196
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
-
keressük -
VazzFG #115 Most töltöttem le a Torrente3-at és csak spanyol!! feliratot találtam hozzá. Tudna valaki egy linket dobni vagy valamit? Köcce!! G. -
de ahol a dumás poénok is vannak az jobb szinkronossan különben is a torrentéknek jók a szinkronhangjaik
-
OK! Hadd jöjjön. 
-
nagyon jó az eredeti spanyol hang szal..... -
van 3. rész ne nyávogj csak még nincs felirat mondjuk a torrente trilógia nem az a feliratosan szeretjük fakta 

várom a szinkront
-
loál:DDDDD -
az a csávó civilben asszem valami spanyol tenisz nagyágyú... -
kedvenc részem a másodikból:
"-psszt... kisköcsög
fonákkal
-fonákkal b@szod!!"
:DDDDD
-
húúú de kár :(((
pedig eggyik nagy kedvencem ez a film -
én várom a DVD-t :) -
mikor lesz már felirat az el protector-hoz vagy iratkozzak be egy spanyol tanfolyamra
-
na ja a sok faszláma aki herripottert meg sztárvórsz b...zi meg a sok ilyen szemetet nézik a ratyi pc-s trükkjeikkel meg van még ilyen fasság
jaaaa a gyűrűk ura múltkor annyira rábeszéltek hogy nézzem meg mert k...vajó erre mit látok két nagyfülü mezítlábas kobold...eci sétál valami meseország erdőben ahol beszélnek a fák meg a törpék vagy mi a f...szomok voltak gombaházakban laktak ... ki is kapcsoltam a ...csába ekkora szarból hogy tudnak 3 részt is megnézni ráadásul állítólag több mint két órás
na de lényeg a lényeg

-
Sámson #103 IMD-ről annyit, hogy ott az egy 6.5-öt a kettő meg 5.9-et kapott, úgyhogy bekaphatják :)
Azt is nagyon sok fajta emberke látogatja. A TORRENTE meg ismerjük be KULTFILM nem pedig egy holivúdi tömegfilm. -
imdb nem lényeges, spanyolországban rekordokat döntöget :) -
Elég siralmasan szerepel a Torrente 3. része az imdb-n.Eddig 3.9/10 
link -
toto2700 #100 Egyébként ma, illetve holnap, lesz a torrente 2 a HBO-n! Ugyanis 2:00-kor kezdődik. -
toto2700 #99 szerintem nagyon vicces zene! Mindenképpen kell! -
toto2700 #98 Szupi! Milyen fórumot találtam!
Vki meg tudná mondani, hogy a Torrente-Amparito szexjelenet előtti(és közbeni) zenének mi az előadója és címe? Mert a film végi listából nem tudok rájönni. -
Torrente visszatért! :) -
a 2. részben amikor analizáltatják a csövessel a törölközőt megaz anál tágítót
"-hhmmmmm ez buzis cucc torrentee hmmmm de mééég milyen buziiis "
aztán neki adják az análtágítót a következő jelenetben pedig már használja is az öreg csöves telefonfülkébe
-
3. részről valami infó? -
Xpress-en akciós mind 2 dvd! -
Lipi1980 #93 Honnan lehetne beszerzni???
Esetleg szinkronosan???
Vagy ne kérdezzek ilyen nagy ****-got!
-Verjük ki...
-Itt és most?!
-Hogy teljen az idő!Te kivered nekem, én kiverem neked!De semmi buzulás!Buzulás az nuku... -
Mármint a 3-at? -
Nem lehet valahonnan leszedni? -
Ha már itt volna a 3. rész már az is késő volna 
Kell de mán!
Istencsászár ez a Segura!
-
Torrente 3: Operación Perejil (2005) -
Hatalmas!
-
blaze #87 Ez kész, ez a Segura egy Isten! Nagyon várom már a 3. részt.
