439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
Semmi baj nincs a Palikkal... jó ember az, csak olyasmit akar csinálni már évek óta, amihez semmi tehetsége, ellenben a szándék nemes, csak az a baj, hogy ő nem sportriporter, ellenben Dávid Sándorral, vagy szegény megboldogult Knézyvel, akik még úgy közvetítették a f-1-et, ahogy kellett és illett. Bár, ha belegondolok, ez a mai f-1nek nevezett bögrényi langyos zsír nem is érdemel jobbat, csak ezt a szerencsétlen egoista barmot. -
Nekem semmi gondom nem volt a futammal, lehalkítottam a tévén a hangot és kész. -
Jah, nem volt a régi, de volt 1-2 marhajó beszólása :)) -
Várrd ki még a futam végét :) -
most van Palik, de szerintem kiégett a sivatagban az "agya" már ő se dob olyankokat mint pl: "annyi esélye van mint mókusnak az erdőtűzben" -
Hát most sokkal rosszabb, hogy nincs Palik, már el is aludtam futam alatt, pedig nem szoktam . -
Én pontosan a palikról írtam, hogy egy ostoba bohóc, aki a hülyeségeivel próbálja úgymod feldobni az uncsi futamot, de attól még nem lesz jobb a helyzet, sőt sokkal rosszabb lesz. -
Attól sztem se lesz jobb, de most nem ilyenről, hanem a Palikról van szó . -
Szerintem is unalmas mostanában, de a palik hülyeségeire sem vagyok kiváncsi. Nem hinném, hogy attól lenne jobb egy uncsi verseny, hogyha egy ostoba bohóc a hülyeségeivel próbálja úgymod feldobni a futamot. -
Sajna mostanában egyre több F1 rajongó pártol el eme sporttól, lévén borzasztóan unalmas, de aki nem akar mást nézni, az nem is akar (mint jómagam is) elaludni se . -
Aki szereti a forma1-et, az garantáltan nem ül fapofával 2 órán keresztül. Akinek meg bamba humorra van szüksége, az nézze meg a home videókazettájáról a Csíííz című szórakoztató műsort Lipicai Claudiától. rtl sux forever! :) -
ÁÁ
El is felejtettem ezt a topikot :)
Szal=
pALIK MONDJON LE :P
-
És nem is a dögunalomról, én nem akarok fapofával végigülni 2 órát, ha nem muszáj . -
Van egy olyan csatorna, aminek mostanáig Humor1 volt a neve (már Cool-nak hívják), én azt ajánlom azoknak, akik jókat szeretnének nevetni. A forma1 nem a bugyuta viccelődésről szól, legfőképpen nem a kárörvendő artikulátlan paliklászlóról. -
Legalább nem alszok el a versenyen, jókat nevetek, a hülyeség meg nézőpont kérdése, ki mennyire érti meg, vagy mivel dobálózik, és nem két nyugdíjas naplópót ültetnek be közvetíteni :D -
Én a versenyt szeretem, illetve szeretném, ami sajnálatos módon valóban uncsi, a kommentátor pedig még mélyebbre süllyeszti az egész forma1-et. Hosszú távon a palik tévedései és hülyeségei nemhogy unalmasak, hanem felháborítóak is, de hűen tükrözik az rtl csatorna színvonalát. :) -
Én szeretem hallgatni a "hülyeségeit", legalább nem uncsi :) -
Engem, téged és még azt a 300000 embert, aki nézi az rtl csatornát és hallgatja a hülyeségeit. -
Csak téged :D -
A tehetségek balesetet szenvednek, a pénzes bohócok meg röhögnek a markukba. -
a hírek szerint vége a versenynek ahol bohóckodott, úgyhogy lehet lassan megint "élvezhetjük" a közvetítéseit :) -
Grenzjager #378 

-
De ne feletkezzünk meg a tévénézőkről sem, akiket palik "mekk-mester" szintén sügéreknek néz.
Induljon csak el jövőre, menjen neki a hídnak és mi tanakodjunk azon, hány pontot vonjunk le a bakija miatt az összpontjából. -
ja..."ezt meg ezt a dolgot tökéletesen megcsinálta"...ő már csak tudja, főleg így külső szemlélőként...az a baj, hogy olyan dumát nyomatott, amely azt feltételezte, hogy a duna partján álló nép "síkhülye parasztok" -ból áll... -
Grenzjager #375 ááááááááá -
:)) Vitray elvtársnak 9 élete van. -
Grenzjager #373 az király!!!
REMÉLEM LEZUHAN!!! Csak 2 személyes gép legyen!!!
vinnie kell magával a Vitrayt -
Jövőre talán el is indul majd a repülőversenyen, mint pilóta az a kretén, hiszen kiderült, ő ehhez is ért! :) -
Volt szerencsém (????) látni hallani.... Bár ne láttam volna.... Ennyi baromságot a repülésről ember még nem hordott össze... -
Grenzjager #370 HALÁL A TELESPORTRA!!!!!! 

-
Grenzjager #369 PALIK & DAKAR 

-
én át is kapcsoltam, ahogy el kezdett üvöltözni.
-
Laci közvetítette a Red Bull Air Race-t...
-
Grenzjager #366 palikot azonnal KARÓBA !!!! -
budasp #365 Nincs mit. :)
-
budasp #364 Erre már én is gondoltam Tomi :) -
köszönöm :)... -
kipörgésgátló LOL
peti kéne szolni a GAbinak hogy tanitsa emg egykét dologra:DD -
budasp #361 Ha két autó egymás mögött autózva közel azonos időket fut, akkor könnyen beláthatóan, nem a távolság, hanem az idő közel azonos közöttük. Ha lassítanak, csökken a távolság köztük, ha gyorsítanak nő. Ezt bizonyító középiskolai fizika képlet: s=v*t. Ha a 't' állandónak tekinthető, akkor az 's', a 'v' változásának függvényében nő vagy csökken.
A másik dolog pedig a kiprögésgátló. Palik Laci szövegkörnyezetéből ítélve, tényleg az egész autó kipörgését megakadályozó szerkezetként emlegeti, és nem a meghajtótt kerek kipörgésére gondol... :)
Összességében no comment... -
mostanában el van tünve a "mester"