6215
A warez rossz

• Sephi
    "PS2 -höz is van mindig demo, az OPS2 magazinhoz minden hónapban jár vagy 10, "

Te elolvastad hogy en mirol irtam vagy csak gondoltal egyet es beirtal? En a DVD-eken levokrol beszeltem nem holmi magazinkrol :D

UNREG ez mar szanalmasan regi duma! Mond nem unod? :D

• mb66
    A trélereknek meg demokhoz viszont semmi közük az amugy a lemezen található gamehez(max a kiadó) attól még maga a játék nem lesz jobb.
    Akkor már mondd inkább a töltési időt, ami ps2n néha igen hosszúra sikeredik...
  • UNREG
    "mintha direkt figyelne mibe lehetne megint belekotni"

Annyira nem figyelem, de ha mondasz egy butaságot, akkor kijavítalak. Nem kell rögtön belekötésre gyanakodni, azt hagyd meg az üldözési mániákusoknak.

Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy a demoknak és trélereknek mi közük egy játék minőségi szintjéhez?
  • hzx
    Sephi: PS2 -höz is van mindig demo, az OPS2 magazinhoz minden hónapban jár vagy 10, neked tudnod kell, írsz abba a magazinba is, nem?

Skynet: ja, ismerem a pecsát, van 1-2 Xbox játékokat is seftelő csóka ott.

Aby: tanulságos történet, építsetek be bele kis callhome rutint, ami visszaküld egy e-mailt nektek a nem CRC hibátlan (aka warez) verziót használó IP címéről, gépéről, stb. Legalább fel tudjátok mérni, mennyien használják.
  • torrente
    Ennyi az egész. Igazad van RRROKA Úr!
  • Sephi
    Erre csak azert nem reagalok mert nem szeretlek. Erted mintha direkt figyelne mibe lehetne megint belekotni :DD

Ugyertem "vaze" hogy hat a X-es verzional vannak trailerek es nehol meg jacchato demok is amiket sajnosa Ps2-eseknel NAGYON ritkan talhatunk meg.
  • UNREG
    Én azt kérdezem, hogy mi az az "is". Vagyis grafikán kívül még mi?
  • rrroka
    hát ha mindkettőre megjelenik akkor grafikán kívül máskülönbség nem lesz... ergo ha xen szebb akkor lehet minőségibbnek nevezni.
  • UNREG
    "Ezallat a grafikai szintet is ertem."

Mi az, hogy IS? Csak azt értheted, mást nem, mivel a textúrákon és egy-két effekten kívül nem találsz más különbséget.
  • Sephi
    Olvasd el amit irok azutan filozofaja'.

Tisztan leirtam hogy azok a jatekok amik mindaketorre jelennek meg azok X-en minosegebiek mint Ps2-n. Ezallat a grafikai szintet is ertem.

Hogyezvanmahua'!
  • UNREG
    Szeretném megérni azt az időt, hogy ha valakinek nem tetszik egy játék (film, könyv, nő), akkor ne az legyen az első reakciója, hogy szar fos hulladék, hanem vállaja be azt, hogy neki nem tetszik és ezzel esetleg az ízlésével is baj van.
  • Anubys
    De nincs benne zombi, tehát esélytelen a játék Lammernél... :)
  • Skynet
    B3 mint fos meg hulladék?:)
    Azu egyik legjobb arcade játék....
  • Skynet
    Nem a grafikáról van szó Sephi..:)
    Xboxon és ps2-n megjelent játékok (mármint ami mindkettőn kijött) megmutatja hogy a bxnak jobba grafija....
    De a grafikán kívül van más is....:))))
    És nekem a minőség nem a grafikát jelenti...
  • PS3
    Mi a bajod vele? Szerintem állat az a játék! És hogy lehet a Crash módban továbblépni, hogy ne csak az első feladattal lehessen játszani?
  • Lammer
    aaaaaaaa velem?
    ijjjjj kirazott a hideg a börnáut trí szótol is, akkor fostalicska az a jatek...
    ne ijeszgess, es ne sarozd be lecci a nevemet ilyen megahulladek szoftverrel
    szerk: bocs evvel gondolom sarbatiportam sok embert, de konyorgom eletem talan leggagyibb jateka... :D
  • rrroka
    "külföldi ps magazinokban rendszeresen jelennek meg teljes játékok (1-2 évesek max) kb 1500Ft-os áron (újság+játék)....."

