A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
MGS, GT, GTA, DMC színvonal: 15$
EA sportjátékok: 35$
Tucatszemét: 50$
Természetesen elõre fizetendõ.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
felnõtt hozzászólást ami nem csoda merthát ugyebár kis kölykök vagytok akik ............
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A következõ az lesz, hogy a fejlesztõ ne csak ingyen adja a temékét, de még fizessen is a felhasználónak, nehogymá' az a két szép szeméért hajlandó legyen játszani azzal a szutyokkal...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Tévedsz, senki sem rukkol már semmi újabbal, mindig ugyanazokat a köröket futjátok, egy saját farka körül rohangáló kutya ez az egész topik.
Az odáig rendben van, hogy kiáll vki a véleménye mellett, de raffaelló (õ ugye egy tininidzsa...?) viselkedik ugy mint egy ovis.
Oly egyszerûnek tûnhet, de ez nagyon nem igaz.
Több példát hallottunk már NEM átlagfizetéssel rendelkezõ fazonokról, akik ugyanúgy nem hajlandók fizetni.
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Sephi, te miért nem mész máshová homokozni? Láthatólag nincs közöd a témához, a tini hero tesztelõk már nem ide járnak, neked nem szóltak?"
A banat sem szolt hozzad. Te kotekedel lepkevadasz. Es meg en vaok balfasz 😄D
Neeeem, ez nem csak 'mostani' 😊 Azóta tart, hogy Sephi elõadta a nagy történeteit régebben, és valahogy nem hittem neki már akkor sem 😊
"Szerintem ajja' toker ele mert ugyanazt a hatast ered el."
Ööö, ezt nem értem. Amit kértem, az egy URL volt egy rólam szóló Gumis topicra, mert nem nem találtam, de szívesen olvasnék magamról 😊
.hzx
.hzx
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
PS4 PSN: angyisz
.hzx
hzx apam! Magasrol sz@arok a velemenyedre es a szanalmas alitasaidra! Ettol nem leszel okosabb es nem is fog szeretni senki mas! Puszantom a penztarcadat! 😄DDD
hzx: Valoban? Azert keszult el a Gumiban 4 forum rolad mert mindeki teged tisztel! Mar tudni lehet hogy amik te irsz valahova az egy inonikus beszolas. Sokan elkudenek valahova teget. Az az egyetlen bajod hogy egy szerencsetlen kis ember vagy aki masok megalazasaban talaja szorakozasat. Szanalamas ember. Asd el magad 😞((
Ja, ha lenne díszdoboz bármibõl is... Hidd el én is szívesebben pergettem ki egy díszdobozos cuccért 5-6-7ezret anno, amikor még volt díszdoboz, és annyiba kerültek az új játékok, mint most 12-17ezret (melyik kiadónak mennyit van pofája elkérni) egy DVDtokba baszarintott CD-ért, amihez a többi lemezt papírtokban kapod, amihez rosszabb esetben még kézikönyv sincs (alá Half Life 2).
Ami pedig Sephi fikázását illeti, tény, hogy én is összekaptam vele, tény, hogy néha vannak "érdekes" dolgai -kinek nincsennek?-, de távolról sem az sg.hu balfasza... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Sephi: haha, még szerencsee, hogy kettõnk közzül téged ismer mindenki úgy, mint az sg.hu balfasza 😊
.hzx
Lammer csak azér mondja, mert neki a programozás nem számít munkának, illetve egy progi nem számít olyan munkaeredménynek, amiért pénzt kaphat vki.
Én együtt tudnék élni ezzel. Szívesen programoznék szórakozásból és publikálnám tök ingyen, ha pl. nyernék a lottón.
Vagy ha a következõ eset álna fenn:
- Jöjjön kedves programozó, válogasson és fogyasszon kedvére! Hiszen olyan jó programokat ír nekünk.
- Tessék kedves programozó, építünk magának házat/lakást. Legyen hol laknia, hiszen olyan jó programokat ír nekünk.
- Kedves programozó! Érezze csak jól magát, szórakozzon kedvére, hogy legyen ihlete még több ilyen csodálatos alkotásokhoz!
