Spiderman 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyd..reménytelen...végigpróbáltam Xbox meg PS2 emulátort is,leszedtem így is,úgy is a játékot a netrõl,de semmi,ami mûködésre bírta volna....
Solya
Valamilyen emulátort nem lehetne használni, hogy a ps2es játék fusson pcén is?
Vagy hagyjam az egészet, mert ugyis reménytelen...

+ meg ha lejár az exculisvitás ideje és átírnák PC-re is némelyiket,akkor duplán anyáznék..annyit nem ér az egész:)
Egy pajti kezdte el részletezni,mit is lehet mûvelni a PS2-es IGAZI verzióban...elkezdtem agyalni meg gyûjtögetni,hogy valamilyen konzolt vegyek és megvegyem rá ezt,meg volt még 1-2 exclusive konzol-game tervem...de most ott tartok,hogy átrágtam a dolgot és bassza meg az összes fejlesztõ,ha nem számolnak a PC-sekkel..inkább tuningolom a gépemet,mert annak több haszna van,mint folyton dobálni a pénzt a konzolnak nevezett perselybe:))..Örültem,hogy le tudtam szokni a PSX-rõl,mikor gépem lett,nem kívánok megint a tévé elõtt kuksolni,azt nem haladni semmivel a netrõl/neten...Ennyi..PC forever:DD
de a vezérlõbe nem tudok bejutni, mutatja a nyíl, hogy oda kéne mennem, de hogyan ha nem nyílik az ajtó? felmásztam vmi szellõzõkön, amiken keresztül eljutottam más szobákba, de semmi, sehol sincs másik biztonsági õr!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Bucser
BAzzz nem az elsõ biztonsági õr adja a keycardot... hanem a második.. akit a vezérlõbõl szabdítassz ki..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hiába mentem meg az öreglányt vmi bug miatt az elsõ biztonsági õr nem adja meg a kódokat a vezérlõ szobához...

Mér pont konzolra csinálnának jobb jatekokat?
Most ne pont ez a játék szerint hasonlítgassatok.
Gondoljatok a többire is.
meg sokkal jobban megéri pcre fejleszteni jobb jatekokat, mert gondoljatok bele. Video kártya.
Processzor. Stb. De fõleg videó kártya.
A mai világban rohadt drága egy jó videókártya.
És persze a sok hülye pc mániás (mint pl. én :DDD )meg is veszik.

á, kösz, sikerült, most meg ezzel a karikaugrálásnál szenvedek...

Bucser
Talán mert nem mentik meg Tante May-t...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rájött már vki, hogy miért akadnak el egyesek a bankrablós küldetésnél?

Bucser
Jahh baromi rövid:( Én is utsó kihívásnál vagyok... meguntam:) letettem bill-t és játszottam mással:)

Nekem tényleg kéne cheat mer tom mit kell csinálni csak szar mer mindig kivarázsolja a kezemböl a követ és pluszba még az életem is fogy emiatt!!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!
Adam5
sry a sok "amikor" -ért

Adam5
mármint amikor a Rhino huzza a csíkot magaután nem a Spiderman :)

Adam5
Amikor áll 1helyben odamészhozzá közel és amikor elkezd pofázni gyorsan futsz a fal felé és akkor kell ugrani amikor csíkot húz magaután, akkor már nem tud megálni.

Matthewpamer
:D
jobbklikkel kell ugrani. :D
akkor próbálj urani amikor kaparja a földet,és 2szer nyomd meg a jobbklikket,akkor uplát ugrok

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nekem amikor ott vagyok, hogy ennél a rincocérosznál fel kell ugrani, nem ugrik fel ez a pöcs!

Matthewpamer
amikor dobja a köveket,akkor elfutsz elõle,és amikor abbahaggya gyorsan odafutsz a legközelebbi kõhöz ami a csávohoz van közel,és rádobod,majd mindig elmegy és egy ûrhgajóbol fog lövöldözni.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
#100 ,rohadt rövid a játék,azt hittem valami vicc csak,1nap alatt kilehet akasztani

Adi
Van egy olyan érzésem, hogy az egyik talán rip lehet másik meg iso. Vagy cd és dvd...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"de egy 10 éves kezébe hamarabb adnék egy buta és egyszerû kontrolleres konzolt,mint egy jobbfajta konfig.gépet"
Pff.. nem tudod mit beszélsz ember??
Konzol?? PC-den te még nem láttál olyan kaliberû game-t mint konzolon. Olyan történeteket, meghasonlókat.
És a spider man meg jön asszem minden földi jóra játékállomásra, dobozra, meg kockára.
FPS-ek vannak jók pc-re. Azt néhány szimulátor. Mondjuk abból se az autó!:) Abba ott van a gran turismo.
Amúgy mér lenne egy konzol buta??:D Lehet azon is netezni meg minden.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Egyébként szerintem se a leg jobb game de az idõt elverni jó tehát mégegyszer segítsetek
fiuk a mistériós pálya(bocsi hogy fanatikusan írtam)egy lófasz annyira felhúzott hogy abba hagytam a játékot utálom a cheateket de most kéne egy örökélet ha valaki tud légyszi írja meg köszönöm.
valaki plíz help!

Doby22
Nekem is kellene egy kis segítség.
Van az a Kõ dobálós manus az ûrben. Azt hogy kell kinyírni mert nekem nem sikerül.Ha vissza akarom dobni a küvet akkor szétrobban.mit kell itt csinálni?

