219
Itt a folytatás
-
#59 vélemény: hát...tényleg egy délutános szórakozás volt végigvinni. Graffika a mai versenytársakhoz képest nagyon gyenge habár egykét intro+átvezető animáció egész szép lett, hangok pocsékok, irányítást meg lehet szokni, játékélmény: sok bugg mellet, szerintem kicsit eltúlozták ezt az űr beli és felhők feletti pályákat, AI -ről inkább nem ejtek szót mivel nincs benne...Activision-tól jobbát vár az ebmer főleg ha egy díjnyertes film után készül...reméljük a 3 jobb lesz ha lesz. -
#58 akkor bugot fogtam, mert akárhányszor csinálom, csak mondja hogy ad, de az ajtón nem tudok továbbmenni, ugyanazt ismétli (ti. hogy keressek egy biztonsági őrt a kódért), mint mielőtt beszéltem volna. -
Coast #57 a Nagy páncélszekrény sarkában az őr ad kódot követsd a nyilat és ennyi. -
#56 nem kellene a lenti (páncélszekrényes) őrnek adnia egy keycardot, ami bejuttat a security roomba? mert nekem nem ad (legalábbis nem tok bemenni a security roomba). -
#55 én meg a bankban akadtam el... mi a rákot kell ott csinálni? nem tudok bemenni a security roomba és az őrt sem találom a másodikon. -
Coast #54 Egyszerre csak az egyik elé dobj követ aztán elkezdi lőni akkor menj az a puska mögé és a sárga részre lőjj hálót és vége.Ezt csináld meg a másikkal is és a gép közepéböl valami szar kijön azt verd szét. -
#53 coast: ott akadtam el ( végee fele) hogy, mutatja hogy mitkell csinálni...omlanak le a kövek ..azokat kell a két "puska) elé dobni hogy azt lőjjék és ne engem miközben én a puskát leverjem...nade nem tom odadobni a köveket mert nem megy el odáig...te hogy csináltad meg? -
Coast #52 Ismertetem szerény véleményem eme játékról:EZ EGY NAGY SZAR!!!!
A játék idő kb. 5-6 óra(és akkor sokat mondtam)utánna bojonghatsz a városban.Itt a küldetések olyan "1 peced van , hogy összegyüjts 50 gömböt" és hasonlók.Semmi érdkes rablás vagy robbanás vagy mit tudom én .És most jöttem rá valamire:a PC-s verzió teljesen különbözik a többitől. nézzétek csak meg a trélert:
Combok, zuhanás közben trüközés ilyet ti hol látatok...SERHOL. Továbbá a Gamespoton láttaím videókat a PS2 verzióból ott benne van a Black Cat,helikopterre rálőheted a hálódat és gyorsabban közlekedhetsz a város felett stb.
Tehát ahogy már megszokhattuk megint jól kibasztak a PC-sekkel és összedobtak nekünk egy óvodás szintü kakit.Pedig annyira vártam ezt a játékot. -
#51 azzal nem is volt gond. még a szellőzőn is bemásztam, de a második emeleten leragadt őrt nem találom. nem tudom kinyitni a fenti ajtókat és nem enged be az őrszobába se, mert nincs hozzá kulcsom. szal nem értem ... -
itldj #50 Jajj, nem lehettek ennyire bénák... :p
Ez a játék szerintem igencsak könnyűre sikeredett, rá is untam az űrbeli cuccnál elég hamar...
A bankban pedig azokból a szobákból amiknek nyitva van az ajtaja, és mellettük van zárt, na azoknál mind a két oldalon ilyen kisebb fal van és át lehet mászni a zártba, mint pók a falon. :p -
#49 én se találok senkit a második emeleten. csak zárt ajtók vannak és kész. hol van az a biztonségi őr, aki odaadán a passcode-okat a security roomhoz? -
#48 hát az űrben való ugrálás azért nekem furcsa volt egy pókembertől... De azért el lehet vele játszani :) -
#47 TAB-bal nézd meg az objective-eket... (A második emeleten van az illetékes)
Skacok, ezt a játékot két dolog jellemzi igazán:
1. 'eccerű :)
2. van azért hangulata. -
#46 Elakadtam a banban, nem engedi kinyitni a liftajtót, mindíg csak azt hajtogatja hogy a biztonsági ember ebben az illetékes. Odamegyek az őrhöz, az meg csak áll karba tett kézzel. Most mi a teendő? -
#45 már le is szedtem, csak azért kérdeztem, mert fura volt, hogy csak 1 cd -
#44 1 cd a játék...irányítás nem lett jobb, graffika kicsivel, de a történet nem rossz habár kicsit lineáris.... ha nem a graffikád nézed akkor el lehet vele szórakozni...1 cd mindenféleképp megér !!!! -
#43 hány cd-s a játék? csak 1? -
#42 na irányitás, grafika jobb mint az egyben ???????
meséljetek már !! -
#41 hmm....2 órát játszottam vele és azt kell hogy mondjam hogy élveztem....kicsit gyerekes, de attól függetlenül jó... -
Alblink #40 Szerintem nem
-
Gabe18 #39 Most ez akkor gyerekes /mert ezt hallottam/ vagy nem? -
#38 Igen le! Elkelne hozzá egy patch, mert szűk helyeken nem akar verekedni a dög! El is akadtam a banban, mert nem engedi kinyitni a liftajtót, mindíg csak azt hajtogatja hogy a biztonsági ember ebben az illetékes. Odamegyek az őrhöz, az meg csak áll karba tett kézzel. Most mi a teendő? Amúgy első blikkre nem olyan rosz game! -
#37 vki letöltötte már?? -
joe69 #36 nforce pontozas alapjan kb olyan lesz mint a demo... -
#35 jól látom hogycsak 1 cd? mai világba egy cd nem cd.....kiváncsi leszek rá -
joe69 #34 seven warezen fenn van -
joe69 #33 tudjuk -
#32 Kijött. -
#31 Jézusom. Ezt a baromságot ki találta ki? Nehogymár a lekvár nyalja ki a nagymamát, vazze! -
#30 ezen az egy soron megakadt a szemem, amikor a gamershellen olvastam a previewt róla:
"Keep in mind that the PC platform has been created for children and the console games are built for adults."
ez pedig ugye nem jó hír ... itt a link az egész previwhoz meg néhány screenshothoz is. -
Gabe18 #29 Na már én is meghülyülök,nem "The Movie",hanem The Game... -
Gabe18 #28 Nforce-ra jött valami Spiderman 2 The Movie,az első hozzászolások nyomán nem tudom biztossan hogy ez a topic az-e,de mindegy... -
#27 A demoban az irányítás:
előre, hátra. balra, jobra, egér balgomb(közlekedés háló lövéssel), egér jobgomb(combok) a demo alapján kb ennnyi az irányitás. -
#26 Ez is PS2 átirat lesz? Mindenesetre ez valahogy jobban néz ki mint az első. Remélem az irányítás és maga a játék könnyebb lesz mint az 1-ben volt. -
Coast #25 juni 29 -
#24 hát ha a cdgalaxisban ami van az ez akko július közepe -
#23 bocsi elbasztam.Mikor jön a full game egyébként??? -
#22 Jók a képek és tényleg sirály hogy le lehet menni az utcára. -
#21 Jók a képek és tényleg sirály hogy le lehet menni az utcára. -