6215
A warez rossz
-
#2093 Gőzöm sincs. Még eszembe sem jutott belerakni egy pécés DVD olvasóva. -
#2092 erdekes a ps2, box, gc lemezekenek deka vedelmuk sincs, megfogod backup es vinyorol jatszik(ps2,xbox) deccoll :D -
Derapo #2091 Rohadozzon meg a microfos.Én megvettem az EREDETI WIN XP Home-ot.Dögöjjön meg.
Most tettem a gépbe egy új vga-t,alaplapot,meg procit.Erre ez a tetves retkes köcsög szar,nem engedi aktiválni a neten keresztül.Hoddögöltem vóna meg amikor megvettem.Inkább WAREZ EZERRE' -
#2090 Vagy mégis, mert a paranoja mindenek felett :))
(Nehogy egyetis illegálisan használjanak ... brumm) -
#2089 Ja. Az elég kellemetlen.
Ha nem lenne mitől védekezni, nem kellene védekezni. >:) -
#2088 vagy lefagyjon a lemez eredeti védelmétől a teljes PC :p -
#2087 igen :P -
#2086 Nehogy elkoptassa az eredetit lejátszó? >:) -
maruzst24 #2085 éljenek sokáig a másolt játékok! -
#2084 es a legalis backup? :P -
#2083 Le a másolt játkokkal!!! -
MacrosTheBlack #2082 Hehe, így jártál. Warezban meg megkapnád bugmentesen, kényelmeen, úgy használod ahogy akarod, nem pedig ahogy a Sony / EA / akármi előírja, de te mégis örülsz hogy átb*sztak. Csak gratulálni tudok. -
kiskami #2081 Nem fake a hír? Anadtech-en olvastam egy cikket, amiben szétszedték:
With a few simple tools we were able to disassemble the entire unit, removing every component from the system without any damage.
-
#2080 M$ nem hiszem, hogy szervizel, de javítson ki valaki, aki jártas ebben külföldön!
SZVSZ max. önjölt műszerészek vállalnak be a kiskerekben bütykölést.
M$ SZVSZ kukáz és cserél, ha indokoltnak tartja. -
ae #2079 Fantasztikus otlet.
Akkor lesz majd a legpengebb, ha a szervizesnek kell hidegvagoval szetbontani, amikor a meregdraga hardverrol kiderul, hogy a kulonfele behatasok (mint pl. hirtelen kanyarbevetel elbaszasanak vetsege miatt a virtualis vilagban elkovetett hiba nagyon is valos, a gep serelmere elkovetett fizikai eroszak formajaban realizalodik) miatt nem tudja mashogy megoldani a szerelest. -
#2078 Én is elküldöm a !%+!%"+!%-ba! Ez a szerelés és ez a ház biztosan megnöveli a gyártási költséget. Az pedig a legál vásárlókon fog csapódni (újra).
Vagy nem őt kellene elküldenem? -
#2077 Nem a híren van a hagsúly, hanem a reakció "érdekes", szegény Bill megpróbálja valahogy védeni az érdekeit, erre elküldik a "jo budos kibeba**ott retkes ku**a anyjaba" :)) -
#2076 LOL. =)
Majd lesz biztos csere külső burkolat a moddereknek. :P -
#2075 > a gép alkatrészeit (pl külső borítóházát) csavarok helyett szegecsekkel rögzítették
LOL - Ez nagyon szellemes! :DDD
De a warez-elők jórésze igénytelen, mint az állat. Őket pl. az sem zavarja, hogy ha kilóg belőle egy plusz vinyó. Viszont az biztos, hogy egy szép, új, drága dobozt nem szívesen rongál meg az ember... -
#2074 Újabb gyöngyszem:
A hír:
"Semmi sem teljesen biztonságos és minden rendszer fetörhető - ismétlik mind untalan a hackerek és a modchipperek. Ezt jól tudja a Microsoft is, és ahelyett, hogy több millió dollárért modchippelés elleni rendszert talált volna fel, egy egyszerű, mondhatni magyaros megoldással állt elő: a gép alkatrészeit (pl külső borítóházát) csavarok helyett szegecsekkel rögzítették, így aki bele akar mászni a belsejébe, annak bizony drasztikus lépéseket kell tennie és szó szerint fel kell majd törnie az Xbox-ot."
és a reakció:
"Na ez azert mar tulzas... Bill atyank elmehet a jo budos kibeba**ott retkes ku**a anyjaba..." -
#2070 Én nem azt nézem, hogy nekem fizetni kell-e valamiért, hanem azt, hogy nekem miért fizetnek.
Amiért nekem nem fizetnek, azért én sem vagyok hajlandó fizetni, ilyen egyszerű ez :p -
#2069 Még nem lőttem fejbe senkit. De akár annak is eljöhet egyszer az ideje. Pl. nálam nem indul el a (pécés) GTR. A protection system jelenti, hogy gáz van, pedig nincs gáz. Sima bug. Amit persze a készítők b*sztak el, mégsem őket okolom, mivel tudom, hogy mivel jár másolásvédelem alkalmazása. Ha nem lennének ilyen szélsőséges, necces sz*rok használatára kényszerítve, akkor nem lenne ilyen gond.
