6215
A warez rossz
-
crx #1528 Nem tudja valaki hogy az ubisoft nak ki a hivatalos viszont eladoja magyarországon? -
#1527 nemnemnem!
mivel homebrew= irsz otthon egy tetrist ps2re... AZ HOMEBREW progi!!!
mivel a warez scenerek nem ok irjak a progit, hanem ok RELEASE-lik(SOT van olyan, hogy bele sem nyulnak, hanem egy tok Clone-t dobnak fel a netre=eredeti progi!!!)... khmmm
ezt pont neked kell magyarazni? -
#1526 Egy olyan barom, akit csak a szerencse mentett meg attól, hogy másokat (ártatlanokat) sodorjon halálba, és még arról a lehetőségtől is lemaradt, hogy más felnyissa a szemét.
>:) -
Angyisz #1525 a warez majd akkor szűnik meg (talán) ha veszek egy játékot hazaviszem, egy kicsit nyomulok rajta aztán rájövök, hogy rohadtul nem tetszik mert:
- férevezettek az újságcikkek, mivel kevés pártatlan lap létezik
- férevezettek a forumózók (nem biztos hogy szándékosan, izlések és pofonok ugye)
- férevezettem magamat.....isten tudja miért
na és itt jönne az hogy visszaviszem a boltba és visszaveszik.
De így ki a ráknak van "kedve" megvenni minden szart, hogy aztán meg ott figyeljen a polcon. -
rrroka #1524 szerinted egy gyorshajtó, akit nem kapnak el, nem csinál balesetet az mi? -
#1523 Minden warezós bűnöző ! Pokolra jutnak én tudom, meg a Pápa is megmondta ! -
#1522 = otthonírós
Asszem ebbe minden nem vásárolt izé belefér (mivel ezek általában free jellegüktől függetlenül tök illegálisak). -
#1521 az nem homebrew... te pupak... hanem Scene version -
#1520 > Az pedig végképp vicces, hogy a háromnegyedük megvenné, ha nem lehetne másolni... :)
Nézd meg, hogy milyen szóbeszédek mennek a Gran Turismo 4 kelet-európai eladásairól, amiről asszem' még mindíg nincs homebrew verzió! -
#1519 Nem hinném...
Az pedig végképp vicces, hogy a háromnegyedük megvenné, ha nem lehetne másolni... :) Jó, az USA-ban igen, de ott nincs is akkora piracy, mint itthon mondjuk.
Én pölö marha sokáig nem vettem GC-t, mivel akkoriban baromi drága volt a játék rá, és másolni sem lehetett. Aztán 2003-ban karácsony körül vettem egyet Cheap-től, mert láttam, hogy a Pecsában árulnak relatíve óccsjé programokat hozzá -ott vettem meg Bloody Roar-t 2500-ért-. Ellenpélda a Dreamcast-em -amire ugye minden modolás nélkül lehet másolni-, már szinte másolt játékom sincs rá, csak az a pár, ami nem jelent meg itthon (vagy úgy egyáltalán hivatalosan, pl Half Life) vagy még nem tudtam beszerezni (valakinek van eladó Zombie Revenge-e vagy Mortal Gold-ja??). Ja, és most akarok venni ps2-t, chip nélkül, mert végre reltaíve olcsón be tudok szerezni eredeti ps2-es játékokat (Castlevania 4e, Resident Outbreak 5e, etc). Az xbox-ot azt hagyjuk, arra még nincs eredeti játékom, bár nincs is nagyon olyan xbox only stuff, ami érdekelne (talán az Obscure, ha nem jön ki pc-re). -
#1518 Ja, ismerem.
BTW SZVSZ a Macrovision még alá is becsülte... -
#1517 Azért vicces, hogy "véletlenül" pont a Macrovision -egy másolásvédelmet gyártó cég" készítette ezt a "felettébb objektív" felmérést.
Nézz körbe itt... Ez is érdekes. -
#1516 Érdekesség:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58264 -
#1515 De ha valaki véletlenül bejön, akkor nem azt látja, hogy tele van flódolva.
Ez a kultúrált fórumozáshoz hozzátartozó egyik legegyszerűbb szabály: offtopik lenni nem jó! -
#1514 Lényegében akkor magánlevelezést (ill. - fórumozást) folytathatnál magaddal ebben a topicban. -
#1513 De akkor nem kell írni, vagy nem ide kell írni.
