A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

úgy hogy nem veszi meg eredetiben a halo2 Xboxt, a Burnout 3at, a Star Oceant stb... 😉
😄DD
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csak mondom hogy lehet azt mashogyan is felfogni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jajj, de gonosz! 😊)
De érdekes, hogy azonnal erre való következtetések lettek levonva, nem?
www.youtube.com/aabyssx
Pl. az, hogy én leírtam a konfigot egy kacsintó szmájlival és kitaláltad, hogy mire gondolok. Ez nagyon fontos!
😉
www.youtube.com/aabyssx
2.8-as AMD Barton , NF7 , Gef3 , 512 DDram 400-as ...
2 x PS2 (egyik chipelt masik nem)
1 x X-Box
1 x N-Gage
1 x GBA SP
En egyikert sem fizettem egy filert sem. Mindet kaptam vagy ajandekba vagy mert megerdemeltem.
Attol meg hogy ilyen gepe van nem jelenti hogy ful penzes a csako nem? Nem kotekszem!
JAVITS KI HA TEVEDEK!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😉
www.youtube.com/aabyssx
jajj a jóerkölcs nem innen kezdõdik, azért mert letöltök valamit és magamnak kiíromés jól elvagyok vele, azt nem jelenti azt, hogy rosszfiú vagyok... Martin csak okoskodik, az erkölcs nem innen kezdõdik... megnéznélek az életben téged, de bárkit aki rám mer hajítani egy kicsi kavicsocskát is... 😉 😛
várjál válaszolok a következõ gondolatodra is: nem járulok hozzá a programozónak a munkájához... Erre a kollégám kicsit szalonspicces beszólása illik a legjobban(régebben szerelõ volt) "BAZDMEG, KEZÉBE ADNÉK EGY 12 kilós kalapácsot és törné a betont, na akkor megtudná, mi a munka" 😉
IGEN tudod van Linux, meg Free gamék, na azokat mélységesen tisztelem, azok is rendesen dolgozó emberek és nagyrészt szabadidejüket áldozzák az inygenes stuffokhoz!!! de aki ebbõl akar meggazdagodni, cahhh sorry
kb olyan mint a foci, ma már számomra undorító, annyira pénzorientált!!! és az eszmei lényeg, a szellemiség, az odaadás stbstb... a játék SZERETETE??????? namind1...
a nagy kiadóknakazért fûj ugye, mert nem veszem meg, ezáltal nem tömöm meg a zsebét... eeevan...
MOST ÉN vagyok úgyis az ügyeletes szemétláda, lehet FLÉÉÉMELni, meg anyázni rááám...
szarok ráááá
NO OFFENSE!!!
im just a lamer...
akkor én meg egy nagy szemétláda vagyok ezekszerint... Figyi szerintem Mo-n inkább a szociális helyzet adja a sok illegális másolatot készítõ illetve vevõ emberkéket. Sajnos én nem engedhetem meg magamnak... Dolgozzak 720ból 720at??? nem elég így is 400órát eltölteni a munkahelyen, távol a családtól, szerettektõl, haveroktól??? (hiába laza a helyem...) akkor is, szerintem te megkeresed azt a pénz 100 órában amit nekem 400óráért kell ledolgozzak...
Én is szoktam ábrándozni, hogy kira lenne az eredeti náéam kb 99-1 % az arány, és nem az eredeti javára, elszomorító, de ez van!
most ne gyere a nem tucc kiadni 2-3E-t egy játékért??? NEM! mert még így sem tudok 1rõl a 2re lépni, és bocsánat ha vannak igényeim, képzeld még ezekrõl is lemondanék, bele is lõném magam a szolgálati fegyveremmel a dunába magamat...
www.youtube.com/aabyssx
a warez tényleg roszz!!!(nemazé, mert most volt reggel a TVben a rendõrségnek van listája meg minden)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
DE a St I. boltban meg rengeteg jó retró cucc is fellelhetõ!
www.hordamusic.hu
Tévedsz, nem a robin hood feeling veszett ki az emberekbõl, hanem erre vannak kényszerítve azok is, akik bármilyen nagyobb fájlt meg akarnak osztani másokkal. Nézz körbe, sehova nem tudsz mamár feltölteni, scriptek pár órán belül letörlik a warezt, de ha smswebre rakod, ahol 50-100 GIGA helyet adnak (vajh miért...) akkor hetekig-hónapokig nem bántja senki. A tárhelyszolgáltatók pénzt csinálank belõle, és arra terelnek minden ilyesfajta forgalmat, ilyen egyszerü ez.
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A nagyon megszorult/elkésett kiadók/fejlesztõk szoktak külön review edition-t szétszórni (csupán marketing céllal), hogy a launch idõpontban már benne legyen a kiadott újságokban, hogy milyen szuper is a játék.
www.youtube.com/aabyssx
A promó még talán veszélyesebb is, mivel általában a tesztelõkhöz jóval elõbb kerül a játék, mint ahogy a rendesen dobozolt kereskedelmi változat a polcokra kerül. Ha egy ilyen (nem mindíg véglelges verzió) kerül illetéktelen kezekbe és készül róla letölthetõ backup a megjelenés elõtt egy hónappal, akkor az izzó fórumokon való fikázás az elsõ hetek/hónapok eladását és marketingjét is komolyan befolyásolhatják (akár tönkre is tehetik).
BTW régebben én is jutottam pár ilyenhez.
www.youtube.com/aabyssx
Akkor most törvénysértést követtem el, vagy sem?
Magyarország nem / nem X-oz az eladott mennyiségben, ha jól tudom, tehát ha 90%unk megvenné legálisan az sem számítana, ha jól tudom... A warez szó nagyon régi eredetü, az eredeti formája(amit én is képviselek) a stuffok INGYENES megosztása, hozzáférhetõsége volt anno, nem tudom hányan emlékeznek BBS-es idõkre stbstb... Ma már sajnos elferdült egy olyan irányba, hogy Fizetõs FTP, SMSweb, amit undoritónak tartok, sajnos én is rászorulok az fizFTPre, mert mamár kihulott az emberbõl a RobinHood feeling, emléxem régen fel IRCre letölt lista, és tuti találtam gyors helyet... vagy elég átrándulni a játékok beszerzése elejére, ahol emberek azért szenvedtek,küzködtek, hogy a játékos társadalomnak jót tegyenek(akik rászorultak)... Továbbra is ingyenesen... A véleményem a mai Warezrõl általánosan, hogy undorító, mert már nem a hajdani szellem vezérli az embereket(tisztelet a kivétel)... Ez szomorú inkább... Ha tehetném és lenne normális fizum én is több stuffot vennék meg, hisz ténylegesen van egy egyedi hangulata a dolognak... Sajnos ez nem megy, inkább letöltöm, de szívesen megosztom a hasonló szituban lévõ embereknek is, hisz adni jó, én is kaptam már olyan stuffot(dc++) amit Mo.-on nemlehetett beszerezni és egy svéd õrülttõl le tudtam tölteni, ugráltam az örömömben, tök jó volt...
😛eace:

