442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
  • homokhat
    nem tudom de ők alapterültre gondolnak tehát 100 NM az 1M200e ft az nem rossz ? vagy mégis ?
  • Punkerwork
    /négyzetméter felejtsd el őket mocskosul drágán nyomják, nekem festő nyögött olyat hogy 5k/nm elküldtem az annyába, és sógorommal 2-en kihoztuk 3k-ból (festék cégnél üzletkötő úgyhogy az összes alapanyag full akciós volt :)
  • homokhat
    Na eljutottam odáig , hogy van egy alaprajzom egy boltról tervezővel és egy antsz -es profival beszéltem több kőműves is nos a munkabérek ugy alkulnak, hogy
    alpozás falrakás nyílászárók betéve födém rajta külső-belső vakolás aljzatbetonozás ezek munkabére 12e-15e/ négyzetméter
  • homokhat
    talán én sem vagyok hulye de állandóan rinyázok az újtól
  • Punkerwork
    akit nem húzznak le a mesterek, és nem a legdrágább helyen veszi meg az alapanyagokat.
  • homokhat
    Ez megnyugtató de ki számít ügyesnek?
  • G_ArchAngel #195
    Ha a telek megvan, akkor 15M-ból megvan egy 100-120 nm-es ház, csak ügyesnek kell lenni:)
  • homokhat
    Amúgy kész házat már nem is keresek , úgy néz ki belekezdek egy építkezésbe
    .De a félelmeim még meg vannak ! Talán kijön 15 M ft-ből
  • G_ArchAngel #193
    abban a kategóriában, ahol én kerestem, ott volt kínálat...
    Bár ugye ez főleg Pest megyére értendő...
  • homokhat
    Hát amit itt kínálnak az elég gyenge
  • G_ArchAngel #191
    mármint a honlap stílusa, vagy nem elérhető?
  • homokhat
    nekem nem jött be
  • Punkerwork
    ebből a kettőből akarok 1-et csináltatni most, mármint kör alakú üveges asztalt :)

• homokhat
    megfogom nézni
  • G_ArchAngel #187
    www.ingatlan.com - én ezen keresgélem a leendő lakásom/házam most is...
  • Legion
    Üdv!
    Nem tud valaki olyan oldalt, ahol lakáseladás/vásárással kapcsolatban MAGÁNhirdetések vannak föladva? Lakást szeretnénk venni, de semmi kedvem valami hiéna ingatlanosnak többszázezret kifizetni a semmiért..
  • Punkerwork
    ez ilyen sajna :(
  • homokhat
    Józsa annyira nem vidék rengetteg építkezés van.
    Egyszer már én is nyomtam egy házat de nem igazán sikerült jól, de a hely az kiváló.Akkoriban nem nagyon voltam pénzem no nem ezért , hogy most van de sikerült eladni a kéglit és talán sikerül egy házat építeni de nagyon félek , hogy lehuznak tisztelt vállalkozók .
    Az önkormányzat (Debrecen)az pedig maga az egyed uralom megtestesítője.
    PL. A telek amit kinéztünk remekhelyen van de csak 523 négyzetméter . Egy ilyen telekre csak egyfunkcíós ami azt jelenti, hogy vagy csak egy házat vagy csak egy boltott lehet rá építeni . Mi pedig mindketőtt szeretük volna !A beépítési % -ot nem haládnánk meg de akkor sem lehet. Igyhát most kénytelenek leszünk egy olyan helyre építkezni ahol egyí üzlet igen csak rossz helyen lenne!Ezért marad egy ház de azért még ez sem lenne rossz ha végig tudom vinni ??
  • Punkerwork
    az már nagyon vidék akkor, ami jó meg szép csak nincs munka és mindentől messze van, nem?
  • homokhat
    az a valami
  • Crem
    A csúcs pedig nálam 1.411.000.-ft/m2 (hollandia)
  • Crem
    vidéken 80.000.-tól indúl...
  • Punkerwork
    G_ArchAngel-t kérdez ő ért ezekhez jobban :)
  • homokhat
    ha már megtiltottad az új topicomat akkor építkezünk méghozzá Józsán
    Tény : Egy négyzeméter telek ára 10 ezertől 20 ezerig terjed ha nincs villany egy új bekötés 100 ezer gázcsonk befizetés 270 ezer viz 100 ezer terv 200 ezer de vajon miből jön ki egy négyzetméter ház átlagára ??
  • Punkerwork
    hát még az sincs kifizetve, következőnél meg telekár alkudás lesz az első lépés :)
  • G_ArchAngel #176
    igen, de ne parázz, a Tiéd tartani fogja...:P
  • Punkerwork
    Zuhanás előtt a lakásárak?
  • blackgamer
    jah akkor az a másik oldala? nemtom, ha nem leszek lusta akkor elbringázok arra és készítek neked egy utca fényképet...
    [általában lusta]
  • G_ArchAngel #173
    a Neptun utcában egy családi ház lenne (163m2) - milyen lakóházak vannak arrafelé?
  • blackgamer
    jah igen, köszi!
  • Punker
  • blackgamer
    "bank által lefoglalt ingatlanokról"? az mit jelent?

