Palik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék, mit lehet ezen félreérteni, negatívan leszólod õket (minket), és magadat tartod különbnek, pedig arra se vagy képes, hogy fölösleges vita helyett elkapcsold a tv-t ...

Kit érdekel, mást meg nem ...
Te sem szoktál elõre köszönni, ugye? Még otthon sem. :)
Ebbõl kifolyólag megértem, hogy ennyire védik egymást a hozzád és a palikhoz hasonló típusú és mûveltségû emberek. Kárörvendés egy gusztustalan szokás, fõképpen, ha egy szánalmas "teljesítmény" miatt alakul ki az "emberben" ez a beteges viselkedési forma.
Akinek nem tetszik, ne nézze !
Látod, nem tanultam, nem jártam médiaiskolába mégis tudok ilyet . Wow ! Tudod ... #227, nefelejtsd !
Akkor nézzed máshol, semelyik tv-nél sem kontár közvetítõk vannak, nem kötelezõ a magyart nézni, az az unalmas közhely nagyon is jó, inkább az az unalmas, hogy értelmetlen fikázás van. ahelyett hogy bárki is betartaná .
Én is kárörvendtem, amikor Zsolti elõl kiestek, és aki kicsit is szurkol neki, az biztosan kárörvendett, alapvetõ emberi tulajdonság ...
Sehol nincs leírva, hogy pontosan az iskolában tanultak alapján kellene a mûsort vezetnie, pont ez elõzi meg az unalmasságot, és ez minden más szakmában is így van, ettõl nem olyan szürke a világ ...
"Amikor a köszönését kb a harmadik mondata elejére szúrja be, már akkor kiver a víz tõle."
Kit érdekel, mást meg nem ...
Úgyhogy tök fölösleges fikázás helyett lehet neki tanácsokat adni, hogy hogyan lenne jobb (már ha lehet), vagy ->"unalmas közhely"<- .
Bizony, hogy az és egyetlen iskolában sem artikulátlan gugyögésre tanítják a növendékeket. Legfõképpen a televíziózásban.
"A kárörvendésre mondanál példát?"
Rengeteget tudnék, de a legemlékezetesebb, amikor Zsófika pontszerzésénél könyörgött, illetve gügyögött, hogy essenek ki elõle még többen. Amikor kiestek szintén nagyokat hörgött, ami a kárörvendésnek a legocsmányabb formája. Ezt sem tanítják a médiaiskolákban.
"És a szokásos szöveg: akinek nem tetszik, ne nézze "
Unalmas közhely! Én szeretném nézni, de egy képzett szakkommentátor szájából hallva, nem pedig egy primitív bohóc böfögésétõl tarkítva.
Még valami. Amikor a köszönését kb a harmadik mondata elejére szúrja be, már akkor kiver a víz tõle.
A kárörvendésre mondanál példát ?
És a szokásos szöveg: akinek nem tetszik, ne nézze ...
Más riporter is tud örülni a sikernek, de azért nem kárörvendõen, mint palik, és fõleg nem olyan módon, mint palik.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Kõváry Tamásnak (26) újra meg kellett tanulnia járni - árulta el lapunknak a Barátok köztbõl és az RTL Klub F1 magazinjából ismert mûsorvezetõ, aki súlyos bokatörése után még mindig lábadozik. Rehabilitációja õsz közepéig is eltarthat, ezért több mint valószínû, hogy nem indul a jövõ évi Dakaron."
Ez az idióta indult volna a Dakaron? JÉZUS! Nem normális világ ez! A baromarcú kõbunkó VVsekbõl "sztár" lesz, egy ilyen majonból meg Dakar versenyzõ ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyet nem értek, palik miért cikizi folyton az õ Gyuláját? :))
Egyébként nem akarom Wébert bántani de ugy viselkedett ma mint egy birka,bégetett csak,meg persze ha valaki kiesett zsolti elöl akkor szépen megdicsérte zsoltit mennyire ügyes,szal wéber is a szánalmas kategoriába került a mai nap után...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
1. ha wéber Gábor nyálas, akkor a laci mi???
