A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a warez rossz.. mond ezt annak aki 150 ezret basz ki csak arra hogy fizesse a lakasat, meg a kajalasat, plusz 50 ezer a kocsi es meg vegyel akarmit mer elromlik valami otthon stb... a warez rossz.. a keresetem meg rosszabb
nem hiányzik.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sir Quno Jedi
A topic címébe hiányzik, hogy "SZERINTEM" ! Szerintem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Denem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Kicsit. De ha nem felbontásb*zi, akkor jó még az is.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

topic címe

arra most gyûjt!
úgy hogy nem veszi meg eredetiben a halo2 Xboxt, a Burnout 3at, a Star Oceant stb... 😉
😄DD

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

A videokártya kicsit kilóg 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Pontosan ertem amirol irtal 😊

Csak mondom hogy lehet azt mashogyan is felfogni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
"leírtam a konfigot egy kacsintó szmájlival és kitaláltad, hogy mire gondolok. Ez nagyon fontos!"

Jajj, de gonosz! 😊)

aabyssx
BTW azt, hogy pénzes, van sem én nem tudhatom. Nem is kell tudnom.
De érdekes, hogy azonnal erre való következtetések lettek levonva, nem?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tudod, ez egy érdekes dolog. Sokminden felmerül ilyenkor az emberben.
Pl. az, hogy én leírtam a konfigot egy kacsintó szmájlival és kitaláltad, hogy mire gondolok. Ez nagyon fontos!

😉

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Figyej... en sem vagyok egy penzes ember megis csomo minden cuccom van.

2.8-as AMD Barton , NF7 , Gef3 , 512 DDram 400-as ...
2 x PS2 (egyik chipelt masik nem)
1 x X-Box
1 x N-Gage
1 x GBA SP

En egyikert sem fizettem egy filert sem. Mindet kaptam vagy ajandekba vagy mert megerdemeltem.

Attol meg hogy ilyen gepe van nem jelenti hogy ful penzes a csako nem? Nem kotekszem!

JAVITS KI HA TEVEDEK!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
XBox rev 1.5(Evox M7ej,20GB HDD),Gamecube,PS2 rev 50004(Ripper2Gold,BB Adapter+120GB HDD), +1 szutyi PC...(3200+,1GB.DDR400,FX5600,TVCard,RaidK,400GB HDD,Pio107D,Pio121,775FT,Genius LS SW-HF 5.1)

😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Pár idézet:

jajj a jóerkölcs nem innen kezdõdik, azért mert letöltök valamit és magamnak kiíromés jól elvagyok vele, azt nem jelenti azt, hogy rosszfiú vagyok... Martin csak okoskodik, az erkölcs nem innen kezdõdik... megnéznélek az életben téged, de bárkit aki rám mer hajítani egy kicsi kavicsocskát is... 😉 😛
várjál válaszolok a következõ gondolatodra is: nem járulok hozzá a programozónak a munkájához... Erre a kollégám kicsit szalonspicces beszólása illik a legjobban(régebben szerelõ volt) "BAZDMEG, KEZÉBE ADNÉK EGY 12 kilós kalapácsot és törné a betont, na akkor megtudná, mi a munka" 😉
IGEN tudod van Linux, meg Free gamék, na azokat mélységesen tisztelem, azok is rendesen dolgozó emberek és nagyrészt szabadidejüket áldozzák az inygenes stuffokhoz!!! de aki ebbõl akar meggazdagodni, cahhh sorry
kb olyan mint a foci, ma már számomra undorító, annyira pénzorientált!!! és az eszmei lényeg, a szellemiség, az odaadás stbstb... a játék SZERETETE??????? namind1...
a nagy kiadóknakazért fûj ugye, mert nem veszem meg, ezáltal nem tömöm meg a zsebét... eeevan...
MOST ÉN vagyok úgyis az ügyeletes szemétláda, lehet FLÉÉÉMELni, meg anyázni rááám...
szarok ráááá
NO OFFENSE!!!
im just a lamer...

