A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<23:17>23:17> <Petrecki_Laszlo> hamarosan felkerüla server😊
<23:17>23:17> <Petrecki_Laszlo> fogalkozunk webhostinggal és weblapírással
<23:17>23:17> <Petrecki_Laszlo> a chat mellett😊
<23:18>23:18> <Petrecki_Laszlo> és gondltam lehtne rádió
<23:18>23:18> <Petrecki_Laszlo> ahhoz meg te értesz😊
<23:18>23:18> <Petrecki_Laszlo> 100 mbitre😊
<23:18>23:18> <Petrecki_Laszlo> lesz banner is😊)
<23:19>23:19> <Sephi> ne orits... komolyan? Te eppe poen hogy pont ma este nem megy a szerver! Feldobtad a kedvemet! 😊)
<23:20>23:20> <Petrecki_Laszlo> uyge?😊
<23:20>23:20> <Petrecki_Laszlo> szal akarunk 😊
<23:20>23:20> <Petrecki_Laszlo> userek is lesznek
<23:20>23:20> <Petrecki_Laszlo> 86% egy egész server ideköltözik át hozzánk😊
Nem nagy veszteseg 😄
DE ne mondd ki itt a nevüket...
lécci
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
PS4 PSN: angyisz
Ja es szeretnel te az en helyembe lenni "tini hero".
Ez mán ilyen mozgalom? Van honlapotok is? 😊
.hzx
.hzx
<#vigyor5>#vigyor5>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Te jo eg <#rolleyes>#rolleyes>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
JÓ VISZONT .... - a JÁTÉKOSOKnak.
TE MELYIK VAGY ? <#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1><#beka3>#beka3>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ha megveszed, akkor ezen a túl elérsz mást is - akármilyen kicsi is az, amit elérsz. Egyedül így tudsz tenni azért, amit szeretsz!"
NEM!!!
a warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét...
hamegmáá'n utopisztikusan gondolkodok, ahogy néha teszed azt te, én így képzelném el a jóléti jövõt!!!
Te megírod a játékot, én illetve minden más ember csinálná amihez ért a legjobban... NEM LENNE PÉNZ!!!! mert minden errõl a kibaszott PÉNZRÕL szól!!! szóval nem lenne értelme itt vitázni, mert mindenki csinálná a dolgát és mindenki jóljárna, mert megkapná amit szeretne(persze ésszerû határok között) tehát valahogy így képzelném el a dolgokat...
de sajnos az ember gyarló és mindig többet akar... ez tény... én marhára megelégednék avval, hogy ami a hobbim a szórakozásom(játékok,informatik) azt tudnám mûvelni szabadidõben... ÉS akkor mindig heppin mennék el dolgozni és jó lenne a kedvem (és már folyik a nyál a monitorról) :Ð nekem nem kéne több de most tényleg, nem vagyok egy karrierista típus...
Ne! Akkor agyatlan, motiválatlan, érzéketlen, keserû zombi leszel. 😄DD
Gondolj csak rám, amikor a legjobban eladó játékokat fikázom. 😄DD
Ha nem hiszel a mesében, akkor minden sötét és savanyú lesz. Ez az egyetlen, amivel értelmet szerezhetsz mindennek.
😄DD
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
PONTOSAN! Ez így van rendjén. Csak minden a sajátos céltól függ!
Ha szereted a játékokat és még többet és jobbat szeretnél - ez egy abszolute sajátos cél -, akkor támogassd azokat!
A warez-es célja, hogy játszon minél olcsóbban, lesz*rva minden mást.
Ha megveszed, akkor ezen a túl elérsz mást is - akármilyen kicsi is az, amit elérsz. Egyedül így tudsz tenni azért, amit szeretsz!
absztrakt:
Az ember számító és önzõ. Mindent okkal csinál. Olyan okkal és céllal, ami õt kielégíti. Abban különböznek, hogy mások a céljaik. Cél lehet az élõsködés is és a világbéke is. 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ha hiszel a mesében, akkor nem egy idegenen segítesz, hanem mindenkin! Hiszen ha már Te is megteszed, akkor miért ne tenné meg más is? De ha Te nem teszed meg, akkor mástól sem várhatod el. Érted?
És hinni kell abban is, hogy ha így teszel, akkor elõbb-utóbb sütni fog a nap, az út szélén énekelni fognak a virágok, és a fák pedig ritmusra fognak ringatózni. 😄DD
De ha rosszul hitted és nem történik semmi, akkor sincs baj, mert Te mindent TÕLED elvárhatót megtettél. 😉
www.youtube.com/aabyssx
ez faszság már bocs, hisz ÉN nem szeretném elkoptatni az eredeti cuccaimat(van jópár PC-s stuffom, amivel napmintnap gamézok) és igenis hasznosak a NOCD törések, szerintem...
ha ebbe is beleköccc, akkor már sajnállak...
nálam az eredeti stuffok 1X-er lettek felIsosva, be a daemonba, nocd és tök QL!!! én szeretném(hamár ritkán veszek origit) megõrizni az értéket, ha ez neked semmi, .......akkor.....már.....nem....mondok....semmit....
Barmire hajlando vagyok a csaladomert, hiszen oket ismerem es tudom, hogy jo emberek, es tudnek egy tokeletes vilagban elni, anelkul hogy elpusztitanam a cselekedeteimmel.
nempenzhajhaszas? Hat, nem tudom... Szerintem a penz a 3. legfontosabb dolog az eletben az egeszseg es a szerelem utan, es ezeken kivul barmit meg lehet venni vele, de egy bizonyos fokig meg ezt a kettot is... Aki azt mondja, hogy a penz nem boldogit, valoszinuleg sose volt penze.
csak egy kérdés: ha cheap-nél vásárolok, az nem varez, ugye? :-DDD
Ezt még folytatom. Az embert szinte teljes egészében a környezete alakítja. Van, aki rossz, kegyetlen körülmények között nõ fel, van, aki nagy pazarlásban, és van, aki álomvilágban... Aki idilli körülmények között él, nincs szüksége arra, hogy megkerülje a dolgokat, és a tudásra sem éhez. Egyszerûen megveszi a játékát, és jáccik.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nekem mindegy, csak üljek már valamiben.
"Sunyi módon élõsködni, összegörnyedve, elbújni a sötétben"
Attól függ, hol él az ember..
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Igen. De Te le akarsz-e alacsonyodni oda? Szeretnél-e fekete Mercedes-ben ülni?
> de nem fogom arra aldozni az eletem, hogy megprobaljam megvaltani a vilagot, hiszen ez lehetetlen
Sunyi módon élõsködni, összegörnyedve, elbújni a sötétben, vagy hinni a "fary tale" nemes célban és meghalni érte? 😉
www.youtube.com/aabyssx