pár címet mondanál, hátha be lehet szerezni régebbi számokat neten...
  • Anubys
    gondolja=gondolj
  • Anubys
    Nem a rohadt nagy kivétel vagy, hanem benne vagy abba a kb. 15%-ba... Amúgy Asszem Lammer-nek van eredeti Burnout 3-a (Lammer jól emlékszem?), vele talán el tudod boltolni...
  • Anubys
    Ismerős story, bár én amit kiadtam, az elég speciális cucc (biztonsági kamerás+beléptető rendszer), szal nem fogom viszontlátni DC-n, de átérzem a dolgot. Ettől függetlenül mondom, hogy ez sokkal jobb ingyenreklám, mint bármi más, és ha valaki ezzel csinál egy fizetős munkát, tuti megveszi. Én sem egyből csengettem 100e-t a Corell Gfx Suite-ért, előbb én is kipróbáltam warezban 4-5 grafiaki programot, megtanultam használni őket, és utána eldöntöttem, hogy ez kell, meg a Photoshop ugyan 3x drágább, de annyival nem jobb...
    Most lehet, hogy anyázol, de abba is gondolja bele, hogy esetleg minden harmadik vásárlótok először letöltötte a cuccot, úgy ismerte meg, és az győzte meg arról, hogy neki ez kell...
    Amúgy kérhetek egy linket? Akár magánba is jöhet...
  • aabyssx
    Egy kis sztori. Nem játékokkal kapcsolatos, de talán érdekes.

Pénzkeresős munkaidő után audio témában hangszer/effekt szoftvereket készítünk (hobbiból indult, de szerintünk nagyon profi lett). Kb. 3 év hétvégés és főmunkaidőn kívüli fejlesztés után eljutottunk oda, hogy kettő termékünket meg tudjuk jelentetni és felraktuk a honlapra. A felrakás után nem egészen 1 nappal, amikor még szinte senki sem tudott rólunk semmit, semmilyen hír nem jelent még meg rólunk néhány fórum post-on kívül, már fájlcsere hálózatokon megjelent a tört változat...
  • Bogyi007
    Akkor én rohadt nagy kivétel vagyok, nincs pc-m, teleházba járok be betezni, és akarok venni dobozos játékot, pl a Burnout3 8e forint a Médiában, azt meg fogom venni hamarosan....
  • Sephi
    En mar multhet oda pont azzal buszkelkedem hogy mar egyetlen egy masolt jatekom sincs sem Ps2-re sem X-box-ra. (elajandekoztam valakit az utolsokat:D)
  • Zozo76
    Csak annyit tennek hozza az itt elhangzottakhoz hogy a 3 PS2-es ismerosomnek egyetlen egy eredeti jateka sincs, mind masolt. Ugyanugy megy a warez PS2-n is orba-szajba.
  • Rincewind
    Van egy olyan erzesem, hogy neked ugyis felesleges lenne magyarazni, igy aztan inkabb nem is faradok vele. ^.^
  • Sephi
    Ezt fejsd ki bovebben.

Itt azokrol a jatekokrol van szo amik mindaketore megjelentek. Es ha itt probalod szorni a ertelmet hogy a Ps2 gamak minosegben verik a X gamakat akkor bele se kezdjel rendben?
  • Skynet
    X minőségileg ps2 fölött? pfffffff:))))))))))))
  • Skynet
    Bocs én azért nem veszek mert bár őskonzolos vagyok (nes,gameboy,gamegear,snes,megadrive1-2,32x,playstation,ps2) de kicsit túlzás 16-17ezer forint de még 10ezer forint is egy kibaszott dobozért...:)
    5-6ezer ft bontatlan gyárilag csomagoláshibás ps2 játék....AC5-öt így szerváltuk....De még ha ez nem is lenne külföldi ps magazinokban rendszeresen jelennek meg teljes játékok (1-2 évesek max) kb 1500Ft-os áron (újság+játék).....Plusssz kicsit jóval olcsóbbak ezek a játékok a szlovákoknál (a legkomolyabb ár átszámítva van vagy 12ezer de az a maximum).....
    Arról pedig ne is beszéljünk hogy a legtöbb játék pár óra alatt kivégezhető és félredobható (egyszer végig lehet vinni)....
    1-2 játék van amit érdemes megvenni eredetiben (GT-k,MGS-ek,stb) de kb ennyi.....

