A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
Hát, én a lakáshitelem dupláját (100%) fogom visszafizetni, mire lejár az a sok-sok év...
.hzx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
.hzx
Aki meg nem ért hozzá, az ne akarjon többmilliós pénzekbõl játékokat gyártani.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Teljesen mindegy, hogy milyen más befektetõt talál a csapat, az a befektetõ nagyot akar kaszálni - és ez érthetõ is, különben máshova tenné a pénzét.
> ha a banda minden tagja felajánljá fedezetként a házát nem lenne annyi fos játék
/ elszámol 10-ig
/ nyel egyet
Tudod, ez olyan, mintha egy dolgozó fejéhez pisztolyt szegeznél.
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A kiadók és terjesztõk fogják meg a legnagyobb pénzt a játékokon és úgy tûnhet, hogy nincs rájuk szükség, ha elektronikus úton jut el a játékoshoz a játék.
De! Jelen pillanatban a játékok fejlesztésére költött brutális összegeket (10-20 millió $-os összegeket) a kiadók finanszírozzák meg. Ha hirtelen nem lennének, akkor nem igazán lenne senki, aki 3 éven át 100 fõs csapatot fizet a hozzájuk tartozó high tech eszközökkel együtt egy Resident Evil 4 minõségû játék fejlesztésére.
www.youtube.com/aabyssx
(ELMÉLET)
Kijön a Heroes5, nosza tréler, demó letölt, áááh hátez QL!!!
föltipli online buying zone, megnézem mennyi 20 dolcsi, bankkártyán megrendel, preload from net(backup lehetõséggel mint a HL2, élvez!!!!!!
és a fullos pénz go to fejlesztõnek...
én lenni from hungary, nagyon elégedett júzer 😊)))
és mindenki jól jár és folyik a monitorról a nyál, hát ennyi...
<#idiota>#idiota>
DEMOSTtényleg, ezt én is támogatnám, mint nagy véresszáj warezman!!!
http://konzol.suveg.hu/features/0407.htm
.hzx
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
.hzx
Viva La Virus1!!!
(najó politika OFF)
Egyébként egy magyar felirat elég lenne, sõt néhány játéknál nagyon tudnék örülni egy angol subtitlenek is, mert pl simpsonsba alig értek vmit a dumából. Én spec olvasva angol értõ vagyok.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
.hzx
2.) Szerintem senkinek sem célja a kiadók támogatása. Azok szépen elvannak maguknak, köszönik szépen. A fejlesztõket kell támogatni, aminek jelen esetben az a módja, hogy megveszed az eredeti játékot. Aabyssx -nek teljesen igaza van abban, hogy a kamionról leesett origi megvétele épp ezt a célját nem tölti be, ezért problémás. Számomra ezért is szívfájdalom kereskedõtõl használt játékot venni: iszonyatos haszonkulccsal dolgoznak, te meg max. azt tudod elmondai magadról, hogy az eredeti játékok mellett tettél hitet, de nem honoráltad a fejlesztõ munkáját.
.hzx
Ha szereted a játékokat és még többet és jobbat szeretnél - ez egy abszolute sajátos cél -, akkor támogassd azokat!"
Na én ezt tartom hiteltelennek.Amikor már valaki elkezd kategorizálni, hogy milyen szoftvereket kell támogatni.Ergo mit kell megvenni és mi az amit mehet warezban is.Ugyanúgy munka fekszik egy total commanderben és egy GTA-ban is.Csak hát milyen dolog már megvenni egy "ratyi" total commandert, annak nincs olyan fílingje, mint egy dobozos, extrákkal teli GTA-nak.Ezért nem tudom továbbra sem elhinni, hogy elsõdleges célod a kiadók támogatása.
Elképzelem ahogy azok a fiuk mondják a biroságon:" mi csak a népnek akartunk jot,hisz ezek nem magyar nyelvü játékok igy nem jogos az áruk ithon"
Tárgyalás vége, skacok ártatlanok 😄
Éljen Robin Hood és az "új" Magyar "igazság" 😛
én már bõven meg lennék elégedve vele, nincs annyi meló, mint a szinkronnal, de mégis érted...
Ha magyarra lesz szinkronizálva minden játék, akkor majd szépen megveszem a boltban a játékokat.
Mint ahogy a francia is anyanyelvén veszi.
De az angolul karattyoló szarokat warezolni kell.
Mert nem fizetek olyanért, amit nem értek.
Sose leszek rá hajlandó.
Ennyi.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
És csak ök lesznek 😛
És az a szöveg hogy "jáccani akarok mindennel" nem az igazi,éshogy nem fizetek annyit érte meg pláne.
Gondolom örülne mindenki ha hetente eccer, megálna 10 merci,kilépne 40 brutálman,és vinnék ami a lakásban fellelhetö, és mikor végeztek egy cetlit leraknak az asztalra:" nem volt kedvünk megvenni,igy elviszem hisz igy ingyé vannak"
Csak nehogy ebböl a warezböl is amolyan "megélhetési bünözés" legyen, "mernekemjáccanomköll"-szindroma😛
Majd ha egyszer valaha a te termékedet mások adják el helyetted, és keresnek rajta, amíg te tönkremész anyagilag, akkor talán ráérzel a lényegre.
Riszpekk
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Ekuszom baze hogy mar szorakoztacc 😄
én mindenesetre azért nem warezolok, mert
1) rossz tapasztalataim vannak (félbefagyott rpg-k stb.)
2) mindig amikor nekiálltam warezolni (386 pc, dc), az lett a vége, hogy halomban álltak a gémek, amiknek max. az intróját néztem meg, és tulajdonképpen nem játszottam egyikkel se komolyan (semmibe vettem, na!)
3) uszkve három havonta van szükségem új játékra, ezt meg kíbírom
ennyi, de ez én vagyok, aki rpg-ket, és taktikai játékokat szeretek, amik hónapokig lekötnek, és viszonlag kevés idõm van játszani (5 óra/hét). (nameg a gt-sorozat, ami évekig eltart (szó szerint))
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair