A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Peace and love! Lehülyéztelek! Nem vetted észre? >😊

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
ez már lerágott csontika...
nálunk már csuklóbol jön, be van égetve az agyunkba(warez default-ra értem), sorry majd a következõ 2ik 3ik generation akinek nem ez a rablóbanda lesz a kormánya(most ide beleértve mszmp meg az orbánesz is) akkor talán megengedheti magának a dolgot, addig nem...
majd ha tényleg dáccs meg frencs szinten leszünk lifeszinvonalban akkor igen!
figyi dolgoztam cégnél korábban és képzeld az 1ik igazgatóval tök jóban voltam (közel volt a fizuja 7számjegyhez) és lazán kérdezte az okosságokat... DC++ ftp... PFFFFFFFF na ehhez mit szólsz??? meg megvan a legujabb APPziso? mondom meg(magamban pfffffff)
ez már reflex... és ----->>>>> <#shakehead>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Ésmég te akartál flémelni vaze ?!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

No Para, Peace and Love 😊 <#eljen>

PS4 PSN: angyisz

aabyssx
Ez a hozzászólás szuper volt!
Szóhoz sem jutok.

www.youtube.com/aabyssx

Mert ezek nélkül nem igazán tudsz élvezhetõen játszani, de attól hogy nem erkó gémmel nyomod hanem másolttal az az élvezeti értékébõl nem von le semmit. Akkor te inlább monitor + letöltött szar minõségû DivX meg Avi, mint inkább DVD + házimozi, magyarul rohadtul szarsz a minõségre. Mérlegelj magadban te ilyenekre miért nem költesz vagy igénytelen vagy, vagy csóró, ha meg egyik sem csak neked ennyit nem ér hogy azt a kevés szabadidõdet amit játékra tudsz fordítani munka után akkor sajnállak és nem értem hogy miért papolsz egy olyan témáról amihez hozzá sem szagolsz.<#ejnye1><#idiota>

aabyssx
> drága konzolt, meg a kiegészítõket meg minden gagyi BB adaptert meg winyót
> 82 cm-es 100Hz-es 16:9-es TV-jén vagy a projektoron
> Prologic II hangot

Ez hihetetlen! Ha már ennyit kiadtál JÁTÉKOT MÉR' NEM VESZEL HOZZÁ?!?

www.youtube.com/aabyssx

Yes O.K., sok buzi konzolos (pl. ÉN) megveszi vagy megvette azt a drága konzolt, meg a kiegészítõket meg minden gagyi BB adaptert meg winyót és nyomja azon a szerencsétlen 82 cm-es 100Hz-es 16:9-es TV-jén vagy a projektoron, meg hallgatjuk azt a szar Prologic II hangot tényleg SZAR NEKÜNK. Inkább lennék én is penge PC-s és inkább fejleszteném a pc-met, hogy egy gépen tudjak csinálni mindent netezni, filmet nézni, játszani (ha a klaviatúra csapkodást lehet annak nevezni, és mellete még élvezni is a játékot mikor az 'S' a térkép meg 'G' a pajzs meg 'X' az újratáraz meg stb)és mindezt egy 15"-os szaron figyelni görbe háttal az asztal mellett valamint ezzel kurva sok PÉNZT megspórolni hogy tudjam fikázni a KONZOLOSOKAT, és tudjak élni azzal a tudattal, hogy én egy ûberfasza PC-s penge csávó vagyok de azért egy PS2 emulátor (ami nem mûkszik)ott figyel a gépemen biztos ami biztos. <#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>

Anubys
Ja, sok hülye köcsög, a tévén nyomja a Resident Evilt meg a Project Zero-t, ahelyett, hogy a Barátok Köztet nézne, meg Windows-installálósdit játszana kéthetente 14 colon... Felháborító!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

CHEAPBOY
Hat nem tudom, en sem, az ilyeneket az utcan kene sorba allitani s lelovetni mindet. MInt az allatokat.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Bizony!!

CHEAPBOY
Foliasat nem tudom lehet e meg szerezni (nehez nehez eset😊 ) de ha van akkor maximum 6-8000ft kozott. Alig hasznaltak mostansag is akadnak hasonlo aron (azert egyezik az ar mert az ujat jo aron tudom szerezni ha van, de az azert egy kicsi ido).

UNREG
Te nem érted, nem maradt pénze a HW vásárlás után! <#ravasz1>

aabyssx

ma 11:11 | Privát | Galéria | Válasz | #492

Le lehet vhonnét tölteni a gémet?
egy oldalt!

MSI K8T NEO2|amd64 3800+|2*512(ddr400)Twinmos Twister|HIS x800pro|2*120Gb SATA Seagate|NEC2500A|Pinnacle(pro)|Chieftek420W

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
/ pécés "vér-pistike" mode very-very on 😉

ja vze 4!!44 ez tmondome n is!!!44
hujjef aszszopko geciek!!4!!

