Torrente

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
""spangli tekerésérõl" van szó, erre jön a "kézzel, vagy szájjal" kérdés." párszor nézd meg a jelenetet aztán szólj ha leesett a tantusz <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

KeszthelyiPéter
Alapmû számomra is a Ford Fairlane-vel egyetemben.

Hûûû...!!!
Torrente fórum, baszod!
Én pont tegnap láttam a 3. részt egy nagyon gyenge (hiányos) felirattal.
Iszonyatosan sokat számít a magyar szinkron! Én is nagyon várom!
Kiscsávók mikor állnak már neki?

A harmadik rész - szerintem - jobb lett, mint a második (persze mindegyik jó),
nekem különösen tetszik, ahogy "finoman" kifigurázzák ezt az egész
amerikai terror-veszélyes baromságot (pl. amikor mûanyag villával térítenek
el egy repülõt az elején), utalás az ikertornyokra, stb.
És amikor agyonütik a "duplavé" Busht... hát... azt hittem lefordulok a székrõl
a röhögéstõl!
Itt is sok olyan poén van, amit többszöri megnézésre lehet csak igazán
értékelni, pl. a debil haverjának a debil, alvó barátnõjét meglepi
hátulról, és a következõ jelenetben a csaj nézi, hogy mi folyik a fenekén...
Nagyon jók benne az akciójelenetek, én ott dobtam le a láncot, amikor a
felfújható gumibabával csinálják ki az õket üldözõ különleges egységet...
És jó a film ritmusa, dinamikája - sodróbb lendületû, mint az elõzõ kettõ.
Persze a legelsõ rész mindent visz! :-)

Ja, a második részben nem rontották el véletlenül a szinkont, amikor
ülnek az autóban és Torrente, mint minden részben arra próbálja rávenni
a kollégát, hogy verjék ki egymásnak? A magyar szinkron szerint egy
"spangli tekerésérõl" van szó, erre jön a "kézzel, vagy szájjal" kérdés.
Szerintem itt nem "spangliról" van szó... :-)

"A dugástól elfáradok, de egy szivattyúzás borravalónak belefér?"
schrank
mikor lesz már szinkronoooooos <#szomoru1><#rinya>

fifi
???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

torrante honlapok
Punker
spanyolul elég sok helyen van (1x mindenképp meg kell nézzni úgy mert nagyon jó😊

amúgy a 3. rész talán még betegesebb mint az elsõ 2 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ájjjjj má le kiscsavó!!!!Torrente a Király
Papa te csak ne disznólkodj mert ÉN veszem kezedbe a farkad!
Elnézést, csak azt szeretném kérdezni,
Hogy ha itt elkezdõdik a CUMIZTATÁS,
Beszállhatok -e?

Üdv alles, nem gondoltam, hogy kishazánkban-on van egy ilyen fórum. Szûk baráti társaságom "õsTORRENTÉSNEK" számít.
Értékelésem szerint a 2. rész az elsõhöz képest kb 60%, de alig várom a 3.-at.
Ha valakinek van híre hol lehetne beszerezni (le..l..ni, (fúj)) ne habozzon válaszolni!

Fínom! Höhö, Joghurt ízû!
csak az atlético!
a 3ik rész az ugyanolyan "paraszt" mint az 1 volt😄
remélem megint csuja imi fogja szinkronizálni😊
spanyolul nagyon brutálisan beszél santi, alig lehet érteni
nekem nagyon bejött ez a arész is bár cuco karakterét vihették volna tovább😊

violence can be used for good - JUSTICE

Voltan
Persze, hogy igénytelen. Ez benne a pláne!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

JGTC
peig nem tudod mit hagysz ki 😊)))))

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ChevyG
szerintem igénytelen az egész.
megvolt a második rész is és már el se kezdem nézni
Mr.Bush 😊

