439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
Akey #439 Az F1-ben igazad van, de Michelisz Norbert (WTCC), Turán Frigyes (WRC), Kiss Pál Tamás (F-Renault), Walter Csaba (GT3), Wéber Gábor (Seat EC), Válint Tibor (Ferrari C), Kiss Norbert (Seat SC) és Szabó Krisztián (Autocross EB) elég sok győzelemmel, dobogókkal, bajnoki címekkel és pontszerző helyekkel öregbítette hazánk hírnevét külföldi sorozatokban. -
#438 Na ezért tartunk ott ahol
legalábbis szerintem de javítsatok ki ha mégis van Magyar pilóta az F1-ben
vagy WRC-ben -
-
#436 OMFG! -
zorba3333 #435 Kihasználva a kapcsolatait megteremtett magának egy kasztot, ahol kineveztette magát a legjobbnak, mert van dudva a zsebében.
A vezetési tudásáról annyit, hogy már ennél több computert nem lehet az autójába építeni ami benne van, hogy kiküszöbölje a fakéz, és akácláb okozta malőröket, de legalább már beér a Dakaron. Számítógépek garmadája nélkül még mindig csak a veteményesben autózhatna....
Nem tisztelem az olyan embereket akik pusztán az ismertségüknek köszönhetően kerülnek be a "nagyok" közé aki végigjárva a sportág minden kínját-baját a legaljáról, verítékkel tanulták meg mit jelent az autóversenyzés. A jópofizás nem helyettesíti az őszinteséget, és az igazi csapatjátékos sem a pénztől veri magát a földhöz. -
#434 Palik László lett az év autóversenyzője :D -
#433 Palik egy fasz!
Czollner meg utánozni akarja mocskosul,csak a kappan hangjával ez nem sikerül,ráadásul beszélni sem tud,meg idióta módon kuncog a csapat beszélgetések után... -
#432 nem biztos, hogy látja mindenki, hogy Coulthard van a képen. Sok laikus számára csak egy rozzant F1-es kocsi.... nem csak vérprofik nézik a közvetítéseket. Ha csak száraz információk lennének a közvetítés alatt, az igencsak szarrá tenné az egész futamot. nem azt mondom, hogy Palik jól közvetít, de legalább emberi érzelmeket és reakciókat visz az egészbe, és nem fapofával mondja az információkat! Ha ezt tenné, az lenne a kommentátori pálya halála.... -
#431 Ja, kisebbséginek esetleg. -
#430 Palik for president! -
#429 Palik egy nagyképű, bunkó,tahó,paraszt.
ÜHÜM.... ÜHÜM.... ÜHÜM..
(mai futam).....
Meg egyébként is!!!!!!!!!! -
#428 Palik a kedvencem
mindig jó kedvre derít :D -
Monoton #427 :DDDDDd -
#426 én nem nagyon nézek már forma-1et, de most konkrétan láttam ezt a futamot
Persze :). Ez olyan mint a Győzike, rengetegen útálják mégis megnézik :DDDD -
#425 egyik időmérőn közvetített a Héder, nem Palikkal, talán Czolnerral. Húú, azt az unalmat... :DDD -
Monoton #424 A Czolner nem kap beszédlehetőséget palik mellett! :D -
sylas #423 jaja - tényleg ő be sem ugrott
Dolgoztak már 1ütt mármint a palikkal ha jól emléxem
vmelyik telefonos műsorban is voltak 1ütt
F1-en nem tom hogy követítettek már 1ütt - de ha jól tom igen -
#422 Esetleg Héder Barna??? -
sylas #421 hát jah palik azért jóó - kell vki aki kiabál is
ez a Czolner meg úgy van vele mint 1-1 pilota a csapatoknál - nem megy neki át kell igazolni - vhogy nem jóó - nagyon akar pontosítani az adatokat meg beszélni is de nem megy - neki
1xer volt a wéber,ő 100xor jobb tőle
Ti kit látnátok palik mellé a czolner helyett? -
#420 Kiváncsi lennék akkor mit írnátok ha mondjuk az közvetítené a forma1-et aki a magyar bajnokikat szokta!Palik néha engem is idegesít de szerintem még akkor is jobb mint ha más közvetítené! -
#419 -
#418 szerintem is... én nem nagyon nézek már forma-1et, de most konkrétan láttam ezt a futamot és halálra röhögtem magam, hogy ez az idióta még az ismétléseknek is habzó szájjal örjöngött, persze lehet azt gondolta az ismétlésben Schumi gyorsabb lesz és a kiállás után Alonso elé kerül... nem értem az idióta metafóráit és favicceit is minek erőlteti, a nézők szerintem plusz információkra vágynak, nem örjöngésre és alibi szövegekre, hogy "Coulthard a képen...", ezeket mindenki látja, miért kell benyögni...? -
72TSanyi #417 Ott annak volt általában mázlija, aki Palikot kapta ellenfélül! -
#416 Gyökér kommentátornak tartom , sok a hülyeség a mondandójába és ráadásúl van favoritja !
A legjobb műsora a Héderrel volt amikor amőbáztak ! -
#415 :DDDDDDDDD -
#414 "Olyan a forgalom, mint délután a Kossuth utcán, és a két Super Aguri a 7-es busz, ami feltartja a forgalmat" -
#413 -
#412 up -
#411 ez csak "gyomor" kérdése, én nem tudnám elviselni -
#410 Vagy esetleg a Paliktól elég sok függ... és jó a barátsága. -
#409 förtelmes egy főnök típus a palik, de egy olyan pincsinek, mint az ő gyuszikája talán még imponáló is. -
#408 akkor jönne a nevelés: "Haagacce mingyá, lábhoz!" -
Egyszer mondaná a kis gyuszikája, hogy lackócskám, ehhez mit szólsz? -
#406 valszeg az is a szerződésében van, ő a kiskugya, palcsi meg a gazdi... -
#405 azt nem értem, hogy az ő kis gyuszikájának nem idegesítő hallgatni, ahogyan folyton folyvást csak porig alázzák? ez már nekem kellemetlen. :D -
#404 -
#403 Az 50 legidegesítőbb magyar:
Palik László
"Fejhangon visítozni jó. Egymillió néző füle hallatára nyilván még jobb. Palik Lacikának szerencséje van, mert ha hüppögni, selypegni, sikongatni, prüntyögni vagy gagyarászni támad kedve, nem küldik el jó nagy pofonnal a játszótér kevésbé látogatott, bokros részére, hanem mikrofont adnak a kezébe meg fejhallgatót. Sőt, ez az ideggyenge kisfiú nem egyszerűen megkapja a drága technikát, de adásba is keverik a tévében, miközben marcona bácsik baszom unalmasan köröznek a nagy autóikon. A nemzet retardált nagycsoportosa olyan, mintha családtag lenne. Ott voltunk, amikor először kereste Damon Hillt, amikor végképp eszét vesztette, és akkor is, amikor B. Zsolt első pontjának tiszteletére életében először ejakulált." -
#402 Na azé' nem ám besértődni, komák! ;) -
#401 én + aszondom maraggyon hán, he! ha mán az ótóveeseny ennyire szögényös, akko a pór népinek jú az, ha a paraszti látványusan trágyázá meg aszt a mihasznává lett fűggyit -
#400 Palik monnyon le!