Torrente
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok valamit, hogy lesz e 4. rész?
A heavy cost. I pay it gladly.
Egy filmet akartam letölteni "csodás álmok jönnek" a címe, és találtam is egy torrentet de sajnos az "elérhetõség csík" teljesen piros, hiába kapcsolom be, enem tölt le, és mivel ez egy 98 as fim és alapba tul furcsa témáju, nem túl népszerû, nem is seedelnek vagy töltik le.
Tudnátok nekem sgteni? tudnátok adni egy másik torrentet? mit csináljak ilyenkoXD
1.részt megnéztem nem volt rossz csak nekem unalmas volt 3 órát filmet nézni:S igy még nem jutottam arra a szintre hogy megnézem a következõket is.Harry potterbe meg már az utolso kettõt nem láttam:D(lehet hogy azért mert jöttek a sok jobbnál jobb sorozatok is).
bocsi a kicsit offért ,de részben a témába is illik :)
24 - Exile -Nov.23
De azértjó volt :D
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
24 - Exile -Nov.23
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ramadamammy rapidrandi
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
annak, aki még nincs rajta túl, színre lép a maestro:
szeptember 14. péntek
HBO
21:45 - Torrente 3
korpa ellen zsírmalac
nekem bejön, jöhet a többi..:)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Torrente.3.-A.vedelmezo.2005.DVDrip.DivX.HunDub <#vigyor5>#vigyor5>
A feliratosba belenéztem,a legelsõ jelenetet láttam,kemény volt:D
marha jó lett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hol fogják árusítani ennyiért? Mindenhol ahol DVD-t lehet kapni?:)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
# Torrente 3 - 1990 Ft
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
modály
Torrente Trilogy RulZ!
Torrente 3 van már szinkronosan?
A halál csupán a kezdet...
itt a címem:[email protected]
cááááááá,elállítottad a hidat,most vihetem szervízbe...
<#crazya>#crazya>
még nem láttam és kész vagyok
segítsetek
fonákkal kis köcsög!!!
Voltam zárás elõtt. _______________