A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Jó, jó...egy darab másolt game nekem is van a gépemen... úgy hívják hogy CS 😊 (koleszban nem enged fel steamre, így felesleges megvenni, aktiválni úgysem tudom .... Grrr!)

Lammer
en meg igen, naakkor ovoda style bekapcs rulez <#idiota>
igy vannak meg a Pcs jatekaim is, ami origi, mert soxor az ember ugynugy csalodik egy legalis demo utan, illetve az utan, hogy a demo teccik, neki, de mar a demoban ellotek az osszes puskaport a keszitok... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Oldern the 1st
Én meg nem 😊

DJ Bee18
A warezt azóta nem utálom annyira, amióta egy pár játékot megvettem, tele volt buggal, ocsmány volt a grafikája, szóval nem kaptam meg a pénzemért azt, amit vártam. Mellesleg mi az, hogy egy játékhoz sorban peccseket adnak ki, hogy élvezhetõ legyen, ráadásul a grafikája némelyiknek ronda, magyarul egy félkész terméket veszek meg tízezrekért. Pedig én nem fél tízezrest adtam érte 😊. Szóval elõbb a warezzal érdemesebb kipróbálni ezeket a játékokat. Én így gondolom.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Oldern the 1st
Szegény ember nem játszhat havi 30-40 féle játékkal, kénytelen más forrásokból beszerezni azt a kispolgári, már már parasztian kevés 14-20 játékot havonta! 😊

Sephi
Borzalmas. Mi lesz most veled?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
hmmm erdekes... amugy tenyleg szanalamasak, ennyi sajnos... aki ellopta a felhasznalta a feliratot az engedelye nelkul: emberisegbol 1, uljon le...
mert ha teszem azt, (en mar soxor tettem azt) letoltok egy subot feliratokrol... es a film megnezese utan, kozben talalok benne hibat, kijavitom es ugy megy a DVD-Rre... de baszki ez penzszerzesre haasznalta fel Anubys munkajat...

Anubys
Igazándiból mostmár sz*rom le az egészet... Csak szánalmas...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bogyi007
Örülhet a warezellenes tábor. Úgy tûnik megszûnt a http://general-tao.uw.hu oldal. Sok Ps2 XBox és Pc tulaj legnagyobb bánatára. <#mf3>

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bár a szerteágazó szerzõi jog ezen bugyrában nem vagyok otthon, de így elsõre nem világos, hogy miért lenne jogellenes egy hanganyagról készült fordítást ellenszolgáltatás nélkül közzétenni? A másik, hogy ezen a fordításon is él a fordító szerzõi joga, ami nem szûnik meg attól, ha kiderülne, mégis jogellenes a dolog, ergo akkor is tilos felhasználni a fordító engedélye nélkül.

.hzx

aabyssx
Néhány gondolat:

1.
A film nem Anubys tulajdona és semmilyen felkérést nem kapott a fordításhoz. Saját szórakoztatására végezte. Ráadásul publikálta is ami meg még gáz is lehet.

2.
Úgy tudom, hogy a fordítás nem tartozik szerzõi jog védelme alá.

3.
SZVSZ amit Anubys tehet, az az, hogy egy diszkrét e-mail-en jelzi a magyar terjesztõ felé, hogy észrevette az egyezést és örülne ha honorálnák a munkáját egy kicsit.

Ha szerencséd van Anubys, akkor jól járhatsz vele, de ha nem "rendesek", akkor SZVSZ nem tudsz semmit sem tenni.

4.
Még egy dolog: nem biztos, hogy a magyar terjesztõ a hibás*. Valószínûleg a fordítási feladattal egy fordító céget bíztak meg, akik pedig a szótárazás helyett leleményesen a feliratok.hu-val kezdték a munkát.

* = A hibás szó sem jó szó. Hiszen Anubys a fordítást a közösség érdekében végezte el és teljesen ingyenesen, kötöttségek nélkül publikálta. Valószínûleg a fordíó cég ezzel egy kis munkát spórolt meg.

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
"a subokat a kaloz filmek ala"

Kikérem magamnak, én olyanoknak csinálom a feliratokat, akik külföldrõl rendeltek R1-es DVD-t, és nincs hozzá felirat... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Ez full igaz...
Kb. 10-15 sort írtak át, ebbõl egyetlen egyet teljesen, a többiben csak kicseréltek 1 szót, az összes többi TELJESEN ugyanaz, beleértve a sortöréseket is... De nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel a story, klikk ide...

