A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.youtube.com/aabyssx
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
En nem ertem hogy miert csinalod ezt. Egyszer baszot okosnak adod ki magad aki akarmire valaszolni tud inteligensen maskor meg azt irod hogy csak szorakozol a hulyekkel.
Azert ez igen furcsa viselkedes abby. En mar nem ertelek komolyan! 😞((
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#mf1>#mf1>
engem is elzórakoztaccc, legalább nem unatkozom... 😄DD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Különben is én is hülye vagyok. Már sokan megmondták.
BTW holnap már bennt leszek. 😉
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De nem csak a hájpoló gaming media, hanem a géming cset end fórum kommjuniti.
Prezentatív minta:
- apaaaam!!!4 en ma tolom444!! allat!
- ja ma n eken is jon lefele4!!
- legkiraj fgame ever!!! nyomjaaa mindenkiii!!44
- Én majd játszok vele, ha kijön Európában, és olcsó lesz.
- en azt nem birnamk ivarnim .akko ma mindenki r3eg vegigtolta.
>😊
www.youtube.com/aabyssx
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
Haggyátok abba !
mindenki eccere hangosan: SZEFIIII!!!!
hehee ez így volt.... 😊
kötekedés off...
valóban ebben 1et értek veled... bár az egyik húzta maga után a másikat,,,
több lóvé kell->több reklám->nagyobb warez... ez így van...
😉
Volt egy Robi haverom aki magyarbol hozta oket lemezen 😄D
.hzx
(Ez csak egy alkalommal volt, de szénné röhögtem magam.)
Arra utal, hogy mennyire hülye vagyok és nem értek a számítógéphez, mer' a vágólapon maradt és accidently bekerült ide.
> Már bocs, de miért hülyék?
Mer' én is az vagyok. És sokkal hasznosabb dolgokkal is foglalkozhattam volna akkoriban.
www.youtube.com/aabyssx
Egy darabig, aztán megy commercial játékfejlesztõnek.
és nyasgem és WAREZ JÓÓÓÓ, pont. <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
a link az mire utal, nem látom a lényeget <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Már bocs, de miért hülyék????
most hogy a társaság általában hibbant meg befordult az default... 😉 (bocs) de ez jó értelemben .... 😉
nem hülyék, azért mert lelkesek meg kell becsülni... 😊
Az Amiga Scene-t már nem is merem megemlíteni... régen sokat jártam le klubbozni(ma már sajna nem) azt a jó értelemben vett ökörködést máshol nem igazán tapasztaltam... nagyon jól tudta magát érezni az ember akkor, szép emlékek... hüpp-hüpp <#sir>#sir>
😊
ne vedd már megint egy kalap alá azt a tucat zsenit aki ilyesmiket szórakozásból nyomnak, a melóval. ez teljesen naív dolog.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
amúgy ha már off: igen tudom, hogy graf mániások a júzerek...nálam nem szempont annnyira. most kezdem újra a Disciples2öt, baromi szép, igényes, és nem igazán 3d orgia... jah és megéri a 3K-t simán...
> el kéne látogatni pár Scene oldalra
> ti az életbe nem fogtok olyat írni
Hát, én a 90-es évek elején még résztvettem valamennyire a demószénában. Abyss-3 néven talán még 1-2 DOS-os intro-t lehet is találni, ami kijuthatott a házból. Ma már fél-szánalommal nézek vissza az akkori énemre. Megértem, hogy csodálod valamennyire a tehetségeiket, de asszem', hogy nem látod át mennyire hülyék.
...gondolj csak Version-re! SRY 😉 A Majic12-t mindenki ismeri.
> hülye dilletáns banda(aby és társai)
LOL
Miért idegeskedsz?
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
ezt most komolyan mondod?
Nem a szakmádba kötöttem bele, -ahhoz semmi közöm-, hanem ha te elvárod a játékfejlesztõktõl, hogy ingyen dolgozzanak neked, akár évekig is, akkor én is elvárhatom, hogy te ugyanannyi ideig õrizd a házamat.
Ami viszont nagyon bosszant, az hogy általánosítotok, attól, hogy én most ezt mûvelem, szerinted attól én kevesebb lettem???
Lehet, hogy a kollégáimmal nem tudok általában beszélgetni, mert olyan szinten undermûveltek és kifejezõkézségük is vetexik egy 3 éves nyeretlenével... ez van... ezért engem nem kell általánosságban beskatulyázni, kösziiiii
---
jah igen elmegyek és megcsinálom, cserébe te prezentálsz nekem egy Heroes like TBS játékot, oké??? sok unittal, rengeteg varázslat és nyalánkságok... <#idiota>#idiota>
De tudod mit? Te õrzõvédõ vagy, ha jól tudom. Gyere már egy kicsit ingyen õrizni az én házamat.
A kibaszott életbe meg kéne érteni már, és el kéne látogatni pár Scene oldalra és meg kéne nézni pár "homebre" arc milyen kódokat ír, ti az életbe nem fogtok olyat írni, és õ még ráadás ingyér tesz, ULTRALOLOk vagytok, veritek a melleteket a nagy tudásra, szánalom!!!! majd ha valaki is innen elõáll egy olyan kóddal mint a Haujobb-ék, vagy a amit írtak 96K-s FPS, na el lehet gondolkodni... hülye dilletáns banda(aby és társai) (bocs Anu nem rád céloztam...)
jajjj most mehettek a juppibárba 2 ásványvíz mellett megbeszélni lelki sérüléseiteket a warez topikban ért megaláztatások miatt...
áááá haggyuk...
PS: Aki ott volt anno a régi c64,AMiga copypartykon és leste a Scener demókat(javarészt ott megjelenõ coder guruktól) az átérzi a korábban beírt hangoztatott mondatokat!!!! aki meg nem, az sorry.............
ÉN errõl beszéltem, ha félreértették sokan sorry!