219
Itt a folytatás
  • Bad Boys
    na nem válaszol senki?
  • Bad Boys
    most amikor az aszteroidák jönnek az égből és ott kell dobálni nagy aszteroidákkal valami bombát vagy reaktort vagy tudja a fenne?
    És ott mit kell eltalálni azt ahol jön az a hosszú csóva vagy azt a két lövős hülyeséget?
  • Bad Boys
    már azt megcsináltam
  • BBird
    Te biztos, hogy a Spider-Man 2 c. játékkal játszol? Milyen kő élőlény? :-DDD A rinocérosznak öltözött keményfiúra gondolsz? Vagy akkor most mivan? :-D
  • Mihail
    az utolsó szoba teteje lyukas, ott másszál fel, aztán nyírd ki a okit :)
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • MatekaT
    Üdv!
    Sajnos elakadtam a Final Battle nevű pályán, amikor MJ-t kell megmenteni. Ott akadtam el amikor a második reaktor részlegének feljutok a tetejére és ott 5 keménysráccal kell megközdeni, legyőztem 2-t és utána elrohannak, mert a reakotor szerintem fel fog robbani és nem tudom hogy innen merre kéne menni. segítsetek légyszi
  • Bad Boys
    boccs véletlenül megnyomtam az entert
  • Bad Boys

Amikor mj-hez mentél és kétszer jön ott valamilyen kő élőlény!
    az első kő embernél mutatja az életét a második kő embernél peig már nem mutatja da a plafonon meg van valami négy valamilyen tartály!
    és ott ha kilövöd a tartályokat akkor egy idő után meg meghal spiderman?
    itt akadtam el!

• BBird
    Ahol a fénysugarak vannak, oda kell eljutni, aztán kilőni a megfelelő módon azokat a reaktorokat(?). Majd lesz egy dimenziókapu(?), ahol ismét ezeket a reaktorokat kell üzemen kívül helyezni. Ezután lesz az újabb dimenzióugrás. Itt meg az egyik főcsacsi lesz, akit a segítő kép alapján lehet nyugovóra téríteni. Figyelni kell arra, hogy merre lehet eljutni a helyekre.
  • Bucser
    Igen ugrálni kell a sziklákon.. Egy két leesés után rájössz, hogy a sziklák tetejére lehet hálót lőni az alján meg hálóhintázásra alkalmas pont van
  • Mihail
    a mysterios küldetésnél hogy jutok át a többi helyszínre ahol harcolni kell még ellene? azokon a repülő sziklákon?
  • BBird
    Na sikerült rájönni, hogy mi volt a gáz. Programhiba volt. Mikor újra neki kezdtem, akkor simán végig lehetett vinni, nem állt le a támadás.

Bad Boys: Milyen kőember? Nem értem hol akadtál el... :-)
  • Bad Boys
    És amikor a kőemberrel muttat fent a tetőn valamit és ha azokat kilövöd egy idő után te is meghalsz ott mi a feladat?
    A szokatlanság kedvéért.
    Nem igaz pl:ez se egyértelmű.
  • BBird
    Ez mind szép és jó, de már nem látok köveket, amiket dobálhatnék. A kődobálás akkor volt, amikor a csóka önállóan lebegett előttem, s szórta rám az áldást. De majd körbe nézek mégegyszer, bár nem hiszem, hogy kilométerekről kellene összekaparni a köveket. Vagy mégis? :-)) Azért köszi a segítséget!
  • ibrik
    Idézem a saját fordításomból az ide vonatkozó részt ha nem tévedek, akkor ez a LEVEL 5 rész):

Szedj fel egy követ és dobd a lőtoronyra. Amíg kővel dobálod, kerülj mögé és lőjj pókhálót a szellőzőnyílásra. Néhány lövés után a lőtorony kigyullad.
  • BBird
    Lehet, hogy dedó kategóriába tartozik a játék, mégis elakadtam... :-D
    Ahol a golyófejjel megáldott csóka beleül a hozzá hasonló űrhajójába vagy toronyba!? Egyértelmű, hogy ki kell lőni a tornyon levő rakétanyílásokat, aztán a tetőt, ezt követően meg kell pofozni a csókát. Aztán újra erőre kap a gépe, és újra kezdődik ez. Na ezt megcsináltam 2-3 alkalommal, de innentől áll a játék. Se nem lő rakétát, a pajzs sem engedett le a tetőről. Ami azt a lézernyalábot lövi, nem lehet kilőni, bár nem is csinál jelenleg semmit.
    Programhiba esetleg, vagy az én figyelmem kerülte el valami?
  • Bucser
    Faszé kell ilyen bonyolult játékot kiadni:)
  • ibrik
    Egy általános iskolástól mit vársz?
  • Shep
    Figyelj már oda kicsit a játékra óvodásoknak szóló nehézségi szinttel rendelkezik, szinte a szádba rágja, hogy mit kell csinálni, ettől egyszerűbb akciójátékot én még nem nagyon láttam. A nyilak mutatják az oszlopokon merre kell felmászni, aztán mikor a tetjén vagy át kell mászni a másik részlegbe, leugrasz a generátorra onnan felhúzod magad oda ahol a kis videobejátszásban is mutatta ekkor újabb bejátszás lesz onnan meg szerintem egyértelmű mit kell csinálni /bár eddig is az volt/
  • Bad Boys
    Amikor bemész abba a nagy áram szolgáltatóhoz vagy hova amikor a falon valami van szerintem áram,azt a feladatot hogyan kel telyesíteni?
    mert ha leugrasz akkor nem tudsz feljönni ha meg csak azokról a kiáló vasakról próbálod a feladatot teljesíteni,onnan meg nem megy?!
  • ibrik
    Melyikét keresed?
    Mert az elsőé letölthető Gmiki-től.