Arra lennék kíváncsi, hogy az El... énekes (2.rész) milyen kaliberű lehet ott kint a spanyoloknál. Biztos valami Kozsó vagy Jimmy féle.:)))))))
Amúgy az mennyire állat volt, amikor eszébejutott, hogy koncertre kell mennie, mert a kedvenc énekese énekel. A kűldetést meg lesz@rta.:)))))) -
Strangereister #86 Sziasztok, csak most találtam meg ezt a fórumot, és örömmel látom, hogy itt is sokan szeretik a Mestert! Végigolvasván a hozzászólásokat kitünik, hogy nem igazán emlékezik meg senki a brilliáns Csuja Imre fantasztikus szinkronteljesitményéhez, ami szerintem még Ed Bundy-ét is übereli, nem beszélve az eredeti Santiago Segura szuszogásról...
A film attól zseniális, hogy végtelenül cinikus, önkritikus-ironikus, és olyan dolgokat mutat be poén formájában, amit a legtöbb ember nem mer bevallani még saját magának sem. (ugyan ki nem kente már a fikáját egy szobanövény levelére, vagy nem érzett bezsongást amikor egy intim helyzetbe került egy idegen női bugyogóval...)
Egyébként mind a két film ugyanolyan szinvonalú, a másodikban kicsit erőltetett a sztori, de ez abszolut mellékes. A filmet nem lehet csak egyszer-kétszer megnézni, az ember többszöri végignézésre is talál rejtett, apró poénokat! (pl. Torrente-Amparito szexjelent után, a Mester a házból kijövet alig észrevehtően beleszippant a még fellelhető illat után a kezébe, ugye többen voltunk már igy egy ezzel..., fogpiszkálóvisszatevés az étteremben stb)
A párbeszédek brutálisak, félelmetesen ott vannak, az élet nagyon sok szituáciojában tudja az ember felhasználni ezeket a dumákat...
Egyszóval az örök kedvenc mozim, legénybucsúk, fius összejövetelek nagyszerü kelléke.
Azt tudtátok, hogy pl. Gangsta Zolee is nagy Torrente, és Atletic Madrid fan? -
Ez a másodi részből van. -
ez melyik filmből van? és nem tudjátok mi annak a filmnek a címe amiben taxisofőrt játszik? -
Balu san #83 
-
Amparo az Amparito becézése... vagy fordítva.. :) -
Én is várom magamat. Remélem jobb leszek, mint a másodikban. -
Nagyon nagy szeretettel várom
-
sorry másoltam. -
nem Amparito /?/
különben ő a námber ván :DDDD -
"Bölcs: Spanyolország válasza James Bondra. Hazájában kultstátusnak örvend, és nálunk is egyre gyarapodó rajongótábort mondhat magáénak, nem utolsósorban kapatos elméleteinek köszönhetően. Tőle tudjuk például, hogy kétféle ember van: aki hugyintás előtt mos kezet és aki utána. Ő persze előtte, mert a boldogság csővezetékét meg kell tisztelni, ahelyett, hogy egy markolással mikróbiákat és bakteriálisokat vinnénk fel rá.
Ellenállhatatlan: Torrente gyengéd és figyelmes szerető: "A dugástól elfáradok, de mit szólsz egy szivattyúhoz?" - ajánlja a második részben egy prostinak. Az első részben viszont elismeréssel szól nagy szerelméhez, Amparóhoz egy olyan aktus után, amelyért végre nem kellett fizetnie. A nimfomán szomszéd lány kedvéért Torrente még egy szexi, piros szíves Amparo tetoválást is bevállal a hájas ülepére.
Láthatatlan: "Az alkohol tisztít. Nézz rám! Tízéves korom óta piálok, és egy igazi bika vagyok!" - mondja büszkén a mámoros detektív. Az első rész főcímei alatt (kb. 1 perc) 8 whiskyt sikerül legurítania, a láthatatlansággal egyenlő delírium állapotát pedig egy diszkóban éri el, ahol a DJ-t kupán vágva berakja kedvenc turbofolk kazettáját a közönség nagy örömére.
Örömhír: készül a Torrente harmadik része, amelyben a sármos főhős testőrként próbál szerencsét. Spanyolországi bemutató idén ősszel!"