442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
-
akos #241 -
akos #240
-
#239 én befuttatnám borostyánnal :) -
akos #238
-
akos #237 összetettebb problémakör ez... -
G_ArchAngel #236 sokan nem tudják, hogy kis odafigyeléssel, minimális költségnövekedéssel nagyobb esztétikai és kivitelezési minőséget érhetnek el...
de most a sárga/pink/kék amerikai/oszlopos/tornyos a király, mert az egész falunak az van... -
akos #235 nem divat kérdése ez imho -
G_ArchAngel #234 az a baj, hogy az építtetőknél nem divat az ehhez hasonló minőségre való törekvés -
akos #233 pedig ez is magyarország... -
G_ArchAngel #232 egyszerű, de nagyszerű - kissé elrhetetlennek tűnik, főleg minőségre lehet kiemelkedő... -
akos #231 -
#230 az jó fej kutyus -
G_ArchAngel #229 de ez kertes, azért is mondtam neki, hogy komolyabb eb kellene, pl. egy beagle (kicsi a kert egy retrievernek) -
#228 amúgy neked kandallót nem ajánlok csúnyán be lehet rúgni mellette, tapasztalat :) -
#227 nekem ezek maj dakkor ha kertesház lesz kb 10 év múlva (remélem) -
G_ArchAngel #226 ja, és jön még egy törpeschnauzer is, asszony kívánságára:)
az enyémre meg egy öntöttvas kandalló vagy kályha:) -
#225 nekem egy "u" alakú bőrkanapé van + króm+üveg asztal, lehet majd csinálok képet róla hol tartok ha lesz függöny :) -
G_ArchAngel #224 ja, mosógép is kell:) -
G_ArchAngel #223 függönyök, lámpák megvannak, kivéve az étkezőasztal felettit, nappaliba szereztünk 4 bőrfotelt és egy fa/üveg asztalt egy bankból:)
szobák üressek... -
#222 ja meg a fürdőbe mosógép, karnisok függönyök, az a jövőheti terv. -
#221 a dolgozószobám raktár :)
a nappaliba kéne még a minibár de most nincs rá fél millám, hálóba kéne még 1 könyvespolc 2 éjjeliszekrény + lámpák, étkezőbe tálalószekrény, előszobába fogas/cipős, kb ennyi. -
G_ArchAngel #220 Te lehetnél a hős egy biztosítótársaság reklámjában:)
amúgy a bútorozással, hogy állsz, mert nálunk csak a konyha+nappali+étkezú és a gardrób van meg, a szobákban szivacsok és dobozok, fürdőben szintén dobozok... -
#219 hát nem mondom hogy nem futott át az agyamon :) -
G_ArchAngel #218 mint az F1-ben, itt is a baleseteket várod?:) -
#217 hát kb, de van látnivaló arra szállnak le a vitorlázógépek :) -
G_ArchAngel #216 1,20-1,30m-en?
sorban, mint a moziban?:) -
#215 több szék is hidd el, 3-4 ember kényelmesen elfér pár üveg piával :) -
G_ArchAngel #214 nézegettem, viszont az meg lehetne szélesebb, bár két szk + kisasztal elfér ott is... -
#213 nem mert az az utcára nézzne, az étkező/konyha elötte folyosó rész meg fullosan le van zárva oda jobb kiülni :) -
G_ArchAngel #212 nice, azért nappaliból jó lenne egy erkély, nem? -
#211 ez a pecóm alaprajza -
G_ArchAngel #210 nem, kevesebb, mert nettó áron kaptuk, de üti a 7számjegyet... -
#209 vazzeeggg az enyém 750k volt gépekkel, ez mennyi 1,5milla? -
#208 -
G_ArchAngel #207 No, kész a konyha...
árat ne kérdezzetek, nem írok, mert ájulás lesz...
asszony beleválasztott a legdrágább cseresznye bútorlapba és a legjobb vasalatokba... -
#206 ember ha ennyi pénzem lenne ilyenekre szerinted nem tudnám megoldani hogy gond nélkül működjön? normális akvárium ha beáll rendesen nem algásodik stb, legnagyobb gondom az volt hogy a guppik kinyírták a kínai harcoshalam és megették a szemét, nem bírták az új lakót -
#205 guszta látvány mikor tiszta algás az egész, és döglött halak fociznak a víz felszinén a táppal... -
#204 köv lakásomba veszek ilyet :) -
homokhat #203 nade összeségében födémig összerakva egy ház mondjuk 100nm te mennyit fizetnél úgy hogy rá se nagyon teszed a kezedet ? -
#202 hát nem ismerme az ottani árakat, de példaául az első villanyszerelő 3 csillár felrakásért kért 10k-t a második 2 csillár + beépített lámpás szekréyn felrakásért (ami időbne és munkában is több volt) 2,5k aszem eléggé elgondolkodtató különbség.