442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
-
G_ArchAngel #121 Ha kell, én benne vagyok egy virtuális játékban:
kitaláljátok, hogy milyen ház kell: méretek, szobák, alaprajz, színek...stb...
én pedig napról-napra felépítem és egy külön galériában tárolom a képeket, nektek pedig elég lenne 2d-ben rajzolgatni ötleteket, na? -
#120 Alapjaiban... :) -
#119 Lehet, hogy olcsóbb. :) Magyar oldalt nem találtam... :( -
G_ArchAngel #118 és használni is tudod?:))) -
#117 de én nem külföldről akarom rendelni :( -
#116 Tessék!
Bubbling water panels -
#115 Ez ennyit számít? :) Akkor legközelebb úgy ismerkedem pasikkal, hogy "Hello, van ArchiCad-em." :D -
#114 nekem nem 4 fal kell hanem olyan ami méretarányosan dolgozik -
G_ArchAngel #113 esküszöm elveszlek feleségül: egy nő és az ArchiCAD?...:))) -
#112 A MyHouse 7.0 jó, csak sehol nincs róla "biztonsági másolat", az ArchiCad meg elég bonyesz, mert építészproggi. De ha van kedved hónapokat szöszölni egy házikóval, akkor kölcsönadom. :) -
G_ArchAngel #111 ezek a "négyfal, aztán dobjál bele bútort" programok? -
#110 ért valaki valami lakás modellező progihoz? -
#109 még nem :D -
G_ArchAngel #108 nem találok sajnos képet álmaim házáról...:(
vmi olyasmi, helyen lenne, ahol már látni a hófödte csúcsokat, de körülötte zöld legelők és erdők vannak, mellette pedig egy kis hegyipatak lazacokkal...:)
a ház egyszintes lenne és csak kőből illetve fából készíteném...:) -
#107 bugyborékoló tér elválasztót találtál nekem? :) -
#106 jah... :) -
G_ArchAngel #105 Felkellene éleszteni ezt a frankó kis topicot...:) -
#104 Jo ez, megfelelő számú gyertyával kellemesen meg lehet eme helyet világítani... :) -
#103 Ja, csak mikor az asszonty teperi asztalra, akkor nehogy célttévesszen, mert könnyen beletörhet a "bicskája" :) -
#102 hát nemtudom én valami sokkal szolidabbat terveztem :D
nem laknék szivesen ilyen dzsungelközepén. -
#101 franc ebbe a szar programba :D kell valami jobb. NA mind1 akkor rajzolom papíron. Már ezerX megálmodtam milyen lesz ha egyszer sok pénzem lesz és építhetek... -
Bee #100 Gyönyörűek, de csak ha van pénzed kertészre -
#99 Szép házakhoz, szép kertek.
-
#98 ez nem semmi.
újgazdagoknak kötelező bútordarab. D -
#97 ez tényleg wov.
meghogy mindegyik láb teljesen másképp néz ki, szal jól megcsinálták. -
Bee #96 Ha lyukat fúrsz az "asztallábba", akkor több funkciót is elláthat... :D -
#95 az nagyon üt :D -
#94 hehe szedtem le ilyen 3D -s háztervező mókát. Elkezdtem tervezni az álomházam :) -
#93 kell 1 ilyen asztalka nekem :)
-
Bee #92 Egy ilyen faház az álmom. :(
Mondjuk a Kotori-öbölben el bírnám képzelni, távol a túristáktól és az emberektől.
Nem tudja vki, h mennyibe kerülhet egy ilyesmi ház (130 m2)? -
cyrus #91 Egy erős felindulásból elkövetett bő vélemyénynyilvánítást láttunk.... -
#90 -
#89 Millerz! -
#88 NEM! -
#87 Már megint nem férsz a bőrödbe?? -
#86 hi
http://www.bookmark.sk/home
ez a mi kis kuckónk, most rendezgetjük....
Z -
#85 Akkor inkább szállodában... :) De ez valóban nyomós érv a hajó mellett, főleg hogy naponta kétszer zuhanyuzok/fürdök. :) -
#84 Ja az is jó lenne, bár abban sajna nem tudsz ellakni. Mindenféle benzinkutaknál kell majd mosakodni :D -
#83 Az tényleg jó, tök romantikus dolog. Én egy kis motoros túrarepülőgéppel utaznék mindenfelé. -
#82 De a legjobb az lenne, ha lenne egy fél folyami, tengeri lakóhajóm, és akkor nem is kéne választanom, mert szinte az összes fővárosba ellehet jutni hajóval :) Jó lenne bejárni Európát egy ilyen lakóhajóval.