A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na és persze az akciójáték:

Tinman
Meg fogsz lepõdni ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Na. Ez már valami! 😊 <#finom>
DanielT
HÓLIMÁDÖROFDZSÍZÖSZTÁVOZZ!!! <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Egy kis kárpótlás:

Én is kedvedben járok 😛

DanielT
Viszont már komolyan rettegek, hogy este Tinman betol valami ilyet:

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Lammer
na! ez mar aze jobbag! ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Huhh, hogy ezekkel mennyit toltam anno!!! Imádtam, mikor rezgõs kontrolleren jött a tírex én meg beszartam és majdnem eldobtam a cuccost ijedtemben!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
És ha már Lammer is itt van, szintén fincsiség. Aki nem ismeri és szemfüles, azért meglátja mi lehet az összefüggés. 😊

Sir Quno Jedi
Nem top állapot sajna. Márminthogy a tokok kívülrõl bazira nem szépek, mert asszem pl. a 7 az már másodjára van meg nekem és ilyet tudtam szerezni, a 8-at nekem adta egyik barátom, de az sem volt már szép, a 9 még aránylag emberi külsejû.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Node ezé tolom majd boxon, mer nem akarok idegeskedni. (pedig gondolkodtam rajta, hogy jó lesz PC-n)

DanielT
Na, toljad az FF fotókat, 7-re 8-ra vevõ vagyok, ha elsõ kiadás, top állapot 😊
DanielT
Nem is lehet sokkal többet 😄 Van 4 pályavonal (ugyanott, csak a napszak(najó az ég színe) más) 4-5 autó és kész. Nincs karrier, semmi, csak 3-4 perces futamokat nyomhatsz a tetszõlegesen kiválasztott autóval a tetszõleges nyomvonalon 😊

Istencsászár
Overlord 2 nagy királyság, majd a késõbiekben nekem is beszerzõs, persze pécén az igazi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Áhhh, azokat is eladtam (még a Grandia 2-met is, MGS-eket is, gyûjtõi Silent Hill2-met is, ami belefér).

Viszont van sok Finális fantáziám még, meg Xenosagák, ilyesmi. De már a régi gammákat is ha beszerzem, végigtolom, adom is el egybõl.

Legutóbb is szereztem fóliás Valkyrie Profile 2-t és miután áttoltam, eladtam. Bazi jó játék!, de nem szeretem, ha ebbe áll a pízem.

Most pl. Primal és Shadow Hearts 2 ami végigtolásra vár itt gyáriba SH2 folyamatban is).

Meg ha hétvégén el tudom hozni a nyú PSP-met, akkor úgyis PSX gammafeszt lesz rajta! 😄 X-en meg Overlord 2 (megtetszett, kértem egyet abból is)

Lammer
riiiiiidzs részõõõõõõõõõõõõõõõõõ! <#hehe>

(amugy <#eljen> bar kb a te stilusodban: max 1 percet birnek vele jatszani! <#gonosz1>)

DanielT
Nextgennyben nincs is klasszikus... Szívesen látnám a te régebbi cuccaidat is, már írni is akartam!

DanielT
Még mindig a PS1 sorozatból, egy igazi csemege:

A legelsõ Playstation játék:

A budget rossz.
Sir Quno Jedi
Sajnálom öregem, de pl. nextgennyet már adom is el végigjátszás után.

DanielT
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Már a ezen szavak leírását is kompenzálnom kell valami fincsiséggel! Na várjatok! 😊
Istencsászár
hogynem, hazai klasszikusok

1-2 EVM, meg 100% játék, legjobb választás kiadás😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Remélem csemegék! Valami klasszikus!
OFF:

Mit is írtál múltkor a másik topikba, milyen LCD monitorod van, ami nagyon jó retróra is?
Tinman
Várj amíg hazaérek, vannak új szereplõk ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Képeket! Szép kiadásokról! <#nezze>
Istencsászár
az mindegy, de ha minimálsian is bele tudja keverni, vagyis ide belinkeli, már meg is volt az a hónapi önigazolás, tölti tovább a játékokat, filmeket, zenéket futószalagon😊

ennek mi köze a játékokhoz?

