A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
Befejeznéd?

Rafaelo
csakúgy mint neked <#hehe>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

UNREG
Meg is szerkeszthetnénk egy ártáblázatot, hogy ezentúl mennyiért vagyunk hajlandók játszani:

MGS, GT, GTA, DMC színvonal: 15$
EA sportjátékok: 35$
Tucatszemét: 50$

Természetesen elõre fizetendõ.

Anubys
Pubika, ha értelmeset akarsz olvasni, akkor elõbb írj is be valami értelmeset, mert ezt eddig nem sikerült... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Rafaelo
de ha ez megnyugtat titeket ebben a topicban sem olvastam semmi értelmes
felnõtt hozzászólást ami nem csoda merthát ugyebár kis kölykök vagytok akik ............

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

UNREG
Bár ez a "warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét", még nekem is új volt. 😊)

A következõ az lesz, hogy a fejlesztõ ne csak ingyen adja a temékét, de még fizessen is a felhasználónak, nehogymá' az a két szép szeméért hajlandó legyen játszani azzal a szutyokkal...

egyik édibb, mint a másik... 😉

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Rafaelo
nem tininidzsa hanem kokuszocsokigömb

wuff-wuff!

UNREG
"mindeki elorukkol egy ujjab lancreszel amivel ezt a csodalatos lancot tovabb lehet varni."

Tévedsz, senki sem rukkol már semmi újabbal, mindig ugyanazokat a köröket futjátok, egy saját farka körül rohangáló kutya ez az egész topik.

meg kell jegyezzem hogy én hzxet meg sephit is normálisnak tartom, bár indulatosnak a saját véleményét védendõ ügyben.
Az odáig rendben van, hogy kiáll vki a véleménye mellett, de raffaelló (õ ugye egy tininidzsa...?) viselkedik ugy mint egy ovis.

Fefe
Azok még jobban warezolnak. Én is ismerek egy pár olyan emberkét akinek jóval több a fizetése az átlagnál

aabyssx
> Gazdag csávó=erko game szegény gyerek=Warez

Oly egyszerûnek tûnhet, de ez nagyon nem igaz.
Több példát hallottunk már NEM átlagfizetéssel rendelkezõ fazonokról, akik ugyanúgy nem hajlandók fizetni.

www.youtube.com/aabyssx

Rafaelo
<#vigyor3><#vigyor5>

Sephi
Ugy ugy <#taps>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na ezt most megegyszer es helyesen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
NYUGI LEGYEN, FEJEZZÉTEK MÁR BE AZ ANYÁZÁST!

Sephi
Ez volt az elso beszolastod te kukta :

"Sephi, te miért nem mész máshová homokozni? Láthatólag nincs közöd a témához, a tini hero tesztelõk már nem ide járnak, neked nem szóltak?"

A banat sem szolt hozzad. Te kotekedel lepkevadasz. Es meg en vaok balfasz 😄D

Sephi
Miert most igy hirtelen mit nem hittel el?

"hát a mostani sephi fikázásoddal te is kezdhetsz lassan pályázni"

Neeeem, ez nem csak 'mostani' 😊 Azóta tart, hogy Sephi elõadta a nagy történeteit régebben, és valahogy nem hittem neki már akkor sem 😊

"Szerintem ajja' toker ele mert ugyanazt a hatast ered el."

Ööö, ezt nem értem. Amit kértem, az egy URL volt egy rólam szóló Gumis topicra, mert nem nem találtam, de szívesen olvasnék magamról 😊

.hzx

Sephi
Regebben olvastam meg amikor egyszer haboruztam hzx-el valami hulyeseget rola a gumiban de hirtelen en sem lemem. Nem hzx volt a topi kimeben de rola is szolt 😄

UNREG
Én is kerestem, de nem találtam. Lehet, hogy Sephi mellébeszélt? 😊)

Hát nincs. Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki azért változtatná meg a véleményét a warezról, mert itt olvasott valami nagy okosságot. 😊

.hzx

Sephi
Szerintem ajja' toker ele mert ugyanazt a hatast ered el.

Sephi
Nem is fogsz! Szerecsetlent megrakta kiskoraban egy puposteve es azota ilyen 😄DDD

Neme.
Igazából ennek a topiknak sincs sok értelme...

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Ne haragud Raffaello már egy ideje látom a nevedet egy-két topikban de fõleg ebben és igazábol azon kívül, hogy lefaszozol mindenkit sok értelmeset még nem láttam tõled.<#gun><#idiota><#violent><#idiota>

PS4 PSN: angyisz

Sephi: dobj már meg egy URL-el, mert nem találtam, pedig szívesen röhögnék magamon 😊

.hzx

Rafaelo
hányadikos vagy 7.-es???? 6.-os????? vagy rejtetten értelmi fogyatékos??

