219
Itt a folytatás
  • Darkboy
    találtam buf-ot és lol is:

sry a méretért!
  • Bad Boys
    figyelj már de mikor rákattintok az egyik sárga égőre kkor kigyullad az összes?
  • Solya
    És mennyit gondolkozhattak rajta....
  • Bad Boys
    Kössz
  • Vlala #135
    Ja, az az ajtó... van egy pihent agyú zárszerkezet rajta, így működik:
    a 7 kapcsolóból (félkörben) mindig lejátszik egy "dallamot", ezt kell Neked hálóval megismételni, amíg fel nem villan a középső (zöld) gomb, azt meglőve nyílik az ajtó, és a doki támad. (kb. három éves szint, de ilyen is kell egy játékba...)
    Doc Ockra tipp is lesz, ugrálni kell a karjai elől, aztán ütni-vágni-nem apádni :-)
    Ilyen kapcsolóból még lesz a bombahatástalanítós résznél is, ez tetszett a fejlesztőknek. Tegyünk "fejtörőt" a játékba!
  • Bad Boys
    ésDock ock-ot hogy kell kinyirni a pálya végén?
    Vagy hogy kell kinyitni az ajtót?

• Vlala #133
    Devla: attól függ, milyen emulátor/hardver párossal szeretnél játszani. A Colin3 húz mint atom, meg sem pöccen, gyönyörűen fut.

Darkboy: nem, csak gonosz manók módjára szétoffozunk egy egészséges topicot.

Bad Boys: Ez az a rész, amikor Doc Ock bankrablást tervez?
    Az ajtók kódkártyái biztonsági őröknél vannak. Megtalálod az elsőt - kiszabadítod vele a másodikat - annak a kártyájával a harmadikat - etc. Ha elakadnál, kövesd a nyilat!

Néha a képernyő szélein megjelennek a "pókösztön" fehér nyilacskái, ilyenkor vagy exotic spider, vagy fontos hely van a közelben. Erre tök egyedül rájöttem :-)
  • Bad Boys
    a BANKOS RÉSZNÉL járok és ott az a bajom hogy nem nyitja ki az ajtókat
  • Bad Boys
    én már át tudtam vinni
  • Bad Boys
    Nekem már csak cheat kéne?!
  • Solya
    Azt vettem észre h minél messzebről próbálod eltalálni a bura fejűt, annál kevesebbszer robbantja fel a kezedben a köveket...csak hát olyan messziről elég nehéz eltalálni...

Ha rákerestek szerintem lehet találni trainereket...
  • Johnyy
    No cheat! CSak próbálkozz , ha más megtudta te is megtudod!
  • Bandy11
    Bad boys ezt kérezem má két hete én tom hogy kéne kinyirni de nem sikerül és kibassza a kezemböl a követ ezér kéne nekem is cheat!
  • Bad Boys
    Válaszolnátok a #121-es üzenetre
  • Darkboy
    mi ez itt, konzol fórum?
  • Devla
    Hogyne, video kartya. Szerinted a jatekfejlesztok %ot kapnak a videokartya gyartoktol? A fejlesztok szemszogebol konzolra olcsobb, egyszerubb fejleszteni es a tobb a haszon belole. Olcsobb es egyszerubb, mivel adott a gep es nem kell 10 fele kartyara es procira fejleszteni, es jobban megterul mert nehezebb masolni.
  • Devla
    PS2 emu letezik, 3-5fps-el futtatja a biost egy p4en es a legtobb jateknal osszekeveri teljesen a modeleket/texturakat.
  • Devla
    "folyton dobálni a pénzt a konzolnak nevezett perselybe" Aruld mar el mirol beszelsz? a PCt kell felevente feljeszteni, nem a konzolt. Az egyszeri kiadas. Nem kell szeretni, de azert ne beszelj mar baromsagokat.
  • Bad Boys
    Ki akadt el annál a kő embernél?
    Hogyan vertétek meg a kő embert?
    Ki tud hozzá kódokat?
  • Vlala #120
    PS2 emulátor létezik, működik, bár én csak EREDETI ps2-es gameval próbáltam. (Asszem valamelyik Colin van meg PS2 verzióban - kaptam...)