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
meg buzulós, geciek !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bakker az összes játékot konzol játékot 3 perc alatt meg lehet unni, de a végigjátszás is max 5 perc!
kéféle játékok van verekedõs, meg ugrálós.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sir Quno Jedi
Vaz én hányok tõlöük, meg a hülye buzi márióiktól ! Hát egy felnõtt férfi hogyan játszhat ilyesmivel ?!!!

aabyssx
Ja! A sok hülye még vindózt installálni is buta és erre még okoskodik az alacsonyfelbontású, gyerekes máriójával.
Össze-vissza magyaráznak, hogy olcsóbb, meg teljes élményt nyújt, de azt nem veszik észre, hogy a 3 gombos kontrolleres sz*rságukat 3-6 éveseknek készítik az együgyü japánok.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Rühellem a fajtájukat, mindenhol ott vannak és fertõzik a tiszteséges PC-s társadalmat !

aabyssx
Úgy van! FASZOK konzolosok!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
fél OFF

Ez úgy néz ki, hogy "régebbi" Xbox verzióknál egy kis forrasztással a BIOS-t írhatóvá lehet tenni (a BIOS write enable mazzagot' kell ~átvágni). Ezután az eredeti MS BIOS-t könnyen le lehet cserélni egy szörd party programra, ami nem az eredeti MS Dashboard-ot indítja, hanem egy ...ööö... ánoffisöl szörd parti programot, ami már jóval több dologra ad lehetõséget.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Nem csupán hülyék a konzolosok, hanem FASZOK is !

aabyssx
Mind!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Úgy van! Hülye konzolosok!

www.youtube.com/aabyssx

mér most körtét fogtok sütni?

😊))) röhögök is! 😄DDD

Lammer
minek szítod a tüzet feleslegesen?

Sephi
En is bocs ha ide irom de most nalad hogy a korte kiloja?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
Cheap!
bocs ha ide írom... De már kikerestem fél Mo-t és nincs...
nincs véletlen Rezi1-ed (PAL) GCre???? csak bontatlan köll, tehát érintetlen fóliás, mennyi ha van?

CHEAPBOY
a sok idiota pécés😄 lol. most elorebb vagyunk? nem.

CHEAPBOY
hejj, ha veszek egy HL2ot s uyg erzem aki beprobalkozott a masolttal zuzni a, s ezen mosolygok, vagy netan kritizalom, az mar konzolos elfogult hozzaszolas? Elnezest.

Lammer
nekem is eredeti a halfi2
...most hallom, hogy hangosam röhög a konzolos szeksön...
de télleg... <#idiota>

Ez nagyon szép volt... Ismét egy PC HC Gamer...

Sephi
Tan ebben csak az a baj hogy nyomokat hagyott mert mas mi baj lenne? Par ora allat lehuzak mashonnan a mar tort verziot.

BTW nekem most erkezet meg a draga es naon odavagyok erte 😄 Tok fasza a manualja! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Borzalmas... <#sniffles>

[Jakuza]
A sok idiota konzolos. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Egy olyan ember elfogulatlan velemenyet hallhattuk, akinek konzolos jatekboltja van.<#eplus2>

CHEAPBOY
En megvettem eredetiben, eheheheee😊) Sok hulye warezos, egy ilyen jatekot nem kepesek megvenni akkor inkabb logjanak egy fan😊

Mér' a BIOS-on mit lehet "villantani", fejtsd már ki egy kicsit bõvebben mert ilyenrõl még nem is hallottam - lehet, hogy frissítenem kéne konzolos tudásomat -<#conf><#confused><#zavart2><#help>

aabyssx
BTW ez a steam megoldás nagyon ügyes húzás volt.
Ugyanis ezeket az account-okat nem azonnal vágták ki. Ez a 20.000 account egy hét eredménye - amúgy egy hét alatt elég komoly szám.
Így a kalózok eleinte gyanú nélkül húzták le a példányokat a szerzett login-okkal és alapozták a krekket erre.
Most pedig sokaknak füstbe ment a munkája és még nyomokat is hagyhatott...

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Éntudjamõ ???

Sir Quno Jedi
Nemén ! 😄DD

UNREG
Ezt most úgy mondtad, mint aki egész nap a PlayOnline-on lóg. 😊)

aabyssx
Mér' is bajom?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem. Az enyémben nincsen chip. A BIOS van villantva.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Atebajodricsõkardos !

aabyssx
BTW nekem még bródbendem sincs...
A megspórolt havi díjon inkább játékot veszek. 😄

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Nálad így van.<#mf2>

Sir Quno Jedi
Ezé nem is olyan 1xûbb ! 😄DD