LOL - Jók ezek a kategóriák! 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
BTW nyugodtan köss bele bármelyik részébe. Szívesen vitatkozok (most 😉.
www.youtube.com/aabyssx

Visszakérdezek: Ha van egy régi cimborád, és meglátja a polcodon a 8E-es gamét, és felcsillan a szeme, hogy evvel nagyon szeretne jáccani, azt mondod, vegye meg? El is ásnám magam... Haveroknak ott figyelnek a HDDjükön a Clone-os (én) eredeti játékjaim, és engem jó érzés fog el, mert tudom, hogy evvel örömet okozhattam a másiknak, R-go ezt hívják EMBERSÉGNEK... Attól még tolvaj maradok(szerinted)... Ez van...Inkább leszek CG Robin Hood...
Valamit ne felejtsetek el, más letölteni egy Illegális ISOt a netrõl, és más lopni a közértbõl, mert azt nem tudnám megtenni, mert van magamfelé egy bizonyos tartásom...
😛eace:
Ez alaptalan és igazságtalan (ráadásul téves)! És csak azért nem qrwaanyázok vissza, mert nemrég kajáltam és most az alacsony vérnyomás és emésztés miatt nyugodt vagyok.
www.youtube.com/aabyssx

Nem vagyok feltétlen törvénytartó. Nem tartom magamat szemellenzõs birkának, baromnak.
Én egyszerûen nagyon szeretek játszani és ezért csinálok belõle tisztesség kérdést.
www.youtube.com/aabyssx