Trance Forever

sziasztok! elakadtam a pc-s spiderman2-ben(tudom, hogy sokan szidjátok, de nekem még ez a activision9s szar is bejön, mert kiskoromban rohadt sok pókember képregényt olvastam, és kell a pókember feeling!), na szóval a chapter 3-ban, a banrablós küldiben, nem tudok bejutni az operation roomba, az egyetlen biztonsági õrtõl akit eddig megtaláltam nem kaptam kódokat, és nem nyílik ki a vezérlõszoba, má mindent bejártam, de nem találtam más mukit aki adhatott volna kódot, segítség!!!

a gém

Johnyy
Hát ja nem valami túl jó de azért vannak benne egész jó dolgok elszórakozol vele sok tonna háló egy kis 3 mm-es hálómirigybõl az emberen kg/mp (na ezt sosem értettem hogy van) és kész megint kiakasztottál egy játékot ! Egyébként megéri végigjátszani ha nem is méltó folytatás!

Könyörgöm a múvi volt 2 cd!, visszafele felylõdünk?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

grebber
Mi van meg????

Next PC upgrade: 2022

nekem már megvan

grebber
leszedném csak kurva sok idõ lenne bittorentel!
Azt lehet hogy ez tényleg másik game:)

hen-tes
szedd le és megtudod

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ehh :D
nem. csak itt magyaráztak olya hogy spiderman2 meg spiderman 2 the game vagy mi:)
szal akkor nem ? D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

grebber
Nem értem mi van most van ugyebár az 1 cd-s game de találtam bittorentes oldalom ilyet: Spiderman 2 1222MB mi lehet ez??

Blasta
Persze....
Egyszerre 2 játékot fejlesztenek, az egyik direkt szarabb, hogy a második majd jobban üssön :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hen-tes
akkor most jön egy elfogadhatóbb verzió ?

a pc-s verzió megjelenése azt hiszem eredetileg is akörülre volt kiírva,legalábbis emlékszem mondatra,ami úgy szólt,a film premierje után 1 héttel...de legyen neked igazad és ne ássák el magukat ennyire:))
Olyat is halottam ,hogy a hivatalos honlapon az E3 trailer az PC-s verzió.
Gamershell-en a hivatalos megjelenés meg July 9-re van kiírva.

Én nagyon remélem ,hogy megszánnak minket...
én már megvagyok hülyülve.Nehéz követni a történéseket

az egy dolog,hogy ha warez,akkor hallgass a nevünk,de elég csak 5 elégedetlen ember világszerte,aki majd megveszi és elindítja a lavinát,hogy ez szar és bojkottáljuk és már elesik nem kis bevételtõl a cég:)))...nem kell tudniuk,hogy nem csak a közkézen forgó cikkek miatt tudom,hogy silányabb a mi termékünk:D
Voltan
Tulajdonképpen abszolút igazuk van. LOL.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sil3nt
ez igaz, de a boltam ha megveszed akkor is ugyanezt a xart kapod....csak kiadtál érte egy rahedli pénzt a semmiért

Blasta
"Kicsit hosszú lettem,bocs,de nézzétek egy egy Spiderman fan-nak,aki nem kicsit zabos ekkora reklám után,hogy ilyen vacakkal elégedjen meg:)).."

Erre az Activision legegyszerûbb válasza ennyi:
LETÖLTÖTTED VAGY MEGVETTED?????
Meg nem vehetted, hisz ott még nem kapni.
Letöltötted?
Akkor kuss van! :-)

Ebben reménykedem én is,megaztán az oldalon a Countdown még mindig számol és már minden kijött csak a PC-s verzió nem és 3 nap 14 óránál tart!!!!

Scholes18
az ûrembert a végén hogy kell kinyirni , mert amikor odadom neki a követ , mindig szétlövi és csak az én életembõl megy le!

Glory Glory Man United!!

én azon gondolkodtam,hogy össze kellene fogni a nem éppen kicsinek mondható PC társadalom elérhetõ rétegeinek és valami petíció szerû spam-ekkel elárasztani egy a témában illetékes Activision linket....Jómagam tegnap jobbhíján a support email-jükre írtam egy pár soros kulturált megróvást az ügy érdekében,de sejthetitek mennyire érdekelheti Õket:)))...Szeretnék valami nagy horderejût létrehozni így,ami elég figyelemreméltó ahhoz,hogy OTT a nagyok észbekapjanak,hogy rengeteg pénztõl és vásárlótól fognak elesni,ha elterjed,hogy a PC-sek szemét ilyen vacak,pár hét alatt összecsapott szarral akarják kiszúrni...Azt mondják,gyerekeket akartak megcélozni..hát nem tudom ki hogy van vele,de egy 10 éves kezébe hamarabb adnék egy buta és egyszerû kontrolleres konzolt,mint egy jobbfajta konfig.gépet....Kicsit hosszú lettem,bocs,de nézzétek egy egy Spiderman fan-nak,aki nem kicsit zabos ekkora reklám után,hogy ilyen vacakkal elégedjen meg:))..Pár hónapot még tudnék is várni,ha ennyi kellene nekik,hogy átírják...Ja..és nem érdekes,hogy a hivatalos oldalon a PC verzió adatai és screenshotjai,valamint a kapcsolatfelvételi linkjük nem él?:DD
Davidka
nem lett túl jó a gamma... 3-4 óra alatt végignyomtam, és a mondottakkal ellentétben nekem nem volt semmi free ride szerûség utána :(
Grafikai hibák nálam vannak szép szerivel... pedig a demóból jobbnak tûnt :(

Johnny23
hát skacok ténleg katasztrofális lett a game

még ráfért volna "pár CD" plusszban,nem ?!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

lwb
tényleg nem kéne. írd meg ezt a gamespotra is, hátha hallgatnak rád ... :)

szomorkodni azért szabad (kell?), mert egy régóta várt, nagyon felhájpolt játéknak kaptuk a szir-szar verzióját ... nagy csalódás. :(

Blasta
Hát igne, ezért nem kéne örjöngeni :-)))