Spiderman 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig meghalok.ha tudsz nekem segíteni,akkor légyszi írj nekem erre az e-mail címre:[email protected]
elõre is köszi
üdv:kocó mc
Segítenétek? Én mysterios-nál akadok el, illetve todom mi kell merre kell menni meg minden, csak amikor meg akarom dobálni a csávót akkor mindíg felrobban a kezembe a szikla, ez mér lehet?
Éledj újra topic!!!!<#ejnye1>#ejnye1><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Meg kéne támadnom valahogy, vagy csak tûrnöm kell, hogy dobálja azokat a cuccokat, meg leszedi a vagonokat?
Error reading setup initialization file.mit lehet ennek csinálni?
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
én le akarom tölteni ennek a második részét nem tudjátok honnan tudnám leszedni?
Azt szerteném kérdezni tõletek, h a küldetések lineaárisak? Vagy olyan mint a 3. rész, free?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
no comment
pls fast help needed!
HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA
Hogy õszinte legyek: ott még minden csak "coming soon"
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Látom, a játékot sosem láttad közelrõl, mert különben nem kérdeztél volna ilyet.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
És ott mit kell eltalálni azt ahol jön az a hosszú csóva vagy azt a két lövõs hülyeséget?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Sajnos elakadtam a Final Battle nevû pályán, amikor MJ-t kell megmenteni. Ott akadtam el amikor a második reaktor részlegének feljutok a tetejére és ott 5 keménysráccal kell megközdeni, legyõztem 2-t és utána elrohannak, mert a reakotor szerintem fel fog robbani és nem tudom hogy innen merre kéne menni. segítsetek légyszi
Amikor mj-hez mentél és kétszer jön ott valamilyen kõ élõlény!
az elsõ kõ embernél mutatja az életét a második kõ embernél peig már nem mutatja da a plafonon meg van valami négy valamilyen tartály!
és ott ha kilövöd a tartályokat akkor egy idõ után meg meghal spiderman?
itt akadtam el!