6215
A warez rossz
-
#2213 Ja-ja-ja. Akkor én nagyon szerencsés lehetek, mert még egy darab ilyen sem került a kezem közé... :/ -
MacrosTheBlack #2212 Én viszont gyári lemezekről beszéltem. -
#2211 Nem. A tEH bLACK gazsira gondoltam. >:) -
MacrosTheBlack #2210 Melyik gazsira gondolsz, a sony gazsi, az uip gazsi, vagy a paramount gazsi? -
#2209 Hát, ne vásárolj a gazsitól a pecsában, hiába esküdözik, hogy eredeti! -
MacrosTheBlack #2208 A sok minimálbérrel bejelentett is (joggal) elvárná, mégse kap. -
MacrosTheBlack #2207 Azért mennyit fizetnek vissza a vételárból a kiadók hogy a dvd lemezen legtöbb esetben nem dvd minőségű a film, csak egy átkódolt vhs? -
#2206 vmelyik régi cd-mröl elökaparom, ha kell... :-) -
#2205 És nem akarod megosztani velünk? :-)
/kivételek mindig vannak/ -
#2204 De ha eladom a +5 napos verziót, azzal megkapod az egy éves fejlesztést is. Nem fogom csak 5 napnyi pénzért odaadni. -
#2203 jah, és install nélküli; egy exe-s progik voltak... -
#2202 aham...egy sztori...anno megismerkedtem 1 programozo sraccal; épp vmelyik forumon kerestem egy jo grabbel-öt+mp3kodolot...erre azt mondta a srac, h. ir egyet, és elküldi(kiröhögtem...)...jah, meg fikazta a winamp-ot, h. mennyi sz*r dll-t használ..oszt küldött a srác masnapra altala irt grabbert+kodolot, én meg néztem h. mi van...(tényleg ö csinalta a progit; amihez én rajzoltam win-ikonokat...)a 2 program kb. mérete kb. 150-200 kb volt együtt; és a mai napig tökeletesen müködik... khmmm... :-D -
#2201 Persze, de gondolom ha csak módosítanod kell egy kész programodon (teljes kifejlesztés 1 év, módosítás 5 nap), akkor azért nem kéred el a program teljes árát (sőt, megfejeled 1,5 évnyire, mert ez mennyivel jobb )
Nonszensz
5 napi munkáért 5 napi munka árát kéred -
#2200 Mindegy, hogy mekkora munka. Valakiknek meg kell csinálni. Én ha munkára mozdítom meg a kisujjamat, azért bizony pénzt várok. -
#2199 Gondolom te is sejted, hogy a már eleve meglévő forrást újrakódolni (mivel digitális) mennyire _HATALMAS_ munka is lehet ... egy sima PC-n józsika gépe max 5 nap alatt megvan vele :p
Szóval egy csak a +1 ből lenyúzás legundorítóbb módja -
#2198 > akkor miért is kellene újra fizetnem érte, csak mert már HD-DVD a minősége?
Hát, talán azért, mert ki kell fizetni azoknak a valakiknek a kisújjmozdításait, akik lehetővé tették számodra, hogy létezzen a kedvenc filmed/sorozatod HD verzióban is. -
#2197 "A warez rossz, de a Tibi finom... tada-tada."
De amivel grabbelsz az sem eredeti szoftver ;-) Igen vannak free cuccok is és kik használjaák őket, ha sokkal többet kapsz egy copy-paste árán? Nem sokan. -
#2196 hmmm...MP3-player? sztem ha megvan az original audio CD, akkor legrabbelheted mp3-ba a track-eket; és sztem még nem is törvenybe ütközö a dolog... -
#2195 :))
Ha egyszer már megvettem egy filmet DVD-n (megvásároltam a jogot, hogy bármikor megnézhessem a filmet), akkor miért is kellene újra fizetnem érte, csak mert már HD-DVD a minősége?
Zenéknél dettó. Megvettem a CD-t, de ha arról egy számot mp3playerrel szeretnék hallgatni, akkor vegyem meg az egyik online shopból
Na, ez a mocskos pénzhajhászás gerjeszti a warezt -
MacrosTheBlack #2194 :DDD -
#2193 Csak ők nem realtime stock-ként működnek. A game.net igen. -
vidra #2192 itt megvan az egyik kösz! -
Yorg #2191 És itt?:gameseek.co.uk -
vidra #2190 kösz de itt sincsenek meg a játékok amiket keresek:) -
#2189 game.net -
vidra #2188 csá
Tudtok olyan külföldi webshopot ahonnan angol nyelvű játékokat szállítanak ki gyorsan és olcsón hozzánk? -
#2187 A "símán", az olyan mint a kleptoMÁN, csak símániás?! -
#2186 Símán... :P -
#2185 No mi van?! Akkor most a warez jó már?! -
#2184 Adatvédelmi marhaságok miatt nem megvalósítható még egy országon belül sem, nemhogy nemzetközileg. Alapból nekem is ez lett volna az elképzelésem, de sajna nem életképes
A szavazás szép, és jó ötlet, de semmit sem ér, ha nem tudod a nézőszámhoz hasonlítani
További ötletek ?
(zene eladási statisztikák, sír a képük, hogy egyre-egyre kevesebb fogy offline) -
#2183 / hasára üt
SZVSZ ilyenkor kell egy szervezet, ahol biztonságos módon szavazni lehet a letölthető termékekre. Egy személy, egy adószámmal, egy szoftververzióra, egy szavazatot adhat - mondjuk 1-5, vagy 1-10 ig. Az átalánydíjakból befolyt össze elosztása pedig a szám és mennyiség alapján súlyozva történne. -
#2182 BTW használat alapján kellene megosztani a zsét. Azt kellene valahogy mérni.
A sima letöltés mérése nem a tartalom fejlesztését indukálná, hanem a marketing-et. -
#2181 > merthogy az eladási statisztikák ugyebár már most is elindultak le a nevetséges szint felé
??? -
#2180 Viszont, ha a kiadókat arra kényszerítenék, hogy ezen a központi (egyedi) torrent rendszeren osszák meg a cuccaikat (különböző minőségekben), mint ahogy teszik is egyedileg sokan, akkor mérhető lenne a letöltöttség, és ez szerint lehetne osztogatni a dellát (merthogy az eladási statisztikák ugyebár már most is elindultak le a nevetséges szint felé)
Szóval a lényeg, hogy a jót sokan töltenék le -> ezért sok pénzt kapna érte az alkotó -> minőségibb cuccokat csinálnának -
#2179 A bittorrent rendszer legalitása attól függ, hogy mit osztasz meg, nem?
Legalábbis én szoktam használni trailer-ek leszedésére.
Pl. http://www.eurogamer.net/file_service_files.php - elvileg ez mind legális tartalom -
#2178 Hát, jól teszik, de előbb utóbb bele fognak ugyanabba a csapdába futni: NEM MÉRHETŐ, így nem elosztható igazságosan a beszedett általánydíj
Egy legális Torrent rendszer továbbra is az egyetlen értelmes megoldás :pp
(ja, és no DRM) -
MacrosTheBlack #2177 Ő se rád. :D -
#2176 Hát... no comment, intelligens barátom :P (nem lennék büszke arra, ha ismernélek) -
#2175 te jóságos isten ez a topic nem a Prohardverről tévedt ide???? Szánalmas az egész és az is aki megnyitotta... LOL
Warez4ever!!! Fuck ASVA!! -
tomy v #2174 Egy ujabb okos ötlet az okosoktol.http://it.news.hu/c.php?mod=10&id=17714