A Spiderman 2 magyarítása meg most készül. Én fordítottam le a lényeges 4 db INT fájlt (Ojectives, Subtitles, Tutorial, WebheadUI). Ezeket éppen Zsolti teszteli a HunGames-től, meg lehet, hogy ha kedve lesz, belekezd a gombok és még egyebek magyarításába/átrajzolásába, amelyek nem szövegfájlokban vannak.

Arra még sajnos nem tudtunk rájönni, hogy a videok feliratozását hol lehet bekapcsolni, mert a Subtitles.int fájlban pedig azok is benne vannak (és azokat is lefordítottam).
    Még az eredeti angol fájllal sem megy ki a videok felirata.
  • Bad Boys
    kinek van meg a magyarosítása a spiderman-hez?
  • Shep
    az puma nem oroszlán, és nem is ölted meg ez nem a gyilkolásról szól, mellesleg a nyíl mutaja merre kell menni, asszem vissza kell menni MJ-hez /ha jól emlékszem/
  • Bucser
    Mi lenne basszus ha nem lennél ekkora makonya és elolvasnád, hogy mit kell csinálni???
  • ibrik
    El kell olvasni...
  • Bad Boys
    a tab billentyűvel mutat valamit de nekem az semmit se mond
  • Bad Boys
    Amikor megölöd az oroszlánt azután egy háznál tesz ki mi a feladat?
  • ibrik
    Biztos nem teljesítetted a sok kis mellékfeladatot. (különféle egzotikus pókok összegyűjtése, a börtönből kiszökött rabok elfogása, egy nő ellopott pénztárcájának visszaszerzése, stb stb stb....)
  • REAL_CIÁN
    El kell szomorítsalak, SOKKAL hosszabb, már 10 órája játszom, de még csak 40%-nál tartok.
  • Jonny87
    Hat lejjebb irtak, hogy rovid a jatek, na de hogy 1,5 óra alatt végigmenjek rajta, ezt nem gondoltam. Hat nagyszerű, console-változat hosszabb amúgy, csak csak jobb ?
  • ibrik
    Először is: Doc Ock-ot nem nyírtad ki. Elmenekült felfelé
    Ezenkívül a nyíl csak azt mutatja, hogy "merrefelé" kell menned - nem biztos, hogy a bank a cél...

Egyébként a képernyő bal alsó sarkában olvashatod, hogy hová kell menned, vagy ugyanezt a TAB-al előhozható Status képernyőn is láthatod az Objectives ablakban.
  • Bad Boys
    Kinyirtam azt a négykarú hülyét és utána a nyanyát elfogják követem a kocsit kiszál négy barom azt megverem az is megvan és utána mikor a nyanya elmedj akkor ott maradok a bank-al szemben és a nyíl azt mutatja hogy bekel menni és nem tudok bemenni?
  • ibrik
    Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy játék közben megjelenjenek az "in-game" videok feliratai? Mert sehol sem találom... Vagy valamelyi .ini fájlba valami bejegyzést kell írni? Ha igen, mit?

(Ezek az angol szövegek konkrétan a Subtitles.int fájlban vannak)
  • grebber
    Bizom bennük hogy képesnek érzik magukakat hogy egy VÉGRE már jó gamet csináljanak!
    3 a magyar igazság :)
  • Gabe18
    Ebből?Minek...?
  • grebber
    Activision: Új játék készülőben

Lesz Spider Man 3 majd!
  • Noodlee
    Na bezzeg ebből má sok van, de Batmenből egy sincs! :((
  • Vlala #141
    Várd meg, amíg lejátssza a dallamkáját, aztán próbáld meg. Ha rosszat kattintasz, akkor egy "nem nyert" szignál kíséretében kivillan az összes, és kezdheted elölről...
  • Darkboy
    hopsz, bugot!