akkor én meg egy nagy szemétláda vagyok ezekszerint... Figyi szerintem Mo-n inkább a szociális helyzet adja a sok illegális másolatot készítõ illetve vevõ emberkéket. Sajnos én nem engedhetem meg magamnak... Dolgozzak 720ból 720at??? nem elég így is 400órát eltölteni a munkahelyen, távol a családtól, szerettektõl, haveroktól??? (hiába laza a helyem...) akkor is, szerintem te megkeresed azt a pénz 100 órában amit nekem 400óráért kell ledolgozzak...
Én is szoktam ábrándozni, hogy kira lenne az eredeti náéam kb 99-1 % az arány, és nem az eredeti javára, elszomorító, de ez van!
most ne gyere a nem tucc kiadni 2-3E-t egy játékért??? NEM! mert még így sem tudok 1rõl a 2re lépni, és bocsánat ha vannak igényeim, képzeld még ezekrõl is lemondanék, bele is lõném magam a szolgálati fegyveremmel a dunába magamat...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Fuu nekem van hat masolt gamam de ha baj van meg tudom szerezni az eredetieket amirol masoltam 😊)

Davidus
Lehet hogy rajta vagyunk a listán?

V9ykn8_TZL0

Lammer
topik up...
a warez tényleg roszz!!!(nemazé, mert most volt reggel a TVben a rendõrségnek van listája meg minden)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fishBNS
Szerintem attol nem lenne olcsobb a jatek ha mindenki megvenne eredetibe. A tejet mindenki megveszi ,de csak felfele megy az ara... 😉

mb66
St István Krt 10. és sztem ez messze jobb bolt, mint a NY átjáróban lévõ, mivel az valami pofátlan drága, igaz a kínálata meg sokkal nagyobb (GC s szemszögbõl nézem a dolgot)
DE a St I. boltban meg rengeteg jó retró cucc is fellelhetõ!

www.hordamusic.hu

Sephi
Leteznek. A legjobbak!

Lammer
ezt vágom én is, és ez undorító...

"A warez szó nagyon régi eredetü, az eredeti formája(amit én is képviselek) a stuffok INGYENES megosztása, hozzáférhetõsége volt anno, nem tudom hányan emlékeznek BBS-es idõkre stbstb... Ma már sajnos elferdült egy olyan irányba, hogy Fizetõs FTP, SMSweb, amit undoritónak tartok, sajnos én is rászorulok az fizFTPre, mert mamár kihulott az emberbõl a RobinHood feeling"

Tévedsz, nem a robin hood feeling veszett ki az emberekbõl, hanem erre vannak kényszerítve azok is, akik bármilyen nagyobb fájlt meg akarnak osztani másokkal. Nézz körbe, sehova nem tudsz mamár feltölteni, scriptek pár órán belül letörlik a warezt, de ha smswebre rakod, ahol 50-100 GIGA helyet adnak (vajh miért...) akkor hetekig-hónapokig nem bántja senki. A tárhelyszolgáltatók pénzt csinálank belõle, és arra terelnek minden ilyesfajta forgalmat, ilyen egyszerü ez.

Seth
Ja ezt kérdeztem egy másik topicba is, megvan még az üzlet, mert se a telefonra se az emailra nem kapok választ. Onnan akarok FFX-et rendelni de semmi ....

PSN ID.: Beegabor

guardian hero
A skála mellett balra van egy kis utca, és ott a Nyugati Átjáró nevû átjáróáruház, abban van a Joeystation. Van egy másik is a Margit-híd pesti hídfõjétõl kicsit visszább, pontos címet most nem tudok, de ha visszafele a baloldalon indulsz el, akkor rövid gyaloglás után megtalálod.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mar tobbszor volt szo arrol, hogy egyes boltokban 1-2E Ftert be lehet cserelni a megunt jatekokat masikra. Tudtok irni 1-2 jo helyet a nyugati kornyeken?

aabyssx
Igen, a véglegesek szoktak lenni.

