A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
(Persze, végül is a több millió lehet több százmillió is. Ja, a több tízmillió is lehet több száz tízmillió.. De talán lehetne épeszûen és magyarul fogalmazni. Áá, a bilibe lóg a kezem...)
LOL! 43 gányolt szutyokpécé 80 milliót ér... persze. Darabja 1,86 millió forint? Arany ház? Gyémánttal kirakott vinyó? Kit akarnak ezek hülyének nézni?!
Aztán meg: "Több 10 milliót kereshettek az oldallal." A 80 milliós szerverbefektetés mellé nem is árt, ha "több tíz milliót" kerestek, különben elég ráfizetéses volt a biznic...
Nem mertek százmilliós nagyságrendet mondani, ami pedig hihetõbbé tenné a szerver költségeket...
Hogy én mennyire gyûlölöm a kertévéket, meg általában ezt a hazug médiát...
És ha lusta vagy 1-2 perces online fedezetbiztosításra, akkor tarthatsz rajta állandóan 10-20 rugót, és akkor klikkelhetsz csak a confirm-re.
De felõlem aztán használhatod a rendes, limit nélküli kártyádat is. Én is azt tettem évekig. Csak így nyugodtabban alszok.
www.youtube.com/aabyssx
Illetve ismerõsömnek volt ilyen és több helyen visszapattant vele, ahol a dombornyomott VISA simán átficcent. (ez 3-4 éve volt, lehet, hogy azóta jobb a helyzet, nem tudom)
www.youtube.com/aabyssx
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GYALÁZAT! Ha õk voltak a legnagyobbak, akkor õk segítették a legnagyob mértékben a fejlesztõket/kiadókat/mûvészeket! Artisjus. Ugye.
idióta kretén.
1. Semmi pénz nincs rajta kb 😞(
2. Minden tranzakcióról kapok értesítést és amit nem én indítottam, azt a bank visszarántja, ha szólok.
3. Ki fog róla lopni? A Paypal? Valamelyik nagymúltú shop ahonnan vásárolok? A Steam lopna, ha ott fizetnék?
Eszméletlen mennyire nem tartok ezektõl.
Ja, és ingyen van.
www.youtube.com/aabyssx
upacukafundalukafundakávékamaduka
Van akinek pedig nincs PC-je vagy konzolja, esetleg állása. Velük ki törõdik? ;(
Szerencsére azóta újra lehet idehaza is Morro GOTY-t kapni, de bezzeg amikor kellett volna, akkor nem volt.
Nincs benne sok köszönet, DVD tokos vacak. Amerikából kell rendelni szép papírdobozosat olcsóér'! (Én mondjuk még drágáért vettem, és azóta is jutott rá 5 percem, az installálást leszámítva, ráaádsul a fejembe vettem, hogy a freeware Arenától kezdem...)
Nagy a háborgás részetekrõl is, de amíg idehaza nincs olyan kínálat, mint külföldön, addig nem lehet elvárni, hogy mindenki szentként viselkedjen.
A beszerezhetõségség csak egy egy marginális kis részlete a hazai arányoknak. A többség számára csak nfo.xy oldal megjelenési dátumai a mérvadóak. De abban igazad van, hogy a hazai forgalmazásban sok kivetnivaló van.
Ja, amúgy Phantasmagoria 2-öt vennék, bontatlant. Nincs??? Miért nincs!?
Szerintme ebbõla játékból (is) elsõ kiadásban érdemes gondolkodni. Akkor pedig mi értelme van elvárni az úgyis igénytelenebb és értéktelenebb újrakiadást? (Persze lenne értelme, de nem a számodra, aki rajongó, és bontatlanban gondolkozik.)
Retail + Download. Amíg meg nem érkezik, lehet tolni a digitálissal.
