6215
A warez rossz
-
#2173 IQ alapú arisztokrácia :)) Nem elvetendő gondolat :))
-
#2172 Nagy homokozó ez az egész internet. BTW én csak a tűzgyújtó vagyok. Amit meggyújtok azt nem én hordom össze. -
#2171 :DDD -
#2170 Na a demokráciáért Én személy szerint nem küzdök, mer sosenem hittem benne, igaz az emberek egyenlőségében sem. SŐT, kikérem magamnak, hogy másokkal egy lapon említsenek! :DDD -
#2169 Mindannyian küzdünk elérhetetlen pozitív célokért (demokrácia, igazságosság, megélhetés, házvásárlás ...), nincs ezzel semmi gond :))
Voltam én is nagy népnevelő, aztán egy kissé leszoktam róla :) -
#2168 Hát, nem ma fogok leszokni a warezről -
#2167 Semmi bajom vele, ő dolga... :)
Ha ezzel leköti magát, tegye. De annak örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szereten (ennyi ideig) felesleges dolgokat csinálni. -
#2166 Tiszteld, de ne kövesd, ha kedves a Zéleted ! :DDD -
#2165 Én Babylon 5 fan vagyok, és ott egyvalamit mindenképpen megtanultam a mimbariaktól: mélyen tiszteld a szent embert, bármilyen elképzelhetetlenül nehéz, vagy kivitelezhetetlen javító szándékú életcélja is van :) -
#2164 Szerintem is, ez a topic aby "játszótere", ha éppen nincs mit írnia a többibe, vagy ez a topic lekerül az első oldalról, gyorsan becopy/paste-el egy postot valamelyik másik fórumról, amiben egy pécés serialt kunyizik, vagy valaki a másolt ps játékok előnyeit firtatja, hogy aztán jól visszaszólhasson azoknak, akik válaszolnak... :) -
#2163 Ez nem hit kérdése. Nem álltam egyik, sem másik oldalra, 1xűen hiábavaló a küzdelem, a warez, éppúgy mint a prostitúció, a drog, vagy az alkohol alapvető létszükséglete egyeseknek. Ezért nem is szoktam ide írogatni, mert falra hányt borsó a téma maga is... -
#2162 Mindenki megideologizálja a ~~~hitét. >:) -
#2161 Nemtom, de főképpen nem is érdekel. A Warez ellen küzdeni épp oly nemes cselekedet, mint DQ harca a szélmalmok ellen és éppoly hiábavaló is... -
#2160 aaby örülne ám neki :))
Hol folytatja utána a warezellenes kereszteshadjáratát ? -
#2159 Senki se személyeskedjen, mert törlöm a tápigot! Világos?! -
#2158 A DC-vel ha bejut a hub-ra egy jogvédő, akkor egy gombnyomásra adja a progi a vádiratot ellened (IP cím - megosztási lista)
-
#2157 Öcsisajt, nem az internetes vásárlásra írtam, hogy nem kereskedelem, hanem a rendeldmeginnenonnan hogyapostalopjael hülyéskedés az nem kereskedelem
És mit is írtam utána: Majd ha interneten tudod rendelni, letölteni (ocsóbban mert se szállítás, se DVD készítés, se borító, ....)
Tehát nem a postagalamb hozza esetleg (ha el nem lopták) a cumót, hanem ahogy fizettél letöltöd olcsóbban.
Olvasni, bizony azt ám kéne tudni [Yoda]
Az utolsó bekezdésedre meg max az anyukád ronda képe jut eszembe -
MacrosTheBlack #2156 100 rongy / fő se sok, abból kell kaját venni, rezsit fizetni, ruha se árt időnként, barátnőt / feleséget szórakozni vinni (nyaralásról nem is beszélve), és valamiből kéne lakás meg autó is, ami inkább csak álom ilyen zsebpénzből. -
MacrosTheBlack #2155 Nekem már ment tönkre gyári cd-m, szal kell a biztonsági másolat. -
#2154 Ha mondjuk csak a PS2 és Xbox játékfelhozatalát nézed a tavalyi évben,a 4 végtagod nem elég a jó játékok megszámolásához szerintem -
Ersiman #2153 Gondolom ott is van kötelező megosztás szóval egykutya. -
#2152 És a BCDC++? -
Ersiman #2151 Tudtommal bármilyen jogvédett anyag továbbadása törvénysértés. A letöltés valóban nem, de a megosztás-feltöltés igen, szóval elég érdekes ha valaki úgy gondolja hogyha emule-lal vagy torrenttel leszed valamit, akkor nem követ el törvénysértést. -
#2150 Ha mástól, saját célra szeded le,én azt legálisnak tartom,viszont akkor követsz el törvénysértést,ha pénzért,tovább is adod.Nálunk az a gusztustalan,hogy a drágalátos média kikiáltotta 1.számú ellenségnek a filecserélő progikat,mondván illegális. -
Olcsi2 #2149 A 2123 utolso mondata nem erv. Hogy irhatod az intrenetes vasarlasra, hogy nem kereskedelem? Ennel egyszerubb es olcsobb modot jatekvasarlasra meg nem talaltak ki es a jatek megjelenese napjan mar a kezedben lehet a cucc. Szerintem pont az ilyen hozzaszolok azok, akik, ha mar a boltban is lehet a megjelenes napjan kapni, akkor is kitalalnak valamit. (Tul messze van, miert nem kapni a zoldsegesnel, stb...)
