196
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
  • Punker
    keressük
  • VazzFG
    Most töltöttem le a Torrente3-at és csak spanyol!! feliratot találtam hozzá. Tudna valaki egy linket dobni vagy valamit? Köcce!! G.
  • schrank
    de ahol a dumás poénok is vannak az jobb szinkronossan különben is a torrentéknek jók a szinkronhangjaik
  • JGTC
    OK! Hadd jöjjön.
  • Punker
    nagyon jó az eredeti spanyol hang szal.....
  • schrank
    van 3. rész ne nyávogj csak még nincs felirat mondjuk a torrente trilógia nem az a feliratosan szeretjük fakta
    várom a szinkront
  • JGTC
    loál:DDDDD
  • fifi
    az a csávó civilben asszem valami spanyol tenisz nagyágyú...
  • JGTC
    kedvenc részem a másodikból:
    "-psszt... kisköcsög
    fonákkal
    -fonákkal b@szod!!"
    :DDDDD

• JGTC
    húúú de kár :(((
    pedig eggyik nagy kedvencem ez a film
  • Punker
    én várom a DVD-t :)
  • schrank
    mikor lesz már felirat az el protector-hoz vagy iratkozzak be egy spanyol tanfolyamra
  • schrank
    na ja a sok faszláma aki herripottert meg sztárvórsz b...zi meg a sok ilyen szemetet nézik a ratyi pc-s trükkjeikkel meg van még ilyen fasság jaaaa a gyűrűk ura múltkor annyira rábeszéltek hogy nézzem meg mert k...vajó erre mit látok két nagyfülü mezítlábas kobold...eci sétál valami meseország erdőben ahol beszélnek a fák meg a törpék vagy mi a f...szomok voltak gombaházakban laktak ... ki is kapcsoltam a ...csába ekkora szarból hogy tudnak 3 részt is megnézni ráadásul állítólag több mint két órás
    na de lényeg a lényeg
  • Sámson
    IMD-ről annyit, hogy ott az egy 6.5-öt a kettő meg 5.9-et kapott, úgyhogy bekaphatják :)
    Azt is nagyon sok fajta emberke látogatja. A TORRENTE meg ismerjük be KULTFILM nem pedig egy holivúdi tömegfilm.
  • Punker
    imdb nem lényeges, spanyolországban rekordokat döntöget :)
  • Dynamic
    Elég siralmasan szerepel a Torrente 3. része az imdb-n.Eddig 3.9/10
    link
  • toto2700
    Egyébként ma, illetve holnap, lesz a torrente 2 a HBO-n! Ugyanis 2:00-kor kezdődik.
  • toto2700
    szerintem nagyon vicces zene! Mindenképpen kell!
  • toto2700
    Szupi! Milyen fórumot találtam!
    Vki meg tudná mondani, hogy a Torrente-Amparito szexjelenet előtti(és közbeni) zenének mi az előadója és címe? Mert a film végi listából nem tudok rájönni.
  • Punker
    Torrente visszatért! :)
  • schrank
    a 2. részben amikor analizáltatják a csövessel a törölközőt megaz anál tágítót
    "-hhmmmmm ez buzis cucc torrentee hmmmm de mééég milyen buziiis "
    aztán neki adják az análtágítót a következő jelenetben pedig már használja is az öreg csöves telefonfülkébe
  • Punkerwork
    3. részről valami infó?
  • Punkerwork
    Xpress-en akciós mind 2 dvd!
  • Lipi1980
    Honnan lehetne beszerzni???
    Esetleg szinkronosan???
    Vagy ne kérdezzek ilyen nagy ****-got!

