6215
A warez rossz

• Lammer
    ugylaccik nem, igaz? :D
  • MacrosTheBlack
    Feltéve hogy nem szart még be a rizsporos dvd olvasó benne. :)
  • Lammer
    mert lehet nem kell properfixek 32 verziojat kunyeralni a bena tomegnek, meg a rizsporos osszetakolt acorp meg ECS atletak kinjainak hadat hallgatni, hogy miert dob egy kover asztalost a jatek, meg ilyen LOL dolgok... Ps2be beteszed a jatekot es jatszol... ennyi, semmi tobb... :P vagod? errol mi a f*szt lehet diskuralni annyit??? kerdem en? mert Pcs jateknal a fentebb felsoroltak miatt meg megertelek, hogy kover a forum... :D
  • REAL_CIÁN
    "14 hozzaszolasert erdemes volt.
    Csak gratulalni tudok.
    Azok a kozkedvelt konzolos jatekok. LOL"

Ja, már ott tartunk, hogy kinek hány hozzászólásos a topikja?

Én ezek után kussban maradnék.
  • [Jakuza]
    Gihihi a morbid humorokat linkelik ide az idiota konzolosok.
    LOL
    Mindegy Cian az a lenyeg, hogy az a jatek ami neked olyan nagyon tetszik 14 hozzaszolassal arvalkodik a konzolosok forumaban.

Lassuk melyik a morbidabb.
    Colin McRae Rally 04

"Szóval végre egy méltó folytatás, ami megér egy topikot."

14 hozzaszolasert erdemes volt.
    Csak gratulalni tudok.
    Azok a kozkedvelt konzolos jatekok. LOL
  • Lammer
    jezusom...
  • Lammer
    legujabb jatekot-videokartyat akart lenni
  • MacrosTheBlack
    simán :)
  • Lammer
    LOÁÁÁL ez teccik: "Aki kipengette az uccsó fillérét drága hw-re annak ritkán marad k. drága sw-re is."
    ehhh megveszi kiloer a legujabb jatekot, de a 7-8Ks gamera mar nicns penze... LOOOL, hat igen ha a videokartyat is le lehetne tolteni, letoltenek azt is... :DDDDD
  • REAL_CIÁN
    Újabb gyöngyszemek pc-s barátainktól:

"Aki kipengette az uccsó fillérét drága hw-re annak ritkán marad k. drága sw-re is."

"Az emberek megtanultak nyujtozkodni. Igenis megtanultak, azt hogy van warez es miert fizetnenek addig, amig a jatekgyartok csilivili dobozokkal beetetik oket, hogy milyen jo is az a szar jatek amit raakarnak sozni."

"Ha mindenki mindig jogkövető lenne, sose lett volna forradalom, mert az elnyomó szerint az törvénytelen. Amennyire Kossuthot érdekelte az osztrák császár, annyira érdekli a felhasználókat a riaa + bsa. Pénzt adjanak, ne bilincset."

"A warez a piacgazdaság fő motorja."
  • MacrosTheBlack
    Ez 1 örökérvényű igazság. Rajta lett volna Mózes kőtábláin, csak nem fért fel. :D
  • REAL_CIÁN
    Ez tetszeni fog Aby-nek. :DD

"Nem a játékfejlesztőnek kell hogy haszna legyen hanem a júzernek, ilyen értelemben a warez is pénzt termel. Kevesebbet dobsz ki az ablakon, több marad a zsebedben."
  • mb66
    Hát, ha nem 2 méterről célba dobálsz lemezeket a konzolod slotjába/tálcájára és vigyázol rá, nem kopik/karcolódik az annyira:)
    Mondjuk a használt konzolos boltokban néha csak nézek milyen ramaty állapotban vannak lemezek/dobozok, nem is értem hogy lehet ennyira leélni őket...
  • Lammer
    eppazhogy en forditva teszem, mar roppen is be a biztonsagi masolat a vinyomra, ahogy megvettem az anyagot eredetibe, ugy legalabb megnyugtatom a lelkem, hogy nem hasznalom/koptatom/karcolom az eredetit... :D :P
  • Bogyi007
    Respect! Moddolt a gépem / Xbox / mikor megvettem kaptam hozzá másolva játékokat is, de mivel tetszett közülök pár játék, már vettem is azok közül meg eredetiben is. Jól eső érzés az mikor van origi játékod, annyival más a helyzet hogy nem kell már biztonsági másolat róla. :D
  • Anubys
    Menekül a halál... :)
    (na jó, ez most talán annak tűnhet, de most lelépek. Majd este jövök. Addig nézz utána az MCP-nek :P )
  • [Jakuza]
    Hihihi! Ne menekulj!
  • Anubys
    cső a csávó... ne keress logikát benne, mert nem találsz.
  • Oldern the 1st
    Akkor jó. amúgy is ideges vagyok már emiatt a Jakuza arc miatt, szörnyű hogy miket ír. nem tudom elképzelni, hogy ez miért jó neki :)
  • Anubys
    semmi gáz... :D
  • mb66
    A gond a sráccal, hogy EL SEM TUDJA KÉPZELNI, hogy a játékokat eredetiben is meg lehet venni. Oké hogy sokan warezolnak, de van aki mellette eredetit is vesz. Nekem van pár haverom, valaki csak warezol, de pl van olyan akinek a Ps2 höz van 15+ eredeti játéka, chipnélküli a gép, viszont a bxjára van 15 warez és 3 eredeti.
    Én nem mondom hogy akkor mekkora köcsög, pedig nekem se a GC se a PS2 Se a DS:) nem warezos gép...
    Szóval csak látni kéne hogy azért nem csak warez van a világon.
    Szvsz elég szegényes hozzáállás (nem anyagiakra gondolok:)
  • Oldern the 1st
    Jajjj, bocsiiiiii... aszittem Yakuza jött át...Sorry :D
  • Oldern the 1st
    Te nagyon készen vagy. A warez lopás. Ennyi. Lehet más a véleményed- attól még nem lesz igazad.
  • Anubys
    Szerintem ennek a csókának a hozzászólásaira inkább egy "A csőlátás rossz" topic-ot kéne nyitni... :D
  • mb66
    /copy-paste

