A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszont van sok Finális fantáziám még, meg Xenosagák, ilyesmi. De már a régi gammákat is ha beszerzem, végigtolom, adom is el egybõl.
Legutóbb is szereztem fóliás Valkyrie Profile 2-t és miután áttoltam, eladtam. Bazi jó játék!, de nem szeretem, ha ebbe áll a pízem.
Most pl. Primal és Shadow Hearts 2 ami végigtolásra vár itt gyáriba SH2 folyamatban is).
Meg ha hétvégén el tudom hozni a nyú PSP-met, akkor úgyis PSX gammafeszt lesz rajta! 😄 X-en meg Overlord 2 (megtetszett, kértem egyet abból is)
(amugy <#eljen>#eljen> bar kb a te stilusodban: max 1 percet birnek vele jatszani! <#gonosz1>#gonosz1>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Már a ezen szavak leírását is kompenzálnom kell valami fincsiséggel! Na várjatok! 😊
1-2 EVM, meg 100% játék, legjobb választás kiadás😄DD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mit is írtál múltkor a másik topikba, milyen LCD monitorod van, ami nagyon jó retróra is?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
upacukafundalukafundakávékamaduka
www.youtube.com/aabyssx
egyebkent ezekhez a "kirakatperek" olyan szanik! meg van a velemenyem roluk... amig a komolyabb (akar korrupcio) dolgok siman "mukodnek" addig tenyleg a luzer jozsi48at b*szarintjak meg ezerrel... sajnos ez van :C (az rendben van, hogy jogtalan volt a tette, de kerem hol van a tobbi komolyabb torvenytelensegek (f)elszamolasa?)
Csöpög belõle a magasrendûség...
1.: feledékeny vagy, és már elfelejtetted, hogy a kb 1 éved alatt (amióta itt rontod a levegõt) miket írtunk neked. Nem szégyen az ilyesmi, olvass bátran vissza, de ugye nem baj, hogy az anno neked leírtakat nem ismétlem meg? (Csak neked írt hsz-ekben is bõven volt szó zene-letöltésrõl is, a jag1-nek és a narxisnak írtakról meg ne is beszéljünk)
2.: gyengeelméjû vagy. Ez nem szégyen, különféleképpen osztogatják az embereknek az észt, de akkor ne csodálkozz, ha már az embereknek elmegy a kedve a veled való meddõ vitáktól.
Mert ez: "Jah igazad van csak a konzolos warez rossz,a pc-s az jó" ez a hsz akkor is furcsa lenne, ha olyan warezpista írja, aki most tévedt be elõször a fórumba.
3.: Narxishoz hasonlóan te is abban leled örömöd, hogy másokat idegesítesz az értetlenségeddel (õ ezt elismerte), ezesetben gratulálok az értelmi színvonaladhoz.
Egy biztos, én veled nem vitázom többet, mert semmi értelme.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
Xbox Live gamertag: kilencnad