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Lammer
ez meg mindig hulyeseg(hamar jatekos topik, akkor engedd meg, hogy jatekokrol beszelek tovabb)! hisz aki letolt egy jatekot jogosulatlanul hasznalja(user egriiment ugye), amiert fizetnie kellett volna 😉 nem fizetett, hasznalta(ala blicceles bkvn, nem vettel jegyet, de megis utaztal, -1 jegy rgo bevetel kieses) -> -1

Ez az amerikai ítélet pontosan hogyan is kapcsolódik a magyar szerzõi jogi szabályozáshoz?

upacukafundalukafundakávékamaduka

aabyssx
Azért kell izomból átnyomni a "kirakatpereket", mert utána lehet rá hivatkozni precedensként a többinél.

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
rossz emberen statuáltak példát... nem kellett volna, büntessék meg, de ne ennyire, mindeközben ott vannak a nagyhalak õket meg le sem szarják, pedig lehetne ott kiket elmeszelni

Lammer
a'merika'... itt masok a torvenyek 😉 tudtommal itthon a warezpista letolthet magancelra zenet(fel mar illegalis)... ennyi

egyebkent ezekhez a "kirakatperek" olyan szanik! meg van a velemenyem roluk... amig a komolyabb (akar korrupcio) dolgok siman "mukodnek" addig tenyleg a luzer jozsi48at b*szarintjak meg ezerrel... sajnos ez van :C (az rendben van, hogy jogtalan volt a tette, de kerem hol van a tobbi komolyabb torvenytelensegek (f)elszamolasa?)

Kiba unalmas vagy beképzelt dumáddal.
Csöpög belõle a magasrendûség...

Terensz
Ez már 3 dolog 😊

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Nos, veled kapcsolatban 2 dolog lehet.

1.: feledékeny vagy, és már elfelejtetted, hogy a kb 1 éved alatt (amióta itt rontod a levegõt) miket írtunk neked. Nem szégyen az ilyesmi, olvass bátran vissza, de ugye nem baj, hogy az anno neked leírtakat nem ismétlem meg? (Csak neked írt hsz-ekben is bõven volt szó zene-letöltésrõl is, a jag1-nek és a narxisnak írtakról meg ne is beszéljünk)

2.: gyengeelméjû vagy. Ez nem szégyen, különféleképpen osztogatják az embereknek az észt, de akkor ne csodálkozz, ha már az embereknek elmegy a kedve a veled való meddõ vitáktól.

Mert ez: "Jah igazad van csak a konzolos warez rossz,a pc-s az jó" ez a hsz akkor is furcsa lenne, ha olyan warezpista írja, aki most tévedt be elõször a fórumba.

3.: Narxishoz hasonlóan te is abban leled örömöd, hogy másokat idegesítesz az értetlenségeddel (õ ezt elismerte), ezesetben gratulálok az értelmi színvonaladhoz.

Egy biztos, én veled nem vitázom többet, mert semmi értelme.

Jah igazad van csak a konzolos warez rossz,a pc-s az jó<#eljen>

Terensz
Kit érdekel a zene egy konzolos fórumban?

gazgoblin
Ez már akkora warez-project hogy a dvd-t is lopni kell hozzá!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Egy ilyenre gyúrok, úgyhogy most nyomatom orrba-szájba:

Lammer
post of the week!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDddddddd

gazgoblin
pimp your warez <#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tehát egy 18 év alatti, kereset nélküli játékosnak muszáj évi 12-24 játékkal a megjelenés pillanatában játszani. Bölcsebb maradtál volna, ha "érvet" sem "írsz".
koryne
Ja, failoltam... Rvn kollégánál kiderült a szövegkörnyezetbõl, ezért átsiklottam fölötte, így azt hittem, Sam akart írni vmit 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
😄DDDDDDDDDDDddd

koryne
Sam, plz... Legalább a "rezidensek" írjanak érthetõen 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

sambauer
" csinllagásazti " "ane a feléért be elehne üket" "telik havonata" WTF ?? <#guluszem1><#conf>

Turn Me On Dead Man