-Verjük ki...
    -Itt és most?!
    -Hogy teljen az idő!Te kivered nekem, én kiverem neked!De semmi buzulás!Buzulás az nuku...
  • Ortopéter
    Mármint a 3-at?
  • Ortopéter
    Nem lehet valahonnan leszedni?
  • tegla
    Ha már itt volna a 3. rész már az is késő volna
    Kell de mán!
    Istencsászár ez a Segura!
  • Punker
    Torrente 3: Operación Perejil (2005)
  • menyus77
    Hatalmas!
  • blaze
    Ez kész, ez a Segura egy Isten! Nagyon várom már a 3. részt.
    Arra lennék kíváncsi, hogy az El... énekes (2.rész) milyen kaliberű lehet ott kint a spanyoloknál. Biztos valami Kozsó vagy Jimmy féle.:)))))))
    Amúgy az mennyire állat volt, amikor eszébejutott, hogy koncertre kell mennie, mert a kedvenc énekese énekel. A kűldetést meg lesz@rta.:))))))
  • Strangereister
    Sziasztok, csak most találtam meg ezt a fórumot, és örömmel látom, hogy itt is sokan szeretik a Mestert! Végigolvasván a hozzászólásokat kitünik, hogy nem igazán emlékezik meg senki a brilliáns Csuja Imre fantasztikus szinkronteljesitményéhez, ami szerintem még Ed Bundy-ét is übereli, nem beszélve az eredeti Santiago Segura szuszogásról...

A film attól zseniális, hogy végtelenül cinikus, önkritikus-ironikus, és olyan dolgokat mutat be poén formájában, amit a legtöbb ember nem mer bevallani még saját magának sem. (ugyan ki nem kente már a fikáját egy szobanövény levelére, vagy nem érzett bezsongást amikor egy intim helyzetbe került egy idegen női bugyogóval...)

Egyébként mind a két film ugyanolyan szinvonalú, a másodikban kicsit erőltetett a sztori, de ez abszolut mellékes. A filmet nem lehet csak egyszer-kétszer megnézni, az ember többszöri végignézésre is talál rejtett, apró poénokat! (pl. Torrente-Amparito szexjelent után, a Mester a házból kijövet alig észrevehtően beleszippant a még fellelhető illat után a kezébe, ugye többen voltunk már igy egy ezzel..., fogpiszkálóvisszatevés az étteremben stb)

A párbeszédek brutálisak, félelmetesen ott vannak, az élet nagyon sok szituáciojában tudja az ember felhasználni ezeket a dumákat...

Egyszóval az örök kedvenc mozim, legénybucsúk, fius összejövetelek nagyszerü kelléke.

Azt tudtátok, hogy pl. Gangsta Zolee is nagy Torrente, és Atletic Madrid fan?
  • Slayerboy
    Ez a másodi részből van.
  • Punker
    ez melyik filmből van? és nem tudjátok mi annak a filmnek a címe amiben taxisofőrt játszik?
  • Balu san

• Slayerboy
    Amparo az Amparito becézése... vagy fordítva.. :)
  • torrente
    Én is várom magamat. Remélem jobb leszek, mint a másodikban.
  • Dynamic
    Nagyon nagy szeretettel várom
  • Punkerwork
    sorry másoltam.
  • fifi
    nem Amparito /?/

különben ő a námber ván :DDDD
  • Punkerwork

"Bölcs: Spanyolország válasza James Bondra. Hazájában kultstátusnak örvend, és nálunk is egyre gyarapodó rajongótábort mondhat magáénak, nem utolsósorban kapatos elméleteinek köszönhetően. Tőle tudjuk például, hogy kétféle ember van: aki hugyintás előtt mos kezet és aki utána. Ő persze előtte, mert a boldogság csővezetékét meg kell tisztelni, ahelyett, hogy egy markolással mikróbiákat és bakteriálisokat vinnénk fel rá.

Ellenállhatatlan: Torrente gyengéd és figyelmes szerető: "A dugástól elfáradok, de mit szólsz egy szivattyúhoz?" - ajánlja a második részben egy prostinak. Az első részben viszont elismeréssel szól nagy szerelméhez, Amparóhoz egy olyan aktus után, amelyért végre nem kellett fizetnie. A nimfomán szomszéd lány kedvéért Torrente még egy szexi, piros szíves Amparo tetoválást is bevállal a hájas ülepére.

Láthatatlan: "Az alkohol tisztít. Nézz rám! Tízéves korom óta piálok, és egy igazi bika vagyok!" - mondja büszkén a mámoros detektív. Az első rész főcímei alatt (kb. 1 perc) 8 whiskyt sikerül legurítania, a láthatatlansággal egyenlő delírium állapotát pedig egy diszkóban éri el, ahol a DJ-t kupán vágva berakja kedvenc turbofolk kazettáját a közönség nagy örömére.

Örömhír: készül a Torrente harmadik része, amelyben a sármos főhős testőrként próbál szerencsét. Spanyolországi bemutató idén ősszel!"