"Meg arra sem lennetek kepesek, hogy elerjetek es megirjatok a warezt, mert ahhoz is szamitogep kell vagy szamitogepes periferia, viszont mehetnetek a boltba vasarolni a jatekokat, ami sokszorosan megnovelne a konzol arat.
    Igy aztan a suxolasotok sem mas, mint egyszeru ketszinuseg.
    Inkabb ilyenkor a konzolt kene szidni, hogy egy rohadt warezhoz is egy PC-re van szuksegem, mert a konzol akkora egy fos, hogy nem alkalmas egyszeruen a warez megirasara sem." - Yakuza
  • Lammer
    ott volt a smiley persze, de az elc ordit magarol :P
  • Oldern the 1st
    *confused*
  • hzx
    Ott volt a smiley, jelentem! :)
  • Petyus_
    Ez szerintem vitathatatlan tény, gamespy-os vagy ign-es rivjúkban is szoktak a szerkesztők utalgatni rá, hogy a töltési időket okosan ki lehet védeni. =)

Pl. a Shenmue2 ég-és föld vinyóról játszva.

Remélem 360-ra is lesz HDD loader (esetleg gyárilag.. mint PC-n, csak eredeti lemezről indulna a gém, viszont vinyóról futna).
  • Lammer
    "Viszont a Box vinyójára felmásolom az eredeti játékaimat, mert úgy sokkal gyorsabban tölt. =)"
    Ott a pont!... neki remelem elhiszitek... mert ha enmondom, meg vagyok kovezve
  • Lammer
    miert jelentene azt?
    most szkenneljem be az eredeti gameimat??? lecci nem kell a gonoszkodo szoveg...
    en vinyorol szeretek jatszani es igenis nem szeretem ha kopik a lemez es pont, hogy nektek nem kopik, az legyen arrol az oldalrol bemagyarazas, mert en nem hiszem el, en annyira haklis vagyok, hogy nalam szamitanak a "parszor" hasznalt cumok is... kosz a bizalmat
  • Petyus_
    Pedig egy időben az indexes GC fórumon többen is hasonlóról számoltak be. =)

Szerk: PS2-vel én se tapasztaltam ilyet.
  • Oldern the 1st
    Már csak fizikailag és eléggé hihetetlen az, amit mondasz- de nem akarok ellentmondani a tapasztalat szavának, így csak csöndesen csodálkozom. (és örülök, hogy a ps2m (béke poraira) sosem csinált ilyet :)
  • Petyus_
    Nekem a GC-m eléggé ijesztővé varázsolja a lemezeket (karcos lesz), de ezt mástól is hallottam. Metroid Prime-om elég ramatyul néz ki, de megvan a 100%. =)Ettól függetlenül tökéletesen működnek.

Viszont a Box vinyójára felmásolom az eredeti játékaimat, mert úgy sokkal gyorsabban tölt. =)
  • hzx
    > egy darab karcolás nincsen :D Oda kell figyelni rá

Eh, a naiv fiatalság... Az "utálom hogy kopik a korong" magyarul azt jelent: "warez". Vágod? :)
  • aabyssx
    Szintén ilyen állapotban van a kb. 300 órás FFX és mégtöbb órás GT3 is.
    Szal' én ki merem mondani, hogy nem kopik a lemez normális használat közben.
  • aabyssx
    3 éves játékaim zsír újnak tűnnek. Nincs a dobozon karcolás, lemezen karcolás, zsírfolt, csoki/csipsz darabkák, nem gyűrt a kézikönyv stb.
  • Olcsi2
    ditto, en sem tudtam meg egyetlen jatekkal sem annyit jatszani, hogy az a lemezen meglatszott igazan volna. A 60 ora folotti FFX es FFX-2m meg ma is mintha szuz volna es az Xes Burnout 3 is olyan mint a tukor, 55 ora utan is.
  • Oldern the 1st
    Kopik a korong? hát nem tom, de szénné játszott Soul Calibur 2 lemezemen egy darab karcolás nincsen :D Oda kell figyelni rá, a gép nem fogja megkarcolni :)

(ha meg igen, akkor ott valami gond van a fejjel^^)
  • Anubys
    Eredeti Prince 2e-ért? Mire? Engem valszeg érdekel...