Lammer
hat jah, nalunk olyan ugyved had all tuti az erintettek mogott, hogy meg o sz*pna meg a dolgot, LOL

demajd jon ricsotiemizebajnokunk es jol leolt majd engemet... ehhhh
mar varom... <#idiota>

Rincewind
Ha ez igaz, akkor irany a birosag! Bar ahogy az otthoni balkani voszonyokat ismerem, ugyse megy vele semmire, tehat jobb, ha beletorodik... :/
Lammer
jah telleg...
van egy erdekes storym, erre mar nem is tudok mit mondani, amikor a rendor lop? kategoria, vagy a farok csovalja,,, vagyvagy nem is tudom...
csak most ugrott be megint...
Tortenet a kovetezo: Anubys cimbi(fizikailag ismerjuk 1mast, igaz te kope? <#bee1>) ugye elismert subtitler a scene-ben, nyomja is rendesen a subokat a kaloz filmek ala(halistennek nem tucatfilmekhez, hanem igenyes alkotasokhoz... 😉) tehat megcsinala vala Hellraiser feliratokat(ami mar onmagaban <#worship>) ehhh
Erre akkorat lestem, egy az egyben feltettek a Mo.-n hivatalosan megjeleno DVD kiadasra az o feliratat, a beleegyezese nelkul... EZ MAR DURVA !!!<#ijedt> Errol varom velemenyeiteket... PO.box... jajajjj ez nemaz... <#idiota>naszal ide... :Ð
ilyet nem b*sztam meg,,, komolyan,,,, ehhh

Oldern the 1st
Ez igaz...

Lammer
jo persze egyértelmû warezpárti és próbál megyarázkodni, hogy nem, viszont, néha vannak olyan anyagok, amiket tényleg nem lehet megvenni sehol sem már... <#szomoru1>

Oldern the 1st
Jah és csak egy apróság: rendeld meg külföldrõl. Webáruházak. Hallottál már róluk??

Tudod, ha valaki ANNYIRA akar valamit, meg tudja VENNI.
Én pl. most rendeltem japánból egy Saiyuki Reload manga kötetet. A világ másik felérõl hozzák ide. Mert meg akartam venni. Ilyen egyszerû.

Neked nem kéne elmenni addig. Itt van No. vagy Anglia. Szóval? Borivó vízprédikáló dolog ez...

Sephi
Nyugi mar... szerintem hulyeseg. Mar csak azert is mert te a zenei problemaidat a Konzolosok forumaban irod...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Te mirõl beszélsz????????????? 3 képzavar/sor!!
Amit itt leírtam az 100% -ig az én véleményem. Azért írtam hogy küldjenek e-mailt, hogy tudjam nem csak én vagyok így ezzel a dologgal!
Sephi
Te lehet a W.E.E.K. -nek az elnoke (warez ellenes ellenessek klubja) es most embereket idezel email-el?

CHEAPBOY
Konzolosok fóruma >> A warez rossz

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Jó Reggelt, Akkor elöször is megkérnék minden töketlent, aki szerint a warez rossz, és büntetendö, hogy fáradjon el egy hanglemezboltba szaros kis országunkban, és keressen nekem hasonló kaliberü és stílusú zenét mint pl: Gary D, Ziggy X,Dj Digress, Dj Dean, Megara vs. Dj Lee, Kenny Takito, Drunken Dj's, Dynamic D's, Virus inc. Sven-R-G vs. Bass-T, Dj Zemtec, Zenith Dj, Roland Kenzo, Waveliner, Balloon, Kaze, Flashrider, Tunnel Trance Force, Hardclub, Dj Networx, D-Techno, D-Trance, stb. stb. stb.
Szerintem nem igazán találnátok ha rátok jön a fialás akkor se! Sajnos nem nagyon fért be a kiló Lagzi Lajcsi, Emszíhaver, Bijonszé, Sanpól, Ózon, Elel Dzsunijor, Szpáj dö gószt, Bódi Guszti és csordája, Zambó lukasfejü Dzsimi, 50 cent, Desztöniz csájld, Marún 5, Blú, és hasonlóktól! Nahát nahát!
Gondolom most azt kérditek mi köze ennek a warez -hez?
Hát szerintetek hol találjon az ember magának igényes zenét, ha nem az interneten, ott is a warez oldalakon. Mert az biztos hogy én seniknek a kedvéért nem fogok rászokni a Bunyóspityura meg a Márijóra!

Aki egyetért velem az dobjon meg 1 e-mail -lel:
[email protected]
aabyssx
/ copy

www.youtube.com/aabyssx

bocs!!!
egy betüt tévesztettem...
<#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Skynet
Lamer??? Netem eddigis volt már vagy 7 éve....A számod meg nemtom...sztem keversz valakivel...

Unreg: Mire lemegy az ára elavul😊
És nemakarom ujrakezdeni a vitát csak vélemény volt...A lényeg továbbra is az hogy a warez nem rossz😊
Lammer
namivan vazzze kaptál netet? <#bee1>

UNREG
1. Nem azt kell megvenni, ami szar meg kivégezhetõ 1-2 óra alatt.
2. Megvárhatod amíg lemegy az ára elfogadható szintre, nem kötelezõ megjelenéskor beszerezni.
2. Ugyen nem akarod az egészet elõröl kezdeni?

