A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy vannak meg a Pcs jatekaim is, ami origi, mert soxor az ember ugynugy csalodik egy legalis demo utan, illetve az utan, hogy a demo teccik, neki, de mar a demoban ellotek az osszes puskaport a keszitok... 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mert ha teszem azt, (en mar soxor tettem azt) letoltok egy subot feliratokrol... es a film megnezese utan, kozben talalok benne hibat, kijavitom es ugy megy a DVD-Rre... de baszki ez penzszerzesre haasznalta fel Anubys munkajat...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
.hzx
1.
A film nem Anubys tulajdona és semmilyen felkérést nem kapott a fordításhoz. Saját szórakoztatására végezte. Ráadásul publikálta is ami meg még gáz is lehet.
2.
Úgy tudom, hogy a fordítás nem tartozik szerzõi jog védelme alá.
3.
SZVSZ amit Anubys tehet, az az, hogy egy diszkrét e-mail-en jelzi a magyar terjesztõ felé, hogy észrevette az egyezést és örülne ha honorálnák a munkáját egy kicsit.
Ha szerencséd van Anubys, akkor jól járhatsz vele, de ha nem "rendesek", akkor SZVSZ nem tudsz semmit sem tenni.
4.
Még egy dolog: nem biztos, hogy a magyar terjesztõ a hibás*. Valószínûleg a fordítási feladattal egy fordító céget bíztak meg, akik pedig a szótárazás helyett leleményesen a feliratok.hu-val kezdték a munkát.
* = A hibás szó sem jó szó. Hiszen Anubys a fordítást a közösség érdekében végezte el és teljesen ingyenesen, kötöttségek nélkül publikálta. Valószínûleg a fordíó cég ezzel egy kis munkát spórolt meg.
www.youtube.com/aabyssx
Kikérem magamnak, én olyanoknak csinálom a feliratokat, akik külföldrõl rendeltek R1-es DVD-t, és nincs hozzá felirat... :p
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kb. 10-15 sort írtak át, ebbõl egyetlen egyet teljesen, a többiben csak kicseréltek 1 szót, az összes többi TELJESEN ugyanaz, beleértve a sortöréseket is... De nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel a story, klikk ide...
demajd jon ricsotiemizebajnokunk es jol leolt majd engemet... ehhhh
mar varom... <#idiota>#idiota>
van egy erdekes storym, erre mar nem is tudok mit mondani, amikor a rendor lop? kategoria, vagy a farok csovalja,,, vagyvagy nem is tudom...
csak most ugrott be megint...
Tortenet a kovetezo: Anubys cimbi(fizikailag ismerjuk 1mast, igaz te kope? <#bee1>#bee1>) ugye elismert subtitler a scene-ben, nyomja is rendesen a subokat a kaloz filmek ala(halistennek nem tucatfilmekhez, hanem igenyes alkotasokhoz... 😉) tehat megcsinala vala Hellraiser feliratokat(ami mar onmagaban <#worship>#worship>) ehhh
Erre akkorat lestem, egy az egyben feltettek a Mo.-n hivatalosan megjeleno DVD kiadasra az o feliratat, a beleegyezese nelkul... EZ MAR DURVA !!!<#ijedt>#ijedt> Errol varom velemenyeiteket... PO.box... jajajjj ez nemaz... <#idiota>#idiota>naszal ide... :Ð
ilyet nem b*sztam meg,,, komolyan,,,, ehhh
Tudod, ha valaki ANNYIRA akar valamit, meg tudja VENNI.
Én pl. most rendeltem japánból egy Saiyuki Reload manga kötetet. A világ másik felérõl hozzák ide. Mert meg akartam venni. Ilyen egyszerû.
