Spiderman 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Igen ugrálni kell a sziklákon.. Egy két leesés után rájössz, hogy a sziklák tetejére lehet hálót lõni az alján meg hálóhintázásra alkalmas pont van

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a mysterios küldetésnél hogy jutok át a többi helyszínre ahol harcolni kell még ellene? azokon a repülõ sziklákon?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

BBird
Na sikerült rájönni, hogy mi volt a gáz. Programhiba volt. Mikor újra neki kezdtem, akkor simán végig lehetett vinni, nem állt le a támadás.

Bad Boys: Milyen kõember? Nem értem hol akadtál el... :-)
És amikor a kõemberrel muttat fent a tetõn valamit és ha azokat kilövöd egy idõ után te is meghalsz ott mi a feladat?
A szokatlanság kedvéért.
Nem igaz pl:ez se egyértelmû.

BBird
Ez mind szép és jó, de már nem látok köveket, amiket dobálhatnék. A kõdobálás akkor volt, amikor a csóka önállóan lebegett elõttem, s szórta rám az áldást. De majd körbe nézek mégegyszer, bár nem hiszem, hogy kilométerekrõl kellene összekaparni a köveket. Vagy mégis? :-)) Azért köszi a segítséget!
ibrik
Idézem a saját fordításomból az ide vonatkozó részt ha nem tévedek, akkor ez a LEVEL 5 rész):

Szedj fel egy követ és dobd a lõtoronyra. Amíg kõvel dobálod, kerülj mögé és lõjj pókhálót a szellõzõnyílásra. Néhány lövés után a lõtorony kigyullad.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

BBird
Lehet, hogy dedó kategóriába tartozik a játék, mégis elakadtam... :-D
Ahol a golyófejjel megáldott csóka beleül a hozzá hasonló ûrhajójába vagy toronyba!? Egyértelmû, hogy ki kell lõni a tornyon levõ rakétanyílásokat, aztán a tetõt, ezt követõen meg kell pofozni a csókát. Aztán újra erõre kap a gépe, és újra kezdõdik ez. Na ezt megcsináltam 2-3 alkalommal, de innentõl áll a játék. Se nem lõ rakétát, a pajzs sem engedett le a tetõrõl. Ami azt a lézernyalábot lövi, nem lehet kilõni, bár nem is csinál jelenleg semmit.
Programhiba esetleg, vagy az én figyelmem kerülte el valami?
Bucser
Faszé kell ilyen bonyolult játékot kiadni:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ibrik
Egy általános iskolástól mit vársz?

Shep
Figyelj már oda kicsit a játékra óvodásoknak szóló nehézségi szinttel rendelkezik, szinte a szádba rágja, hogy mit kell csinálni, ettõl egyszerûbb akciójátékot én még nem nagyon láttam. A nyilak mutatják az oszlopokon merre kell felmászni, aztán mikor a tetjén vagy át kell mászni a másik részlegbe, leugrasz a generátorra onnan felhúzod magad oda ahol a kis videobejátszásban is mutatta ekkor újabb bejátszás lesz onnan meg szerintem egyértelmû mit kell csinálni /bár eddig is az volt/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amikor bemész abba a nagy áram szolgáltatóhoz vagy hova amikor a falon valami van szerintem áram,azt a feladatot hogyan kel telyesíteni?
mert ha leugrasz akkor nem tudsz feljönni ha meg csak azokról a kiáló vasakról próbálod a feladatot teljesíteni,onnan meg nem megy?!

ibrik
Melyikét keresed?
Mert az elsõé letölthetõ Gmiki-tõl.

A Spiderman 2 magyarítása meg most készül. Én fordítottam le a lényeges 4 db INT fájlt (Ojectives, Subtitles, Tutorial, WebheadUI). Ezeket éppen Zsolti teszteli a HunGames-tõl, meg lehet, hogy ha kedve lesz, belekezd a gombok és még egyebek magyarításába/átrajzolásába, amelyek nem szövegfájlokban vannak.

Arra még sajnos nem tudtunk rájönni, hogy a videok feliratozását hol lehet bekapcsolni, mert a Subtitles.int fájlban pedig azok is benne vannak (és azokat is lefordítottam).
Még az eredeti angol fájllal sem megy ki a videok felirata.

kinek van meg a magyarosítása a spiderman-hez?

Shep
az puma nem oroszlán, és nem is ölted meg ez nem a gyilkolásról szól, mellesleg a nyíl mutaja merre kell menni, asszem vissza kell menni MJ-hez /ha jól emlékszem/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
Mi lenne basszus ha nem lennél ekkora makonya és elolvasnád, hogy mit kell csinálni???

ibrik
El kell olvasni...

a tab billentyûvel mutat valamit de nekem az semmit se mond

Amikor megölöd az oroszlánt azután egy háznál tesz ki mi a feladat?

ibrik
Biztos nem teljesítetted a sok kis mellékfeladatot. (különféle egzotikus pókok összegyûjtése, a börtönbõl kiszökött rabok elfogása, egy nõ ellopott pénztárcájának visszaszerzése, stb stb stb....)

El kell szomorítsalak, SOKKAL hosszabb, már 10 órája játszom, de még csak 40%-nál tartok.

Jonny87
Hat lejjebb irtak, hogy rovid a jatek, na de hogy 1,5 óra alatt végigmenjek rajta, ezt nem gondoltam. Hat nagyszerû, console-változat hosszabb amúgy, csak csak jobb ?

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

ibrik
Elõször is: Doc Ock-ot nem nyírtad ki. Elmenekült felfelé
Ezenkívül a nyíl csak azt mutatja, hogy "merrefelé" kell menned - nem biztos, hogy a bank a cél...