-
#2068 Én sz*rok rá, hogy kinek mi jár. Én azt nézem, hogy nekem fizetni kell-e valamiért, amit eljuttatnak hozzám, vagy sem. Ha igen, akkor mérlegelem, hogy megéri-e. Ha nem éri meg akkor lesz*rom. Ha megéri, akkor fizetek érte. Mit szólnál hozzá, ha én innen bíráskodva eldönteném, hogy szerintem neked mi jár és mi nem? -
#2067 Persze ennek a lónak is több oldala van, pölö te mint fejlesztő, rendelkezel ugyanazokkal a jogokkal, mint egy énekes ????
Írsz egy programrészt = énekelsz egy dalt (istenadta tehetségeddel előállítasz egy terméket)
A céged tulajdona, te egy senki vagy =/= a te tulajdonod, a te terméked és 50 évig hozza a hasznot
Szóval, majd ha én is 50 évig jogdíjat kapok az általam írt programrészek használata után, no akkor majd elfogadom, hogy a XY éve halott Elvis dalaiért fizessek, addig nem :))) -
#2066 Aham... Úgy látom, te az a fajta vagy, aki, ha rálép valaki a lábára, fejbelövi az illetőt, mondván, hogy "most mér? nekem is ugyanúgy fájt." -
#2065 Nekem ne rakjon fel semmit, és ne legyen semmilyen másolásvédelem. Ne költsenek a fejlesztőcégek iszonyat pénzeket dongle-ra és hasonló másolásvédelmi cuccokra, amik akár a program 30%-al való lassabb futását és fagyását is okozhatja stb. És egyáltalán én nem akarom kifizetni azt a többletet, amit ez okoz.
De ennek megszűnését ezt nem attól kell elvárni, aki kétségbeesetten meg akarja védeni a produktumát a termeszek, csótányok, patkányok ellen, hanem attól, aki úgy akarja elvenni, hogy nem szolgáltat ellent. -
#2064 Na most bocs, de nekem ne tegyen fel senki semmit a gépemre, anélkül, hogy tudnék róla. Te biztos örülsz neki, hogy ahhoz, hogy a Sakál Vokál új CD-t meghallgathatsd, fel kell pakolj egy rootkit-et, ezzel ajtótnyitva spyware-ek, worm-ok és vírusok hordáinak, de én inkább kihagyom. Általában zene terén mindig megveszem, ami tetszik, de ezek után inkább kiszelektálom a Sony CD-ket. Sz*rrágó banda. -
#2063 Általános dolog, hogy a normális vásárlók is szívnak a warez-esek miatt. Én ha tudnátok, hogy ilyen védelmek fejlesztése, alkalmazása mennyi extra pénzbe kerül (amit szitén ki kell fizetni valakinek)... -
#2062 130 millio Ft nem tul sok 4 filmert? (Vagy akar "csak" 800e Ft). -
#2061 Na, nekem inkább ez nyomta fel a pumpát bennem. Mégis hogy a p.csába gondolják? Megérdemelnék, hogy az összes ilyen kiadott CD-t ki kelljen cserélniük ingyen és bérmentve kapuig kiszállással egy ugyanolyan, de rootkit nélküli darabra. -
#2060 Bakker öregem, az egy dolog, hogy 23évesen még nem tanultál meg normálisan írni (bár ez is elég ciki), de még egy rakás topicot is telekúrsz a buta reklámaiddal?! Ha már van annyi gógyid, hogy összehozol egy oldalt, ne az ötévesek reklámtechnikáját válaszd! -
#2059 Megalol :))
USA - Land of the Jails -
#2058 na ez meg a lo tuloldala, EJJJEN AMERIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44negz
LOL-e? -
killer1983 #2057 A warez jo : néjzejd sak meg -
MacrosTheBlack #2056 Ó, milyen költői volt...
Zsepit adjak? -
#2055 OFF
Ja, Te meg éld le az életedet egy sötét, szürke szobában, a monitor előtt görnyedve! Terjedve, mint a pestis, kiírtva magad mögött azt, ami életet adott! Ahová lépsz csak hulladékot és betondzsungelt hagysz magad után. Rézdrótokon keresztül emészted fel a környezetedet. Lehet, hogy ez a civilizáció saját hibájából már rég a feledésé lesz, amikor úja bogyókat fognak gyűjtögetni. -
MacrosTheBlack #2054 Ezt a tagot látta már az orvos, gyóccerésze? -
#2053 OFF
Erről eszembe jutott, amit a minap olvastam itt...
"Abba belegondolni, hogy egy nyomorult ember mennyit pazarol..."
Nem mondom, hogy egyáltalán nem értek vele egyet... -
MacrosTheBlack #2052 Ja, élj barlangban, gyűjtögess bogyókat, meg vadássz nyíllal mamutra, én meg küldök hozzád antropológust, benne leszel a Discoveryben, mondjuk az Eltűnt civilizációkban. :D -
#2051 pont most megy a Kepes RTL klubbon(ezt az 1 musort nezem csak) ott tok jol bemutatja vannak meg olyan kulturak, amiknekrohadtul nem hianyzik a computer, soot meg az aram se... lehet oknekik jobb? ;)