De el lehet gondolkozni ezek után, hogy kinek a jövõképe utopisztikus (enyém, vagy Lammeré)?
www.youtube.com/aabyssx
[HUN]Kami*, kiskami*
hamegmáá'n utopisztikusan gondolkodok, ahogy néha teszed azt te, én így képzelném el a jóléti jövõt!!!
Semmi gond! Ez így konzisztens. Még talán én is bele tudom élni magamat. 😉
De ha ez az "utopisztikus" célod, akkor miért nem teszel érte?!?
Megsúgom, ha tényleg ez a célod, akkor úgy tudsz tenni érte, hogy ELKEZDESZ INGYEN SZOFTVERT FEJLESZTENI.
www.youtube.com/aabyssx
Nagyjából egyetértek, de...
"miert kene neki ingyen adnia, ha egyszer hetekett toltott az elkeszitesevel es szivet lelket beleadta"
Szerintem ha az ember (mûvész) szívvel lélekkel alkot, akkor azt vagy saját magának csinálja, vagy azért, hogy másoknak megmutassa, vagy mindkettõ. Ha õ ezt munkának nevezi, akkor õ nem mûvész, és/vagy nem szívvel lélekkel csinálta. Kérhet érte pénzt, pl. eldöntheti, hogy ebbõl szeretne megélni, de ennek a sikere már attól függ, hogy a vevõk elfogadják-e. De ha pusztán azért kér érte pénzt, mert szerinte ez sok munkájába és szabadidejébe került, az ellentmond a mûvészi alkotás céljának.
"Mivel kevesebb ez, mint felhuzni egy teglafalat, meg betonozni?"
Nekem a programozás szórakozás, a szabadidõ kellemes eltöltése. Ennyivel kevesebb. Mindenkinek így kéne vélekednie.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
De maradjunk a szellemi termeknel, mert nem csak a programok azok, az osszes muveszeti ag szellemi termeknek minosul. Valaki fest egy gyonyoru kepet, miert kene neki ingyen adnia, ha egyszer hetekett toltott az elkeszitesevel es szivet lelket beleadta. Mivel kevesebb ez, mint felhuzni egy teglafalat, meg betonozni?
Meg jo, hogy a tobbi ember nem nezi le ilyen szinten a szellemi javakat, kulonben meg mindig a kozepkorban tartana a vilag...
Uram Isten, olyan szinten korlatolt vagy, hogy az mar faj. De komolyan!
Különben meg melyik program fejlesztésében vettél eddig részt? Fogadok legfeljebb csak vmi huszadrangú céges belsõhasználatú szaréban.
Harmadrészt ostoba is vagy, ha nem lennél az, tudnád hogy a kiadók a fejlesztõk zsebébõl is óriási összegeket szednek ki a semmire. Oké, régen csomagolni meg terjeszteni kellett a terméket de ma már ott a Net, fizetésre meg a hitelkártya. Ha a programokat negyedáron adnák de közvetlenül a fejlesztõ, és nem a kiadó, akkor a fejlesztõknek minimum dupla haszna lenne rajta, a felhasználó meg megkapná negyedáron.
De nem, jelenleg el kell tartani a milliókat akiket a kiadók foglalkoztatnak ... mire fel tartsak én el hájassegû ostoba amerikaiak millióit a balkáni fizetésembõl??? He?? Töppedtagyú "barátom".
De ugyanez igaz a zeneiparra is. A filmiparra MÉG nem, mert ott a "fejlesztõk" száma is olyan nagy hogy eltörpül mellettük a kiadó alkalmazottainak száma, ráadásul annyira tõkeigényes maga a "fejlesztés" hogy csupán az "alkotók" nem is tudnák finanszírozni.
De a zene- és a szoftverkiadóknak EL KELL TÛNNIÜK!
A történelmi fejlõdés túlhaladt rajtuk, mint pl. a klasszikus vallásokon (a mai kor vallása a tudomány)
De persze ezt a hozzád hasonló ostoba, földhözragadt gondolkodású parasztok SOHA nem fogják felfogni. Mint ahogy én sem pl. a relativitáselméletet. Mindõnknek megvannak a korlátai. Ámen.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)