A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Erre az az egyszerûbb megoldás, hogy a modchip egy kapcsolóval ki- és bekapcsolható.
...de ha véletlenül bekapcsolva hagyod és connect-elsz, akkor szopacs.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
...ööö... Nem egészen! Ez úgy néz ki jelen pillanatban, hogy:
Hiába van kifizetett(!) live account-od és hiába pörög eredeti(!) DVD a meghajtóban, ha BIOS eltérés van - tehát modolás gyanúja áll fenn -, akkor on access büntetve vagy.

Nem mondom, hogy nem jogos, csak...
...azér' érdekes.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Háúgynemis !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
ingegyn<#conf>

Sir Quno Jedi
AMúgy ma annyira seggben vannak a konzolárak, hogy simán lehet két konzolja az embernek, egy az online origikhoz, egy meg minden máshoz ! 😄DD Azt hallertamás, feldughatják a banjukat !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
Nagyon helyes, ne akarjanak má' MINDENT ingegyn!

Sir Quno Jedi
Ezér halott dolog itt balkánon a zONline !

aabyssx
M$ is kivágja LIVE-ról a módosított box felhasználókat kérdés és szó nélkül.
Sõt, a kivágja egy gyenge szó erre, mert az amúgy kifizetett account-ot tiltja le egy pillanat alatt.

www.youtube.com/aabyssx

Meg kell gondolni, tényleg. A Sony már régóta figyeli a PS2 online -on játszó dvd lemezek szériaszámát, és ha egy lemez túl sok eltérõ szériaszámú konzolon fut, kitiltják a mókából.

.hzx

aabyssx
Ebben amúgy az a gáz, hogy a warez-es szerencsepróbálók miatt sok (saját elmondásuk szerint) legál játékos alól is kihúzták a szõnyeget.

www.youtube.com/aabyssx

😊

szenya! 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
/ ctrl+v

"Valve aktívan figyeli a Steam felhasználók huncut lépéseit és teljes erõvel fejbekólintja a tilosban grasszálókat. A napokban közel 20 000 accountot zártak be. A felhasználók zöme fizetés nélküli örömökre pályázott, míg mások gépén megkrekkelt Valve játékok tobzódtak vagy hamis bankkártya számokkal próbáltak túljárni a cég központi headcrab nem is oly töppeteg eszén. Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják." - Hardwired -

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
Nézd, ez a srác arra vág fel, hogy egyszerre 465987 játék van a kezében, egészaségére. Nem tudom ki õ, de megalomán, ez biztos. Szerintem a warezosok NAGYRÉSZE (!) megvesze eredetiben a kedvenc játékát, azt a kedvenc játékát, amit úgy ismert meg, hogy LETÖLTÖTTE a netrõl, mert exhasra nem fog kidobni tizenikszezret az ablakon... Nálam az ilyen exhas játék csak a Nocturne volt (nem a mostani konzolos, hanem egy régebbi pc-s horror game), amirõl elõzõleg nem hallottam semmit, de baromi jól nézett ki a borítója, és 4e-ért adtám a MM-ban, miközben egy másik boltban (számok és betûk vannak a nevében) 13(!!!)e volt az ára... 😄
Mondanom sem kell, hogy azóta is a legjobb játékbnak tartom. (ja bocs, volt egy másik, azt 1999-ért vettem, a Martian Ghotic, és szintén nagy kedvenc lett).
Tudod az ár nagy úr... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Én szinte csak eredeti gammákat hjátszom végig. Letöltöm, játszom vele, ha megfog, megveszem, ha nem, akkor sz*rok bele. Ennyi. Egyedül a Silent Hill 3 volt az utóbbi idõben, amit warezban nyomtam végig, de azóta már az is megvan eredetiben.

Amúgy másik kérdésedre, amit Lammernek tettél fel, én ismerem személyesen, és legyen elég annyi, hogy van neki Resije elég szép számmal (még ha nem is mind. 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

aabyssx
És hány Resident Evil van meg. >😊

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
pedig hülyén hangzik a commentjeim után, de ez nálam(igaz kis számokban) de én a naon favoritokat már késöbb megveszem általában...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Nem hiszem. SZVSZ nagy szakadék van a kalózok és a vásárlók között ezen a téren.
Úgy értem, hogy aki warezmen, annak a HALO, Ninja Gaiden, GTA, FFX és a MGS2 is Phillips-en van meg. SZVSZ említésre sem méltó azon játékosok száma, akik végigjátszott backup után elégedettségükben bemennek a boltba és azt mondják: "ez megérte, ezt megveszem".

www.youtube.com/aabyssx

azért érdekes belegondolni abba, hogy egy halo2-ból egy nap alatt 2,4millió darabot adtak el...
elképzelhetõ, hogy ha valami IGAZÁN jó dolog készülõdik, akkor azt MEGVESZIK az emberek? annak ellenére, hogy még megjelenés elõtt elszabadulnak a dolgok a neten? a minõségre vevõk az emberek?
lehet, hogy nem kéne sz.rt produkálni, egy cd-t megtömni ostoba zenékkel az 1-2 jó szám mellett, csak hogy kiteljen a 70 perc?