A nagyon megszorult/elkésett kiadók/fejlesztõk szoktak külön review edition-t szétszórni (csupán marketing céllal), hogy a launch idõpontban már benne legyen a kiadott újságokban, hogy milyen szuper is a játék.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Eddig egyikkel sem volt probléma, mindegyik véglegesnek tünt, a legtöbben még a kiadó egyéb játékairól is van elõzetes, az extrák alatt. Tisztára mint egy bolti....

Rincewind
Nekem egy csomó promóm van, de nem adtam értük pénzt. 😊
aabyssx
Promót újságoknak szoktak adni teszteléshez/bemutatáshoz. A promóból ugyanúgy nincs bevétele a fejlesztõknek, kiadónak, mint az egyszerû backup változatból. Így az nem más, mint egy díszesebb Phillips, ami nem csak chip-elt gépen fut.

A promó még talán veszélyesebb is, mivel általában a tesztelõkhöz jóval elõbb kerül a játék, mint ahogy a rendesen dobozolt kereskedelmi változat a polcokra kerül. Ha egy ilyen (nem mindíg véglelges verzió) kerül illetéktelen kezekbe és készül róla letölthetõ backup a megjelenés elõtt egy hónappal, akkor az izzó fórumokon való fikázás az elsõ hetek/hónapok eladását és marketingjét is komolyan befolyásolhatják (akár tönkre is tehetik).

BTW régebben én is jutottam pár ilyenhez.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Te elvileg nem, de aki eladta neked az nem is kicsit. ^.^
UNREG
Már régóta meg akartam kérdezni, hogy a promó játékok hova tartoznak? Nekem van legalább 8-10 darab és azzal a tudattal veszem, hogy eredetiek, viszont rá van írva, hogy kereskedelmi forgalomba nem hozható.
Akkor most törvénysértést követtem el, vagy sem?

Lammer
Na kifejtem az álláspontomat.
Magyarország nem / nem X-oz az eladott mennyiségben, ha jól tudom, tehát ha 90%unk megvenné legálisan az sem számítana, ha jól tudom... A warez szó nagyon régi eredetü, az eredeti formája(amit én is képviselek) a stuffok INGYENES megosztása, hozzáférhetõsége volt anno, nem tudom hányan emlékeznek BBS-es idõkre stbstb... Ma már sajnos elferdült egy olyan irányba, hogy Fizetõs FTP, SMSweb, amit undoritónak tartok, sajnos én is rászorulok az fizFTPre, mert mamár kihulott az emberbõl a RobinHood feeling, emléxem régen fel IRCre letölt lista, és tuti találtam gyors helyet... vagy elég átrándulni a játékok beszerzése elejére, ahol emberek azért szenvedtek,küzködtek, hogy a játékos társadalomnak jót tegyenek(akik rászorultak)... Továbbra is ingyenesen... A véleményem a mai Warezrõl általánosan, hogy undorító, mert már nem a hajdani szellem vezérli az embereket(tisztelet a kivétel)... Ez szomorú inkább... Ha tehetném és lenne normális fizum én is több stuffot vennék meg, hisz ténylegesen van egy egyedi hangulata a dolognak... Sajnos ez nem megy, inkább letöltöm, de szívesen megosztom a hasonló szituban lévõ embereknek is, hisz adni jó, én is kaptam már olyan stuffot(dc++) amit Mo.-on nemlehetett beszerezni és egy svéd õrülttõl le tudtam tölteni, ugráltam az örömömben, tök jó volt...
😛eace:

Rincewind
Becsülöm a barátodat, ha több hozzá hasonló ember lenne, akkor nem lennének itthon olyan pofátlanul magasak az árak. Bár mostmár kezd néhány kereskedõnek is megjönni az esze. Remek példa rá a CDGalaxis: Way of the Samurai 2 - 10990. El is kapkodták rögtön, nekem már nem is jutott, de utánrendeltek és valszeg az is el fog fogyni. Kíváncsi vagyok azok a boltok, akik 15 meg 17k-ért árulják valyon mennyit adnak el...? ^.^
Rincewind
Jó, hogy odáig jutottunk itt is, hogy a tolvajok hülyézik le a becsületes embereket. Gratulálok!
Lammer
Köcce...

