6215
A warez rossz
![](\"http://myego.cz/img/img/warez-communism.jpg\")
-
lowdog #5655 [URL= http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1087540067&no=5603]#5603[/URL] -
No, mivel nem olvastam "te rohadt tolvaj" kommenteket, továbbra is bannolom a bannereket. :)
(Meghagynám, ha nem fognák meg helyenként a CPU-t úgy, hogy a tartalom nézésének rovására menjen, de így kényelmetlen.)
-
amodent67 #5653 Bro, nem ugyanarról beszélünk. Elhiszem hogy a csengőhangbiznisz a világ GDP-jének a motorja, de nem tudok olyan érdemi gaming oldalról, amelyik csengőhangeladásból élne. Azt viszont látom, hogy a reklámok pölö már a videostream-ekbe is beférkőztek, azaz továbbra sem gondolja senki, hogy át kellene állnia killzónos meg halós csengőhanggyártásra. A hirdetési piac pedig nem a hatékonyság csökkenése miatt esett vissza, hanem a pénzügyi/gazdasági válság miatt, amiről biztosan hallottál már te is.
Az oldalunk egyébként mindekinek szól, nincs életkor-profilizálás, a 404-et meg köszi hogy jelezted, továbbítom a rendszergazdának. -
Prince23: Nem warezolunk, raadasul ebben a topikban... OMG!
(hszeid torolve) -
Közben én is belegondoltam, végülis jogos -
pedig jogos... a warez rossz = nem müxik -
1. Egyáltalán nem nézett hülyének
2. Én pedig annak nézlek, hogy "A warez rossz" topicban ilyenkérdést teszel fel
-
Ne nézz már hülyének:P -
Látod ő meg nem hisz nekem. -
Egyébként a régi Xboxom tényleg így olvasta be az írott lemezeket. :D Csomószor újra kellett indítani. -
:DD -
lowdog #5644 ja, megpróbáltam megnézni a médiaajánlatotokat, hogy lássam mire ekkora az arcod, de 404 errort dobott.
profi! -
lowdog #5643 nem igazán érdekel az oldalatok anyagi helyzete, vagy sorsa, de ha már TE behoztad példának, megpróbáltam rávilágítani arra, hogy tartalmat igenis lehet neten keresztül eladni gaming területen is.
nincs most előttem adat erről (és kezdek eléggé off is lenni itt, úgyhogy nem is keresek), de a mobilos tartalmaknak nagy piaca van még nálunk is, épp azért mert olcsó, ingerküszöb alatti összegekért lehet eladni a szinte nulla előállítási költségü tartalmakat.
persze a célközönség nem te vagy és nem is én, hanem a kis tizenéves olvasótáborotok, akik az ilyesmivel menőznek az osztályban. vagy nem ilyeneknek szól elsősorban az oldalatok? -
Mármint arra gondolok hogy ennyi baszakodás árán sem működik...
(a régi filces-frekvenciaváltós Blu-Ray olvasó technika még mindig működik, tessék csak próbálkozni) -
Mér? Legalább van min nevetni... Hétfőn. -
szeressük a warezt és segítünk a kedves huszár társanknak megoldani a problémáikat, már ez is baj? -
Szánalmas ami itt megy. -
amodent67 #5638 Na jó, most bunkó voltam, de a csengőhang/háttérkép tényleg ütött :) -
amodent67 #5637 Biztos sok érdekes dolgot írtál, ami nagyban előrelendítené az oldal tulajdonosának anyagi helyzetét, de a csengőhangoknál és a háttérképeknél elfogott a röhögőgörcs és nem tudtam tovább olvasni, ne haragudj.
Abbbbyyy!!! Vegyél tőlünk csengőhangot!!!! Csak neked csak most, ócsón megszámmíssuk!!!!
-
fail. -
Tönkre teszem a boxot, hüly nem vagyok. :D -
Nyomjad még neki, a 30 az semmi. Attól nem lesz reset. 100 nál KEZDHETSZ reménykedni. -
Na most már megment a controller is, folyamatosan villog középen a MS jel:((((((((
Mind a négy. Mitt egyek, engem most angyon kigotak:(( -
Ebből nem sokat értek, de kösz -
To format your Xbox 360 Hard Drive, follow these steps: Start your Xbox 360 console without a disc in the disc tray.
In the System section of the Xbox 360 Dashboard, select Memory to view the Storage Devices area.
In the Storage Devices area, select Hard Drive if you want to format the hard drive or other storage device, and then press the Y button on your Xbox 360 controller or on the remote control.
In the Device Options area, select Format. You receive the following message:
This will delete all content on this device. Do you want to continue?
To format your Xbox 360 Hard Drive, select Yes. -
Megismételten, kb 30-szor ki kapcsoltam meg be. de nem áll alapra...
nem lehetne valami filet kitörölni manuálisan? vagy töröljema profilomat vagy mit tegyek? -
az a reset gomb... -
Resetleni? az mi? ezt nem értem pontosan?
a boxon csak egy gomb van: az on/off -
Demanuálisan nem lehetne? mopndjuk letörölni valamit? -
mostanában nekem is volt ilyen, kiírta hogy méda disc egy játéknál, párszor ezt megcsinátam, azóta jó -
Lehet egyfajta resetet kierőltetni, ami alapra teszi a gépet. Nem hivatalos de működik, a lényeg, hogy össze kell zavarni a gépet, aminek hatására alapra állítja magát. Ezt pedig a folyamatos ki/be kapcsolással lehet elérni, hosszú percekig, akár fél óráig is eltarthat. Bekapcsolod, megy 3-4 másodpercet, kikapcsolod. Ezt ismételgesd alkalmanként legalább 10-15x, aztán várd meg, hogy beinduljon. Ha nem resetelt, akkor kezdd újra. Fárasztó, de végülis megéri.