(a halo2 ugyan nem érdemel ilyen nagy számokat, de ez szigorúan az én magánvéleményem 😊

aabyssx
Itt egy másik:

a masik a masolt jatek..orulok hogy ilyen sok gazdag gyerek maszkal a magyar utcakon hogy mar nem szorulnak ra a warezolasra.. mennyi jatekotok van.. 10...15??..jaaa.. akkor jo.. eletben nem lesz egyszerre 40 -50 jateka kezetekbe...
(ha jo lemlexem nekem 2* darab n64 jatekom volt.. es elofordult tobb jateknal hogy 22 ezer ft volt!...)
most kemeny.. 1* valahany jatekom van GC re.. ( inkabb kozelebb a 10 hez)
viszont az biztos ha X et chipeltetni fogom nem veszek ra eredeti jatekot...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
De én ezen röhögtem.

BTW:

© Lammer ma 13:51 | Privát | Galéria | Válasz | #3128

milyen illegális?
szerinted Skyner azokat belopózva kijáccva az õröket Splinter Cell ruhában másolgatta a kiadónál?
😄DDDDDDDDDD

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
aszittem a Splintereset szúrod be 😞

nah, mer' itt aztán olyan komoly dolgok folynak 😄

aabyssx
😉

© Lammer ma 13:55 | Privát | Galéria | Válasz | #3130

nem!!! másoltak, illetve ISo-ból kiírtak, csak ironizáltam, ha nem vetted volna észre... az illegális szóról mindig inkább "komolyabb" dolgok jutnak eszembe nadeezmá wareztopikba illik...

www.youtube.com/aabyssx

ja nem is, hanem vmi gator, akkor bocs!!! de télleg!!! 😊

ott õ írta... 😉
😄DDD

Jól beszél <#taps>

Sir Quno Jedi
ÖTPONT !

Martin576
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a Supergamez konzolos fórumain NE HÍRDESSEN WAREZ oldalakat.

Ellenkezõ esetben komoly moderálást/bannolást/törlést helyez kilátásba a vezetõség.

Ilyen irányú ingerenciáitokat privát üzenetekben vezessétek le!

<#banplz>

Luiprima
Nézd meg a GTA San Andreas fórumon. Érdemes! :-)))

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Ebben igazad van, mindenhol az arcunkba nyomjak a reklamokat hogy vedd ezt meg azt, ne csodalkozzanak ha az emberek -a helyzetuktol fuggo modszerekkel- meg is szerzik.

Lammer
evvel azt akartam kifejezni, hogy a kispénzû embernek is van IGÉNYE a szórakozásra, csak ironizáltam, hogy igyjárt... inkább ne warezolj, de dögölj meg az unalomba, és akkor minden jó lesz! 😉

Mi a francrol beszelesz te? <#conf>

Lammer
nemérted?
IJÉÉÉÉÉÉ
akkor dögölj bele a hétköznapok szürkeségébe... dolgozz...aludj...dolgozz...aludj...
a Magyarokkal ezt meg lehet tenni úgyis...
vágod???

Ha egyebkent sose lenne penze megvenni az embernek, akkor persze hogy nem...

"Mondjuk nem közvetlenül kommunista eszmék miatt warezolunk, hanem annak egyik következménye, a kevés fizetés miatt."

Jaja. De fõleg: ezen maradvány-materializmus miatt gondolják sokan azt, hogy a warez -el nem okoznak kárt a fejlesztõnek.

.hzx

Dynamic
Mondjuk nem közvetlenül kommunista eszmék miatt warezolunk, hanem annak egyik következménye, a kevés fizetés miatt.
mi az a DVD CD ?

PS4 PSN: angyisz

Sir Quno Jedi
BRUTÁL !

én csak dvd cdket lopok.

Marpedig nem lopas. Pont a torveny szerint nem.

Sir Quno Jedi
KEGYELEM !

Hali !

Egy szónak is száz a vége, MI Magyarok lopunk mint az állatok (én is) legyen szó játékról,filmrõl,progiról,stb. sõt aki teheti még a munkahelyérõl is. Tehát felesleges megmagyarázni annak aki azt bizonygatja, hogy a software lopás az nem lopás DE AZ !!! Országunkban az is lop aki többszázezer forintos fizetéssel rendelkezik ez már szokássá vált - miért fizessek érte, ha ingyen is az enyém lehet - ennek feelinje van. De az idõk folyamán ezt a kommunista eszmét az EU majd kineveli belõllünk (vagy nem). Addig is éljen a Warez, meg a crack, meg a DVD író.

Ui.: csak gondoljatok bele milyen játékokról, filmekrõl maradtunk volna le ha nincsenek nyitva a kiskapuk !!! <#integet2>

PS4 PSN: angyisz

Sir Quno Jedi
BANDITÁK !

"De, ha filme másolsz, ugyanúgy lopsz, mintha játékot másolsz... Tehát...?"

Ezt a kört Dynamic -al kell lefutnod. Õ bizonygatta hevesen, hogy a szerzõi jogok megsértése nem lopás. Szóval ha ez nem a szerzõi jogok megsértése, akkor...

.hzx

Anubys
"A ZENE/FILM ÉS A SZOFTVER NEM UGYANAZ A JOGI KATEGÓRIA!!!"

MÁR ÍRTAM, HOGY TUDOM!!!

De, ha filme másolsz, ugyanúgy lopsz, mintha játékot másolsz... Tehát...?

Sir Quno Jedi
NE !

pl adjanak mindenkinek korlátlan menyniségû kézpénzt? 😉
Én megelégszema zzal ha nekem adnak! 😄

aabyssx
Én meg azt szeretném, hogy Ne azon dolgozzanak, hogy hogyan lehetne megtiltani, hanem azon, hogy Ne kelljen megtiltani.

www.youtube.com/aabyssx