Remelem, csak a kereskedelem ujitasait ignoralod ilyen latvanyosan es otthon azert mar attertetek falevelrol WC papirra ;). (ne sertodj, szmajlis megjegyzes, de kicsit felnyomja az agyam, ha valaki igy leszolja az internetes vasarlast anelkul, hogy - legyen az barmilyen egyszeru, kezenfekvo es olcso -valaha probalta volna) -
#2148 Engem koncepcionálisan zavar a tömeg igénytelensége, de felőlem zabálhatják a sz*rt kétpofára, ha mellette elém dobnak pár szem savanyúcukorkát.
Csak hát ahhoz, hogy cukorkából is dobjanak ide egyet-kettőt elég nagy sz*revő vásárlói erő is kellene. -
#2147 nah, hmm... en meg épp a tulsagosan csili-vili NFS-style vonulatot nem tartom jonak... jo, nem bug-os, elmeletileg programozoi vonalon semmi gondja; de nekem tul popularis; nagy divat az egesz; és tegyük hozza, nem versenyröl szol; a WIEPOUT sorozat fizikajanak több köze van autokehoz, mint NFS uj reszeinek...(esküszöm, azok a repkedö raketak jobbak... ) nagyon ramentek a divatra, és egy facca autos gémböl lett 1 szerintem divatnyál, kezdve a divatos négerzenetöl, a tuningos; FAST AND FURIOUS feeling-hez... nekem nagy csalodas volt az uj NFS is... tudom, h. ez egy szubjektiv velemeny; van akinek nagyon bejött, épp a fentebb emlitettek miatt; de of course nekem nem...
ujabban erzek egy rohadtnagy szakadekot(igaz, nem arcade hanem sim. inkabb...) GT sorozat és NFS között; term. nem az uj NFS-ek javara...
A masik: nem feltetlen annak köszönhetö NFS sikere, meee' annyira jo... EA tele van lével; tellik még oylan extrem reklamokra is, minthogy goyrshajtok gémet kapnak, stb.; amire volt példa... lehet tamadni, fikazodni, de én NFS:U sorozatnal is értetlenül tekertem a fejem; és nem azééé' mert nem szeretem az autos gémeket; hanem azert; mert azon agyaltam, h. oylan gémek utan; mint High Stakes+Hot pursuit2+porsche(amikdurvajok!) hogy örülhetnek az emberek az utana következö szerves hulladekoknak? -
#2146 Vagyis pont ellenkezőleg: túlságosan is lehet rájuk számítani :))) A nép mindent megvesz, érdekes módon :D -
hzx #2145 Note: megvették azt a szar Driv3r -t. is... Nem lehet ma már az emberekre számítani :) -
hzx #2144 :) Hát, annyiban mindenképp, hogy a bugmentes, hosszabb távon is élvezetet biztosító játékokat veszik a népek. Az NFS sorozatot, tudom, ma divat fikázni, de a laikus játékosnak tökéletes videogame a maga könnyű játszhatóságával, divatos témájával és változatosságával az optikai tuning vonalon. Inkább ez mint az überbugos übersuxx Driv3r, Matrix és társai. -
#2143 "pozitív irányba tereli a tartalomipart"
/ironia on
eeeeh lesz megtobb ENEFESMOSZTVÁNTID, meg nemeteket lelovoldozos efpéés
ejjjjenejjjjen vagy inkabb
/ironia off
-
hzx #2142 Jogos - nyilván nem lehet összevetni például a DVD eladásokkal, de az Xbox eladásokhoz képest most jelentős a változás. Ami persze nem biztos, hogy kiadásnövekedés is egyben: egy X360 tulajdonos most vesz évente 3 játékot amit mondjuk elcserél 2x és ugyanannyit költ, mint az Xbox korszakban, csak akkor írható dvd-re és netköltségre ment el a pénz. Viszont most "kénytelen" csak a jó játékokat megvenni és ezzel is pozitív irányba tereli a tartalomipart :) -
#2141 Mit tekintünk szárnyalásnak teszem azt ?! Merthogy én egy darabot nem vettem (nem is fogok sztem.), az tuti ! -
hzx #2140 "Talán mert a konzollal együtt mindenhol kijöttek a gamek is"
Hm? A szegény Magyarországon azért viszik az X360 játékokat, mint a cukrot, mert nincs megtörve a gép. -
#2139 Talán mert a konzollal együtt mindenhol kijöttek a gamek is (nem 2 év elteltével, így hat a hype).
Talán éppen erről írtam előző x hozzászólásomban :D -
hzx #2138 Ebbe felesleges belemenni, mert mondani bármit lehet, de a nagy rögvalóság az szerintem az, hogy sokan (lehet hogy téged is beleértve) akkor is lemásolnák inkább, ha kapható lenne itthon is a japán megjelenés pillanatában, csak akkor mások lennének az érvek.
Beszélgessünk inkább arról, hogy miként lehet az, hogy a jelenleg warezments X360 hazai játékeladásai szárnyalnak :) -
#2137 Erre a válasz a #2123 utolsó mondata :p
Majd ha interneten tudod rendelni, letölteni (ocsóbban mert se szállítás, se DVD készítés, se borító, ....) -
hzx #2136 "mikor is fogod tudni te azt hivatalosan megvenni itt kelet/közép európában"
Kulcsszavak: Lik-Sang, internetes rendelés, UPS/DHL. -
#2135 jah, ismerös a problema; van amit szükös piac miatt csak warez + netes töltögetes aran tud megszerezni az ember... -
hzx #2134 Nem fognak. Mivel a polctér is pénzbe kerül, a rétegjátékok kiszorulnak onnan még a gazdagabb oszágokban is. Disgaea -t Angliában sem találsz a Media Markt (ha van ott ilyen egyáltalán) polcain.