219
Itt a folytatás
-
#99 Van egy olyan érzésem, hogy az egyik talán rip lehet másik meg iso. Vagy cd és dvd... -
#98 "de egy 10 éves kezébe hamarabb adnék egy buta és egyszerű kontrolleres konzolt,mint egy jobbfajta konfig.gépet"
Pff.. nem tudod mit beszélsz ember??
Konzol?? PC-den te még nem láttál olyan kaliberű game-t mint konzolon. Olyan történeteket, meghasonlókat.
És a spider man meg jön asszem minden földi jóra játékállomásra, dobozra, meg kockára.
FPS-ek vannak jók pc-re. Azt néhány szimulátor. Mondjuk abból se az autó!:) Abba ott van a gran turismo.
Amúgy mér lenne egy konzol buta??:D Lehet azon is netezni meg minden. -
Bandy11 #97 Egyébként szerintem se a leg jobb game de az időt elverni jó tehát mégegyszer segítsetek -
Bandy11 #96 fiuk a mistériós pálya(bocsi hogy fanatikusan írtam)egy lófasz annyira felhúzott hogy abba hagytam a játékot utálom a cheateket de most kéne egy örökélet ha valaki tud légyszi írja meg köszönöm. -
Mihail #95 valaki plíz help! -
#94 Nekem is kellene egy kis segítség.
Van az a Kő dobálós manus az űrben. Azt hogy kell kinyírni mert nekem nem sikerül.Ha vissza akarom dobni a küvet akkor szétrobban.mit kell itt csinálni? -
Mihail #93 sziasztok! elakadtam a pc-s spiderman2-ben(tudom, hogy sokan szidjátok, de nekem még ez a activision9s szar is bejön, mert kiskoromban rohadt sok pókember képregényt olvastam, és kell a pókember feeling!), na szóval a chapter 3-ban, a banrablós küldiben, nem tudok bejutni az operation roomba, az egyetlen biztonsági őrtől akit eddig megtaláltam nem kaptam kódokat, és nem nyílik ki a vezérlőszoba, má mindent bejártam, de nem találtam más mukit aki adhatott volna kódot, segítség!!! -
Darkboy #92 a gém -
#91 Hát ja nem valami túl jó de azért vannak benne egész jó dolgok elszórakozol vele sok tonna háló egy kis 3 mm-es hálómirigyből az emberen kg/mp (na ezt sosem értettem hogy van) és kész megint kiakasztottál egy játékot ! Egyébként megéri végigjátszani ha nem is méltó folytatás!
Könyörgöm a múvi volt 2 cd!, visszafele felylődünk? -
#90 Mi van meg???? -
Darkboy #89 nekem már megvan -
#88 leszedném csak kurva sok idő lenne bittorentel!
Azt lehet hogy ez tényleg másik game:) -
#87 szedd le és megtudod -
#86 ehh :D
nem. csak itt magyaráztak olya hogy spiderman2 meg spiderman 2 the game vagy mi:)
szal akkor nem ? D: -
#85 Nem értem mi van most van ugyebár az 1 cd-s game de találtam bittorentes oldalom ilyet: Spiderman 2 1222MB mi lehet ez?? -
#84 Persze....
Egyszerre 2 játékot fejlesztenek, az egyik direkt szarabb, hogy a második majd jobban üssön :-DDDD
-
#83 akkor most jön egy elfogadhatóbb verzió ? -
xido #82 a pc-s verzió megjelenése azt hiszem eredetileg is akörülre volt kiírva,legalábbis emlékszem mondatra,ami úgy szólt,a film premierje után 1 héttel...de legyen neked igazad és ne ássák el magukat ennyire:)) -
Coast #81 Olyat is halottam ,hogy a hivatalos honlapon az E3 trailer az PC-s verzió.
Gamershell-en a hivatalos megjelenés meg July 9-re van kiírva.
Én nagyon remélem ,hogy megszánnak minket...
