6215
A warez rossz

• JAG1
    Ahelyett, hogy a lányodnak, meg asszonynak vettél volna valami értelmeset...
  • aabyssx
    Ja. Veszélyes dolog ez az unatkozás. Múltkor cipőt vettem, amire valójában semmi szükségem sem volt, de elfér, meg ócsó volt. Vinnem kéne magammal a DS-t. :D
  • koryne
    Akkor örülök, hogy a véleményemet hazudják. Ha ez előrelendíti a digitális disztribet (zenéknél / filmeknél / sorozatoknál, játékok többségét továbbra is dobozban szeretem), akkor tegyék csak.
  • Rundstedt17
    hazudnak
  • Rundstedt17
    jah így könnyű warez paladinnak lenni:D
  • koryne
    Megvan az indexes felmérés eredménye.
    Nem meglepő (számomra). Kedvenc sorozataimat ide nekem (min 720p-ben), amerikai premier után nemsokkal, felirattal, szívesen fizetnék érte, ha lehetne!
  • Tinman #5287
    Közös élethez kellenek és aprópénz is számít... a borsos ár, irányár! Alkuképes természetesen.
  • Tinman #5286
  • amodent67
    Néha csak úgy elmúlik. Amikor anno a csajom elköltözött, fogtam a konzolgyűjteményem (vagy 15 gép + egy tonna játék) és feldobtam az aprónetre meg a vaterára. Akkortájt jöttem rá, hogy inkább játékos vagyok, sem mint gyűjtő. Most meg család mellett a heti kb. 2x2 óra játékidővel még ennek sem mondanám magam :)
  • amodent67
    Azé én irigyellek, hogy unalmadban csak úgy elcsapsz 30 kilót a plázában... :)
  • SötétBarom

- egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;

Ehelyett vehettél volna valami értelmes játékot a Gears mellé..
  • Zóanagyvarázsló
    Miért? Nem tűrik meg a gyűjtőszenvedélyed, vagy valami nagyobb célra gyűjtötök? Persze nem akarok indiszkrét lenni, de fáj látni, hogy egy gyűjtőtársam elkótyavetyéli - ha borsos áron is - az értékeit.
  • Tinman #5281
    Nem kell gyorsan a pénz, de családi nyomás miatt 1 éven belül rákényszerülök. Ha idehaza nem megy el, elmegy ebay-en, nem hajt a tatár.
  • Zóanagyvarázsló
    Miért éppen most? Le vagyok égve, nem tudlak megfosztani semmitől.

Mondjuk ha gyorsan kell pénz, akkor ezek az árak elég neccesek, nagy mázli kell, hogy egy éppen ezeket kereső, magas lélektani határral rendelkező fanatikusba botoljál bele, pláne mostanában.
  • aabyssx
    Szomszédom, aki amúgy szintén anyagi gondoktól mentes, középosztályú családos ember, eredeti helyett inkább nyomtatható DVD-ket vesz.
  • Tinman #5278
    Gondolod, hogy a 7000 Ft-os nyomtatóm, képes ilyen minőségben nyomtatni?
  • JAG1
    Pfűűű b+, szép termés.
    Ráment a nyomtatód a sok borító nyomtatására mi?
  • Tinman #5276

Nyáron ár érték arány tekintetében és egy Ramiris nagyker akció keretében kihagyhatatlannak minősítettem a WD RE2 vinyókat. Tény, hogy többért elvinnék most a globális oralizálás közben, mint amennyiért vettem... mondjuk a még 4.5 gari elég megnyugtató. Kár, hogy 20%-a sincs kihasználva és jelenleg is 6-7 éves játékokkal játszok.
  • JAG1
    Majd kapsz, hogy miért nem egybe hirdeted...
    Amúgy a 640GB-on mit tárolsz? Sorozatokat? :-))
  • aabyssx
    Ócsó vót. :D

(Amúgy nincsen annyi jó játék. Most pl. nem motivál már semmi a jelenlegi kínálatból. Túl vagyok azokon, amiket játszani akartam. Amiket most veszek, azok töltelékek, olcsón.)
  • Istencsászár
    Annyi jó játék van, pont a GoWot?:D
  • Tinman #5272
    Második kör... egyelőre ennyi.
  • aabyssx
    Hogy mennyit ér ma a pénz.