Egyébként a kérdésedre: úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a kiadó objektív okok miatt nem tudja forgalmazni valahol a játékot, az senkit nem jogosít fel a lopásra. Az más kérdés, ha valaki régiólokkol, mert az automatice feljogosít mindenféle retaliációra. <#eplus2>#eplus2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De, ami a lényeg. A Stardock egy nagyon kicsi és nagyon rendes cég. Évek óta igényes, hardcore játékokat csinálnak PC-re (Solar Empire, GalCiv, stb.), mindenféle DRM nélkül (még CD key sincs). És van egy kis kiadójuk is, az Impulse (www.impulsedriven.com), ami részben digitális disztribúció, részben hagyományos, dévédétokos cég. És a csóka is írta a fórumukba, hogy _nincs_ pénzük worldwide lemezes kiadásra, de az Impulse-ról 10 dolcsival olcsóbban megveheted digitálisan a játékot, amit aztán kiírhatsz optikára, több gépre installálhatod, stb. És az így befolyt összegekbõl lesz majd lé késõbb az EU lemezes kiadásra is. Szóval nem kell a fos duma, hogy azért töltik, mert nem kapható a kibaszott boltban.
Emlékszem, amikor regeltem évekkel ezelõtt, vagy 6.-ra stimmelt csak regnél minden, mert:
-van már ilyen
-nem megfelelõ karakterek
-túl rövid
-túl hosszú
-kisbetûnagybetû
-ilyen is vanbmeg értsd már meg!
Játszani akartam... lett benne kisbetû, nagybetû, horogkereszt, ezer+1szám. Játszottam is... 1x végig, aztán fél évvel késõbb már orálszex. Emlékeztetõ kérése soha nem érkezik meg sehová, mert az a cég már nem létezik.
Tudom az én hibám. De tudod ki vagyok én? Én vagyok a vevõ! Tudtommal a tisztességesen fizetõ vevõvel nem így kellene bánni.
Ellentétben az Anet supporttal, akik vagy 2 hétig foglalkoztak csupán azzal, hogy az MMO drogjukban egy ládába betett rare item miért tünhetett el 1 milisecundum alatt. Gy.k. nem az angolommal volt baj... Steam support egyszerûen ignorált.
A steammel egyébként nem értem mi a bajod, semmi adatot nem kell megadni hozzá, hogy aktiváld, és az emailedet is leszarják, hogy él -e még, mert az ott csak a felhasználóneved.
Ráadásul a steam még valódi pluszt is ad hozzá, a folyamatos és pécén persze életfontosságú pecselés miatt. Egy friss HL2 install szerintem már száz megákat szed le...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Le sem szarták a gondom, hogy megszûnt az az ex céges email cím, ami a steam aktiváláshoz volt kötve. Van tizé' egy betyárkörte levakaró lemezem... kinek kõ'?

"Nagy mellénnyel érkeztek a Pirate Bay alapítói a legnagyobb torrentoldal elleni per tárgyalására, ahonnan aztán fülüket-farkukat behúzva kellett távozniuk. Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm Warg, Carl Lundstrom és Peter Sunde a stockholmi bíróság ítélete szerint törvényt sértett, ezért mindnyájukat 1 év börtönre ítélték, emellett összesen 30 millió svéd korona (800 millió forint) kártérítést kell fizetniük a felperes filmstúdióknak."
Most! Nem, nincs netkártyám és SQJ mintjára nem, nem bízom azokban akik a hitelkártyám adatait kérik.
"Pirate Bay founders lose Court case
Landmark ruling in piracy debate arrives, as four Swedish ‘entrepreneurs’ are given custodial sentences
The founders of the BitTorrent Pirate Bay website have been found guilty of ‘assisting in making copyright content available’ this morning – with all four execs given custodial sentences.
In a landmark case in the differentiation between file-sharers and pirates, the Swedish Court found Peter Sunde, Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm, Carl Lundström guilty – and sentenced each to a year in prison.
The site allowed consumers to download Torrents of new TV shows, movies and games for free - and share them with others.
The four men were also ordered to pay 30m kronor (£2.4m) in damages. These were awarded to a number of entertainment companies, including Warner Bros, Sony Music Entertainment, EMI, and Columbia Pictures.
According to breaking reports, Peter Sunde has pledged to appeal against the decision – and to continue operating the Pirate Bay site."
Ööööö.... hol is lehet ezt már megvenni?
Ja, hogy amcsiban... ja, hogy amazonról például, ja hogy ez utóbbi baxik errefelé szállítani.
Ne csodálkozzanak. A gamez meg sem vehetõ még EU-ban /game.co.uk-en is még csak preorder van/, digitális átbaszlak disztribet meg hagyjuk mert kinyílik a svájci a zsebemben.
Nem kell csodálkozni, hogy egy meg nem vásárolható játékot, a lelkes tömeg ki akar próbálni. Nem USA a világ közepe!
