439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
  • Laffite
    Semmi baj nincs a Palikkal... jó ember az, csak olyasmit akar csinálni már évek óta, amihez semmi tehetsége, ellenben a szándék nemes, csak az a baj, hogy ő nem sportriporter, ellenben Dávid Sándorral, vagy szegény megboldogult Knézyvel, akik még úgy közvetítették a f-1-et, ahogy kellett és illett. Bár, ha belegondolok, ez a mai f-1nek nevezett bögrényi langyos zsír nem is érdemel jobbat, csak ezt a szerencsétlen egoista barmot.
  • Ramore
    Nekem semmi gondom nem volt a futammal, lehalkítottam a tévén a hangot és kész.
  • Tuvok #397
    Jah, nem volt a régi, de volt 1-2 marhajó beszólása :))
  • Bandee1987
    Várrd ki még a futam végét :)
  • Punker
    most van Palik, de szerintem kiégett a sivatagban az "agya" már ő se dob olyankokat mint pl: "annyi esélye van mint mókusnak az erdőtűzben"
  • Tuvok #394
    Hát most sokkal rosszabb, hogy nincs Palik, már el is aludtam futam alatt, pedig nem szoktam .
  • Ramore
    Én pontosan a palikról írtam, hogy egy ostoba bohóc, aki a hülyeségeivel próbálja úgymod feldobni az uncsi futamot, de attól még nem lesz jobb a helyzet, sőt sokkal rosszabb lesz.
  • Tuvok #392
    Attól sztem se lesz jobb, de most nem ilyenről, hanem a Palikról van szó .
  • Ramore
    Szerintem is unalmas mostanában, de a palik hülyeségeire sem vagyok kiváncsi. Nem hinném, hogy attól lenne jobb egy uncsi verseny, hogyha egy ostoba bohóc a hülyeségeivel próbálja úgymod feldobni a futamot.
  • Tuvok #390
    Sajna mostanában egyre több F1 rajongó pártol el eme sporttól, lévén borzasztóan unalmas, de aki nem akar mást nézni, az nem is akar (mint jómagam is) elaludni se .
  • Ramore
    Aki szereti a forma1-et, az garantáltan nem ül fapofával 2 órán keresztül. Akinek meg bamba humorra van szüksége, az nézze meg a home videókazettájáról a Csíííz című szórakoztató műsort Lipicai Claudiától. rtl sux forever! :)
  • Glpetyus
    ÁÁ
    El is felejtettem ezt a topikot :)
    Szal=

pALIK MONDJON LE :P

• Tuvok #387
    És nem is a dögunalomról, én nem akarok fapofával végigülni 2 órát, ha nem muszáj .
  • Ramore
    Van egy olyan csatorna, aminek mostanáig Humor1 volt a neve (már Cool-nak hívják), én azt ajánlom azoknak, akik jókat szeretnének nevetni. A forma1 nem a bugyuta viccelődésről szól, legfőképpen nem a kárörvendő artikulátlan paliklászlóról.
  • Tuvok #385
    Legalább nem alszok el a versenyen, jókat nevetek, a hülyeség meg nézőpont kérdése, ki mennyire érti meg, vagy mivel dobálózik, és nem két nyugdíjas naplópót ültetnek be közvetíteni :D
  • Ramore
    Én a versenyt szeretem, illetve szeretném, ami sajnálatos módon valóban uncsi, a kommentátor pedig még mélyebbre süllyeszti az egész forma1-et. Hosszú távon a palik tévedései és hülyeségei nemhogy unalmasak, hanem felháborítóak is, de hűen tükrözik az rtl csatorna színvonalát. :)
  • Tuvok #383
    Én szeretem hallgatni a "hülyeségeit", legalább nem uncsi :)
  • Ramore
    Engem, téged és még azt a 300000 embert, aki nézi az rtl csatornát és hallgatja a hülyeségeit.
  • Tuvok #381
    Csak téged :D
  • Ramore
    A tehetségek balesetet szenvednek, a pénzes bohócok meg röhögnek a markukba.
  • Punker
    a hírek szerint vége a versenynek ahol bohóckodott, úgyhogy lehet lassan megint "élvezhetjük" a közvetítéseit :)
  • Grenzjager
  • Ramore
    De ne feletkezzünk meg a tévénézőkről sem, akiket palik "mekk-mester" szintén sügéreknek néz.

Induljon csak el jövőre, menjen neki a hídnak és mi tanakodjunk azon, hány pontot vonjunk le a bakija miatt az összpontjából.
  • JuanG
    ja..."ezt meg ezt a dolgot tökéletesen megcsinálta"...ő már csak tudja, főleg így külső szemlélőként...az a baj, hogy olyan dumát nyomatott, amely azt feltételezte, hogy a duna partján álló nép "síkhülye parasztok" -ból áll...
  • Grenzjager
    ááááááááá
  • Ramore
    :)) Vitray elvtársnak 9 élete van.
  • Grenzjager
    az király!!!

REMÉLEM LEZUHAN!!! Csak 2 személyes gép legyen!!!
    vinnie kell magával a Vitrayt
  • Ramore
    Jövőre talán el is indul majd a repülőversenyen, mint pilóta az a kretén, hiszen kiderült, ő ehhez is ért! :)
  • Bucser
    Volt szerencsém (????) látni hallani.... Bár ne láttam volna.... Ennyi baromságot a repülésről ember még nem hordott össze...
  • Grenzjager
    HALÁL A TELESPORTRA!!!!!!
  • Grenzjager
    PALIK & DAKAR
  • Serpa
    én át is kapcsoltam, ahogy el kezdett üvöltözni.
  • Bandee1987
    Laci közvetítette a Red Bull Air Race-t...
  • Grenzjager
    palikot azonnal KARÓBA !!!!
  • budasp
    Nincs mit. :)
  • budasp
    Erre már én is gondoltam Tomi :)
  • JuanG
    köszönöm :)...
  • oneal1
    kipörgésgátló LOL
    peti kéne szolni a GAbinak hogy tanitsa emg egykét dologra:DD
  • budasp
    Ha két autó egymás mögött autózva közel azonos időket fut, akkor könnyen beláthatóan, nem a távolság, hanem az idő közel azonos közöttük. Ha lassítanak, csökken a távolság köztük, ha gyorsítanak nő. Ezt bizonyító középiskolai fizika képlet: s=v*t. Ha a 't' állandónak tekinthető, akkor az 's', a 'v' változásának függvényében nő vagy csökken.

A másik dolog pedig a kiprögésgátló. Palik Laci szövegkörnyezetéből ítélve, tényleg az egész autó kipörgését megakadályozó szerkezetként emlegeti, és nem a meghajtótt kerek kipörgésére gondol... :)

Összességében no comment...
  • Punkerwork
    mostanában el van tünve a "mester"