Páromat és kislányomat kellett ma ide-oda fuvarozni. Közben volt rakás időm. Unalmamban jártam fel és alá az egyik bevásárlóközpontban és konzumidiótaként vásároltam olyat, amit eddig lusta voltam, de jól jöhet. Vettem:
    - egy olcsó zakót 18000-ért;
    - egy hamburgert (menüt) egy fagyival 1900-ért;
    - egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;
    - egy tuskószimulátort Xbox 360-ra (gy.k.: Gears of War) 5000-ért;
    - a parkolásom pedig 600 Ft-ba került.

Tényleg a játékok drágák? Amiknek a "gyártása" nem ritkán 20-40 millió $-ba kerül?

• Tinman #5270
    Recesszió van, ez van.
    Gyűjtők figyelmébe, első kör.

KATT

• JAG1
    Ott is van antiwarez topik? Mutiiii... :-))
  • Lammer
    off: Ph!-n be is irtam honlapnak ezt a topikot... :D:D antiwarez paladin megjegyzessel :D:D (annyiszor leszenteztel, pazze hogy mondom poenbú beirom :D)
  • Lammer
  • Rundstedt17
    5262
  • Lammer
  • Zóanagyvarázsló
    Éjjel-nappal "töltök"? Szöveget értelmezni sem tudsz, hazudni, szavakat kiforgatni már inkább. Régebben néztem filmet - akár tévében -, mint hogy vettem volna, ekkora letöltő vagyok...

Nyilván az az ideális, ha az ember tud a sártengeren járni, de nagyon nem mindegy, hogy az ember orrlyukáig vagy a bokájáig ér.

Ha például szerinted az iskolából lógást vagy a bliccelést csak azért kötelező helyesnek tartania egy diáknak, mert egyszer-egyszer elköveti ő is, újfent csak gratulálni tudok a "logikádhoz". Én inkább megtartom a véleményemet, akár tetszik neked, akár nem. A bölcsődédben pedig nem kívánok résztvenni a továbbiakban.

Sajnos az SG-ről nekem is emgvan a véleményem, mert bizonyos elemek képesek a topikok egy jó részét teljesen lezülleszteni, az érveket, a józan észt maguknak kikérni. Megtették ezzel is.
  • Rundstedt17
    na ebben egyetértünk
  • Rundstedt17
    A warez jó,a warez volt,a warez van,a warez lesz,a warez örök
  • Istencsászár
    ilyet nem mondtunk, filmeknél is törekedni kell arra hogy ne lopd... de ez itt most senkit nem érdekel hiszen a játék warezról van szó, a film a zene egy más téma, de aki felfogta hogy rossz a játéknál az tudhatja hogy rossz bármi másnál is...
  • Rundstedt17
    Bizony a warez rossz,de ezek milyen jogon szajkózák akik töltenek éjjel nappal?aki töltöget csak ne ítélje el....
  • JAG1
    :-))
    Mostmár csak konzolos topik. :-DDD
    Erre szoktátok ti mondani, hogy nincs mibe belekötnöd. :-D

Hát legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy a nagy warezvadászok ilyen szánalmas mentegetőzésbe fognak...
  • Rundstedt17
    annyi köze van hozzá hogy a ti logikátok alapján a játékszoftver letöltése lopás,akkor a filmeké az jó dolog?egy kutya mind kettő rövid élettartalmú végigtolom a játékot törlés megnézem a filmet törlés...
  • Rundstedt17
    Nem ez a első
  • Rundstedt17
    játékdemokat töltögetnek
  • Terensz
    Eddig is igensok esetben mondtuk el, és csak neked is több alkalommal (arra az esetre, ha egy kevés lenne, ahogy be is jött), hogy egy konzolos topikban minket csak a játék érdekel (már a témakörből adja szerintem magát). De tégy úgy nyugodtan, mintha meglepődnél ezen, csak érvként ne kapaszkodj bele, hogy ki milyen sorozatot tölt le illegálisan... Nyugi, játékaink legálisak, letöltött sorozatainkat meg nem lehet kapni. De ha gondolod, még körözhetünk a sorozatok körül egy kicsit itt, a konzolos topikban.
  • JAG1
    Kezdetnek nem rossz, most már legalább azon nem durrantok el, hogy igen, mindenki warezol, csak nem mondja ki...
    Eddig anyád warezos volt, én vagyok a szent. Mostmár anyád játékwarezos van, mert filmet azt lehet... :-DDD
    Kijelenteni, hogy a warez rossz sem sokkal helytállóbb, főleg olyan szájából, aki ugyan úgy töltöget, csak szte az más...