Spiderman 2

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet bekapcsolni a feliratokat?
énmár 3 szor is végig játszotam a mysterios-t ha meg csináljátok 1-szer akor utána simán meglehet csinálni.
hargitai15.neked megoldódott?akkor ha megkérlek tudsz nekem segíteni?mert én is ott vagyok elakadva,és nem tudom tovább vinni:(
mindig meghalok.ha tudsz nekem segíteni,akkor légyszi írj nekem erre az e-mail címre:[email protected]

elõre is köszi
üdv:kocó mc
már megoldódott :)
És pár ilyen húzás után meghalok és kezdhetem újra...
Hali.
Segítenétek? Én mysterios-nál akadok el, illetve todom mi kell merre kell menni meg minden, csak amikor meg akarom dobálni a csávót akkor mindíg felrobban a kezembe a szikla, ez mér lehet?
Vedd meg!!!:D

Éledj újra topic!!!!<#ejnye1><#bdead><#bdead>

Hellósztok! Amikor a vonaton Dock Ockal vagyok, ott mit kell csinálni?
Meg kéne támadnom valahogy, vagy csak tûrnöm kell, hogy dobálja azokat a cuccokat, meg leszedi a vagonokat?
bujty
Heló ,egy kis segítség kéne.nem tudom telepíteni mert mindíg ezt írja ki:
Error reading setup initialization file.mit lehet ennek csinálni?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Kazuma92
ûûû mekkora játék már ennek a PS2-es verziója!

csá
én le akarom tölteni ennek a második részét nem tudjátok honnan tudnám leszedni?
Prince23
Hellósztok!
Azt szerteném kérdezni tõletek, h a küldetések lineaárisak? Vagy olyan mint a 3. rész, free?

jajj, ezek a trükkös tükrök, nem egy egyszerû bicikli. a tükrök után ugy nem lesz több mysterios pálya? :D

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

már nemkell, megcsináltam.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

na meg még valami: mitõl függ h hálóbombaizét lövök, vagy behálózom az enemyt?? egyszer-kétszer elõfordult h ilyen bombaizét lõtt, csak nemtom h csináltam :S

na ilyet, én is misztériónál akadtam el. oké h azokat a gömbizéket kiirtom, meg aztán mutat valami szart h ki kell irtani. egyszer csak respawnol az összes gömb, és kezdhetem megint a gömbirtást, ami nekem így is elég nehézkes

úristen ehez cheat meg végigjátszás????
no comment

tom505
Nem tudja nekem valaki megmondani hogy lehet e ebbe multyzni?<#help>

az elsö része sokal job mint a második<#nyes><#eplus2>

Figye nemtudtok egy Spider-Man 2 végigjátszást adni vagy egy olyan linket adni ahonnan leszedhetem?
elakadtam a végénél, vhol a vonat me a gyár rész után amikor egy nagy terembe vaok és a földre nem lehet lépni mer megbasz az elektromos bizbaz , merre tovább?
burkusdió
valaki tudna mondani egy minimum konfigot, mert le akarom tölteni, de addig amíg nem tudom,hogy elfut-é, nem fogok neki!!!
pls fast help needed!

ehez cheat????????????,URISTEN EZ EGY GYEREKJATEK VOLT!!!!!!!!!!!

HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

na vki segitsen! légyszives
Hali! Lenne 1 olyan kérdésem hogy honnan lehetne letölteni a spider ma 2 teljes kiakasztását sé kódókat?? vagy ha vki el tudja küldeni e-mailban vagy valahogy máshogy az irjon köszi! [email protected]
Solya
Voltam játék közelben csak olyan ritka xar az egész h le is töröltem egy idõ után...és nem volt kedvem visszatelepíteni h megnézzem....ezért csak tippeltem...

ibrik
A többedik ötletem az lett volna, hogy a játék oldalán a fórumban kérdezek rá erre - de kiderült, hogy a játék oldalán nincs fórum...
Hogy õszinte legyek: ott még minden csak "coming soon"

Johnyy
AZt már felfedeztük volna! Valahogy pedig be lehet csak iszonyat nemtudni hogyan!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ibrik
Ha ilyen lehetõséget láttunk volna, akkor nem kérdezgetnénk...
Látom, a játékot sosem láttad közelrõl, mert különben nem kérdeztél volna ilyet.

Solya
Nem lehet h a beállításoknál a video résznél kell valamit beXelni?

mért van az ha rá akarok menni oda hogy letöltések hibaüzenet jelenik meg???????????????????????
Johnyy

ibrik
Nem

Johnyy
Köszi szépen!, Rájöttetek hogy lehet bekapcsolni a feliratokat?

ibrik
A Spider-Man 2 általam készített magyarítása letölthetõ a Magyarítások Portál-ról

Adri
Mivel a kezedbõl jön a pókháló! Ha a tetejére állsz akkor becélzod és lõsz!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Egyépként itt akadtam el

De mivel kezdem el lõnni?

Adri
Ha odadobod a köveket azokat kezdi el lõni az a két valami akkor te átugrassz és a középsõ valaminek a tetejét kezded el lõni!! Mármint ha jól gondolom hogy hol akadtál el

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

na nem válaszol senki?

most amikor az aszteroidák jönnek az égbõl és ott kell dobálni nagy aszteroidákkal valami bombát vagy reaktort vagy tudja a fenne?
És ott mit kell eltalálni azt ahol jön az a hosszú csóva vagy azt a két lövõs hülyeséget?

már azt megcsináltam

BBird
Te biztos, hogy a Spider-Man 2 c. játékkal játszol? Milyen kõ élõlény? :-DDD A rinocérosznak öltözött keményfiúra gondolsz? Vagy akkor most mivan? :-D
az utolsó szoba teteje lyukas, ott másszál fel, aztán nyírd ki a okit :)

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Üdv!
Sajnos elakadtam a Final Battle nevû pályán, amikor MJ-t kell megmenteni. Ott akadtam el amikor a második reaktor részlegének feljutok a tetejére és ott 5 keménysráccal kell megközdeni, legyõztem 2-t és utána elrohannak, mert a reakotor szerintem fel fog robbani és nem tudom hogy innen merre kéne menni. segítsetek légyszi
boccs véletlenül megnyomtam az entert

Amikor mj-hez mentél és kétszer jön ott valamilyen kõ élõlény!
az elsõ kõ embernél mutatja az életét a második kõ embernél peig már nem mutatja da a plafonon meg van valami négy valamilyen tartály!
és ott ha kilövöd a tartályokat akkor egy idõ után meg meghal spiderman?
itt akadtam el!

BBird
Ahol a fénysugarak vannak, oda kell eljutni, aztán kilõni a megfelelõ módon azokat a reaktorokat(?). Majd lesz egy dimenziókapu(?), ahol ismét ezeket a reaktorokat kell üzemen kívül helyezni. Ezután lesz az újabb dimenzióugrás. Itt meg az egyik fõcsacsi lesz, akit a segítõ kép alapján lehet nyugovóra téríteni. Figyelni kell arra, hogy merre lehet eljutni a helyekre.
Oldal 1 / 5Következő →