47
-
pepe003 #47 Ma, 18 fok volt. Akkor mikor jön a jégkorszak? -
#46 az éghajlatváltozás a tudósok szerint már visszafordíthatatlan -
#33 mármint a lehülés:) -
#32 pff...itt nem a marhák(legalábbis nem az állat marhákokozzák a gondot):D
amúgy sztem elképzelhető,vmi ilyensmi a közeljövőben. -
Kryon #29 D-Amerikában,és Afrikában a marhatenyésztők okaznak még igazán nagy pusztítást,ők egyszerűen felégetik az erdőt,hogy legelőhöz jussanak,ha pedig az kimerül továbbmennek.Amúgy a TV-ben láttam a klímaváltozásról egy műsort,ott azt mondták ,hogy Amazónia éghajlata szárazabbá válhat,ekkor az egész erdő kihal,a korhadó,bomló szerves anyag pedig még több CO2-t juttat a légkörbe.... -
Cat #26 mindemellet sztm zéta és kelta is elismeri, hogy európában (és magyarországon) valódi erdőgazdálkodás folyik, azaz telepítenek is, csak éppen egész európa jó sokszor beleférne az esőerdők területébe - semmit nem számit hogy mi itt védjük a magunkét, ha ott irtanak -
#20 igen ELVILEG nem lehetne megcsinálni, de azt csinálják...jah és: mi, az emberek több száz éves fákat vágunk kifele, és mire a csemeték behozzák a "lemaradást" -
Cat #18 az esőerdőknél nem erdőgazdálkodást folytatnak hanem irtást, és a brazil kormány csak azért ad engedélyt, mert iszonyat szegények, és jó pénz van benne -
#13 Na igen, és gondoljunk csak bele ott van pl az essőerdők írtása, ami ugye elvileg a föld "tüdeje". Naponta egy futbalpálya nagyságú terület tűnik el:(( -
#12 azért vesznek jó VASTAG mintát hogy a közepe ép maradjon a fúrás behatásaitól ... -
Etele1 #9 Szerintem nagy ötlet volt ez attól, aki kitalálta. Viszont 1 valamit nem értek... jó rendben van, hogy sarki körülmények között nehéz dolgozni, na de akkor is kicsit soknak tartom ezt a 10 évet...Ti nem ? -
kukacos #8 Te vagy hülye, az alapszó fogoly, ami ly. -
FTeR #3 where will U be (after) the day after tomorrow? ;) -
#2 Az jó hogy globális jégkorszaktól nem kell tartani, de a felmelegedés miatt, ha megszünik a Golf-áramlás Európában egy kicsit hidegebb lesz. -
#1 érdekes!
szó szerint tök hawaii...:)