "időben" játszom. Gémet nagyon ritkán szedek le, azt is csak szinte megnézem, amennyi szarfos van mostanság...

Lammer:
    És akkor mivan? Senki sem szent. Te meg fúrod a vasbetont hétvégén, amivel az őröltbe kergeted a szomszédokat. Vagy vered a kutyádat...
    A 2 autó luxus, szennyezed a környezetet...
    Érted?
  • Lammer
    "Van családom, lányom, akit nevelek, hivatalba baszom a rezet, fizetem az adót, tb-t, lakáshitelt - amibe lassan beledöglök - súlyadót, kötelezőt, kurvaannyát...
    Nem köpök senkit szembe az utcán, elengedem a gyalogosokat, nem száguldozok, előzékeny vagyok a hölgyekkel."

En ugyanezt teszem(csak nincs lanyom-de van a meglevo déjli mellett egy plusz jatszos autom, szal oda is elb*szok annyit, mintha lenne lanyom) + nem onigazolom helytelen tetteimet hulyesegekkel + nem toltom le a "magam kis illegalis 100 gigajat"

• Sir Quno Jedi
    Pl. tegnap délután "X" kalmárkontaktomnál becseréltem a "A" PS2 játékomat egy "B" X360 játékra (thx Csíp). Ráfizettem párezret, de nagyjából a két szoftver reális áráért el is tudnám adni, akár ma is. Mivel nem vagyok kalmár, így nem szoktam többért árulni, mint amennyiért veszek, ergó mondjuk 1000, vagy 2000 HUF-fal kevesebbért szándékozom eladni, persze csak miután kényelmesen, ráérősen kijátszottam.

Namármost, ha valakinek nem ér meg egy AAA+ kategóriás játék(élmény), amivel sok-sok órát elszórakozhat, 1000 HUF-ot (netán 2000-et), az tényleg gázos figura. Egy mozijegy áráért vehetsz magadnak 10-50 óra szórakozást és arra is sajnálod a dellát = ultraskót gagyizó vagy.

A PC más tészta. Ott olcsóbbak a szoftok újonnan kicsinység, de nehezebb őket eladni, pont a warezoló majmok miatt. Igaz, meg lehet várni míg 1-3000HUF-ra csökken a szoft ára (gyorsan megy), vagy jön egy jóárasított kiadás és rá lehet csapni arra (én is így tevék: Sacred, Disciples 2 stb.).
  • Atkamon
    agreed
  • DanielT
    Nem azzal van a gondunk, hogy letöltesz, hanem az idióta állításaiddal amivel mentegeted magad. Töltsd le a világot! Kit érdekel?! De ne osszad itt az észt, hogy tulajdonképpen jót teszel és ugyanúgy fizetsz mint aki a boltban veszi a szoftvereket.

Ennyi.