megin egy ember aki szeret a parázsra benzint locsolni! 😄DDD
azt tudode- h ki lett fejtve hogy megjelenéskor csak a milkósok vezsnek ugyis játékot, épeszû ember megvárja míg lejjebb megy az ára vagy külföldrõl hozat.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Skynet
Aki szerint a warez rossz az vásárolja csak nyugodtan orrba szájba 10-15ezer forintért (persze nállunk mert külföldön sokhelyen majnem feleannyiba kerül mint itt) a játékokat amik közül rengeteg 1-2 óra alat kivégezhetõ,vagy szar.....😊
Nem topicot kell nyitni hogy rossz meg gonosz a warez (Dedo a köbön) hanem menni a media marktba és vásárolni játékot mert hülye azért nemvagy csak kicsit begyöpösödött a látásmódod.....
Lammer
okéokéoké... <#idiota>
csak egy csöppet ciki, hogy volt anyázódás már itt korábban(ugye Abby???) mp3 meg xvid ügyben, szal ----->>>> <#rolleyes>
ha tévedek én kérem a <#rolleyes>

Lammer, ezerszer leírtuk már ebben a topicban is. Zene, film magáncélra történõ másolása jogtiszta. Játékot és más szoftvert pedig még magáncélra sem lehet másolni.

.hzx

aabyssx
Csak zene és film letöltés.
Azzal magyarázva, hogy ezt akár tévérõl, vagy rádióból is felvehetted volna. Játéknál ezt nem opció. Ott vagy megveszed, vagy nem lehet nálad. Még a biztonsági másolat is necces.
Az amúgy már más kérdés, hogy mivel magyarázod hogy nálad TV premier elõtti DVD rip van...
Nagyon necces.

www.youtube.com/aabyssx

na ez az ami már annyira mindegy 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Lammer
ahaaaa, és játéknál???

Ez már régebbi dolog és ezerszer lerágott csont, de így van. Magáncélra másolhatsz zenét és filmet, akkor is ha nincs meg az eredeti, DE csak ha nem fizetsz érte. Elvileg SMSWeb illegális mindkét oldalon.

Banyapapa
Igaz😄
elég csapdahelyzett,mert lekaphatod,de nem oszthatod meg engedély nélkül.
Akkor ahonnan lekapod a filmet pölö,az megosztja,kell kérni a jogtulaj engedélyét,tuti megvan minden atw/izé oldalon😄

Ha valami fent van a neten, és az oldal legális, akkor az onnan letöltött dolgokat magadnak másolhatod, de el nem adhatod. Viszont ha valaki feltesz valamit a netre ami jogvédett és a szerzõ nem járult hozzá, akkor annak letöltése és másolása bûncselekmény.

Ez egy ilyes kiskapus, gecizõs marhaságos. Szerintem<#vigyor5>
Lammer
deakkorisdeakkoris, akkormostezhogyisvan? <#ravasz1>

Banyapapa
De ök föleg játékokrol irtak itt,és ebben a cikkben nincs a legális játékmásolat benne.
Vagy én nem láttam.

Lammer
HOPPÁÁ!!!
"A film- és zeneletöltések miatt egyébként senkinek nem kell bûntudatot éreznie, az ugyanis a magyar törvények szerint magáncélú másolásnak minõsül, és ugyanúgy legális, mint rádióból felvenni az Ötödik sebességet. A zeneszámok megosztása viszont már nyilvánossághoz közvetítésnek számít (hiszen ilyen módon azokhoz bárki hozzáférhet), ezt pedig a jogtulajdonosok engedélye nélkül nem lehet megtenni"

forrás: Index cikke
EZMOSTHOGYISVAN??? <#confused>
a zokosok (Abby,de fõleg házéiksz) hozzászólásait várom...

Sephi
Nekem nagyon keves eredeti PAL jatekom van.

aabyssx
Helyes!

De ha a 3 is megvan eredetiben, akkor ahhoz is hozzájárultál, hogy Európa kárára USA-ban jobbak legyenek az eladási mutatók. >😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Rágalom! >😊

Én bírom a RE-ket.
Meg a FF-t és a MG-t is.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Latszik hogy 6-ota labon vaok 😄

Mostma' ertem. Nekem a FFX es a MGS 1 ,2,3 eredetiben van meg szal en hozzajartam eme nemes celnak!

Tényleg nem érted? #1196-ban ha kicseréled RE4et a kedvenc játékodra, akkor is igaz az állítás.

Sephi
Azt akarja mondani hogya RE4 verni fogja a FFX-et es a MGS-et?

Lammer
bocs, ha én válaszolok, de nekem jött a válasz eredetileg, tudja, hogy én zombifan vagyok és próbálta érthetõen fogalmazni az én primitív agyamnak a példát, tudod amikor a parsztnak emondod a réten amikóó kaszál, hogy mi a bajod, vágod??? tehát probált lealacsonyodni hozzám a magas lóról, és neked is ,hogy érthetõ legyen a felvázolt példa. Tehát fogd meg a commentjét tedd be a Word-be: cseréld ki a rezit FFX-re, mert úgy te is megértöd :Ð
vágod?
hõõõ
/pederint eggggyet a hetyke bajuszkáján és visszaül a kombánj volánja mögé
<#idiota>

Sephi
Ezt most megegyszer es legszives erthetoen.