A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, az az Anubys vagyok, csak mar nem vagom fejbol a mailcimedet... Kaptal egy privatot, ott megadtam az en cimem es bunkofon szamomat, irj... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mondjuk én a moziba is belógnék, ha volna rá lehetõségem... 😊))
Anubys, te az az Anubys vagy?
Ha igen, az én mailcímem változatlan... 😉
Esetleg mert nem akarom meglopni a fejlesztõt? Díjazom a munkáját? Mert a moziba sem lógok be?
.hzx
2. Én sem azon akadtam ki, hogy egy Amigás játék nem megy pc-n, hanem, hogy egy pc-s, windowsos játék nem megy pc-n windows alatt... Mellesleg a neten is azt írja mindegyik játékról, hogy Win 95-98-2000-XP
3. Mint írtan, patch nem segít. A Heavy Metal FAKK 2-t idõ közben sikerült mûködésre bírni, tényleg angol beállítások kellettek neki... 😊 Csak ezt miért nem tudják írni???
4. Nem is kértem, csak azt, hogy a kiadó ugyan írja már fel, hogy adott rendszeren hogyan kell elindítani, hamár kipengetem az árárt...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez egy bolt, nem programozók gyülekezete, ha egy játék nem indul az a készítõk hibája, nem a kiadõké... patch, esetleg??
vagy ne áruljunk olyan játékot, ami nem fut nt alatt?? a win98osok meg dögöljenek meg???
Nem tom, de itt nem kéne ennyire gerjeszteni az indulatokat...
Na mind1 kár tovább ragozni itthon irreálisan magasak a játék árak(az átlag fizetéséhez képest) és nem egy 2 éves játékkal akar játszani az ember amit megvehet már 3-4k-ért. Ettõl függetlenül persze nem szép dolog a warez de praktikus:p
Lourker
össze kell tákolni egy p2est 😉
amuyg nekem télleg kéne h vkinek van elfekvõ alkatrésze szóljon! köszi! 😊
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Tipikusan tulcsordul (magyarán annyit lát, amennyivel a limit felett van -nem akarok hülyeséget írni, a limit asszem 653 mega /de ez nem biztos/)-, annyit lát, és sajnos emiatt hibázik is, nem is keveset...
www.youtube.com/aabyssx
Szal' a felháborodásod teljesen jogos, hiszen fizettél érte, de azér' ha már a kukából vásárolsz, akkor nem kellene ilyen naívnak lenned...
www.youtube.com/aabyssx
Amúgy most felbuzdulva a dolgon találtam valamit...
I. Minimum System Requirements
(... mert ez senkit sem érdekel)
- US Version of Windows 95/98, Windows NT 4.0 SP3 or Windows 2000 Operating System.
Nekem magyar van (amikor vettem nem volt angoljuk OEM-ben, suxx)... Megpróbálok eljátszani a Local Settings-el, hátha valami olyan a megoldás, mint az Indiana Jones-ban volt anno...
Nyugodtan menj vissza és reklamálj, ha ez nincs így!
www.youtube.com/aabyssx
A Might and Magic-sorozatot némi trükkel meg patch-csel sikerült elindítanom, de ezek kib...tak velem... 😞((
Nem kell valakinek Heavy Metal Fakk2, House of the Dead és Virtua Fighter 2? Mind eredeti, és penge hibaüzenetet dob, ha nem W98 alatt futtatod. Frankó, de tényleg! A 3-at odaadom 4e-ért, és még nincs egy hete s a pakk! Már csak limitált példányban áll rendeljkezésemre a dolog (1 DB !!!), a nagy érdeklõdés miatt. Szóval ez az utolsó eséléyed, hogy megszered eme remek pakkot ilyen kedvezõ áron...
Gondold meg, ha külön-külön veszed meg a cuccot a bótba', akkor 6e-t fizetsz, ha tõlem veszed meg, akkor csak 4e-t, és ez ki lett próbálva, garantáltan nem mûködik W2K alatt!!! Csak tessék, csak tessék!!!
A ff7 se megy a gfekkel, ezér van nekem trio64+vudu2is a gépbe 😊))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sajnos elkövettem egy baromi nagy hibát, nem probaltam ki oket rogton, hanem csak tegnap, majd' egy héttel a vásárlás után.
Az elsõ játék (nevezzük THOTHD-nak), ami megvolt ripben, már az installálásnál közölte, hogy hagyjam már békében, õ nem megy fel WinNT alá (anyád!!!). Régebben az ilyet meg lehetett oldani, mert az installscript szöveges volt, csak át kellett írni, kilõtted belõle azt a csekkolást, ami nem tetszett a proginak, és fel tudtad rakni, mostmár nem ilyen egyszerû a dolog. Szóval a progi frankón menne, ha az a k. oprendszer-csekk nem lenne ott. Patch nincs... 😞
A másik játék (legyen mondjuk VF2) gyönyörûen felmegy, "Play Game", közli, hogy nem jó a színmélység-beállítás, állítsam 65536 színre, beállítom, elindítom újra, hibát generál, le fog állni, nyasgem...
A harmadik játék (HMF2) felmegy, elindítom, kilép... Ennyi...
Szóval vásároltam jogtszta software-t jól...

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.youtube.com/aabyssx
Meg ha apu ezt megengedheti, akkor kis zsebpénzkiegészítéssel vehet játékot is.
www.youtube.com/aabyssx
/ megnyugszik
Miért b*ssza el valaki az élményt csíteléssel?
www.youtube.com/aabyssx
De attól ez még mindíg rossz dolog.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Persze aki dolgozik és napi 1 órát játszik annak lehet érdemes megvenni egy game-t és eljátszik vele 1-2 hónapot, de azért gyarkori hogy vki 3-5 órát lazán játszik naponta.
Lourker
én egyébként még soha semmit nem játszottam végig 2x (vagy többször) unlock-olható extrák miatt