Amúgy rengeteg játékkal járok úgy, hogy eredetiben már csak külföldrõl tudom beszerezni, mert idehaza egyszerûen nincs.
Nem olyan rég asztalra csaptam, mondom magamban volt az a jó kis Morrowind Goty, ár is jó volt, vegyük meg.
Aham csak idehaza már nem lehetett kapni mert lejárt a licenc... maradt külföld. Szégyen.
Szerencsére azóta újra lehet idehaza is Morro GOTY-t kapni, de bezzeg amikor kellett volna, akkor nem volt.
Ja, amúgy Phantasmagoria 2-öt vennék, bontatlant. Nincs??? Miért nincs!?
Ilyen elérhetetlen gmz esetekben abs. pártolom a warezt... nincs mindenkinek internetkártyája, mint nekem, hogy külföldrõl rendeljen.
Nagy a háborgás részetekrõl is, de amíg idehaza nincs olyan kínálat, mint külföldön, addig nem lehet elvárni, hogy mindenki szentként viselkedjen.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (LOL!)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Poor Demigod had a rocky launch. Mainly because there were too many people trying to play the game. And why were there too many people? Because there were five pirates for every paying customer.
"In a post on the game's forums, Stardock's Brad Wardell has revealed that the game's servers have been flooded with users trying to play the game. More users than they would have anticipated going by sales, as Wardell says internal data shows that while the game has been purchased by 18,000 people, there have been around 120,000 people trying to play the game over the past week."
Forrás: Kotaku
Legalábbis az elveket, mint irracionálist elutasító professzor úr ezt nyilatkozta ki, tehát így is van.
Én általában nagyon tudok rajongani egy-egy játékért, engem nem nehéz lenyûgözni játékokkal, így én már általában megjelenés elõtt a trailerekbõl meg videókból tudom, hogy azt a játékot imádni fogom, így rögtön megveszem, és eddig csak egy olyan eset volt, hogy az elõzetes-imádatom nem jött be, és szerencsére az nem egy 12000 Ft-os játékkal volt. És mivel ennyire imádom õket, mindig azt gondolom, hogy ez nagyon megérte, és simán kifizetek ennyi pénzt a kkészítõknek, mert annyira jó munkát végeztek.
Azt, hogy elõfizetsz rá, és hogy ezzel kifizetted meg se hallom... Fizetni a warezért... na az aztán a legalja...
Az elofizettetest meg nagyon gyorsan felejtsd el, mert meg mindig ISZONYAT butasagokat hadovalsz itt(en) ossze-vissza 😉 (uRISTEN! ez a legjobb!!! "kifizetem" !!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!) mar megcafoltak elotted a jobban hozzaertok 😉
magyaran: en nem gyartok szanalmas tevhit style ideologiakat... engem nem a "lakat" tart vissza... 😉
Eszméletlen, mit össze tudtok alakítani. Elmehetnétek színésznek...
És frankón be is beszéled ezt magadnak? :-))
Azt azért ki ne találd már, hogy én itt alanyi jogon járó warezról beszéltem.
Elõfizettetnek rá. Kifizetem.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
(ue volt nalam is! iszonyat sokaig warezoltam, so"t gyerekkoromban tok normalis volt ez a posztkomcsi nekunk minden alanyi jogon jar style... masoltunk orrba-szajjba(Amigas kopipartik eniván?)... osztan valahogy belattam a kerdes moralis oldalat... van ilyen! sosem keso!)
A sok szent b+...komolyan a legaggasztóbb, hogy úgy tudtok itt papolni rossz neveltetésrõl, meg lelkiismeretrõl, hogy még magatok is elhiszitek a fene nagy ártatlanságotokat... <#shakehead>#shakehead>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"nem az, hogy tudod, hogy helytelen amit teszel."
es itt a lenyeg... a tobbi csak karakterpazarlas...
A többi részét a kommentednek végképp nem értem, de megmondom õszintén, nem is akarom.
Írd be a googliba, hogy (faszomtudja) GTA IV download és kész.
Hol van ott bármi, ami legalább lakatszerû lenne?
Sehol...
A neveltetésrõl pont neked inkább hallgatni kéne, mert az elkényeztetés tipikus példája vagy...
Anyuci egyetlen pici fia, aki az életbe nem tett keresztbe egy fûszálat sem, de ugatni róla, azt tud...