A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Miért vagy warez ellenes, fejtsd már ki!😊)
Ja és ne kezd el, hogy mert így jót teszel a cégeknek!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

aabyssx
Én itt mindíg provokálok. Ez nyilvánvaló.
De én nem anyázok és hülyézek. SZVSZ ez a vád alaptalan.

www.youtube.com/aabyssx

CoolStuff
Sajnos!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Másik top 10 témája:

Miért okosabbak a nõk?
😄

Naaa, azert ne essunk tulzasokba.

Hitler messze nem volt annyira fanatikus, mint itt egyesek.

Rafaelo
nesze egy 10-es vegyél magadnak ékezeteket!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

CoolStuff
De warezos!😊

aabyssx
Ugyan nincsen köze A Témához, de megosztanád velünk, hogy mi a motivációd a hozzászólásaid elküldésekor?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En bekes termeszetu vagyok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ugyertem a te teoriaidra Lammer csak baromsagokat irt vissza aztan te megint es megint o es igy tovabb es a mai napig nem jutottatok seohva vele.

Es nem is fogtok. Mert ez a topik az egyik legnagyobb baromsag amit valaha ember megnyitot (persze vannak meg de ez belekerult a TOP10-be 😄DDD)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CoolStuff
😄DD

SEPHI vs. ABY
Round 1<#violent><#gun>

PS4 PSN: angyisz

CoolStuff
Szal, ha jól értem mi vagyunk a Hitlerek!😄DD

Rafaelo
ha ronda vagy akkor:

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Haggyad, csak rá akart világítani aby hozzáállására a warezesekkel szemben ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Kusssma 😄DDD

CoolStuff
Zsidózok én is, hogy ne legyen egyedül!😛

aabyssx
> mivel csak baromsagokat ir

Ezt kifejtenéd? Csak 1-2 példával.

www.youtube.com/aabyssx

Rafaelo
zsidózik !!!!! moderátor<#banplz>

Sephi
Abby amikor megnyitotta a topikot tudta jol hogy ez lesz majd az o jatek helye mivel tudta jol hogy kik jarnak ide. Szerintem azt akarta hogy bebizonyitsa hogy o mennyire okos de rosz helyen assot. Mivel itt majd 90% warezol ezert logikus hogy alig par hozzaszolas utan mar egy nagyobb haboru keletkezett. Azzal hogy abby valaszol valakinek es az majd a maga modjan vissza , csak azt szemleli hogy a dolgok helytalasa nem eppen eggyenjogu a maga felvetelevel ezert alapjaban semmi koze sincs a masikhoz mivel csak baromsagokat ir.

Tehat enneka topiknak semmi ertelme nem volt , van es soha nem is lesz mert ez kb olyan mintha Hitlert akartad volna ravenni hogy a Zsidok-at szeretni kell.

Sephi
Aha ok persze!

Sephi
Ki beszelt rolad? En nem emlekszem hogy kutyakrol irtam volna.

Azert flame, mert titkon mindenki szeret flamelni, csak senki sem vallja be. Milyen nyugis volt a topic par napja, de a flame elso jeleire hienak hada szallta meg a topicot, csak hogy anyazhasson kicsit amoge bujva, hogy nem o kezdte 😄

de vajon azért flém, mert nincsen helyes álláspont, vagy azért, mert mindeki ragaszkodika sajátjához?
"Van-e a Földön Egy és Megingathatalan Warez Igazság?"

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

az bezony! 😊

Nem gondolunk semmit. Mar reg gepiesen olvasom a topicot, a sok faszsag fele mar el se jut az agyamig, a mondatok nagy reszet nem is ertelmezem csak megallapitom, hogy ez is flame. Azert olvasom csak, hatha talalok egy ertelmes hozzaszolast, amit nem akarok kihagyni.

Rafaelo
warez rossz !

és még okosabb is lehetek

Sir Quno Jedi
ÍRd az aláírásodba, hogy a warez rossz és akkor bármit mondhatsz, az ontopic !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Tiltakozom!
Kb. minden második hozzászólásomban van utalás a warez-ra.

www.youtube.com/aabyssx

Rafaelo
az a finom ám

Rafaelo
hát ha okosabb nem is vagyok de szebb igen !!!

Sephi
De azert belatjatok hogy ez a topik mar messze nem a WAREZ-rol szol 😄DD

Ez soha nem is arrol szolt hanem hogy ki itt az okosoabb es a szebb!

Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😄DDDD

Lammer
dehogy sértõdtem meg, távol áhhjon tõhlem ihlyesmi hanyag fluhhtrációó. NADEKhérem... <#idiota>
NAjó mostantól kicsit leoffolom a fórumozást, legalább a flame alábbhagy egy kicsit, a stafétát, mostmár átvehetné más is <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

most ettelek meg. nyamnyam.

Rafaelo
semmi csak a hüléknek lefordítottam hogy értsék

aabyssx
???

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Egyedül a kérdésed mögött nem volt szmájli.

/ felnéz

Gondoltam leírom. Abból baj nem lehet. Erre megsértõdik. Mér' nem szóltál? >:|

😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Rafaelo
mármint programozó

aabyssx
Inkább beleírom, hogy nagypofájú, kötekedõ gyökér és akkor elõre kérek elnézést. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
3 nap alatt csoda?
Hát persze! Bármikor!

on topik:

Na, ezt nem csinálnám ingyen.
Hamburgert készítenék.
Talán még téglát is hordanék.
De ha ezt nem fizetnék meg...

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Ezt amúgy beírhatnád az aláírásodba is ! Mer úgyis belefér három sor ! 😄DD

Lammer
tudom hülyegyerek, már poénkodni sem lehet???

<#szomoru2>

Sir Quno Jedi
azúgyszokiklenni

aabyssx
Ismételten: szoftverfejlesztõ vagyok.
És most szisztem-pörformansz práblem témában okoskodok.
Azaz, van egy nagy és drága rendszer. De lassú. Csináljak/csináljunk valamit!

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
mijaza riöltájm?<#zavart2><#idiota> meg pörformansz? <#zavart2><#idiota>
/ csak egy õr! <#idiota>
mééé mia francot csinálsz?

aabyssx
😉

> a szorakozasod egyben a leegetesed is

Lehet. De akkor én ilyen égõ vagyok. Ez van.

> maskor meg azt irod hogy csak szorakozol a hulyekkel

Ha azt írom, hogy hülyeként szórakozok a hülyékkel, az inkább irónikus és egyenlõ társalgófélként állítja be a többieket, nem?

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
<#eljen>

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
"azt irod hogy csak szorakozol a hulyekkel."

Nekem úgy tûnik, mintha ez az õ önigazolásának a kifejtése lenne. Nem?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sir Quno Jedi
Jó, akkor addigra ájjále ! 😄SDD

Sir Quno Jedi
Nekem már NINCS VÉLEMÉNYEM a témában ! 😄DD