A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem csináltak még egy "sim softwarefejlesztés" progit..? 😉
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Na még az hiányzik, hogy valami brutális másolásvédelmet is ki kelljen fizetni a játék- és konzolárban, nem?
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én aszondom ha triulliárdos lennék megvennék mindent. még most is igyekeznék, dehát nincs mibõl igyekezni...
hzx: lehet hogy nem ugyanaz a jogi kategória, de kb ugyanaz a másolása. amugy ugyemlélkszem, hogy zenébõl pl lehet egy példányt másolni, és még kölcsön is adhatod, csak ne másolják tovább, de nemtom hogy miért...
Meg pl egy filmet nem lehet többen nézni egyszerre az elején lévõ kiírás szerint, ha nagyon betartanánka bikfát 😊
Szerintem nem jól van megcsinálva ez az egész. nehezen hiszem el, hogy ne lehetne vmi jó másolásvédelmet kitalálni.
??? :|
1. Nem. A 71% azt jelenti, hogy a felhasználók 71%-a nem fizetett a használatér.
2. Ezeket a BSA közölte úgyhogy ezek nagyon-nagyon erõsen turbózott számok. Ráadásul ezek becslések - viszont hivatalosak.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez lesz a következõ kör: a kár marxista/materialista értelmezése vs. a demokratikus jogállamban értelmezett kárfogalom. Javasolt analógiák: moziba belógás, kurva megdugása majd lelépés fizetés nélkül.
"Kedves Strici úr! Én nem okoztam anyagi kárt önnek, mert bár megtoltam a Katit, de egyébként nincs rá pénzem, szóval megtehetem ingyen" 😊
.hzx
A ZENE/FILM ÉS A SZOFTVER NEM UGYANAZ A JOGI KATEGÓRIA!!!
Még akkor sem, ha Te személy szerint úgy érzed. Bocs.
.hzx
"én azt utálom, hogy vki veri a mellét arra hogy milyen jófej, hogy mindent letölt"
Én meg azt utálom aki köpköd, hogy "fúj warezoló k*csögök, vegyél eredeti gamet vazze", közben meg a Photoshopja(vagy bármi más ami nem game) crackelt és divx-et néz(stb.).
Ja, hogy csak eredeti gamekrõl volt, szó?De mér?
Lourker
Mondjuk biztos van errõl is felmérés maradjunk annyiban hogy a többség warezt használ.
Lourker
Lourker
Persze példákat lehet hozni mindenre, de ha megnézed a mindennapokban sztem ott is látszik.
Lourker
Mibõl gondolod, hogy 80%?
www.youtube.com/aabyssx
Anyagi kárt lényegében csak akkor okozol, ha megtudnád venni a játékot(anyagilag úgy állsz),de inkább lemásolod.
Na mindenesetre kár azon vitatkozni hogy hogy nevezzük a warezolást stb. Ha a köztudatban egy "elfogadott" cselekmény(legalább is a nagytöbbségnél) és a játékosok 80%-a csinálja.
Lourker
lets burn, száhhhjeeee....(aki tudja honnan idéztem kap egy pirospontot) jah holvagyok?
jah bocsi <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Álj! Fagyi törölve! Gy.k.:
Giger hónapokig fest/rajzol/szerkeszt egy (aberrált) képet. Amikor készen van kiáll vele az utcára és elkezdi árulni A4-es poszterekben. Ekkor Te odalépsz és egy példányt áthúzol a fénymásolón, majd fizetés nélkül odébbálsz. Mivel Te csak lemásoltad a képet, nem vitted el, gondolod, így nem is károsítod õt.
...hát a lóf*szt nem.
www.youtube.com/aabyssx
GYILKOSOK !
RABLÓK !
HULLAGYALÁZÓK !
ÖRDÖGFATTYAK !
JÉZUS !
www.youtube.com/aabyssx
Lourker
Azért választottam a receptet, mert azt ugyanolyan könnyen lehet másolni, mint a digitális információt. A papír maga ugyanolyan értéktelen, mint a digitális adathordozó. Szinte minden értéket az információ hordoz, valamint aki dolgozik rajta ugyanúgy pénz nélkül marad, mint a szoftverfejlesztõ és terjesztõ - annak ellenére, hogy Neked rendelkezésre áll és bármikor készíthetsz magadnak fagyit vele.
www.youtube.com/aabyssx
A te fagyis példád ugye... Mi nme a játék ötletet lopjuk el meg az engine és adjuk ki saját hasznunkra lol. +nem terjesztjük a "lopott" game-t.
Fagyis példa így fedné a valóságot: vki ellopja tõle a fagyi ötletét és olcsóbban vagy ingyen adja ugyanazt a fagyit és TE(a warez felhasználó) nem drágán veszed meg az új fagyi kitalálójától hanem olcsón attól aki ellopta ennyi. Sztem ezt annyira egyszerû átlátni hogy aki nem érti az xxxxe.
Azt senki nem tagadja hogy nem legális a dolog sztem.
Lourker
Lourker
mert az már a ló tuloldala és most nem akarok flémet, de a quenc azért ott kezd lenni minõségben...
A másik, meg hogy aki olyan hülye, hogy egy tök ismeretlen progival élesben particionál, az inkább kösse fel magát... 😊
Az viszont tény, hogy sajnos az ingyenes programokból nem lehet megélni. Egy alternatíva lenne, hogy a készítõ _ELÉRHETÕ_ áron adja a stuffot, én is vettem már óccsójé' játékot amatõrtõl, mert tetszett, és mert tíz dollárt kért érte...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
azért fizecc, el is várod(hiába emberek csinálják azt is) hogy 100% legyen, míg egy free progiért egy szavad nem lehet, mivel az free, max lesed a bugreportot a fórumban...
btw: nekem tökéletesen ír a Decrypter és képzeld pl: 4X írással a megírt lemezt tökéletesen olvassa a sógor ultracool érzékeny DVDlejáccója, míg a fizetõs hypercool Nero 2Xesen írom meg(ua lemez, beállítások near same) az aa-kkk-aaa-ddd
ez van 😛
Igen ezek gyakran ügyes programocskák, de csak kis utility-k.
BTW ezekkel gyakran kockázat is jár:
absztrakt:
Ha HomebrewGuy-nak aznap szorulása volt és ezért a stressz miatt sz*r kódot írt, ami nem derül ki, akkor lehet, hogy Te leszel az elsõ, aki átparticionálja a vinyóját a tök bugos szoftverrel. És ha ezt a munkahelyeden teszed, akkor csupán HomebrewGuy's megatool-jának ingyenessége miatt szívtál nagyon-nagyon-nagyot.
www.youtube.com/aabyssx
Nekem meg álszent kuki az, aki az mp3 és DivX CD-gyüjteménye tetejérõl tolvajnak nevezi azt, akienk van pár másolt játéka...
Léphetünk tovább? 😉
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nem kell itt a szentjakabot jáccani, mert már nagyon uncsi...