442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
-
#161 lehet, de azokra mennyit költesz még rá, hogy lakható legyen? én is nézegettem pár keresőportált, de régebben már kiderült, hogy azokban a számokban nem nagyon lehet bízni :( oc.hu-n is van kereső ha így akarsz vadászni. -
G_ArchAngel #160 Pl.: I. Ker Fő utca - szar elosztás, közepes állapot - de van! -
G_ArchAngel #159 a Duna House portált használva elég sok ingatlant lehet találni az általam említett korláttokkal is... -
G_ArchAngel #158 de már itt lakom:)
XI. ker, Gellért-hegy tövében és itt is van a lakóparkban eladó 3 szobás lakás 18 M + 2 M garázs... -
#157 3+ szoba, belső kerületek+frekventált+nyugodt+biztonságos, 20m? forget it.
mi itt kint vagyunk 10percre a városhatártól Érd fele (XXII), 44m^2/1,5 szoba, lakótelepi, relative nyugis környék, kb 35 perc busszal egy közlekedési központ és 10-12m körül felújítatlanul el lehetne adni a lakást. -
#156 maradj vidéken :) -
G_ArchAngel #155 Megpróbálom feléleszteni ezt a topicot...
Szóval, budapesti ingatlan vásárlás...
Lakásvásárlás előtt állunk asszonypajtással, és ilyenkor rengeteg kérdés merül fel, mivel vannak igényeink és vannak határaink:
Jelenleg 20 millió forintig tudunk elmenni (különleges esetnél lehet kicsit több...)
Mivel 4-5 évig a kedvesem öccse is velünk fog lakni, ezért a minimum 3 szoba az egyik kitétel, de 4 lenne az ideális (1 nappali + 2 háló + 1 dolgozószoba).
A jövőben 3-an háromfelé fogunk járni dolgozni/tanulni, ezért nem lenne hátrány egy közlekedési csomópont közelsége sem.
Az alapvető igények nálunk is felmerültek: csendes, tiszta, nyugodt, biztonságos környék - Budán I., II., III., XI., XII., kerület, Pesten V., VI., VII., IX: rehabilitációs része merült fel, ettől fügetlenül egyedi esetektől (Zugló) sem zárkózunk el.
Mivel építőipari cégnél dolgozom, ezért nagyrészt tisztában vagyok az új építésű ingatlanok betegségeivel, és kerülném a lakóparknak nevezett 60 lakás feletti kaptárokat is...
Jöhetnek a tanácsok:) -
#154 térelválasztónak kell, és jól nézzne ki a nappalimban -
#153 Kiküldöm az ízlésrendőrséget :D
[VICCEL] -
#152 -
#151 A te érdekedben nem fogok szólni ha látok valahol :PP -
jobb oldali vízfal kellene nekem, csak alacsonyabb és hosszabb verzióban, ha valaki lát valahol plz szóljon. -
#149 IKEA-ban találtam magamank qrva jó hálószoba bútort, már csak pénzt kell rá összeszednem :) -
#148 nem ez nem jó, mert ha kifelé jövet ezt látom hát jó alap, na de hogy már befelé is :) -
#147 akár egy rajzfilmben. :) -
#146 -
#145 egy ilyen kell :)
-
#144 Nocsak, miket nem talál a gyanutlan építész?:O -
#143 en egy azimut 116 os luxusyachton laknek szivesen:) -
#142 wow!! jacksone nagyon szep -
Garfield #141 Az én álomházam -
#140 na csak hogy felhozzam a topic-ot, megrendeltem a beépített szekrényt :) -
G_ArchAngel #139 ok, van négy szobád és középen egy társalgód - Te sem szeretsz mosakodni?:)
vagy mi lesz a többi helyiséggel? -
#138 Jah... de azért jó zenéket csinált.......régen..... -
#137 az új rácsos cella? :) -
#136 Jacko háza üt mindent:) -
#135 hehe azt a kis abrat elbasztam :DD na mind1 lenyeg hogy körülötte rendes haromszog alaku cserepteto... -
#134 Na valami ilyet képzeljetek el "családi ház" méretekben. A középső nagyobb térrész felett üvegtető a körülötte lévő részen pedig rendes ___/|___|\____ a nyuszivülek közti rész a középső üvegtető. ... sza el tudjátok képzelni? :D
Ilyesmi lenne a terv, oszlopok helyett persze valami szolidabb szögletes tartóoszlopok. A (képen) árnyékban lévő részekből nyílnának a szobák 4 irányban... A középső helység meg ilyen leülős valami lenne.
Nemtudom ki mennyire tudja elkepzelni, en szinte ott elek már ;) bár kíváncsi vagyok meg tudom e valaha is valósítani majd. -
#133 -
G_ArchAngel #132 Hírességek kunyhói:
Jennifer Lopez
Helen Hunt
Kurt Russel
Claudia Schiffer nyaralója
Claudia Schiffer "háza"
Michael Jackson
Barbara Streisand
Elton John fürdőkádja
Helen Fielding
Jim Carrey
Cindy Crawford
-
#131 hajrá! ;) -
G_ArchAngel #130 oks, akkor szerintem csinálj fotókat is... -
#129 ezek rohatt jók :))
ellennék egy ilyenben
csak hát .. azé ennyit nem bírnék minden nap lépcsőzni. pl ha csak tejért kell lemenni :||| -
#128 de nekem a meglévő lakásom berendezéséhez kell segítség/ötlet -
#127 HEhe nekem már kész a komplett terv :D lehet meg is rajzolom valahogy ;) -
G_ArchAngel #126 Én úgy gondoltam, hogy több fórumozó egy közös házba sűríti az ötleteit, de miattam mehet külön is... -
#125 az az övé nem az enyém :) -
G_ArchAngel #124 nyugodtan, csak kiváncsi leszek, hogy Kata mennyire gondolta komolyan az átriumot medencével... -
#123 és ha a tervrajzot be scannelem? -
#122 Oké! Stipistopi fürdőszoba, és a hall a beltéri medencével és átriummal együtt! :DDD