Neked nem kéne elmenni addig. Itt van No. vagy Anglia. Szóval? Borivó vízprédikáló dolog ez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit itt leírtam az 100% -ig az én véleményem. Azért írtam hogy küldjenek e-mailt, hogy tudjam nem csak én vagyok így ezzel a dologgal!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Szerintem nem igazán találnátok ha rátok jön a fialás akkor se! Sajnos nem nagyon fért be a kiló Lagzi Lajcsi, Emszíhaver, Bijonszé, Sanpól, Ózon, Elel Dzsunijor, Szpáj dö gószt, Bódi Guszti és csordája, Zambó lukasfejü Dzsimi, 50 cent, Desztöniz csájld, Marún 5, Blú, és hasonlóktól! Nahát nahát!
Gondolom most azt kérditek mi köze ennek a warez -hez?
Hát szerintetek hol találjon az ember magának igényes zenét, ha nem az interneten, ott is a warez oldalakon. Mert az biztos hogy én seniknek a kedvéért nem fogok rászokni a Bunyóspityura meg a Márijóra!
Aki egyetért velem az dobjon meg 1 e-mail -lel:
[email protected]
egy betüt tévesztettem...
<#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Unreg: Mire lemegy az ára elavul😊
És nemakarom ujrakezdeni a vitát csak vélemény volt...A lényeg továbbra is az hogy a warez nem rossz😊
2. Megvárhatod amíg lemegy az ára elfogadható szintre, nem kötelezõ megjelenéskor beszerezni.
2. Ugyen nem akarod az egészet elõröl kezdeni?
azt tudode- h ki lett fejtve hogy megjelenéskor csak a milkósok vezsnek ugyis játékot, épeszû ember megvárja míg lejjebb megy az ára vagy külföldrõl hozat.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nem topicot kell nyitni hogy rossz meg gonosz a warez (Dedo a köbön) hanem menni a media marktba és vásárolni játékot mert hülye azért nemvagy csak kicsit begyöpösödött a látásmódod.....
csak egy csöppet ciki, hogy volt anyázódás már itt korábban(ugye Abby???) mp3 meg xvid ügyben, szal ----->>>> <#rolleyes>#rolleyes>
ha tévedek én kérem a <#rolleyes>#rolleyes>
.hzx
Azzal magyarázva, hogy ezt akár tévérõl, vagy rádióból is felvehetted volna. Játéknál ezt nem opció. Ott vagy megveszed, vagy nem lehet nálad. Még a biztonsági másolat is necces.
Az amúgy már más kérdés, hogy mivel magyarázod hogy nálad TV premier elõtti DVD rip van...
Nagyon necces.
www.youtube.com/aabyssx
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
elég csapdahelyzett,mert lekaphatod,de nem oszthatod meg engedély nélkül.
Akkor ahonnan lekapod a filmet pölö,az megosztja,kell kérni a jogtulaj engedélyét,tuti megvan minden atw/izé oldalon😄
Ez egy ilyes kiskapus, gecizõs marhaságos. Szerintem<#vigyor5>#vigyor5>
Vagy én nem láttam.
"A film- és zeneletöltések miatt egyébként senkinek nem kell bûntudatot éreznie, az ugyanis a magyar törvények szerint magáncélú másolásnak minõsül, és ugyanúgy legális, mint rádióból felvenni az Ötödik sebességet. A zeneszámok megosztása viszont már nyilvánossághoz közvetítésnek számít (hiszen ilyen módon azokhoz bárki hozzáférhet), ezt pedig a jogtulajdonosok engedélye nélkül nem lehet megtenni"
forrás: Index cikke
EZMOSTHOGYISVAN??? <#confused>#confused>
a zokosok (Abby,de fõleg házéiksz) hozzászólásait várom...
De ha a 3 is megvan eredetiben, akkor ahhoz is hozzájárultál, hogy Európa kárára USA-ban jobbak legyenek az eladási mutatók. >😊
www.youtube.com/aabyssx
Mostma' ertem. Nekem a FFX es a MGS 1 ,2,3 eredetiben van meg szal en hozzajartam eme nemes celnak!
vágod?
hõõõ
/pederint eggggyet a hetyke bajuszkáján és visszaül a kombánj volánja mögé
<#idiota>#idiota>