Mihail: azon a pályán már görcsöltem a röhögéstől a sok hüle biztonsági miatt. az első ad egy keycardot, amivel kiaszabadítod a másodikat, az is ad egyet, azzal a harmadikat találod meg stb. Az "Érdekes játékmenet"-nek ezzel lőttek.
  • xido
    Hagyd..reménytelen...végigpróbáltam Xbox meg PS2 emulátort is,leszedtem így is,úgy is a játékot a netről,de semmi,ami működésre bírta volna....
  • Solya
    Valamilyen emulátort nem lehetne használni, hogy a ps2es játék fusson pcén is?
    Vagy hagyjam az egészet, mert ugyis reménytelen...
  • xido
    + meg ha lejár az exculisvitás ideje és átírnák PC-re is némelyiket,akkor duplán anyáznék..annyit nem ér az egész:)
  • xido
    Egy pajti kezdte el részletezni,mit is lehet művelni a PS2-es IGAZI verzióban...elkezdtem agyalni meg gyűjtögetni,hogy valamilyen konzolt vegyek és megvegyem rá ezt,meg volt még 1-2 exclusive konzol-game tervem...de most ott tartok,hogy átrágtam a dolgot és bassza meg az összes fejlesztő,ha nem számolnak a PC-sekkel..inkább tuningolom a gépemet,mert annak több haszna van,mint folyton dobálni a pénzt a konzolnak nevezett perselybe:))..Örültem,hogy le tudtam szokni a PSX-ről,mikor gépem lett,nem kívánok megint a tévé előtt kuksolni,azt nem haladni semmivel a netről/neten...Ennyi..PC forever:DD
  • Mihail
    de a vezérlőbe nem tudok bejutni, mutatja a nyíl, hogy oda kéne mennem, de hogyan ha nem nyílik az ajtó? felmásztam vmi szellőzőkön, amiken keresztül eljutottam más szobákba, de semmi, sehol sincs másik biztonsági őr!
  • Bucser
    BAzzz nem az első biztonsági őr adja a keycardot... hanem a második.. akit a vezérlőből szabdítassz ki..
  • Mihail
    hiába mentem meg az öreglányt vmi bug miatt az első biztonsági őr nem adja meg a kódokat a vezérlő szobához...
  • MagyaR
    Mér pont konzolra csinálnának jobb jatekokat?
    Most ne pont ez a játék szerint hasonlítgassatok.
    Gondoljatok a többire is.
    meg sokkal jobban megéri pcre fejleszteni jobb jatekokat, mert gondoljatok bele. Video kártya.
    Processzor. Stb. De főleg videó kártya.
    A mai világban rohadt drága egy jó videókártya.
    És persze a sok hülye pc mániás (mint pl. én :DDD )meg is veszik.
  • Darkboy
    á, kösz, sikerült, most meg ezzel a karikaugrálásnál szenvedek...
  • Bucser
    Talán mert nem mentik meg Tante May-t...
  • Mihail
    rájött már vki, hogy miért akadnak el egyesek a bankrablós küldetésnél?
  • Bucser
    Jahh baromi rövid:( Én is utsó kihívásnál vagyok... meguntam:) letettem bill-t és játszottam mással:)
  • Bandy11
    Nekem tényleg kéne cheat mer tom mit kell csinálni csak szar mer mindig kivarázsolja a kezemböl a követ és pluszba még az életem is fogy emiatt!!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!
  • Adam5
    sry a sok "amikor" -ért
  • Adam5
    mármint amikor a Rhino huzza a csíkot magaután nem a Spiderman :)
  • Adam5
    Amikor áll 1helyben odamészhozzá közel és amikor elkezd pofázni gyorsan futsz a fal felé és akkor kell ugrani amikor csíkot húz magaután, akkor már nem tud megálni.
  • Matthewpamer
    :D
    jobbklikkel kell ugrani. :D
    akkor próbálj urani amikor kaparja a földet,és 2szer nyomd meg a jobbklikket,akkor uplát ugrok
  • Darkboy
    nekem amikor ott vagyok, hogy ennél a rincocérosznál fel kell ugrani, nem ugrik fel ez a pöcs!
  • Matthewpamer
    amikor dobja a köveket,akkor elfutsz előle,és amikor abbahaggya gyorsan odafutsz a legközelebbi kőhöz ami a csávohoz van közel,és rádobod,majd mindig elmegy és egy űrhgajóbol fog lövöldözni.
  • Matthewpamer
    #100 ,rohadt rövid a játék,azt hittem valami vicc csak,1nap alatt kilehet akasztani