Ez azért teszik, hogy Sephi egy emberként veszi fel a harcot minden észosztó bajnokkal. Ez szerintem állat szerintem. 😊 <#taps><#worship><#taps><#worship><#ijedt>

Rafaelo
mekkora egy kolosszális fasz vagy öcsém az ilyeneket mint te ketrecben mutogatják az állatkertben!!!!

Sephi
Nem! Itt az a jo hogy van par ember akik fentartjak a topik szinvonalat. Hadd ne emlitsek neveket 😄DD

Sephi
En ugy birom amikor ilyeneket kell irni csak mar unom 😄DDDD

hzx apam! Magasrol sz@arok a velemenyedre es a szanalmas alitasaidra! Ettol nem leszel okosabb es nem is fog szeretni senki mas! Puszantom a penztarcadat! 😄DDD

Rafaelo
<#beka2><#guluszem1><#fogmosas><#taps><#taps><#taps>

Vazeg, hogy a picsába tudtok ennyit vitatkozni ezen a rohadt warez témán. Gazdag csávó=erko game szegény gyerek=Warez ennyi az egész!<#lama><#action>

Sephi
Tul sokat nyuzuk-huzuk a temat. Igy orokke harc lesz belole mert mindeki elorukkol egy ujjab lancreszel amivel ezt a csodalatos lancot tovabb lehet varni.

hzx: Valoban? Azert keszult el a Gumiban 4 forum rolad mert mindeki teged tisztel! Mar tudni lehet hogy amik te irsz valahova az egy inonikus beszolas. Sokan elkudenek valahova teget. Az az egyetlen bajod hogy egy szerencsetlen kis ember vagy aki masok megalazasaban talaja szorakozasat. Szanalamas ember. Asd el magad 😞((

Anubys
"Nekem díszdoboz kell, mindenféle földi jóval teletömve."

Ja, ha lenne díszdoboz bármibõl is... Hidd el én is szívesebben pergettem ki egy díszdobozos cuccért 5-6-7ezret anno, amikor még volt díszdoboz, és annyiba kerültek az új játékok, mint most 12-17ezret (melyik kiadónak mennyit van pofája elkérni) egy DVDtokba baszarintott CD-ért, amihez a többi lemezt papírtokban kapod, amihez rosszabb esetben még kézikönyv sincs (alá Half Life 2).

Ami pedig Sephi fikázását illeti, tény, hogy én is összekaptam vele, tény, hogy néha vannak "érdekes" dolgai -kinek nincsennek?-, de távolról sem az sg.hu balfasza... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

hát a mostani sephi fikázásoddal te is kezdhetsz lassan pályázni 😊)))

Zippo, azt azért vágod, hogy ha a kiadók eltûnnek, a játékok/szoftverek visszatérnek a garázsfejlesztések idejének technikai színvonalára? Legalábbis nem sok fejlesztõrõl tudok, aki ma mellényzsebbõl kidobja azt az 5-7 millát, amibe egy mai fullos játék fejlesztése kerül. Egyébként meg ki a franc akar fizetni letöltött és primco lemezre kiírt játékért? Nekem díszdoboz kell, mindenféle földi jóval teletömve.

Sephi: haha, még szerencsee, hogy kettõnk közzül téged ismer mindenki úgy, mint az sg.hu balfasza 😊

.hzx

Az ingyen dolgozást jól el lehet felejteni. hülyeség, teljesen 😊)))
Lammer csak azér mondja, mert neki a programozás nem számít munkának, illetve egy progi nem számít olyan munkaeredménynek, amiért pénzt kaphat vki.

aabyssx
> miert kene neki ingyen adnia, ha egyszer hetekett toltott az elkeszitesevel es szivet lelket beleadta

Én együtt tudnék élni ezzel. Szívesen programoznék szórakozásból és publikálnám tök ingyen, ha pl. nyernék a lottón.
Vagy ha a következõ eset álna fenn:
- Jöjjön kedves programozó, válogasson és fogyasszon kedvére! Hiszen olyan jó programokat ír nekünk.
- Tessék kedves programozó, építünk magának házat/lakást. Legyen hol laknia, hiszen olyan jó programokat ír nekünk.
- Kedves programozó! Érezze csak jól magát, szórakozzon kedvére, hogy legyen ihlete még több ilyen csodálatos alkotásokhoz!

De el lehet gondolkozni ezek után, hogy kinek a jövõképe utopisztikus (enyém, vagy Lammeré)?

www.youtube.com/aabyssx

Unom már az anyázást... Lassan nekiállhatnátok ütni egymást, hogy legyen valami érdekes is ebben. <#levele>

[HUN]Kami*, kiskami*

aabyssx
> a warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét...
hamegmáá'n utopisztikusan gondolkodok, ahogy néha teszed azt te, én így képzelném el a jóléti jövõt!!!