Budapest, XV. Neptun u. : lakótelepi rész, nyugis környék
  • G_ArchAngel #169
    Kellene egy kis segítség, kaptam egy listát egy bank által lefoglalt ingatlanokról, és érdekelne, hogy a lent felsorolt utcákról mi a véleményetek:

Budapest, XV. Neptun u.
    Budapest, XX. Szakolca u.
    Budapest, IV. Vörösmarty M. u.
    Budapest, XVIII. Üllői út
    Budapest, XX. Tinódi u.
    Budapest, XVIII. Kisfaludy u.
    Budapest, III. Domoszló útja
    Budapest, XVI. Hársfa u.
  • G_ArchAngel #168
    nem, sajátot szeretnénk - igazából most már 100%, hogy Bp-en maradunk, így ha később lesz pénzünk akkor majd egy vidéki (hétvégi)házba is beruházunk, de most olyat keresünk, ami befektetésnek is jó - a bérlakás pedig nem az...
  • Dzsini
    úgy értem, hogy bérlakásba költözni saját tulajdon helyett.
  • G_ArchAngel #166
    mármint a lefoglaltnál?
    nem, ezek azok, ahol vki nem fizeti az ingatlan kölcsönrészleteit, ilyenkor a bank 50-70%-ért árulja, hogy hamar hozzájusson a saját részéhez...
    van olyan eset, ahol a fenmaradó törlesztőrészletért is odaadják...
  • Dzsini
    bérlakásra gondoltatok?
  • G_ArchAngel #164
    alapvetően a reális ezért a pénzért a pesti "lakópark", 2 háló + 1 nappali felállásban kicsi erkéllyel, 50-70nm...
    a legrosszabb, hogy azok az ingatlanok, amelyek tetszettek vagy tetszenének vagy levannak foglalva, rosszabb esetben 2006-ban van az átadásunk, én pedig szeptemberig költözni akarok...
  • Dzsini
    azért írtam a mienket, hogy képzelheted milyen állapotban/környezetben vannak azok, ha ezt itt 30éves panelban amire ráférne a felújítás (komoly felújítással, csővezetékek, fűtőrendszer, villany, stb) alku nélkül el lehetne adni annyiért.

azt a lakást tippre +4-5milla mire felújítod, lakhatóvá teszed és elkezdheted berendezni... és akkor még lakni kell benne valamiből.
  • G_ArchAngel #162
    a kollégám már bebukott az Otthon centrummal, inkább hanyagolom...
    létezik egy olyan lehetőség, hogy bankok által lefoglalt lakásokat az eredeti ár töredékért elálvereznek - hétvégére megkapom ezt alistát és inkább azzal kezdem: pl. volt rajta pesterzsébeti családi ház 9 millióért (3 szoba + nappali, 1000 nm kert)...