439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
a 2. miért hülyeség? Csak rájönnél magadtól is, de segítek...
két autó halad egymás mögött, köztük a távolság mondjuk legyen 30m ... jön egy éles kanyar, az első autó eléri a fékezési pontot és elkezd fékezni...mivel a hátsó autó mögötte jön 30 méterrel, még nem fékez (sőt még gyorsul is), tehát evidens hogy csökkennie kell a köztük lévő távolságnak, még akkor is ha a hátsó autó előbb (nem "időben" előbb, hanem a fékezési pontot tekintve) kezd el fékezni...
...vagyis a hátsó autó ÁLTALÁBAN nem azért közelíti meg az előtte lévőt egy kanyarnál mert rövidebb a féktávja...
ugyanez az elv a kanyarból való kigyorsításnál is, de ezt remélem már nem kell leírnom...
...és ezt a palik nevű "szakkommentátor nem vágja... -
1. ...
2. és ? ebben mi a hülyeség ? -
mert nem győzött meg ? talán mert más véleményen vagyunk, vagy nehéz megérteni, hogy egy fórum arról szól, hogy az emberek elmondják a véleményeiket, és nem egymás győzködéséről ? -
inkább mondok példát palik hülyeségére:
1. "dupla sikán"
2. "a ferrari a kanyar előtt megérkezik a BAR honda mögé, látszik hogy sokkal kisebb féktávot vesz, és teljesen rámászik a Hondára...ám a kanyar kijáratában a Honda jobban gyorsul! Micsoda erő van ebben a motorban, kérem?!!"
...mekkora hülye...és ezt majdnem minden futamon eljátsza... -
így van, mivel teljesen felesleges veled ésszerűen vitázni...azt már megpróbálta K. András, de hiába... -
aha, szándékosan rejtgeted az értelmes oldalad, mi ? -
és igen egy bunkó paraszt vagyok veled szemben, de legalább nem vagyok síkhülye... -
Nekem meg a tiédet .... -
... -
elég volt elolvasni a hozzászolásaidat... -
aha...persze -
simán:D -
tessék, lehet így is kritikát írni, személyeskedés, bunkózás nélkül -
tényleg vehetné egy kicsit komolyabban a dolgot!
másik dolog hogy: valamikor olyan elfogultam közvetyt hogy az már elborzaszt teljesen!! -
no comment ..... -
És különben is milyen alapon jössz te ahhoz, hogy csak úgy lesíkhülyézel bárkit is, akit nem is ismersz ?? -
Pffff, na te barom, síkhülye vagy te az egészhez, a palik kisujjból kirázza a te egész tudásodat az autó-motorsporthoz ... -
Ez nem igaz milyen emberek vannak...sajnos...
1. a palik síkhülye, pláne a motorsporthoz...ezen kár vitatkozni...
2."akinek nem tetszik ne nézze" - hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A műsor a forma1 versenyekről szól(na) és nem az a műsor címe, hogy "Palik László vicces beszólásai"...
3. Tuvok féle síkhülyékkel szintén nem érdemes vitatkozni... -
sztárbox -
OPM #300 én sosem hallottam ilyet tőle, lehet azért mert nem néztem olyan műsort amiben tudtam hogy benne van -
talán te magadra vetted majka mindenki bekaphatja szövegét ? -
OPM #298 te mondtad, hogy "annak van köze, aki magára veszi és az meg is érdemli"
akkor mit vesz magára
-
Már miért venném, nem mondott az sértőt senkiről . -
OPM #296 hát én inkább nem hasonlítom össze a forma1 közvetítést az olyan igénytelen műsorokkal amikben Majka színvonalú elmberek szereplnek...
és a Palik-féle stílust magadra veszed? -
annak van köze, aki magára veszi és az meg is érdemli, én a Majka-féle "mindenki bekaphatja" stílust nem veszem magamra, ennyi -
mondj jobbat a paliknál ... -
Sztem közel se lőtt túl a célon, ott a helyében, meg egyébként is ugyanúgy szurkoltam - sok magyarral egyetemben - Zsoltinak, ha kiesnek előle ha nem . -
OPM #292 én nem szakszemmel nézem a közvetítéseket (a kocsikhoz se értek nagyon), hanem hogy jól szórakozzam és erre sztem jók :) -
OPM #291 "Ha mondta volna, akkor se lenne senkinek semmi köze hozzá"
már megbocsáss, de ezt nem a haverjának mondta, hanem "több millió" tv nézőnek.. méghogy semmi közünk hozzá... -
K.András #290 Ha ezek a szakemberek akkor elég nagy baj van :D -
OPM #289 lehet hogy nem érződött a kommenteimen, de én is Palik párti vagyok :)
a német rtl-es forma1 nézhetetlen, és sokszor röhögök a hülye szövegein és ahogy beleéli magát
de K.Andrásnak igaza van, ennyire nem kellett volna túllőniük a célon defektel meg kiesésekkel...
"aki élőben olyat mondhat, hogy "mindenki bekaphatja" minden büntetés nélkül, ahhoz képest egy bárcsak defektet kapna, hogy a magyar versenyző még egy pontott szerezzen kispiskóta"
ez meg nagyon rossz felfogás... egyik sem kell a képernyőre! -
Adottak . -
K.András #287 Szerintem meg szakemberek kellenek! -
Sztem meg ne, kellenek a szines egyéniségek . -
K.András #285 Miröl beszélsz te?Egyiknek sincsen képernyön a helye!!!De ilyenkor nem takaroztatom egyiket a másikkal, mondván ha ez ilyet mondhatot akkor a másik is hadd tegyen igy,Lofaszt, mindkettö menjen a sunyiba!!! -
OPM #284 ez miért gonoszság? azt írjuk le, amit mondtak... -
Q #283 czollner mondta, hogy elfüstölhetne egy mclaren amit palik helyeselt wéber mondta hogy jólett vona még egy defekt de ne legyünk enyire gonoszak -
mert minek bazz ? hogy ugyanezt mondjam ????????
fogd már fel, hogy nem volt szó defektről a palik szájából !!4 -
OPM #281 mivel csak neked van meg, nem áll módunkban... -
OPM #280 "szó se volt defektről"
miért nem nézed meg??