én már megvagyok hülyülve.Nehéz követni a történéseket -
xido #80 az egy dolog,hogy ha warez,akkor hallgass a nevünk,de elég csak 5 elégedetlen ember világszerte,aki majd megveszi és elindítja a lavinát,hogy ez szar és bojkottáljuk és már elesik nem kis bevételtől a cég:)))...nem kell tudniuk,hogy nem csak a közkézen forgó cikkek miatt tudom,hogy silányabb a mi termékünk:D -
#79 Tulajdonképpen abszolút igazuk van. LOL. -
#78 ez igaz, de a boltam ha megveszed akkor is ugyanezt a xart kapod....csak kiadtál érte egy rahedli pénzt a semmiért -
#77 "Kicsit hosszú lettem,bocs,de nézzétek egy egy Spiderman fan-nak,aki nem kicsit zabos ekkora reklám után,hogy ilyen vacakkal elégedjen meg:)).."
Erre az Activision legegyszerűbb válasza ennyi:
LETÖLTÖTTED VAGY MEGVETTED?????
Meg nem vehetted, hisz ott még nem kapni.
Letöltötted?
Akkor kuss van! :-)
-
Coast #76 Ebben reménykedem én is,megaztán az oldalon a Countdown még mindig számol és már minden kijött csak a PC-s verzió nem és 3 nap 14 óránál tart!!!! -
#75 az űrembert a végén hogy kell kinyirni , mert amikor odadom neki a követ , mindig szétlövi és csak az én életemből megy le! -
xido #74 én azon gondolkodtam,hogy össze kellene fogni a nem éppen kicsinek mondható PC társadalom elérhető rétegeinek és valami petíció szerű spam-ekkel elárasztani egy a témában illetékes Activision linket....Jómagam tegnap jobbhíján a support email-jükre írtam egy pár soros kulturált megróvást az ügy érdekében,de sejthetitek mennyire érdekelheti Őket:)))...Szeretnék valami nagy horderejűt létrehozni így,ami elég figyelemreméltó ahhoz,hogy OTT a nagyok észbekapjanak,hogy rengeteg pénztől és vásárlótól fognak elesni,ha elterjed,hogy a PC-sek szemét ilyen vacak,pár hét alatt összecsapott szarral akarják kiszúrni...Azt mondják,gyerekeket akartak megcélozni..hát nem tudom ki hogy van vele,de egy 10 éves kezébe hamarabb adnék egy buta és egyszerű kontrolleres konzolt,mint egy jobbfajta konfig.gépet....Kicsit hosszú lettem,bocs,de nézzétek egy egy Spiderman fan-nak,aki nem kicsit zabos ekkora reklám után,hogy ilyen vacakkal elégedjen meg:))..Pár hónapot még tudnék is várni,ha ennyi kellene nekik,hogy átírják...Ja..és nem érdekes,hogy a hivatalos oldalon a PC verzió adatai és screenshotjai,valamint a kapcsolatfelvételi linkjük nem él?:DD -
#73 nem lett túl jó a gamma... 3-4 óra alatt végignyomtam, és a mondottakkal ellentétben nekem nem volt semmi free ride szerűség utána :(
Grafikai hibák nálam vannak szép szerivel... pedig a demóból jobbnak tűnt :( -
#72 hát skacok ténleg katasztrofális lett a game
még ráfért volna "pár CD" plusszban,nem ?!!!!! -
#71 tényleg nem kéne. írd meg ezt a gamespotra is, hátha hallgatnak rád ... :)
szomorkodni azért szabad (kell?), mert egy régóta várt, nagyon felhájpolt játéknak kaptuk a szir-szar verzióját ... nagy csalódás. :( -
#70 Hát igne, ezért nem kéne örjöngeni :-))) -
#69 F@szom a konzolosokba már!
Eddig legalább azért örülhettem a PC-mnek, mert a sok idióta "négygombos" program cask konzolokon volt jellemző, PC-re normális játékok készültek.
Mostmeg a sok szar konzol miatt arra fejlesztenek és leszarják a PC-seket...
Tökömbe, akkor se veszek konzolt.. :-D -
#68 Emiatt szerintem kár őrjöngeni... -
#67 a GTA jelleg sajnos nem ennél, hanem a konzolverziónál lesz érezhető. a két játék ugyanis tök más és ezúttal (sajnos) a konzolosok jártak jobban. mi meg kaptuk ezt a szart, aminek az egyetlen jó oldala, hogy csak 1 cd ezért nem tart soká, amíg uninstalláljuk-letöröljük. :( -
#66 Hát nekem felkerült a citrom listára ez a játék!