Egyébként a képernyõ bal alsó sarkában olvashatod, hogy hová kell menned, vagy ugyanezt a TAB-al elõhozható Status képernyõn is láthatod az Objectives ablakban.

Kinyirtam azt a négykarú hülyét és utána a nyanyát elfogják követem a kocsit kiszál négy barom azt megverem az is megvan és utána mikor a nyanya elmedj akkor ott maradok a bank-al szemben és a nyíl azt mutatja hogy bekel menni és nem tudok bemenni?

ibrik
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy játék közben megjelenjenek az "in-game" videok feliratai? Mert sehol sem találom... Vagy valamelyi .ini fájlba valami bejegyzést kell írni? Ha igen, mit?

(Ezek az angol szövegek konkrétan a Subtitles.int fájlban vannak)

grebber
Bizom bennük hogy képesnek érzik magukakat hogy egy VÉGRE már jó gamet csináljanak!
3 a magyar igazság :)

Next PC upgrade: 2022

Ebbõl?Minek...?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Activision: Új játék készülõben

Lesz Spider Man 3 majd!

Next PC upgrade: 2022

Na bezzeg ebbõl má sok van, de Batmenbõl egy sincs! :((

Várd meg, amíg lejátssza a dallamkáját, aztán próbáld meg. Ha rosszat kattintasz, akkor egy "nem nyert" szignál kíséretében kivillan az összes, és kezdheted elölrõl...

hopsz, bugot!

találtam buf-ot és lol is:

sry a méretért!

figyelj már de mikor rákattintok az egyik sárga égõre kkor kigyullad az összes?

Solya
És mennyit gondolkozhattak rajta....

Kössz

Ja, az az ajtó... van egy pihent agyú zárszerkezet rajta, így mûködik:
a 7 kapcsolóból (félkörben) mindig lejátszik egy "dallamot", ezt kell Neked hálóval megismételni, amíg fel nem villan a középsõ (zöld) gomb, azt meglõve nyílik az ajtó, és a doki támad. (kb. három éves szint, de ilyen is kell egy játékba...)
Doc Ockra tipp is lesz, ugrálni kell a karjai elõl, aztán ütni-vágni-nem apádni :-)
Ilyen kapcsolóból még lesz a bombahatástalanítós résznél is, ez tetszett a fejlesztõknek. Tegyünk "fejtörõt" a játékba!

ésDock ock-ot hogy kell kinyirni a pálya végén?
Vagy hogy kell kinyitni az ajtót?

Devla: attól függ, milyen emulátor/hardver párossal szeretnél játszani. A Colin3 húz mint atom, meg sem pöccen, gyönyörûen fut.

Darkboy: nem, csak gonosz manók módjára szétoffozunk egy egészséges topicot.

Bad Boys: Ez az a rész, amikor Doc Ock bankrablást tervez?
Az ajtók kódkártyái biztonsági õröknél vannak. Megtalálod az elsõt - kiszabadítod vele a másodikat - annak a kártyájával a harmadikat - etc. Ha elakadnál, kövesd a nyilat!

Néha a képernyõ szélein megjelennek a "pókösztön" fehér nyilacskái, ilyenkor vagy exotic spider, vagy fontos hely van a közelben. Erre tök egyedül rájöttem :-)

a BANKOS RÉSZNÉL járok és ott az a bajom hogy nem nyitja ki az ajtókat

én már át tudtam vinni

Nekem már csak cheat kéne?!

Solya
Azt vettem észre h minél messzebrõl próbálod eltalálni a bura fejût, annál kevesebbszer robbantja fel a kezedben a köveket...csak hát olyan messzirõl elég nehéz eltalálni...

Ha rákerestek szerintem lehet találni trainereket...

Johnyy
No cheat! CSak próbálkozz , ha más megtudta te is megtudod!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bad boys ezt kérezem má két hete én tom hogy kéne kinyirni de nem sikerül és kibassza a kezemböl a követ ezér kéne nekem is cheat!
Válaszolnátok a #121-es üzenetre

mi ez itt, konzol fórum?

Hogyne, video kartya. Szerinted a jatekfejlesztok %ot kapnak a videokartya gyartoktol? A fejlesztok szemszogebol konzolra olcsobb, egyszerubb fejleszteni es a tobb a haszon belole. Olcsobb es egyszerubb, mivel adott a gep es nem kell 10 fele kartyara es procira fejleszteni, es jobban megterul mert nehezebb masolni.

PS2 emu letezik, 3-5fps-el futtatja a biost egy p4en es a legtobb jateknal osszekeveri teljesen a modeleket/texturakat.

"folyton dobálni a pénzt a konzolnak nevezett perselybe" Aruld mar el mirol beszelsz? a PCt kell felevente feljeszteni, nem a konzolt. Az egyszeri kiadas. Nem kell szeretni, de azert ne beszelj mar baromsagokat.

Ki akadt el annál a kõ embernél?
Hogyan vertétek meg a kõ embert?
Ki tud hozzá kódokat?

PS2 emulátor létezik, mûködik, bár én csak EREDETI ps2-es gameval próbáltam. (Asszem valamelyik Colin van meg PS2 verzióban - kaptam...)

Mihail: azon a pályán már görcsöltem a röhögéstõl a sok hüle biztonsági miatt. az elsõ ad egy keycardot, amivel kiaszabadítod a másodikat, az is ad egyet, azzal a harmadikat találod meg stb. Az "Érdekes játékmenet"-nek ezzel lõttek.