Ramadamammy rapidrandi

Punker
nagyon nagyon durva a 3. rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem tudom a feliratra várok vagy 1 éve 😊

milyen a 3.rész???
Punker
van végre felirat?

schrank
most nézem hogy már van dvdrip-es torrente3 nna meg magyar felirat <#miaz>

Apám ez a Segura jó arc.De nagyon.Hasonlt néhány itthoni munkatársára a fószer.Imádaom a filmet!!!!
schrank
nnnna akkor te is blue-box-os lámi lehetsz <#mf2>

misirulez
Nagyon szar, már láttam nyáron egyszer késõ este nyomták...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
😊)))))))))))9

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Punker
még nincs infó, de amint jön a DVD rendelem meg és itt is jelzem 😊

Megtudja mondani valaki mikor jelenik meg a 3.-dik része Magyarországon???
MAgi
schrank
" kölyök !!! mi lesz már a magyar szinkronommal, baszod ?!"

NAGYON KIRÁLY!
Szabi84
éjjenaz átletik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Punker
keressük

Most töltöttem le a Torrente3-at és csak spanyol!! feliratot találtam hozzá. Tudna valaki egy linket dobni vagy valamit? Köcce!! G.
schrank
de ahol a dumás poénok is vannak az jobb szinkronossan különben is a torrentéknek jók a szinkronhangjaik <#ravasz1>

JGTC
OK! Hadd jöjjön. <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Punker
nagyon jó az eredeti spanyol hang szal.....

schrank
van 3. rész ne nyávogj csak még nincs felirat mondjuk a torrente trilógia nem az a feliratosan szeretjük fakta <#ravasz1><#hehe>
várom a szinkront<#buck>

JGTC
loál😄DDDD

fifi
az a csávó civilben asszem valami spanyol tenisz nagyágyú...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JGTC
kedvenc részem a másodikból:
"-psszt... kisköcsög
fonákkal
-fonákkal b@szod!!"
😄DDDD

JGTC
húúú de kár 😞((
pedig eggyik nagy kedvencem ez a film

Punker
én várom a DVD-t 😊

schrank
mikor lesz már felirat az el protector-hoz vagy iratkozzak be egy spanyol tanfolyamra <#gonosz3>

schrank
na ja a sok faszláma aki herripottert meg sztárvórsz b...zi meg a sok ilyen szemetet nézik a ratyi pc-s trükkjeikkel meg van még ilyen fasság <#fejvakaras>jaaaa a gyûrûk ura múltkor annyira rábeszéltek hogy nézzem meg mert k...vajó erre mit látok két nagyfülü mezítlábas kobold...eci sétál valami meseország erdõben ahol beszélnek a fák meg a törpék vagy mi a f...szomok voltak gombaházakban laktak ... ki is kapcsoltam a ...csába ekkora szarból hogy tudnak 3 részt is megnézni ráadásul állítólag több mint két órás<#levele>
na de lényeg a lényeg <#worship><#eljen><#taps>

IMD-rõl annyit, hogy ott az egy 6.5-öt a kettõ meg 5.9-et kapott, úgyhogy bekaphatják 😊
Azt is nagyon sok fajta emberke látogatja. A TORRENTE meg ismerjük be KULTFILM nem pedig egy holivúdi tömegfilm.
Punker
imdb nem lényeges, spanyolországban rekordokat döntöget 😊

Dynamic
Elég siralmasan szerepel a Torrente 3. része az imdb-n.Eddig 3.9/10 <#shakehead>
link
Egyébként ma, illetve holnap, lesz a torrente 2 a HBO-n! Ugyanis 2:00-kor kezdõdik.

szerintem nagyon vicces zene! Mindenképpen kell!

Szupi! Milyen fórumot találtam!
Vki meg tudná mondani, hogy a Torrente-Amparito szexjelenet elõtti(és közbeni) zenének mi az elõadója és címe? Mert a film végi listából nem tudok rájönni.

Punker