Ez még az első résznél is gázosabb!!!!
Annak legalább a grafikája tűrhető volt, meg spidey kombói jól sikerültek, meg kellett őket tanulni. Itt mintha ez se lenne.
A sztori gyerekes (bankrablás megakadályozása közben piros világitó pókemblémákat összeszedni ami 100 pont! Ez komoly!!!!!), a grafika 2 évvel el van maradva.
Az egész játékon érződik az eröltetett fejlesztés, a GTA koppintás ami iszonyatosan nem sikerült és a határidőre leadás még a film megjelenése előtt...
Szánalamas a játék, nem ér meg 1 CD letöltést sem!!!!!
Nagy csalódás, sokkal sokkal többet vártam!!!!!!!!!
Felejtse el mindenki amilyen hamar tudja.
-
#65 Jah, de van valami diszkrét bája.
Tényleg nagyon kiddie, de valahogy ugyanaz az érzés köszönt vissza játékban, mint amikor nyolcéves koromban szombat délelőtt néztem az RTL-en a Spiderman-t a németen. (Sőt a Spiderman és barátait is! :P )
Szóval szerintem szórakoztató! :D -
#64 most ténleg ennyire szar a game ??????
Skkor nem éri meg leszedni ?
-
Coast #63 Qrva anyukat!!!!!
Még mindig nem bírom felfogni ,hogy lehettek ilyen köcsögök. -
Coast #62 Ja!
Ezt írja a GameSpot:
Yesterday a demo appearing to be that of Spider-Man 2 appeared on the Web and was quickly mirrored by numerous download sites. However, given that it hadn't come from Activision, its provenance seemed to be a bit of mystery. Some thought it was a pirated beta version of the game. Others, including Blue's News, traced its origin to a promotion for a Russian soft drink. However, the demo's origin is much closer to home--Battle Creek, Michigan, to be exact. The Midwestern town is the headquarters of Kellogg's, the food multinational corporation and maker of Cheez-Its. As it turns out, the Spider-Man 2 PC demo is being released exclusively as a Cheez-It promotion; send in two UPCs from boxes of the deliciously caloric crackers and you'll get a demo disc of the game. While the promotion's exclusivity would explain why many sites yanked the demo yesterday, it doesn't explain why its splash screen listed the game's developer as Fizz Factor (The Hobbit) instead of Treyarch (that's because Spider-Man 2 for the PC will be a totally different game than its PlayStation 2, Xbox, and GameCube siblings). According to reports, Spider-Man 2 for the PC will be a child-oriented, mass-market game along the lines of Finding Nemo instead of the open-ended, Grand Theft Auto-style console game. -
Coast #61 Ja!
Ezt írja a GameSpot:Yesterday a demo appearing to be that of Spider-Man 2 appeared on the Web and was quickly mirrored by numerous download sites. However, given that it hadn't come from Activision, its provenance seemed to be a bit of mystery. Some thought it was a pirated beta version of the game. Others, including Blue's News, traced its origin to a promotion for a Russian soft drink. However, the demo's origin is much closer to home--Battle Creek, Michigan, to be exact. The Midwestern town is the headquarters of Kellogg's, the food multinational corporation and maker of Cheez-Its. As it turns out, the Spider-Man 2 PC demo is being released exclusively as a Cheez-It promotion; send in two UPCs from boxes of the deliciously caloric crackers and you'll get a demo disc of the game. While the promotion's exclusivity would explain why many sites yanked the demo yesterday, it doesn't explain why its splash screen listed the game's developer as Fizz Factor (The Hobbit) instead of Treyarch (that's because Spider-Man 2 for the PC will be a totally different game than its PlayStation 2, Xbox, and GameCube siblings). According to reports, Spider-Man 2 for the PC will be a child-oriented, mass-market game along the lines of Finding Nemo instead of the open-ended, Grand Theft Auto-style console game. -
#60 csak velünk pc-sekkel basztak ki. ez ugyanis a kiddie verzió... konzolra megy a királyabb darab. kb. emiatt őrjöng most mindenki a gamespot fórumain.