Vaze' ne legyen már jó szemetelve, össze-vissza fórumozni!
-
#1512 Mert már a címhez kapcsolódóan nem lehet semmit sem írni. -
#1511 BTW bírom az ilyen témaorientált társalgásokat (elmúlt pár nap).
Minek vannak topikok, ha egyszer senki sem a címről ír? -
Aby: tanulságos történet, építsetek be bele kis callhome rutint, ami visszaküld egy e-mailt nektek a nem CRC hibátlan (aka warez) verziót használó IP címéről, gépéről, stb. Legalább fel tudjátok mérni, mennyien használják.
Az már spyware. Ilyeneket nem csinálok.
De nincs nagy gond, mert ezzel nem tudunk mit tenni és beleszámoltuk előre. A védelem sem túl extra, hiszen bármilyen szoftveres védelembe fektet valaki pénzt és energiát, csak azt éri el, hogy a cracker 1 óra helyett 4-et pöcsöl vele.
Csak azért említettem meg, hogy ezek mekkora barmok. Semmi extra termékről van szó, egyelőre a népszerűsége is a nulla körül jár (még csak pár hír van róla), még azok sem tudnak róla, akik esetleg megvennék de ennek ellenére a crackerek már elkapták és pillanatok alatt feltörték. -
#1509 Draga baratom ezt mar 1001X letisztaztuk. Nem erzem magam kotelesnek nekd meg hzx-nek akarmit is bebizonyitani. Azt hisztek amit akartok mar leirtam nemegyszer. Van egy ket dolog az eletben amit nem lehet leirni. Arrol nem is beszelve hogy ez egy internetes forum. Megis hogy kepzeled?
En mar megtanultam hogy ratok kell hagyni az ilyen dolgokat :D
Es most ha nem haragudol megyek mert fel kell toltsem a HP-es patronba a tintat mert az is erdekesebb mint veled beszelgetni! -
rrroka #1508 Nekem egyikőtökkel sincs bajom, ugyhogy objektív nézőpontból azt kell mondanom, hogy te igencsak beszólogatsz neki. :)
Erre persze hogy visszaszól és/vagy megsértődik, te szónélkül hagynád?
persze ennek biztos van vmi régi oka. egyébként a helyesírés cikizét kb olyannak sziontűnek tartom, mint az oviba, azt hogy "énapukámerősebb".
ugy vettem észre hogy ezt egyébként végső fegyvernek tartjátok sephinél, mer tudjátok, hogy ugrik, rá és elkezd előjönni azzal, hogy ő soknyelv, d emagyar nem stb, szóval poénos-szivatós, én nemtom eldönteni menynire komoly.
na jól kielemeztem. :D -
#1507 1. Nem a helyesírása miatt "cikizzük", az csak másodlagosan merült fel.
2. Abból a pár nyelvből, amit felsorolt, szerinted mennyi igaz?
Emlékezz, Sephi már jópárszor felsült a nagyotmondásával.
3. Senki sem fikázza Sephit, maximum ő érzi így a mimózalelkével. Roppant hatásosan tudja előadni az ártatlan báránykát, akit mindenki csak bánt és támad, miközben ő "csak szórakoztat". -
#1506 Itt totalisan masrol volt szo... es ez lett belole. Szokasos! :D -
rrroka #1505 hát ha már egymás helyesírását figyelik egy fórumon, akkor régen rossz bakker... -
#1504 Felreertes ne essek en csak szorakoztatom a fiukat mert kell nekik neha okoskodni es mostanaban nincs kin kiejee'k a belekotos hajlamaikat. Jobban erzik magukat ettol na! :D
Mar latom a valaszt :DDDDDDDDDDDDDDDDD
(raer mert most Baratok Koszt-et nezem videon az ismetlest mert annyira jo volt a ma esti hogy ezt nem lehet egyszer nezni csak)
-
#1503 NE Sephit cikizzetek... azert durva, ha nem tudnatok o erdelyi magyar, szerintetek mennyire volt eselye helyesen magyart tanulni egy oylan rezsimben?
az meg plane tiszteletre melto, hogy par nyelvet tud, kivancsi lennek a fikazora, hany nyelven lenne kepes elbeszelgetni Sephivel...
(ugye Sephi, akkor most adod oda a lovet?, vagy holnap raer? ) -
#1502 Termeszetesen mindakettore vannak exkluziv jatekok de a Ps2 erosebb mint a X ebben a temaban.