Semmi gond! Ez így konzisztens. Még talán én is bele tudom élni magamat. 😉
De ha ez az "utopisztikus" célod, akkor miért nem teszel érte?!?
Megsúgom, ha tényleg ez a célod, akkor úgy tudsz tenni érte, hogy ELKEZDESZ INGYEN SZOFTVERT FEJLESZTENI.

www.youtube.com/aabyssx

Rafaelo
akkor a kurva anyánkat bameg !!!!

itt egy páran kezdenek teljesen megõrülni...

Neme.
Offtopic irányba tolódva:

Nagyjából egyetértek, de...

"miert kene neki ingyen adnia, ha egyszer hetekett toltott az elkeszitesevel es szivet lelket beleadta"

Szerintem ha az ember (mûvész) szívvel lélekkel alkot, akkor azt vagy saját magának csinálja, vagy azért, hogy másoknak megmutassa, vagy mindkettõ. Ha õ ezt munkának nevezi, akkor õ nem mûvész, és/vagy nem szívvel lélekkel csinálta. Kérhet érte pénzt, pl. eldöntheti, hogy ebbõl szeretne megélni, de ennek a sikere már attól függ, hogy a vevõk elfogadják-e. De ha pusztán azért kér érte pénzt, mert szerinte ez sok munkájába és szabadidejébe került, az ellentmond a mûvészi alkotás céljának.

"Mivel kevesebb ez, mint felhuzni egy teglafalat, meg betonozni?"

Nekem a programozás szórakozás, a szabadidõ kellemes eltöltése. Ennyivel kevesebb. Mindenkinek így kéne vélekednie.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Anubys
Én is programozó, meg 3d grafikus, szal neked "kurvanyád"... <#mf1><#lama><#kocsog>

Rincewind
Tobbnyire csak mosolyogva olvasom a forumot, de vaz az ilyenek mellett nem tudok elmenni szo nelkul. Miert lenne a szellemi termek alacsonyabbrendu, mint barmi mas, amiert penzt lehet kerni? A programozo nem dolgozik ugyanugy, mint egy komuves vagy akarmicsoda? Mast csinal, igen eltero dolgot, de ugyanugy dolgozik, mint barki mas, miert kene neki ingyen dolgoznia, mig a tobbiek penzt kapnak a munkajukert? Valoban nem a foldet hanyja az ut szelen, de ehelyett meg jo esetben lenyomot jonehany evet az egyetemen, vagy ha azt nem is, akkor is ertekelendo, ha valaki profi szinten tud programozni.
De maradjunk a szellemi termeknel, mert nem csak a programok azok, az osszes muveszeti ag szellemi termeknek minosul. Valaki fest egy gyonyoru kepet, miert kene neki ingyen adnia, ha egyszer hetekett toltott az elkeszitesevel es szivet lelket beleadta. Mivel kevesebb ez, mint felhuzni egy teglafalat, meg betonozni?
Meg jo, hogy a tobbi ember nem nezi le ilyen szinten a szellemi javakat, kulonben meg mindig a kozepkorban tartana a vilag...
Rincewind
"a warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét..."

Uram Isten, olyan szinten korlatolt vagy, hogy az mar faj. De komolyan!
zippofcy
Legalább lett volna benned bátorság hogy nem általánosítasz. (anyáTOKat)
Különben meg melyik program fejlesztésében vettél eddig részt? Fogadok legfeljebb csak vmi huszadrangú céges belsõhasználatú szaréban.
Harmadrészt ostoba is vagy, ha nem lennél az, tudnád hogy a kiadók a fejlesztõk zsebébõl is óriási összegeket szednek ki a semmire. Oké, régen csomagolni meg terjeszteni kellett a terméket de ma már ott a Net, fizetésre meg a hitelkártya. Ha a programokat negyedáron adnák de közvetlenül a fejlesztõ, és nem a kiadó, akkor a fejlesztõknek minimum dupla haszna lenne rajta, a felhasználó meg megkapná negyedáron.
De nem, jelenleg el kell tartani a milliókat akiket a kiadók foglalkoztatnak ... mire fel tartsak én el hájassegû ostoba amerikaiak millióit a balkáni fizetésembõl??? He?? Töppedtagyú "barátom".
De ugyanez igaz a zeneiparra is. A filmiparra MÉG nem, mert ott a "fejlesztõk" száma is olyan nagy hogy eltörpül mellettük a kiadó alkalmazottainak száma, ráadásul annyira tõkeigényes maga a "fejlesztés" hogy csupán az "alkotók" nem is tudnák finanszírozni.
De a zene- és a szoftverkiadóknak EL KELL TÛNNIÜK!
A történelmi fejlõdés túlhaladt rajtuk, mint pl. a klasszikus vallásokon (a mai kor vallása a tudomány)
De persze ezt a hozzád hasonló ostoba, földhözragadt gondolkodású parasztok SOHA nem fogják felfogni. Mint ahogy én sem pl. a relativitáselméletet. Mindõnknek megvannak a korlátai. Ámen.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)