2. Szóval te SZERETED a lacit, de a forma1-et nem igazán...a te dolgod...gratulálok!
3. "Akinek nem tetszik ne nézze!" - hát ez az te barom, én a forma1-et szeretem, azt szeretném normálisan nézni (ma sikerült is), de a palik idióta közvetítése meg belerondít...
4. A laci szerinted mit tett le az asztalra? Õ biztos jól felküzdötte magát idáig, bár nem hiszem, sztem csak szerencséje volt, de nem is ez a lényeg...
legyen vezérigazgató, meg autóversenyzõ, meg ami akar de sokan vagyunk akik nem vagyunk kiváncsiak egy forma1 alatt az õ szubjektív véleményére, és baromságaira...nem is beszélve a rengeteg hibás információt ami elhagyja a száját...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Én mikor megtuttam, hogy nem lesz palik, hanem csak az a ... Czollner és Wéber Gábor, onnantól már el sem kezdtem nézni. Különben sem nézek sok forma1-et mert az aszfalt az nem az én mûfajom, de így meg fõleg nem.
'...ja, mert az csak úgy megy...hidd el jópár ember van ebben az országban aki százszor jobban közvetítene mint a laci...'
Tudod odáig el is kell jutni és le is kell tenni valamit az asztalra. Szóva la Palik nem csak ÚGY van ott, mert más nem volt.
Teljesen hülyeség ezen az egészen vitázni. Akinek nem tetszik ne nézze!
...ja, mert az csak úgy megy...hidd el jópár ember van ebben az országban aki százszor jobban közvetítene mint a laci...lásd Wéber Gábor, de hát õ csak egy szimulátor világbajnok :(...
...persze a mai überkirály futam volt: se palik, és izgalmas futam, sok csatával...persze Raikkonen kiesését sajnálom nagyon...
igen, a kommentár legyen objektív, és tartalmazzon kevésbé ismert információkat, és ne szubjektív, kurvára nem vagyok kiváncsi Palik szubjektív hozzáállására, beszólásaira
nem nyírja ki a közvetítést ...
Raadasul most mar idiotakkal is bastyazza korul magat, hogy a sajat dilettantizmusa ne legyen feltuno.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a képrõl minden lényeges információt megtudsz, amit a németek is mondanak közben
ha már egy kis szinesítés is kell hozzá, ott van Palik!
Egyébként tényleg nem értem. Most az lenne jó, ha csak a száraz tényeket közölnék, hogy ki hány másodperccel hol van, kit látunk. Nyers adatok. Teljesen unalmas lenne. Sõt akkor minek is kommentátor.
Szerintem Palik a legjobb!

Ami B. Zsoltikát illeti, könnyû szidni, de õ legalább ott van. És azért azt sem kell elfelejteni, hogy õ jóval régebbi konstrukciós motorú autóval versenyez. Nem ülhet senki sem egyszerre Ferrariba vagy BMW-be. A különbség olyan mintha egy 8V GSI Astraval akarnánk legyõzni a mezõnyt, akik a 16V-sel mennek. Ez csak egy példa a sok közül. Gondolkodjunk el, hogy van-e 'jogunk' kritizálni, szidni szegény Zsoltikát, aki legalább elsõ magyarként ott van és próbál tanulni, tapasztalatot szerezni. Talán sosem jut 'feljebb', talán hamarosan már nem is lesz ott. De most versenyez egyetlen magyarként és ezért igenis legyünk büszkék. Az õ sikereit nem lehet egy Ferrari sikerhez hasonlítani. Örüljünk az apró sikereknek. Legyünk büszkék, és ne mindenben a rosszat keressük!!
24/04 *San Marino / Imola
08/05 *Spanish GP / Barcelona
22/05 *Monaco GP / Monaco
29/05 *European GP / Nürburgring
03/07 *French GP / Magny-Cours
10/07 *British GP / Silverstone
24/07 *German GP / Hockenheim
14/08 *Hungarian GP / Hungaroring
28/08 *Belgian GP / Spa
11/09 *Italian GP / Monza
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.