De azt olvastam hogy tobb japan RPG mester fog dolgozni a MS-nek a jovoben tehat mar nem lesz hianycikk X-re a RPG jatek.
Viszont en jobban orulnek ha nem letezne Ps2 es csak X-re jonne ki minden :D
Sokkaltam szimpatikusabb nekem az X... es ezt csak azota alitom amiuta megvan mert elotte en is ellenes voltam naon.Ha nem kene akkor a Ps2-ot be sem kapcsolnam addig amig valami tenyleg eros exkluziv nem jelenne meg ra. -
#1501 Ez szépis meg jóis igazad van ebben a dologban de én arról beszélek hogy összességében (tehát beleértve azt is ami csak x-en jön ki és aztis ami csak ps2-n) azért azt nem mondanám hogy a box minőségibb:) -
#1500 Én a helyedben azt írnám, hogy ez már neo-magyar. És akkor még irigyelnének is Téged. -
#1499 Nem volt soha alkalmam magyar helyesirast tanulni :( -
#1498 Hihe :D
De tudod mikor? Amikor haver vett egyet maganak. Ahogy meglatam hogy nezek ki a jatekok es mennyire gyszeru minden benne azonnal szo nelkul!
-
hzx #1497 Na, mi a szösz, lúzer xbox fanboy lett a kis Sephinkből? Ja, a "spanyolul", mint melléknév, nem nagy kezdőbetűs. Nem kellene erőltetni ezt a magyar nyelvet, ha ennyire nem megy. -
#1496 Akkor Magyart nem? :D -
#1495 Akkor mas Tv-en neztuk a dolgokat mert nalunk az volt. Mondom mi 100-as Sony-kon figyeltuk es meg a Ps2-nek RBG kabele volt mig a X-nek sima. De elni szeretnek az egyik kollega hsz-val :
"A GameSpot a kicsit jobb grafikán (nagyobb felbontású, részletesebb textúrák) kívül még a rövidebb töltési időkkel, meg a ritkább, gyengébb fps visszaesésekkel szokott jönni."
Magyarul kb errol beszeltem en is!
De mar lassan ugye elveszited a fonalat mert hirtelen a helyesirasom lett a vita targya :D
U.I. :
Es meg annyit hogy szeretnem megragadni az alkalmat es megkoszonni a reszletes helyesirasi lecket es ezuttal fel szeretnem ajanlani a francia , nemet , nagol , olasz es spanyol helyesirasi tudasaim megosztasat veled mert azokat volt szerencsem tanulni. Viszont meg vagyok rola gyozodve hogy te csodalatosan tudnal irni pl Spanyol-ul.
Es most ha nem haragszol mennek Baratok Koztet nezni mert azt valahogy 1000x erdekesebnek talalom mint ezt a tarsalgast veled :DD
Hua'!
PISZ! -
#1494 Igen, én is láttam mindkettőt. Az X-es változatban másmilyen volt az árnyék és a textúrák egy leheletnyit részletesebbek, ezen kívül semmi különbség nincs.
Ha ez neked "ég és föld", akkor komoly bajok lehetnek az értékítéleteddel.
Ja és a "külömbséget" különbségnek írjuk, csak hogy tudd. -
#1493 Most van az a pont hogy nem ertem mnek vitakozunk. Beraktuk egy TV-re a Ps2 POP TWW. Beraktuk XBOX-ra a PO TWW masik TV-re.
Kulombseg eg is fold.
Soroljam meg az ilyen aprobb teszteket? -
#1492 "Eg is fold a Xbox grafikai kulombseg a Ps2-jehez kepest"
Most van az a pont, hogy kezdesz átesni a ló túloldalára, de nagyon. -
#1491 Kicsit jobb grafika? Te jo eg... probaltal mar Ps2 jateko 100mhz-es TV-en es aztan ugyanazon Xbox-ot? :D -
kiskami #1490 A GameSpot a kicsit jobb grafikán (nagyobb felbontású, részletesebb textúrák) kívül még a rövidebb töltési időkkel, meg a ritkább, gyengébb fps visszaesésekkel szokott jönni. -
#1489 Igaz de akkor is minosegibb (grafikai es informacios szemszogbol is). Vegyuk a POP TWW-et. Eg is fold a Xbox grafikai kulombseg a Ps2-jehez kepest. Es had ne soroljam.