Hzx ajánlom a haverodnak a pecsát vagy tudok adni egy rakás cserélőhely címet....Tömvevannak boxos használt játékokkal (adásvételcsere)....

Na ennyit a warezfikázásról:))))
  • Sephi
    Holott ugye ha mar a minosegnel tartunk akkor az X anagy elonnyel veri a Ps2-ot.
  • Anubys
    Jó, mondjuk, ha belegondolsz abba, hogy az xbox-tulajok kb. 85%-a pc-s, pc mellé veszi, mert az az egy konzol, amit nem tart cikinek, mivel ms és intel és nvidia, ezért nem kell ezen csondálkozni. Az őskonzolosok (nem nagyképüzés - én pölö nem tartom magam annak) megveszik a stuffot eredetiben, és cserélgetnek, illetve van még egy másik réteg, ha bunkó akarnék lenni, aztmoindanám, hogy az egyszerű belvárosi népréteg, aki hazamegy a (kötelezően fizikai!) melóból, bedönt egy sört, és nyomja a másolt Tekkenjét vagy hasonlót... :)
    Szerintem ezek közül egyik sem venne eredeti stuffot, akkor sem, ha nem lehetne másolni. Az X-szel az a baj, hogy az igazi gamerek, -akik vennének eredeti játékot 16ezerért- nem azt veszik, hanem kockát vagy ps2-t...
  • hzx
    Mondjuk pont haver a srác, beszélgettem vele. Azt mondja, MO-n nem nagyon létezik Xbox használtjáték piac. PS2 igen, GC igen, GBA igen, retro igen. Xbox nem. Több GC tualj lenne mint Xbox? Kétlem. Nem a warez, mint olyan hatása. Hanem a 99% warezé :)
  • petyka2
    Mi bajod a másolttal?Tönkrevágja a gépedet?Az agyonkarcolt eredeti is...
  • Anubys
    Aúgy meg a múlkor, amikor ott voltam (valamikor a hó elején) azért volt neki rendesen xbox game-ja is, bár tény, hogy nem, annyi, mint ps2-es
  • Anubys
    "A warez közvetett hatása..."

Jajj, menj már a warezzel, egyszerűen nincs annyi xboxos, ennyi. PS2 esetében sokkal többen warezolnak, mégis van neki egy valag ps2 cucca.
  • hzx
    " na nekik van egy valag játékuk szinte minden géptipusra..."

Kivéve Xbox -ra :) A srác azt mondta, nincs rá kereslet, nem éri meg tartani. A warez közvetett hatása...
  • Anubys
    Na, meg is van:

http://konzol.suveg.hu/biz/bolt_bp.htm

itt nézz körbe (az előbbi bolt címe az oldal szerint: " Budapest, XIII. Szt. István krt. 10. (az udvarban)")
  • Anubys
    Vannak ott is, meg van egy másik hely, a pontos címet nem tudom, de leszállsz a 4-6-osról a Jászai Mari téren, és elindulsz a színház oldalán a Nyugati felé, a 6-os busz megállójánál van egy bolt egy udvarban, a kapu mellett ki van írva, hogy "nintendo" meg "playstation", na nekik van egy valag játékuk szinte minden géptipusra...
  • Bogyi007
    Kellene egy cím ahol megunt vagy leárazott XBox gamákat lehetne venni. Pl a Bolhapiac a Pecsán? vagy ott nem eredeti gamák vannak?
  • Sephi
    Hulye :DDDDD
  • Lammer
    nekem sem jart mar regota, mert vagy faplink, vagy rogton a vinyojara teszem fel a stuffot...