Lammer
kiváló! Nagyon becsülöm azokat az embereket akik megveszik az eredetit, söt van olyan ismerõsöm, aki hasonló cipõben jár(szar fizu) de õ inkább megvárja, és havonta vesz 1 játékot(ráadás PS2ös), becsülöm a tartását... Simán felajánlottam ami kell lehúzom neki a netrõl, de nem...

aabyssx
Ha hármasként önzetlenül segítesz a (még nem megvilágosodott) 1.5-ös társaidon, azt én nem ítélem el.

LOL - Jók ezek a kategóriák! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Engem egyaltalan nem zavar, ha valaki letolti vagy masolja a jatekokat. Nekem jo erzes megvenni, az egyetlen ami zavar ha ezert lamanak neznek.

aabyssx
Pedig csak azok számítanak. Ha az erkölcs és morál rendben van, akkor szinte nincs szükség törvényre.

BTW nyugodtan köss bele bármelyik részébe. Szívesen vitatkozok (most 😉.

www.youtube.com/aabyssx

Nekem meg holnap lesz vizsgam, igy alapjaraton is ideges vagyok.

Lammer
ööö akkor én hova tartozom: Vannak Eredeti progijaim, de javarészt letöltök mindent, és nem önzõsködöm(R-GO megtartom) hanem szinte az egész haveri köröm hozzám jár Stuffokért, amikért "pofám leszakadna" ha pénzt kérném... Ergo szerintem én tolvaj vagyok a törvények szerint, de van erkölcsi tartásom, mert azért nem kérek továábra sem pénzt, hanem lesharelem...
Visszakérdezek: Ha van egy régi cimborád, és meglátja a polcodon a 8E-es gamét, és felcsillan a szeme, hogy evvel nagyon szeretne jáccani, azt mondod, vegye meg? El is ásnám magam... Haveroknak ott figyelnek a HDDjükön a Clone-os (én) eredeti játékjaim, és engem jó érzés fog el, mert tudom, hogy evvel örömet okozhattam a másiknak, R-go ezt hívják EMBERSÉGNEK... Attól még tolvaj maradok(szerinted)... Ez van...Inkább leszek CG Robin Hood...
Valamit ne felejtsetek el, más letölteni egy Illegális ISOt a netrõl, és más lopni a közértbõl, mert azt nem tudnám megtenni, mert van magamfelé egy bizonyos tartásom...
😛eace:

aabyssx
"Elegem van az ilyen okoskodó, újgazdag parasztokból"

Ez alaptalan és igazságtalan (ráadásul téves)! És csak azért nem qrwaanyázok vissza, mert nemrég kajáltam és most az alacsony vérnyomás és emésztés miatt nyugodt vagyok.

www.youtube.com/aabyssx

Teged felbosszant az, ha valaki boltban veszi a jatekokat es leparasztozod?

torrente
Na többet engem itt nem láttok ebben a fórumban. Elegem van az ilyen okoskodó, újgazdag parasztokból. Vegyetek meg mindent eredetiben, én inkább másra költöm a pénzem.

ne hülyéskedj máááááá... figy: én a törvény szempontjából bûnös vagyok, de az erkölcsi bûneimmel hagyjá máááá
aabyssx
Törvény?

Nem vagyok feltétlen törvénytartó. Nem tartom magamat szemellenzõs birkának, baromnak.
Én egyszerûen nagyon szeretek játszani és ezért csinálok belõle tisztesség kérdést.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
...ööö... Szoftverfejlesztõ vagyok.

www.youtube.com/aabyssx

torrente
Törvény szerint megvenné 35000 Ft-ért is.