-
Akarom kérdezni:
nem lehetne törölni azokat a frissítéseket, amit a Fight night round 4 feltett??? -
Nekem is ez volt, a megoldás az lett, hogy elkezdtem letölteni még játékokat és kiírogatni, hátha megoldja valamelyik és sikerült is. Az a baj, hogy már nem tudom pontosan melyik oldotta meg, tippjeim vannak csak: Grid, X-blades, Blue Dragon, Burnout Paradise, Street Fighter 4 közül valamelyik.
Próbálkozz. -
Kit érdekel, hogy a warezszarod szarakodik? -
lowdog #5619 A jelek szerint mégsem ismeritek annyira jól :)
Gondolom viccelsz, hogy nem lehet eladni netes tartalmat... pláne külföldön. Nyilván nem a hírekért, review-kért lehet pénzt szedni (ahogy egy bármilyen általános hírportálnál sem működne ez), ezt nem is állítottam, de ha már gamer szájtokról esett szó, van ott is más lehetőség, például:
- prémium tartalom (mint pl IGN Insider)
- háttérképek, csengőhangok egyéb bizbaszok - elég olcsó legyen hogy a célközönségetek a zsebpénzükből költhessenek rá
Az online hirdetési piac azért zuhant meg, mert a bannerek hatékonysága kb zéró, aminek az adblockerek terjedése sem kifejezetten segít.
Azért érdekes/fontos ami itt felmerült, mert azt jelenti hogy látogatószám =/= impression ("jobb" esetben), tehát egyrész mint szolgáltató kevesebbet tudsz értékesíteni, mint amennyit kiszolgálsz, másrészt a CPC alapú hirdetéseknél azért nem mindegy hogy megjelenik-e vagy sem, mert ha meg se jelenik akkor még az az 1% alatti esély sincs meg a kattintásra.
a "tájékozott" adblockerrel felszerelt látogatókról annyit, hogy lehet hogy eljutnak a termékekig, csak lehet hogy nem azokhoz a amiket a hirdetőitek termékeihez. És ez azért gáz, mert sok szempontból ezek sokkal értékesebb célcsoport lehet, tehát korántsem mindegy hogy eljutsz-e hozzájuk vagy nem... -
amodent67 #5618 Nem az a lényeg, hogy miből tartjuk fent az oldalt, hanem az, hogy elég jól ismerjük a (gamer) szájtok lehetséges üzleti modelljeit. Ma sem itthon, sem külföldön nem lehet pénzért eladni netes tartalmat. El tudok képzelni pár marginális esetet persze, mondjuk kutatási anyagokat/cikkeket, elemzéseket, statisztikákat, de hírt és játékreview-ket biztosan nem. Amióta van gamefaqs, már végigjátszásokat sem, a strategy guide piac meg a hozzám hasonló őrültekből él, akik imádnak pénzt költeni a hobbijukhoz kapcsolódó nyomtatott tartalomra.
Az, hogy kevesebb bannert látsz, mint pár éve, az azért van, mert megzuhant az online hirdetési piac.
A felvetett témához (adblock): részben igen. Nem minden hirdetés kattintásalapú. Sok partner csak meg akar jelenni a felületen, ahogyan pl. a nyomtatott sajtóban is, mert reklámozni akarja a termékét, szolgáltatásait. Ilyenkor csak a látogatszámra, PI-ra kíváncsiak, nem érdeklik őket az átkattintások. Az ezeket a reklámokat szűrők egyébként jól informált réteg, akik tőlünk függetlenül is eljutnak a termékekig, max. kimaradnak egy nyereményjátékból, stb.
A kattintós hirdetéseknél (pl. a google adsense) meg kvázi mindegy, hogy kiszűri-e vagy nem kattint a kedves olvasó, mert egyikből sem lesz bevétel.
Úgyhogy összességében azt mondanám, hogy a jelen helyzetben nem izgatjuk magunkat különösebben az adblock és társai miatt, de nem szertnénk, ha ez általános trenddé válna a közeljövőben. -
lowdog #5617 szívből örülök. nem nagyon ismerem az oldalt, de van egy olyan gyanúm, hogy nem a bannerekből tartjátok fenn.
persze nem kizárt, asszem ezt nem is mondtam korábban sem. -
amodent67 #5616 > regisztrációhoz kötött havidíjas tartalom a nyerő.
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!
LLLOOOOLLLLLOOOO
ROTLMAOOOOOO!!!!
Bocs, de ez kikívánkozott így három év gémer365 üzemeltetés után... -
lowdog #5615 egyre kevesebb. ha emlékszel, kezdetben a legtöbb oldal úgy fogadott hogy "pls click on the banner of our sponsor" stb, ez pedig nem jó, mert a hirdetőnek nem a kattintás kell hanem az értékesítés, tehát hosszútávon nem fog bannerre pénzt kidobni pusztán a klikkért.
egy weboldalnak olyan tartalma kell legyen, ami vagy eladható, vagy segít eladni terméket/szolgáltatást, különben önmagát nagyon kevés esetben tudja eltartani. -
No, mindegy, nem is én fogok oldalt csinálni, de a rakás free lap bevételének jórésze banner-ekből van.